HOROSCOP 2010

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
Fosta membra Kudika.ro
Nu inteleg de ce nu pot posta aici amaratul asta de horoscop! Este a treia oara cand incerc! Voi posta pe rand fiecare zodie!

BERBEC


SFATUL
ASTROLOGULUI PENTRU 2010: afirmă-te, arată ce poti, concentrează-te asupra rolului tău în lume, fii cel mai bun, câstigă definitiv, prin valoarea ta, respectul si admiratia lumii, iesi în fată, tinteste sus, atinge-ti marile scopuri. Succes!

PERIOADE BUNE SI RELE IN 2010: Te bucuri de vizita lui Venus între 8-31 martie, perioadă care te va face să te simti bine în pielea ta. Nu la fel de bine te vei simti între 30 iulie - 15 septembrie cât timp Marte traversează zodia ta opusă, deci încearcă să-ti păstrezi calmul.
INTRO. Primele 3 luni ale anului te au pe tine în prim plan prin prezenta frumoasei Venus în zodia ta. Ea te face mai tandru, mai senzual, mai atractiv, si îti scoate mai mult în evidentă calitătile fizice si sufletesti. Ce-i drept, esti genul bărbătos, care stie ce vrea, de aceea tu nu vei sta să astepti de la celalalt primul pas, ci esti capabil să obtii prin forte proprii. Norocul tine cu tine până în martie. Faci parte din zodia ispitită temporar de două planete, care intră pentru scurt timp aici - Jupiter si Uranus în iunie-august - ca apoi să se întoarcă până la anul în zodia anterioară, ca atare vara lui 2010 poate să te dea un pic peste cap, fiind cu totul altfel decât întregul an.
DRAGOSTE.Tot anul, Saturn se află în zona căsniciei. Cei maturi se vor gândi că e timpul să se aseze la casa lor – oricum au trei ani să pună în practică ideea! – cei tineri vor căuta parteneri seriosi, care le inspiră încredere si stabilitate. Nu este totusi exclus ca sobrul Saturn să te facă să alegi
, mai degrabă, o relatie din interes, decât una din dragoste, pentru că Saturn nu e adeptul iubirii. El vine cu interese clare, cu responsabilităti, deci, dacă e să te căsătoresti, o vei face doar pentru c㠄trebuie”, pentru că ceasul biologic te obligă sau pentru că societatea e cu ochii pe tine.
În august-septembrie, Marte în Balantă îti dă ghes să te grăbesti, dar ar fi bine să mai astepti, ca să nu faci vreo greseală. Este perioada multor discutii serioase despre căsătorie, poate prin august si noiembrie apare sansa de a cunoaste pe cineva atractiv, dar Saturn te sfătuieste să mai lasi lucrurile să se aseze înainte de a spune „da”. Cei deja căsătoriti îsi asumă responsabilităti mature, dispusi să clădească ceva solid în doi.
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
TAUR


SFATUL ASTROLOGULUI IN 2010: învată, extinde-ti orizonturile, nu te limita la lumea strâmtă în care ai trăit până acum, priveste în sus, priveste departe, visează cu curaj, propune-ti teluri noi, upgradează-te, deschide-te spre spiritualitate, află, descoperă, informează-te, călătoreste!

PERIOADE BUNE
SI RELE IN 2010: Venus se întoarce acasă, în zodia ta, între 1-25 aprilie, fiind una din cele mai optimiste si chiar fericite perioade. Cu Marte prin zodia ta opusă, între 15 septembrie – 28 octombrie, asteaptă-te totusi la furtuni si stări neplăcute.
INTRO. Luna aprilie e luna ta de gratie, când Venus, planeta ta guvernantă, revine la ea acasă: în zodia ta! ea te face să te simti bine, să te bucuri de viată, să zâmbesti, să cuceresti la prima vedere. Esti atras de tot ce-i frumos, de artă, de distractii, de aceea trebuie să profiti din plin de prezenta „micului benefic” în zodia ta.

