Setari Cookie-uri

HOROSCOP 2010

Nu inteleg de ce nu pot posta aici amaratul asta de horoscop! Este a treia oara cand incerc! Voi posta pe rand fiecare zodie!

BERBEC


SFATUL
ASTROLOGULUI PENTRU 2010: afirmã-te, aratã ce poti, concentreazã-te asupra rolului tãu în lume, fii cel mai bun, câstigã definitiv, prin valoarea ta, respectul si admiratia lumii, iesi în fatã, tinteste sus, atinge-ti marile scopuri. Succes!

PERIOADE BUNE SI RELE IN 2010: Te bucuri de vizita lui Venus între 8-31 martie, perioadã care te va face sã te simti bine în pielea ta. Nu la fel de bine te vei simti între 30 iulie - 15 septembrie cât timp Marte traverseazã zodia ta opusã, deci încearcã sã-ti pãstrezi calmul.
INTRO. Primele 3 luni ale anului te au pe tine în prim plan prin prezenta frumoasei Venus în zodia ta. Ea te face mai tandru, mai senzual, mai atractiv, si îti scoate mai mult în evidentã calitãtile fizice si sufletesti. Ce-i drept, esti genul bãrbãtos, care stie ce vrea, de aceea tu nu vei sta sã astepti de la celalalt primul pas, ci esti capabil sã obtii prin forte proprii. Norocul tine cu tine pânã în martie. Faci parte din zodia ispititã temporar de douã planete, care intrã pentru scurt timp aici - Jupiter si Uranus în iunie-august - ca apoi sã se întoarcã pânã la anul în zodia anterioarã, ca atare vara lui 2010 poate sã te dea un pic peste cap, fiind cu totul altfel decât întregul an.
DRAGOSTE.Tot anul, Saturn se aflã în zona cãsniciei. Cei maturi se vor gândi cã e timpul sã se aseze la casa lor – oricum au trei ani sã punã în practicã ideea! – cei tineri vor cãuta parteneri seriosi, care le inspirã încredere si stabilitate. Nu este totusi exclus ca sobrul Saturn sã te facã sã alegi
, mai degrabã, o relatie din interes, decât una din dragoste, pentru cã Saturn nu e adeptul iubirii. El vine cu interese clare, cu responsabilitãti, deci, dacã e sã te cãsãtoresti, o vei face doar pentru cã „trebuie”, pentru cã ceasul biologic te obligã sau pentru cã societatea e cu ochii pe tine.
În august-septembrie, Marte în Balantã îti dã ghes sã te grãbesti, dar ar fi bine sã mai astepti, ca sã nu faci vreo gresealã. Este perioada multor discutii serioase despre cãsãtorie, poate prin august si noiembrie apare sansa de a cunoaste pe cineva atractiv, dar Saturn te sfãtuieste sã mai lasi lucrurile sã se aseze înainte de a spune „da”. Cei deja cãsãtoriti îsi asumã responsabilitãti mature, dispusi sã clãdeascã ceva solid în doi.
dianana
Postat pe 13 Ianuarie 2010 20:35
TAUR


SFATUL ASTROLOGULUI IN 2010: învatã, extinde-ti orizonturile, nu te limita la lumea strâmtã în care ai trãit pânã acum, priveste în sus, priveste departe, viseazã cu curaj, propune-ti teluri noi, upgradeazã-te, deschide-te spre spiritualitate, aflã, descoperã, informeazã-te, cãlãtoreste!

PERIOADE BUNE
SI RELE IN 2010: Venus se întoarce acasã, în zodia ta, între 1-25 aprilie, fiind una din cele mai optimiste si chiar fericite perioade. Cu Marte prin zodia ta opusã, între 15 septembrie – 28 octombrie, asteaptã-te totusi la furtuni si stãri neplãcute.
INTRO. Luna aprilie e luna ta de gratie, când Venus, planeta ta guvernantã, revine la ea acasã: în zodia ta! ea te face sã te simti bine, sã te bucuri de viatã, sã zâmbesti, sã cuceresti la prima vedere. Esti atras de tot ce-i frumos, de artã, de distractii, de aceea trebuie sã profiti din plin de prezenta „micului benefic” în zodia ta.

