Setari Cookie-uri

Vital Woman

Vital Woman este un produs natural complex pentru femei, care contine extracte ale mai multor plante unice in lume prin proprietatile lor deosebite:

DAMIANA - are efect pozitiv asupra sistemului nervos si regleaza secretia hormonilor. Extractul plantei este deosebit de eficient in cazul depresiilor usoare. Impulsioneaza activitatea sexuala.

SUMA - este o planta bogata in aminoacizi, vitamine si acizi minerali. Prezinta proprietati adaptogene deosebite si astfel normalizeaza functiile organismului. Actioneaza asupra sistemului circulator, nervos, digestiv. Stimuleaza capacitatea de aparare, contine o cantitate apreciabila de hormoni vegetali ce regleaza metabolismul si stimuleaza inmultirea celulelor, respectiv incetinesc imabtranirea lor. Este un fortifiant general, inlatura oboseala, ajuta la mobilizarea energiei inmagazinate in organism. Se poate folosi si ca stimulemnt al dortintei sexuale.

CATUABA - dintre arborii care cresc in padurile amazoniene, este cel mai important stimulator al dorintei sexuale. Este un fortifiant eficient, ajuta la combaterea oboselii. Actioneaza eficient pentru cresterea libidoului.

MACA - este numit si Ginsengul amazonian. Imbunatateste utilizarea energiei, creste vitalitatea si capacitatea de aparare. Contine calciu, fosfor, zinc, magneziu, fier, o cantitatea mare de aminoacizi aciclici si ciclici, de asemenea vitaminele B 1, B 2, B 12, C si E. In cazul femeilor creste libidoul, regleaza ciclul si echilibreaza hormonal. Este deosebit de benefic mai ales in perioada menopauzei.

SARSAPARILLA - este un fortifiant general al organismului. Are si proprietati care intensifica activitatea testosteronului.

SAW PALMETO - este recomandat femeilor in cazul unor afectiuni genitale. Regleaza secretia hormonala. Se recomanda si in caz de frigiditate.

UNICORNUL - contine substante asemanatoare cu cele care se gasesc in hormonii sexuali feminini. Regleaza functiile uterului si ale ovarelor si ciclul neregulat. Are proprietati antiinflamatoare.

GUARANA - imbunatateste capacitatea de concentrare, fortifica organismul, inlatura oboseala, imbunatateste functionarea sistemului nervos.

Pret de producator !
Relatii : Avram2Cosmin@yahoo.com
CosminAvram
Postat pe 16 Noiembrie 2009 23:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Scurgeri maronii 34 De la: Anonimma 23 Iunie 2015 21:47
o mica afacere senzationala 3 De la: ene_m_gabriel 16 Octombrie 2009 18:34
probleme 8 De la: office_salinasusesi_ro 19 Martie 2010 06:36
ejaculare precoce 5 De la: healthy010613 28 Februarie 2010 22:19
petting 12 De la: anageo25 31 August 2011 18:11