DRAGOSTE. Cu Jupiter în Pesti pe tot parcursul anului, nu se poate vorbi de o viată sentimentală prea bogată. Dimpotrivă, adeseori te simti singur, neglijat, iar sansele de a cunoaste pe cineva, în ciuda iesirilor tale în lume, sunt foarte reduse.
Viata conjugală poate cunoaste o energizare în ultima parte a anului, când Marte si Venus în Scorpion vor anima atmosfera de cuplu, dar adeseori o va duce la extreme. Dacă iei din influentele acestui tranzit doar ce e mai bun pentru voi doi - ambitia de a depăsi orice impas, magnetismul dintre parteneri, compatibilitatea sexuală - totul ar merge de minune, deci evită certurile, dorinta de a vă impune si orgoliile.

CARIERA. Saturn în Balantă este un avantaj pentru eforturile tale de a lucra într-un mediu stabil, care inspiră durabilitate. Poti găsi acum un job în care vei lucra multi ani de acum încolo, dar succesele vin lent. Trebuie să ai multă răbdare până vei începe să culegi roadele eforturilor de acum, si nu uita nicio clipă cerintele acestei perioade: tolerantă dusă la extrem, diplomatie, lucru în echipă, acceptând diversitatea oamenilor de lângă tine.
Nu trebuie să te pui doar pe tine în valoare, ci să întelegi că esti parte dintr-un colectiv, în care si tu joci un rol important. Pune accent pe parteneriate, asocieri si unirea fortelor în mod egal pentru un scop comun. Începutul de an poate aduce succese profesionale si o ameliorare a imaginii publice, iar între iulie-septembrie atmosfera se animă la serviciu, prin initiative personale bine primite de ceilalti.

BANI. Nu vei duce lipsă de bani atât timp cât tii cont de ponturile bune care vin de la ceilalti si cât timp ai pe cineva alături cu care să împarti, în mod egal, greutătile si nevoile. E un an al schimburilor reciproc avantajoase, al contractelor de succes, al unor întelegeri de bun augur care atrag o situatie materială satisfăcătoare. Poti vinde sau cumpăra, poti dobândi un venit suplimentar, poti intra într-o afacere, pentru că se întrevede o a doua sursă de venit, măcar pentru o vreme.
Activitătile comerciale pot cunoaste o evolutie pozitivă, deci, dacă nu ai deja o afacere, gândeste-te să pornesti pe o astfel de cale, dar nu singur, ci sustinut de cineva. Comertul, serviciile
de consultantă si comunicare sunt de succes, iar finalul de an poate atrage venituri frumusele!

SANATATE. Nu prea te preocupă sănătatea anul acesta, pentru că nu ai probleme
majore. August-septembrie te obligă să urmezi un regim de viată mai echilibrat, să nu faci nici un fel de excese.
Marte si Venus în casa sănătătii au efect contradictoriu: unul strică, celălalt remediază, deci eventualele probleme care apar, au imediat si leac medical. Finalul de an te găseste într-o formă excelentă, ti se citeste sănătatea pe chip.
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
GEMENI


SFATUL
ASTROLOGULUI IN 2010: întelege-te pe tine însuti, acordă mai mare atentie lucrurilor ascunse, încearcă să păstrezi pentru tine lucrurile intime, fii mai discret, fii mai rezervat, nu risca nimic, concentrează-te asupra laturii psihice a vietii, canalizează sexualitatea într-o directie constructivă, reformulează-ti viata în profunzime, transformă-te într-un om mai bun, fii pregătit de orice!

PERIOADE BUNE SI RELE IN 2010: Cat timp Venus cocheteaza cu zodia ta – intre 26 aprilie – 20 mai - se poate vorbi de o perioada norocoasa pentru Gemeni. Marte din Sagetator te va pune la incercare intre 28 octombrie – 8 decembrie, fiind una din cele mai agitate perioade ale anului.
INTRO. Luna mai ti-o aduce pe Venus în vizită prin zodia ta si te răsfată cu razele ei adolescentine si calde. La primăvară vei simti că renasti, că te deschizi si tu ca o floare, de parcă n-ai avea nicio grijă, ca un copil dornic de joacă...
DRAGOSTE. Saturn prin casa sentimentelor oferă o perioadă ceva mai austeră, mai lipsită de căldură, dar nu înseamnă că dragostea lipseste din peisaj. Consolidezi relatia pe care ai început-o deja, clăditi ceva solid împreună, vă gânditi si la căsătorie, cândva în viitor, dar nu vrei să iei decizii pripite.
Preferi să trăiti o perioadă mai lungă împreună ca să vă cunoasteti în toate împrejurările vietii de cuplu, decât să ajungi direct la altar si să-ti dai seama că nu stii ce-i place celui de lângă tine. În dragoste, vor conta mai mult imaginea si reputatia partenerului tău, statutul lui social, felul în care s-a realizat până în acel moment, si esti foarte pretentios. Tii mult cont si de părerea lumii despre el, si nu te arunci în iubire la primul impuls, ci rationezi fiecare pas. Nu vrei să-ti pierzi capul, desi îti doresti mult o relatie durabilă. Luna noiembrie poate agita un pic spiritele în cuplu, dar trebuie să învătati amândoi să vă respectati mai mult libertatea.

