Mai multe
| Salut.....!!! imi puteti spune cineva dak sunt bune Pro-Slim?! | ||
|
alexandra082571 Postat pe 12 Ianuarie 2010 00:33 |
||
|---|---|---|
Afla cum poti castiga 1.000 E/luna dintr-un job part-time Daca vrei sa castigi minim 1.000 E/luna dintr-un job part-time ,noi iti oferim toate conditiile .Sediul este in zona UNIVERSITATII. Daca te-ai hotarat suna te rog la 021.312.41.17 sau 021.312.41.80 COD 1332 . NOI TE ASTEPTAM !
|
||
|
IOANA1947 Postat pe 16 Ianuarie 2010 08:04 |
||
| Eu una nu am folosit pro slim si am reusit in 3 luni sa slabesc 25 de kg!In primul rand pro slim are si contraindicatii dak ai tensiune sau probleme renale etc. nu sunt recomandate sa le iei si efectul pro slimului este de a taia pofta de mancare! Sunt si alte metode de a-ti taia pofta de mancare nu trebuie sa recurgi la tablete! | ||
|
|
||
|
olteancristinamaria Postat pe 17 Ianuarie 2010 11:08 |
||
| Pro slim sunt o prostie mare si scumpa. Iti spun in cunostinta de cauza. Am cumparat si nu am slabit deloc, din contra dupa ce le-am terminat am mai pus pe mine 2 kg. Tu faci cum crezi. Sanatate. | ||
|
Antala Postat pe 20 Ianuarie 2010 14:43 |
||
| M-ar interesa cum ai reusit sa slabesti atat. As vrea sa pot da si eu jos vreo 10, 12 kg. pe care le-am pus in ultimii 4 ani. Ti-as ramane indatorata. O zi buna. | ||
|
Antala Postat pe 20 Ianuarie 2010 14:46 |
||
|
Salut Nu am slabit>>>>tocmai mam ingrasat 2kg intr-o saptamana si nu am mancat prajeli si am mancat fructe,si fc si abdomene dar no......"in loc sa slabesc ma ingras" |
||
|
alexandra082571 Postat pe 20 Ianuarie 2010 16:47 |
||
|
Bunã cristina! Și pe mine m-ar interesa CUM AI DAT JOS CELE 25 DE KG? Sã ai o zi frumoasã! |
||
|
kristina007 Postat pe 18 Februarie 2010 09:43 |
||
|
Daca ai incercat sa slabesti si nu ai reusit ,inseamna ca nu ai incercat Ecofit! SLABESTI PANA LA 15KG! www.ecofit.ro |
||
|
ECOFIT Postat pe 25 Februarie 2010 23:48 |
||
|
http://www.agentiasmile.ro/index.php?pag_index=2&id_oferta=572&title_pag=OFERTA+PASTE+2009 STATIUNEA SINAIA PENSIUNEA BOEMA 3* CAZARE 3 NOPTI CU MIC DEJUN SI CINA + MASA TRADITIONALA DE PASTE TARIF 549 LEI / PERSOANA / PACHET. |
||
|
cornel_sabin Postat pe 26 Februarie 2010 23:57 |
||
|
eu am folosit face tot ce scrie in prospect ca face: iti taie pofta de mancare, te energizeaza, are efect termogen (transpiri mult de la el , iti e sete si esti poliurica) eu am slabit cu el dar nu mult (oricum produsul nu garanteaza 7 kg in 2 ore si un sfert) sigurul aspect care merita mentionat e ca da un fel de dependenta (eu am luat un flacon si m-am plictisit... insa imi lipseste starea de energie pe care o aveam si acum am mai luat un flacon (la 6 luni distanta..m-am intors tot la proslim... asa ca pot spune ca mi-a placut) cand tii multe cure intre cure te ingrasi si mananci mult si ai pofta la orice ora de orice asa ca e bine sa iti taie pofta de mancare ceva parerea mea (am citit multe prospecte, nu am incercat multe pastile ca nu vreau) e ca are o compozitie deosebit de eficienta, in doze bune (in afara de guarana din pacate) si ca daca iti cresti consumul energetic efectul se va vedea mai repede decat fara el eu oricum nu ma astept la minuni de la pastile si nu as lua pastile de slabit crezand ca functioneaza... in nici un caz reductil sau super-slim (am vazut ce face din om cand il opresti,, mai bine grasa si stapana pe mine decat mai slaba, drogata si depresiva,, letargica as putea spune) oricum pt mine ca si pt multe dintre voi sportul e baza asa,,, stand in fund si cititnd forumuri degeaba luam pastile |
||
|
healthy004061 Postat pe 9 Iunie 2010 14:07 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| sSLIM DOWN | 1 | De la: olgaforda 16 Iunie 2011 14:28 |
| Intrebare legata de micul dejun | 192 | De la: Mirelapufulete 24 Ianuarie 2012 18:50 |
| vreau detalii despre diet club | 10 | De la: kudika327830 24 Ianuarie 2011 18:05 |
|
|
||
| Despre domnul doctor Victor Clatici | 2 | De la: healthy016565 25 Mai 2010 12:00 |
| varice | 1 | De la: kudika318846 2 Septembrie 2010 01:03 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.