DRAGOSTE. Cu Jupiter în Pesti pe tot parcursul anului, nu se poate vorbi de o viatã sentimentalã prea bogatã. Dimpotrivã, adeseori te simti singur, neglijat, iar sansele de a cunoaste pe cineva, în ciuda iesirilor tale în lume, sunt foarte reduse.
Viata conjugalã poate cunoaste o energizare în ultima parte a anului, când Marte si Venus în Scorpion vor anima atmosfera de cuplu, dar adeseori o va duce la extreme. Dacã iei din influentele acestui tranzit doar ce e mai bun pentru voi doi - ambitia de a depãsi orice impas, magnetismul dintre parteneri, compatibilitatea sexualã - totul ar merge de minune, deci evitã certurile, dorinta de a vã impune si orgoliile.

CARIERA. Saturn în Balantã este un avantaj pentru eforturile tale de a lucra într-un mediu stabil, care inspirã durabilitate. Poti gãsi acum un job în care vei lucra multi ani de acum încolo, dar succesele vin lent. Trebuie sã ai multã rãbdare pânã vei începe sã culegi roadele eforturilor de acum, si nu uita nicio clipã cerintele acestei perioade: tolerantã dusã la extrem, diplomatie, lucru în echipã, acceptând diversitatea oamenilor de lângã tine.
Nu trebuie sã te pui doar pe tine în valoare, ci sã întelegi cã esti parte dintr-un colectiv, în care si tu joci un rol important. Pune accent pe parteneriate, asocieri si unirea fortelor în mod egal pentru un scop comun. Începutul de an poate aduce succese profesionale si o ameliorare a imaginii publice, iar între iulie-septembrie atmosfera se animã la serviciu, prin initiative personale bine primite de ceilalti.

BANI. Nu vei duce lipsã de bani atât timp cât tii cont de ponturile bune care vin de la ceilalti si cât timp ai pe cineva alãturi cu care sã împarti, în mod egal, greutãtile si nevoile. E un an al schimburilor reciproc avantajoase, al contractelor de succes, al unor întelegeri de bun augur care atrag o situatie materialã satisfãcãtoare. Poti vinde sau cumpãra, poti dobândi un venit suplimentar, poti intra într-o afacere, pentru cã se întrevede o a doua sursã de venit, mãcar pentru o vreme.
Activitãtile comerciale pot cunoaste o evolutie pozitivã, deci, dacã nu ai deja o afacere, gândeste-te sã pornesti pe o astfel de cale, dar nu singur, ci sustinut de cineva. Comertul, serviciile
de consultantã si comunicare sunt de succes, iar finalul de an poate atrage venituri frumusele!

SANATATE. Nu prea te preocupã sãnãtatea anul acesta, pentru cã nu ai probleme
majore. August-septembrie te obligã sã urmezi un regim de viatã mai echilibrat, sã nu faci nici un fel de excese.
Marte si Venus în casa sãnãtãtii au efect contradictoriu: unul stricã, celãlalt remediazã, deci eventualele probleme care apar, au imediat si leac medical. Finalul de an te gãseste într-o formã excelentã, ti se citeste sãnãtatea pe chip.
dianana
Postat pe 13 Ianuarie 2010 20:38
GEMENI


SFATUL
ASTROLOGULUI IN 2010: întelege-te pe tine însuti, acordã mai mare atentie lucrurilor ascunse, încearcã sã pãstrezi pentru tine lucrurile intime, fii mai discret, fii mai rezervat, nu risca nimic, concentreazã-te asupra laturii psihice a vietii, canalizeazã sexualitatea într-o directie constructivã, reformuleazã-ti viata în profunzime, transformã-te într-un om mai bun, fii pregãtit de orice!