CARIERA. Dacă e să fie cineva favoritul astrelor în carieră, tu esti acela! Jupiter din Pesti trece prin punctul cel mai înalt al hărtii tale, care corespunde zonei carierei
. Imaginea ta socio-profesională se ameliorează simtitor, te prezinti într-o lumină nouă, mult mai bine conturată, reusesti să redresezi eventualele dezechilibre profesionale ale anilor anteriori si ai parte de victorii
bine meritate. Multe din ele, însă vin, în urma unor sacrificii si renuntări, dar simti că merită efortul.
E posibil ca multe din planurile pe care ti le-ai făcut în ultimii ani sau studiile pe care le-ai terminat să nu mai fie utile, ci esti dispus să schimbi din nou macazul. Cu Uranus pe ultimele grade ale zodiei care patronează cariera, te mai poti astepta încă la surprize!

BANI. Te-ai gândit vreodată că trebuie să iei de pe acum niste măsuri prin care să-ti asiguri o situatie materială mai bună la bătrânete. Ce-i drept, mai ai tot timpul să o faci, dar un moment ideal pentru a încheia o pensie privată, o asigurare de viată sau un cont de economii pe termen lung ar putea fi chiar finalul anului 2010. De ceva vreme te preocupă mai mult bătrânetea - mai mult decât pe toate celalalte zodii - si începi de pe acum să trasezi o strategie prin care banii tăi să crească în timp.

SANATATE. Starea de sănătate depinde mult de firea ta, pentru că uneori esti cam agresiv si orice reactie necontrolată lasă urme în organism. Cu cât esti mai agitat si mai nervos, cu atât riscul unor vătămări creste, deci fii mai cumpătat.
Ai grijă cum manevrezi obiectele cu risc de a provoca răni si fii atent pe unde calci si în ce te bagi! Esti atât de zăpăcit si de grăbit, încât te-ai putea lovi sau ti-ai putea cauza singur probleme, mai ales în septembrie-octombrie, când îti cam place să te joci cu focul... Finalul de an repară tot ce strici prin grabă si nervozitate.
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
RAC


SFATUL ASTROLOGULUI IN 2010: asociază-te, apropie-te de ceilalti, apleacă-te asupra partenerului, învată lectia vietii în doi, caută-ti jumătatea, acceptă diversitatea umană, întelege că viata e un schimb de replici unu la unu, nu doar un drum de unul singur, colaborează, iubeste, oferă!

PERIOADE BUNE SI RELE IN 2010: Între 21 mai – 14 iunie, esti răsfătat de razele calde ale micului benefic Venus, perioadă care te va umple de energie pozitivă. Finalul de an, însă, nu va mai fi atât de idilic, pentru că Marte te va irita din zodia opusă între 8 decembrie 2010 – 16 ianuarie 2011.
INTRO. Începutul verii îti prieste de minune, cât timp Venus trece prin zodia ta, planetă care scoate la lumină tot ce ai mai cald si mai frumos în tine. Iubesti, dăruiesti, te dedici celor dragi si apreciezi foarte mult linistea si confortul casnic.

