Mai multe
| Daca ma poate imprumuta cineva cu 20 de pastile de Myfortic de 180mg,va rog mul,mult de tot.Adresa mea este;DOBRESCU DORINA/str.POVERNEI nr 124/oras BRAGADIRU,jud ILFOV,cod postal 077025.Va rog mult,mult de tot,am URGENT NEVOIE.Multumesc anticipat. | ||
|
doinitaeda Postat pe 25 Noiembrie 2009 19:44 |
||
|---|---|---|
|
din cate informatii am eu nu prea se gasesete prin farmacii,mai mult in nspitale sau ai putea sa-l gasesti la importatori direct Pacien�ii ce primesc regimuri imunosupresive ce implic� combina�ii de medicamente, inclusiv Myfortic, prezint� risc crescut de dezvoltare a limfoamelor sau a altor malignit��i, �n special ale pielii (vezi pct. 4.8.). Riscul pare a fi asociat cu intensitatea �i durata imunosupresiei mai mult dec�t cu utilizarea unui agent specific. Ca sfat general, pentru a reduce riscul cancerului de piele, trebuie s� fie limitat� expunerea la lumina solar� �i UV prin purtarea de haine protectoare �i utilizarea unui filtru de protec�ie solar� cu un factor de protec�ie ridicat. Pacien�ii ce primesc tratament cu Myfortic trebuie instrui�i s� raporteze imediat orice semn de infec�ie, echimoze nea�teptate, s�nger�ri sau orice alt� manifestare a depresiei m�duvei osoase. Supresia marcat� a sistemului imunitar cre�te susceptibilitatea la infec�ii incluz�nd infec�ii oportuniste, infec�ii fatale �i septicemie (vezi pct.4.8.). Pacien�ii ce primesc Myfortic trebuie monitoriza�i pentru a nu ap�rea neutropenia, ce poate fi asociat� cu AMF, medica�ia simultan�, infec�ii virale sau anumite combina�ii ale acestor cauze. Pacien�ilor c�rora li se administreaz� AMF trebuie s� li se efectueze o num�rare a elementelor sanguine s�pt�m�nal �n prima lun�, bilunar �n a doua �i a treia lun� de tratament �i apoi lunar p�n� la sf�r�itul primului an de tratament. Dac� apare neutropenia (num�rul absolut al neutrofilelor < 1,5 x 103/�l) poate fi necesar� �ntreruperea temporar� sau definitiv� a tratamentului cu Myfortic. Pacien�ii trebuie sf�tui�i c� vaccin�rile pot fi mai pu�in eficiente �i utilizarea vaccinurilor cu germeni vii atenua�i trebuie evitat� �n timpul tratamentului cu AMF. Vaccinarea contra gripei poate fi util�. Medicii trebuie s� se supun� �ndrum�rilor na�ionale privind vaccinarea antigripal�. AMF trebuie administrat cu precau�ie la pacien�ii cu afec�iuni digestive active, grave, deoarece deriva�ii AMF au fost asocia�i cu un risc crescut al inciden�ei reac�iilor adverse la nivelul tractului digestiv, incluz�nd cazuri izolate de ulcera�ii, hemoragii �i perfor�ri ale acestuia. Se recomand� ca Myfortic s� nu se administreze concomitent cu azatioprina, deoarece nu a fost evaluat� administrarea concomitent� a acestor medicamente. Micofenolatul sodic �i micofenolatul mofetil nu trebuie schimbate sau �nlocuite la �nt�mplare deoarece profilele farmacocinetice sunt diferite.Myfortic a fost administrat �n asociere cu corticosteroizi �i ciclosporin�. Exist� o experien�� limitat� privind utilizarea concomitent� cu terapii inductive precum globulina anti-limfocitar� sau basiliximab. Nu au fost studiate eficacitatea �i siguran�a utiliz�rii Myfortic cu al�i agen�i imunosupresivi (precum tacrolimus). Myfortic con�ine lactoz� �i pacien�ii cu probleme ereditare rare, precum intoleran�a la galactoz�, deficitul de lactoz� Lapp sau malabsorb�ia glucozei-galactozei nu ar trebui s� utilizeze acest medicament. Administrarea concomitent� a Myfortic cu medicamentele care interfer� circuitul enterohepatic, de exemplu colestiramina sau c�rbunele activat, poate conduce la reducerea eficacit��ii �i expunere sistemic� la AMF sub-terapeutic�. Myfortic este un inhibitor al IMPDH (inozin monofosfat dehidrogenaza). De aceea, trebuie evitat� administrarea la pacien�ii cu deficien�e ereditare rare ale hipoxantin-guanin-fosforibozil-transferazei (HGPRT) precum sindroamele Lesch-Nyhan �i Kelley-Seegmill. |
||
|
4Life Postat pe 25 Noiembrie 2009 20:52 |
||
|
Buna! Multumesc pt informatii dar,le cunosc.Eu am facut transplant renal si iau acest medicament de anul trecut,problema este ca am urgent nevoie de 20 de pastile deoarece nu imi pot lua o alta reteta pe luna asta.Apelul meu este pt cei care au Myfortic/180mg si vor sa imi imprumute 20pastile.In orice caz iti multumesc si iti doresc o zi luminoasa. |
||
|
|
||
|
doinitaeda Postat pe 26 Noiembrie 2009 08:11 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Din Paris | 13 | De la: office_salinasusesi_ro 13 Aprilie 2010 08:58 |
| Ciudatenie oftalmologica!!!!???? | 16 | De la: healthy011998 20 Februarie 2010 09:05 |
| BIOPTRON | 11 | De la: Indiana_Jones 22 Septembrie 2011 23:20 |
|
|
||
| CORIO RETINOPATIE CENTRALA SEROASA | 3 | De la: healthy016519 23 Mai 2010 21:24 |
| RISCUL DE IRADIERE IN FATA COMPUTERULUI | 33 | De la: Desdiana 27 Martie 2012 21:54 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.