PERIOADE BUNE SI RELE IN 2010: Cat timp Venus cocheteaza cu zodia ta – intre 26 aprilie – 20 mai - se poate vorbi de o perioada norocoasa pentru Gemeni. Marte din Sagetator te va pune la incercare intre 28 octombrie – 8 decembrie, fiind una din cele mai agitate perioade ale anului.
INTRO. Luna mai ti-o aduce pe Venus în vizitã prin zodia ta si te rãsfatã cu razele ei adolescentine si calde. La primãvarã vei simti cã renasti, cã te deschizi si tu ca o floare, de parcã n-ai avea nicio grijã, ca un copil dornic de joacã...
DRAGOSTE. Saturn prin casa sentimentelor oferã o perioadã ceva mai austerã, mai lipsitã de cãldurã, dar nu înseamnã cã dragostea lipseste din peisaj. Consolidezi relatia pe care ai început-o deja, clãditi ceva solid împreunã, vã gânditi si la cãsãtorie, cândva în viitor, dar nu vrei sã iei decizii pripite.
Preferi sã trãiti o perioadã mai lungã împreunã ca sã vã cunoasteti în toate împrejurãrile vietii de cuplu, decât sã ajungi direct la altar si sã-ti dai seama cã nu stii ce-i place celui de lângã tine. În dragoste, vor conta mai mult imaginea si reputatia partenerului tãu, statutul lui social, felul în care s-a realizat pânã în acel moment, si esti foarte pretentios. Tii mult cont si de pãrerea lumii despre el, si nu te arunci în iubire la primul impuls, ci rationezi fiecare pas. Nu vrei sã-ti pierzi capul, desi îti doresti mult o relatie durabilã. Luna noiembrie poate agita un pic spiritele în cuplu, dar trebuie sã învãtati amândoi sã vã respectati mai mult libertatea.

CARIERA. Dacã e sã fie cineva favoritul astrelor în carierã, tu esti acela! Jupiter din Pesti trece prin punctul cel mai înalt al hãrtii tale, care corespunde zonei carierei
. Imaginea ta socio-profesionalã se amelioreazã simtitor, te prezinti într-o luminã nouã, mult mai bine conturatã, reusesti sã redresezi eventualele dezechilibre profesionale ale anilor anteriori si ai parte de victorii
bine meritate. Multe din ele, însã vin, în urma unor sacrificii si renuntãri, dar simti cã meritã efortul.
E posibil ca multe din planurile pe care ti le-ai fãcut în ultimii ani sau studiile pe care le-ai terminat sã nu mai fie utile, ci esti dispus sã schimbi din nou macazul. Cu Uranus pe ultimele grade ale zodiei care patroneazã cariera, te mai poti astepta încã la surprize!

BANI. Te-ai gândit vreodatã cã trebuie sã iei de pe acum niste mãsuri prin care sã-ti asiguri o situatie materialã mai bunã la bãtrânete. Ce-i drept, mai ai tot timpul sã o faci, dar un moment ideal pentru a încheia o pensie privatã, o asigurare de viatã sau un cont de economii pe termen lung ar putea fi chiar finalul anului 2010. De ceva vreme te preocupã mai mult bãtrânetea - mai mult decât pe toate celalalte zodii - si începi de pe acum sã trasezi o strategie prin care banii tãi sã creascã în timp.

SANATATE. Starea de sãnãtate depinde mult de firea ta, pentru cã uneori esti cam agresiv si orice reactie necontrolatã lasã urme în organism. Cu cât esti mai agitat si mai nervos, cu atât riscul unor vãtãmãri creste, deci fii mai cumpãtat.
Ai grijã cum manevrezi obiectele cu risc de a provoca rãni si fii atent pe unde calci si în ce te bagi! Esti atât de zãpãcit si de grãbit, încât te-ai putea lovi sau ti-ai putea cauza singur probleme, mai ales în septembrie-octombrie, când îti cam place sã te joci cu focul... Finalul de an reparã tot ce strici prin grabã si nervozitate.
dianana
Postat pe 13 Ianuarie 2010 20:42
RAC


SFATUL ASTROLOGULUI IN 2010: asociazã-te, apropie-te de ceilalti, apleacã-te asupra partenerului, învatã lectia vietii în doi, cautã-ti jumãtatea, acceptã diversitatea umanã, întelege cã viata e un schimb de replici unu la unu, nu doar un drum de unul singur, colaboreazã, iubeste, oferã!