DRAGOSTE. Viata de familie este preocuparea numărul unu a acestui an si apreciezi valoarea relatiei în functie de ceea ce primesti de la ea. Îti doresti tot mai mult o casă, un cămin, să ai copii si să devii mamă, chiar dacă sunt sarcini care ti-ar limita major spatiul de manifestare a personalitătii. Esti pregătit să devii părinte, dacă simti că a venit vremea, si iei pe umerii tăi cu o reală plăcere obligatiile de familie. Intri în bucătărie cu zâmbetul pe buze, pentru că esti constient că fericirea familiei tale
depinde mult de capacitatea ta de a-ti îndeplini obligatiile casnice.
Chiar dacă prietenii, societatea, distractiile sunt date la o parte, contează mai mult să ai liniste si armonie
acasă. Te retragi în casa ta, cu omul drag, si viata de cuplu între peretii casei voastre îti inspiră echilibru. Începutul de an este prielnic redresării unor mai vechi probleme de cuplu dar care ar putea reveni spre final de 2010, când neîntelegerile strică atmosfera, trecător.

CARIERA. Luna martie te scoate mai mult în valoare la serviciu, esti apreciat sincer pentru calitătile tale si nu te lasi până nu ajungi acolo unde ti-ai propus. Reusesti să combini perfect talentul si cunostintele, ambitia si senzualitatea pentru a te remarca. În noiembrie-decembrie, asteaptă-te la o serie de tensiuni la locul de muncă, ce au la bază nedreptatea si necinstea. Vei dori ceva anume, dar nu vei fi lăsat să te manifesti asa cum ai vrea. Dacă nu ai făcut-o în anii anteriori, acum esti pe ultima sută de metri să urmezi un curs sau să faci o facultate, decizii care vor trasa directiile tale viitoare în carieră.
Timidele treceri ale lui Uranus peste Mijlocul Cerului între martie-august sunt un prim semnal de alarmă cu privire la schimbările pe care va trebui să le faci de la anul. Dacă nu ai curajul să le faci chiar acum, cu Uranus pe cap, atunci vei avea tot timpul în următorii 7 ani să schimbi major directia în carieră, luând-o chiar de la capăt, dacă e nevoie.

BANI. Marte este în casa banilor aproape jumătate de an, de fapt deja îi simti influenta de la final de 2009. Până în iunie, banii vor veni în valori, dar tot asa se vor duce. Marte în Leu te face mai cheltuitor, mai atras de lux, si îti place grozav să dai banii pe obiecte scumpe, luate la primul impuls, doar ca să rupi gura târgului. Nu prea te gândesti de unde faci rost de altii, nici la economii, ci tot ce te preocupă acum e luxul si bunăstarea.
Atât timp cât ai bani, te simti excelent în pielea ta si ti se citeste pe chip fericirea. Esti si generos, deopotrivă, faci cadouri scumpe si celor dragi, ori ca semn de afectiune, ori doar ca să le arăti ce bine o duci. Dacă vrei neapărat să cheltuiesti, investeste în valori, nu pe lucruri care la anul nu vor mai fi la modă.

SANATATE. Aici pot apărea unele probleme neasteptate, poate chiar o perioadă de imobilizare la pat sau spitalizare, ca atare fii foarte atent la starea ta de sănătate.
O boală poate pica din senin si îti poate strica multe planuri. De exemplu, finalul toamnei poate veni cu probleme nedorite, ce au la bază o stare de epuizare fizică dusă la extrem, o oarecare superficialitate vis-a-vis de organismul
tău ce te-a împins spre excese.


LEU
SFATUL ASTROLOGULUI IN 2010: munceste, asumă-ti responsabilităti, du-ti sarcinile la îndeplinire, recunoaste-ti vina, acceptă-ti rolul de subaltern, învată umilinta, fii un executant ireprosabil, îngrijeste-te de altul, ai grijă de cineva, fii ordonat, organizează-te, respectă legile si regulile, ai grijă de sănătatea ta, mergi la medic!

