Setari Cookie-uri

medicamente pt transplant renal

Daca ma poate imprumuta cineva cu 20 de pastile de Myfortic de 180mg,va rog mul,mult de tot.Adresa mea este;DOBRESCU DORINA/str.POVERNEI nr 124/oras BRAGADIRU,jud ILFOV,cod postal 077025.Va rog mult,mult de tot,am URGENT NEVOIE.Multumesc anticipat.
doinitaeda
Postat pe 25 Noiembrie 2009 19:44
din cate informatii am eu nu prea se gasesete prin farmacii,mai mult in nspitale sau ai putea sa-l gasesti la importatori direct

Pacienþii ce primesc regimuri imunosupresive ce implicã combinaþii de medicamente, inclusiv Myfortic, prezintã risc crescut de dezvoltare a limfoamelor sau a altor malignitãþi, în special ale pielii (vezi pct. 4.8.). Riscul pare a fi asociat cu intensitatea ºi durata imunosupresiei mai mult decât cu utilizarea unui agent specific. Ca sfat general, pentru a reduce riscul cancerului de piele, trebuie sã fie limitatã expunerea la lumina solarã ºi UV prin purtarea de haine protectoare ºi utilizarea unui filtru de protecþie solarã cu un factor de protecþie ridicat.



Pacienþii ce primesc tratament cu Myfortic trebuie instruiþi sã raporteze imediat orice semn de infecþie, echimoze neaºteptate, sângerãri sau orice altã manifestare a depresiei mãduvei osoase. Supresia marcatã a sistemului imunitar creºte susceptibilitatea la infecþii incluzând infecþii oportuniste, infecþii fatale ºi septicemie (vezi pct.4.8.).



Pacienþii ce primesc Myfortic trebuie monitorizaþi pentru a nu apãrea neutropenia, ce poate fi asociatã cu AMF, medicaþia simultanã, infecþii virale sau anumite combinaþii ale acestor cauze. Pacienþilor cãrora li se administreazã AMF trebuie sã li se efectueze o numãrare a elementelor sanguine sãptãmânal în prima lunã, bilunar în a doua ºi a treia lunã de tratament ºi apoi lunar pânã la sfârºitul primului an de tratament. Dacã apare neutropenia (numãrul absolut al neutrofilelor < 1,5 x 103/µl) poate fi necesarã întreruperea temporarã sau definitivã a tratamentului cu Myfortic.



Pacienþii trebuie sfãtuiþi cã vaccinãrile pot fi mai puþin eficiente ºi utilizarea vaccinurilor cu germeni vii atenuaþi trebuie evitatã în timpul tratamentului cu AMF. Vaccinarea contra gripei poate fi utilã. Medicii trebuie sã se supunã îndrumãrilor naþionale privind vaccinarea antigripalã.



AMF trebuie administrat cu precauþie la pacienþii cu afecþiuni digestive active, grave, deoarece derivaþii AMF au fost asociaþi cu un risc crescut al incidenþei reacþiilor adverse la nivelul tractului digestiv, incluzând cazuri izolate de ulceraþii, hemoragii ºi perforãri ale acestuia.



Se recomandã ca Myfortic sã nu se administreze concomitent cu azatioprina, deoarece nu a fost evaluatã administrarea concomitentã a acestor medicamente.



Micofenolatul sodic ºi micofenolatul mofetil nu trebuie schimbate sau înlocuite la întâmplare deoarece profilele farmacocinetice sunt diferite.Myfortic a fost administrat în asociere cu corticosteroizi ºi ciclosporinã. Existã o experienþã limitatã privind utilizarea concomitentã cu terapii inductive precum globulina anti-limfocitarã sau basiliximab. Nu au fost studiate eficacitatea ºi siguranþa utilizãrii Myfortic cu alþi agenþi imunosupresivi (precum tacrolimus).



Myfortic conþine lactozã ºi pacienþii cu probleme ereditare rare, precum intoleranþa la galactozã, deficitul de lactozã Lapp sau malabsorbþia glucozei-galactozei nu ar trebui sã utilizeze acest medicament.



Administrarea concomitentã a Myfortic cu medicamentele care interferã circuitul enterohepatic, de exemplu colestiramina sau cãrbunele activat, poate conduce la reducerea eficacitãþii ºi expunere sistemicã la AMF sub-terapeuticã.



Myfortic este un inhibitor al IMPDH (inozin monofosfat dehidrogenaza). De aceea, trebuie evitatã administrarea la pacienþii cu deficienþe ereditare rare ale hipoxantin-guanin-fosforibozil-transferazei (HGPRT) precum sindroamele Lesch-Nyhan ºi Kelley-Seegmill.
4Life
Postat pe 25 Noiembrie 2009 20:52
Buna!
Multumesc pt informatii dar,le cunosc.Eu am facut transplant renal si iau acest medicament de anul trecut,problema este ca am urgent nevoie de 20 de pastile deoarece nu imi pot lua o alta reteta pe luna asta.Apelul meu este pt cei care au Myfortic/180mg si vor sa imi imprumute 20pastile.In orice caz iti multumesc si iti doresc o zi luminoasa.
doinitaeda
Postat pe 26 Noiembrie 2009 08:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
halena 20 De la: kudika_1045539 3 Aprilie 2023 14:49
cabinet stomatologic la standarde europene 2 De la: kudika_1043270 5 Septembrie 2022 01:16
infectie cu piocianic la coloana- AJUTATI-MA CU INFORMATII!!! 5 De la: kudika226898 10 Martie 2011 21:51
Expunerea la prea multe radiatii (radiografii, tomografii) 9 De la: mimy75 10 Iunie 2016 08:47
Ladys 2 De la: Indiana_Jones 25 Octombrie 2011 14:33