PERIOADE BUNE SI RELE IN 2010: Între 21 mai – 14 iunie, esti rãsfãtat de razele calde ale micului benefic Venus, perioadã care te va umple de energie pozitivã. Finalul de an, însã, nu va mai fi atât de idilic, pentru cã Marte te va irita din zodia opusã între 8 decembrie 2010 – 16 ianuarie 2011.
INTRO. Începutul verii îti prieste de minune, cât timp Venus trece prin zodia ta, planetã care scoate la luminã tot ce ai mai cald si mai frumos în tine. Iubesti, dãruiesti, te dedici celor dragi si apreciezi foarte mult linistea si confortul casnic.

DRAGOSTE. Viata de familie este preocuparea numãrul unu a acestui an si apreciezi valoarea relatiei în functie de ceea ce primesti de la ea. Îti doresti tot mai mult o casã, un cãmin, sã ai copii si sã devii mamã, chiar dacã sunt sarcini care ti-ar limita major spatiul de manifestare a personalitãtii. Esti pregãtit sã devii pãrinte, dacã simti cã a venit vremea, si iei pe umerii tãi cu o realã plãcere obligatiile de familie. Intri în bucãtãrie cu zâmbetul pe buze, pentru cã esti constient cã fericirea familiei tale
depinde mult de capacitatea ta de a-ti îndeplini obligatiile casnice.
Chiar dacã prietenii, societatea, distractiile sunt date la o parte, conteazã mai mult sã ai liniste si armonie
acasã. Te retragi în casa ta, cu omul drag, si viata de cuplu între peretii casei voastre îti inspirã echilibru. Începutul de an este prielnic redresãrii unor mai vechi probleme de cuplu dar care ar putea reveni spre final de 2010, când neîntelegerile stricã atmosfera, trecãtor.

CARIERA. Luna martie te scoate mai mult în valoare la serviciu, esti apreciat sincer pentru calitãtile tale si nu te lasi pânã nu ajungi acolo unde ti-ai propus. Reusesti sã combini perfect talentul si cunostintele, ambitia si senzualitatea pentru a te remarca. În noiembrie-decembrie, asteaptã-te la o serie de tensiuni la locul de muncã, ce au la bazã nedreptatea si necinstea. Vei dori ceva anume, dar nu vei fi lãsat sã te manifesti asa cum ai vrea. Dacã nu ai fãcut-o în anii anteriori, acum esti pe ultima sutã de metri sã urmezi un curs sau sã faci o facultate, decizii care vor trasa directiile tale viitoare în carierã.
Timidele treceri ale lui Uranus peste Mijlocul Cerului între martie-august sunt un prim semnal de alarmã cu privire la schimbãrile pe care va trebui sã le faci de la anul. Dacã nu ai curajul sã le faci chiar acum, cu Uranus pe cap, atunci vei avea tot timpul în urmãtorii 7 ani sã schimbi major directia în carierã, luând-o chiar de la capãt, dacã e nevoie.

BANI. Marte este în casa banilor aproape jumãtate de an, de fapt deja îi simti influenta de la final de 2009. Pânã în iunie, banii vor veni în valori, dar tot asa se vor duce. Marte în Leu te face mai cheltuitor, mai atras de lux, si îti place grozav sã dai banii pe obiecte scumpe, luate la primul impuls, doar ca sã rupi gura târgului. Nu prea te gândesti de unde faci rost de altii, nici la economii, ci tot ce te preocupã acum e luxul si bunãstarea.
Atât timp cât ai bani, te simti excelent în pielea ta si ti se citeste pe chip fericirea. Esti si generos, deopotrivã, faci cadouri scumpe si celor dragi, ori ca semn de afectiune, ori doar ca sã le arãti ce bine o duci. Dacã vrei neapãrat sã cheltuiesti, investeste în valori, nu pe lucruri care la anul nu vor mai fi la modã.

SANATATE. Aici pot apãrea unele probleme neasteptate, poate chiar o perioadã de imobilizare la pat sau spitalizare, ca atare fii foarte atent la starea ta de sãnãtate.
O boalã poate pica din senin si îti poate strica multe planuri. De exemplu, finalul toamnei poate veni cu probleme nedorite, ce au la bazã o stare de epuizare fizicã dusã la extrem, o oarecare superficialitate vis-a-vis de organismul
tãu ce te-a împins spre excese.