PERIOADE BUNE SI RELE IN 2010: Perioada 14 iunie – 10 iulie este benefică Leilor datorită trecerii planetei Venus prin zodia lor, deci te asteaptă un început de vară norocos. Mai mult decât atât, tranzitul îndelungat al ui Marte în zodia ta - început în toamna lui 2009 până în 7 iunie 2010 - te va transforma în actorul principal al primei părti a anului, prin chef de viată, energie si dorintă de actiune.
INTRO. Perioada de la începutul anului până în primele zile din iunie este foarte agitată, pentru că energicul Marte stă insistent în zodia ta – cea mai lungă sedere într-o zodie – si te irită adeseori, te face mai orgolios, mai impulsiv, ca atare trebuie să fii atent spre ce îti ghidezi această fantastică vointă. Începi vara cu un tonus nou, optimist, pentru că Venus trece prin zodia ta si te face mai zâmbitor si mai frumos. Atragi usor privirile asupra ta, iar personalitatea îti este pus mai bine în valoare. Ai un sarm aparte ce te ajută să atingi orice scop, iar norocul tine cu tine în iunie-iulie.

DRAGOSTE. Începi anul îndrăgostit sau cel putin mai dornic de relatii si iesiri în lume pentru a te face remarcat. Venus în casa căsniciei te ajută să repari problemele de cuplu si să apari în ochii partenerului într-o lumină seducătoare si fermecătoare, chiar dacă prezenta Lunii negre aici nu e un avantaj pentru o viată de cuplu reusită. Ispita pare să dea târcoale prin viata de cuplu...
Dacă nu ai pe cineva la suflet, finalul de an ti-ar putea aduce sanse noi de a cunoaste pe cineva, dar pentru aceasta trebuie să fii mai dispus să iesi, să socializezi, să te distrezi, să te pui în valoare. O persoană plăcută si simpatică îti poate atrage atentia în ultimele luni ale anului 2010, chiar dacă nu-ti inspiră decât tentatia unei aventuri. Dar merită încercat..


CARIERA. Luna aprilie te scoate din anonimat si îti oferă sansele unor succese de milioane. Cel mai bine merg domeniile în care ti se cere un dram de talent, fiind sansa ta de afirmare, dar dacă nu esti un artist în devenire, atunci depui multă pasiune si plăcere în ceea ce faci, muncind cu spor pentru rezultatele visate. Atmosfera se animă la serviciu la finalul lui 2010, prin aparitia de noi sefi, de noi sarcini, de regulamente mai stricte cărora trebuie să te supui.
Te gândesti serios la un curs nou, la o reprofilare, si dacă nu o faci acum, cu Marte în Capricorn, ai timp - începând cu anul viitor, când Uranus intră în Berbec, să găsesti calea ce mai potrivită pentru evolutia ta viitoare. Acum s-ar putea doar să se nască ideea care, mai târziu, va genera schimbările benefice în carieră, dar trebuie să ai curajul de a începe lucruri noi, să nu te multumesti cu lucrurile deja cunoscute. Saturn si Uranus în zone care au grijă de pregătirea ta teoretică, te vor ajuta, timp de câtiva ani de acum încolo, să acumulezi informatiile utile pentru afirmarea ta în carieră.

BANI. Incepe un an bun pentru acumulări financiare, dar nu e neapărat vorba de bani pe care îi faci singur
, pe cont propriu, prin calitătile tale, ci prin intermediul altora. E anul în care te tentează un credit bancar, dar nu e o idee prea bună, pentru că te înhami la o serie de sacrificii majore. Trebuie să înveti să mai tai de pe lista de cumpărături dorite...
Din păcate, Jupiter în Pesti nu este un aliat al cresterilor salariale si venituri suplimentare; dimpotrivă, e posibil ca unele surse cu care erai obisnuit, să se termine sau le abandonezi, dar vei învăta să fii mai atent cu banii, pentru că esti una din persoanele care nu scapă, încă de criză. Poate doar iunie-iulie să fie ceva mai animate în privinta noilor venituri, fiind un moment ideal
să cumperi lucruri noi, să trasezi strategii legate de banii tăi viitori si să cântăresti atent deciziile financiare care se cer luate.
SANATATE. Nu s-ar spune că o duci prea bine în acest plan, Pluto aflat de vreun an în zona
sănătătii formează numai aspecte dificile, care pot lăsa urme asupra stării tale generale.
Unele crize neasteptate pot apărea între mai-octombrie, ca finalul de an să aibă chiar o lectie severă de oferit, care poate avea o legătură directă cu starea ta de sănătate.


Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
FECIOARA

Sfatul astrologului pe 2010: bucură-te, distrează-te, simte-te bine, trăieste fiecare clipă cu intensitate maximă, vezi partea pozitivă a lucrurilor, nu-ti pierde încrederea si optimismul, joacă-te, iubeste, zâmbeste, străluceste, miscă-te, creează, lasă ceva în urma ta, redescoperă copilul din tine!

PERIOADE BUNE SI RELE IN 2010: Între 8 iunie - 30 iulie, prezenta lui Marte în Fecioara te animă, te stimulează, te scoate în evidentă, dar adeseori te si irită, deci controlează-ti reactiile. Timp de aproape o lună, o primesti pe Venus în zodia ta, ceea ce te va încărca de optimism si fericire, ca atare perioada 10-30 iulie e de-a dreptul incitantă!
INTRO. Esti una din zodiile încercate ale acestui an, dar ai parte si de recompense plăcute. De exemplu lunile iunie-iulie ti-l aduc în vizită pe Marte si Venus, ceea ce poate fi un avantaj pentru a mai prinde viată, pentru a începe lucruri noi, pentru a iesi mai mult în evidentă. Dar trecerea lui Jupiter prin zodia diametral opusă nu e un avantaj al Fecioarelor, care vor simti adeseori că viata lor scapă de sub control, că trece prin extreme. Provocările, esecurile, renuntările si piedicile nu vor lipsi, deci fii pregătit de teste de rezistentă.

DRAGOSTE. În cuplu, vei pune mai mult accent pe compatibilitatea spirituală, pe sacrificii de dragul celuilalt. Tu fiind cea care va trece de multe ori cu vederea acele mici detalii care mai agită uneori spiritele în cuplu. De dragul lui, tolerezi multe, dar vor fi si câteva momente critice.
Jupiter în Pesti are multe lucruri bune de oferit: activează zona căsătoriei, ca atare e posibil ca multe Fecioare să se gândească anul acesta la nuntă, poate mai ales în februarie-martie. Dacă decizi să te căsătoresti în primăvară sau dacă esti cerut în căsătorie atunci, e posibil să apară unele surprize neplăcute (amânări, refuzuri, piedici), ca atare ar fi ideal să amâni uniunea matrimonială pentru altă perioadă.

CARIERA. E un an de stabilitate profesională, chiar dacă nu apar noutăti iesite din comun, ai sentimentul muncii împlinite, deoarece activitătile la care îti aduci contributia ajung la rezultate palpabile, de care esti mândru. Iei decizii care îsi vor arăta urmările pe termen lung. Ai putea da mai mult randament în activităti productive, în care lucrezi cu date concrete, cu materii prime, cu documente clare, iar luna mai este benefică activitătilor în care comunici cu publicul, în domenii legate de comert, scris, educatie.
Luna mai este asadar momentul tău de vârf, când ai ceva de spus în carieră si trebuie să îti exprimi cu fermitate punctul de vedere în fata tuturor. Dacă visai să schimbi ceva la serviciu, doar anul acesta mai ai timp să o faci, deci caută repede o iesire!

BANI. Saturn va sta pentru câtiva ani în zona finantelor proprii, ca atare trebuie să fii mai prudent si chibzuit în manevrarea banilor de care dispui. Ar fi mai bine să te gândesti la rezerve, la economii, la investitii care să îti inspire sigurantă în viitor. Este si momentul unor cheltuieli masive, pe care nu ti le permiti oricând, cum ar fi o casă, un teren, o masină. Un credit bancar este de asemenea foarte posibil, dar primii 3 ani de rate vor fi destul de dificili.
Sentimentul pe care îl ai e că banii se acumulează extrem de lent, cu eforturi, cu momente de dezechilibru, dar vezi concret ceea ce faci cu ei. Saturn te obligă să iei decizii cu cap, să nu te hazardezi în actiuni riscante si să eviti orice gen de exces. August-septembrie pot aduce o gură de proaspăt prin veniturile tale
, dar esti tentat să îi si dai pe ceva care îti face cu ochiul.

SANATATE. Starea ta de sănătate a cunoscut multe suisuri si coborâsuri în ultimii ani, dar 2010 e ultima sută de metri înainte de a simti că toate se asează pe un teren mai bun. Cu Luna neagră, Neptun si, pentru scurt timp, si cu Jupiter prin casa sănătătii, te mai poti astepta la probleme, mai ales de ordin psihic.
Prima jumătate de an pare ceva mai dificilă, mai instabilă, mai riscantă, deci trebuie să fii atent la organismul
tău si să nu încerci, anul acesta, tratamente după ureche, fără sfatul medicului.
:
Raporteaza abuz de limbaj
IOANA1947 Avatarul lui IOANA1947

364 mesaje
Membru din: 19/08/2008
Oras: bucurestisi restul ?
Raporteaza abuz de limbaj
anca_b Avatarul lui anca_b

7 mesaje
Membru din: 7/11/2007
Oras: iasi

Multumesc! Pt zodia Leu.
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
SCORPION

Sfatul astrologului: discută, vorbeste, exprimă-te, caută o cale de a te face înteles, ia legătura cu lumea, transmite mesajul tău celorlalti, învată, informează-te, argumentează ceea ce gândesti, pune mâna pe carte, călătoreste, relationează, cunoaste!

PERIOADE BUNE SI RELE IN 2010: Venus insistă parcă să te facă fericită, de aceea va prelungi sederea sa în zodia ta între 8 septembrie - 8 noiembrie si tot finalul de an între 1 decembrie 2010 - 7 ianuarie 2011. Mai mult, primul tranzit al lui Venus coincide cu cel al lui Marte prin zodia ta - 15 septembrie – 28 octombrie – deci toamna lui 2010 pare să fie una foarte interesantă pentru tine!
INTRO. Magnetismul tău face ravagii în ultimele 4 luni ale anului, pentru că prin zodia ta trec si Venus si Marte, care toarnă un strop de mister în modul tău de a te comporta. Îti place să atragi atentia, dar să si inciti în acelasi timp, ca atare ultima parte a anului este exact pe placul tău!


DRAGOSTE. Esti îndrăgostitul numărul unu a anului 2010, pentru că Jupiter influentează major casa sentimentelor pe harta
ta astrală. Că Jupiter în Pesti aduce de multe ori si suferinte, asta e, fac parte din meniul firesc al oricărei povesti de dragoste. Vei trece, deci, si prin perioade de izolare si singurătate, si prin deceptii si lacrimi, dar toate acestea sunt pretul necesar de plătit pentru o viată sentimentală mai bună de acum încolo.
Profită de energia lui Jupiter pentru a-ti manifesta mai intens emotiile, chiar dacă nu esti atras spre destăinuiri prea zgomotoase. Preferi intimitatea sau visarea, dar viata de cuplu se va îndulci prin aprilie, când te poti folosi de sarmul primăvăratec pentru a te apropia din nou de partener si a rezolva eventualele probleme.

CARIERA. Aproape jumătate de an îl ai pe Marte în zona carierei
, iar Marte este una din planete cu cea mai mare influentă asupra ta. El îti dă forta de a te remarca, de a urca, de a ridică stacheta la cote maxime, iar pretentiile lumii cresc odată cu orgoliile tale
. Astepti mult de la tine si nu suporti să faci lucrurile de mântuială. Vrei să fii primul, să fii cel mai bun, să fii lăudat, si nimic nu te motivează mai bine ca aprecierile sincere ale celor din jur.
Dacă vizezi o functie de răspundere sau de conducere, primele 6 luni ale anului sunt momentul ideal
pentru a o cuceri, dar succesul acestui an depinde foarte mult de felul în care te privesti pe tine însăti. Stăpânirea de sine, încrederea în fortele proprii si un dram de infatuare sau de egocentrism nu strică deloc pentru a pune mâna pe succes. Dacă tu esti sigur de valoarea ta, o vor remarca si altii! Poate fi un an bun pentru succese artistice sau sportive, în cazul în care ai astfel de veleităti!

BANI. Dacă vrei să iesi la cumpărături, anul acesta, evită ultimele trei luni ale anului, pentru că Marte în casa banilor în Săgetător, te face cam superficial în decizii financiare. Cumperi lucruri care te atrag, te bucuri de tot ce-ti iei ca un copil, iar riscul să dai banii pe plăceri trecătoare este cam mare. Poate fi, însă, un moment bun să dai banii pe cărti sau cursuri de specializare, pe călătorii si distractii, dar evită să-ti satisfaci plăcerile de moment cu sume prea mari.
Există un moment critic major pe parcursul anului, când risti să pierzi o sumă de bani sau să îti fie luată prin mijloace incorecte. Ispita rea îsi bagă coada în afacerile tale si generează o stare negativă ce poate declansa o criză mai mare decât cea de anul trecut. Fii prudent, evită factorii de risc sau afacerile dubioase!

SANATATE. Cu Saturn în casa bolilor cronice, nu se poate vorbi de o perioadă prea luminoasă, deci pregăteste-te de trei ani destul de dificili, care pot scoate la iveală dureri, crize, boli pe care nici nu stiai că le ai. Pentru scurt timp, pe timpul verii, Jupiter intră în Berbec, în casa sănătătii, si poate aduce vindecări, idei noi pentru un regim de viată mai dinamic, ce te vor ajuta să fii în formă. Caută solutia care ti se potriveste pentru un regim de viată mai activ, deoarece numai de izolare si pasivitate nu ai tu nevoie acum. Cel mai bine te vei simti în martie, când Venus are un efect binefăcător asupra stării tale generale, dar te obligă să faci mai multă miscare si să nu stai locului deloc!
Raporteaza abuz de limbaj
healthy011457 Avatarul lui healthy011457

3 mesaje
Membru din: 20/01/2010

poate scri ceva si despre ultima zodie, pestii... te rog
Raporteaza abuz de limbaj
dreams_healthy Avatarul lui dreams_healthy

10 mesaje
Membru din: 28/07/2009
Oras: targoviste

daca se poate ...as dori sa scrii pana la final....zodia balantei care (dupa mine e cea mai controversata)as fi interesata sa o aflu .....multumesc
Raporteaza abuz de limbaj
floare_de_colt Avatarul lui floare_de_colt

45 mesaje
Membru din: 7/11/2007
Oras: sibiu

Si restul zodiilor? termina ce ai inceput.
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
POATE AFLI TU DE CE NU MA MAI LASA SA POSTEZ AICI PE FORUMUL ASTA PRETENTIOS! EU NU AM AFLAT INCA CE SE INTAMPLA DE SE POSTEAZA ORICE ATAT DE GREU!
Raporteaza abuz de limbaj
IOANA1947 Avatarul lui IOANA1947

364 mesaje
Membru din: 19/08/2008
Oras: bucuresti


...eu sunt BALANTA ,dar ?????????????????

Raporteaza abuz de limbaj
floare_de_colt Avatarul lui floare_de_colt

45 mesaje
Membru din: 7/11/2007
Oras: sibiu

De la: dianana, la data 2010-01-23 19:38:14POATE AFLI TU DE CE NU MA MAI LASA SA POSTEZ AICI PE FORUMUL ASTA PRETENTIOS! EU NU AM AFLAT INCA CE SE INTAMPLA DE SE POSTEAZA ORICE ATAT DE GREU!

Ok, scuze, credeam k tu nu ai mai postat.... atunci nu ne ramane altceva de facut decat sa asteptam sa se posteze si continuarea... sau sa ne interesam pe alte site-uri
Raporteaza abuz de limbaj
radiada Avatarul lui radiada

2 mesaje
Membru din: 7/11/2007
Oras: iasi

Healthy ,
Nu ma astepam la asa ceva. De ce nu lasati Horoscopul 2010 de la Dianana , pentru toate zodiile. Ma intereseaza si restul zodiilor si nu pot sa le citesc. Mi se pare un horoscop foarte bun si va rog sa nu-i faceti proble autoare. Cu stima Elena.
Raporteaza abuz de limbaj
rubya_healthy Avatarul lui rubya_healthy

97 mesaje
Membru din: 25/02/2010

restul?varsatorii??
Raporteaza abuz de limbaj
dreams_healthy Avatarul lui dreams_healthy

10 mesaje
Membru din: 28/07/2009
Oras: targoviste

vreau BALANTAAAAAA...sau cel putin da-ne o adresa unde sa citim continuarea
Raporteaza abuz de limbaj
kudika166404 Avatarul lui kudika166404

13 mesaje
Membru din: 13/04/2010
Oras: timisoara

NU E COMPLET LA BERBEC
Raporteaza abuz de limbaj