LEU
SFATUL ASTROLOGULUI IN 2010: munceste, asumã-ti responsabilitãti, du-ti sarcinile la îndeplinire, recunoaste-ti vina, acceptã-ti rolul de subaltern, învatã umilinta, fii un executant ireprosabil, îngrijeste-te de altul, ai grijã de cineva, fii ordonat, organizeazã-te, respectã legile si regulile, ai grijã de sãnãtatea ta, mergi la medic!

PERIOADE BUNE SI RELE IN 2010: Perioada 14 iunie – 10 iulie este beneficã Leilor datoritã trecerii planetei Venus prin zodia lor, deci te asteaptã un început de varã norocos. Mai mult decât atât, tranzitul îndelungat al ui Marte în zodia ta - început în toamna lui 2009 pânã în 7 iunie 2010 - te va transforma în actorul principal al primei pãrti a anului, prin chef de viatã, energie si dorintã de actiune.
INTRO. Perioada de la începutul anului pânã în primele zile din iunie este foarte agitatã, pentru cã energicul Marte stã insistent în zodia ta – cea mai lungã sedere într-o zodie – si te iritã adeseori, te face mai orgolios, mai impulsiv, ca atare trebuie sã fii atent spre ce îti ghidezi aceastã fantasticã vointã. Începi vara cu un tonus nou, optimist, pentru cã Venus trece prin zodia ta si te face mai zâmbitor si mai frumos. Atragi usor privirile asupra ta, iar personalitatea îti este pus mai bine în valoare. Ai un sarm aparte ce te ajutã sã atingi orice scop, iar norocul tine cu tine în iunie-iulie.

DRAGOSTE. Începi anul îndrãgostit sau cel putin mai dornic de relatii si iesiri în lume pentru a te face remarcat. Venus în casa cãsniciei te ajutã sã repari problemele de cuplu si sã apari în ochii partenerului într-o luminã seducãtoare si fermecãtoare, chiar dacã prezenta Lunii negre aici nu e un avantaj pentru o viatã de cuplu reusitã. Ispita pare sã dea târcoale prin viata de cuplu...
Dacã nu ai pe cineva la suflet, finalul de an ti-ar putea aduce sanse noi de a cunoaste pe cineva, dar pentru aceasta trebuie sã fii mai dispus sã iesi, sã socializezi, sã te distrezi, sã te pui în valoare. O persoanã plãcutã si simpaticã îti poate atrage atentia în ultimele luni ale anului 2010, chiar dacã nu-ti inspirã decât tentatia unei aventuri. Dar meritã încercat..


CARIERA. Luna aprilie te scoate din anonimat si îti oferã sansele unor succese de milioane. Cel mai bine merg domeniile în care ti se cere un dram de talent, fiind sansa ta de afirmare, dar dacã nu esti un artist în devenire, atunci depui multã pasiune si plãcere în ceea ce faci, muncind cu spor pentru rezultatele visate. Atmosfera se animã la serviciu la finalul lui 2010, prin aparitia de noi sefi, de noi sarcini, de regulamente mai stricte cãrora trebuie sã te supui.
Te gândesti serios la un curs nou, la o reprofilare, si dacã nu o faci acum, cu Marte în Capricorn, ai timp - începând cu anul viitor, când Uranus intrã în Berbec, sã gãsesti calea ce mai potrivitã pentru evolutia ta viitoare. Acum s-ar putea doar sã se nascã ideea care, mai târziu, va genera schimbãrile benefice în carierã, dar trebuie sã ai curajul de a începe lucruri noi, sã nu te multumesti cu lucrurile deja cunoscute. Saturn si Uranus în zone care au grijã de pregãtirea ta teoreticã, te vor ajuta, timp de câtiva ani de acum încolo, sã acumulezi informatiile utile pentru afirmarea ta în carierã.

BANI. Incepe un an bun pentru acumulãri financiare, dar nu e neapãrat vorba de bani pe care îi faci singur
, pe cont propriu, prin calitãtile tale, ci prin intermediul altora. E anul în care te tenteazã un credit bancar, dar nu e o idee prea bunã, pentru cã te înhami la o serie de sacrificii majore. Trebuie sã înveti sã mai tai de pe lista de cumpãrãturi dorite...
Din pãcate, Jupiter în Pesti nu este un aliat al cresterilor salariale si venituri suplimentare; dimpotrivã, e posibil ca unele surse cu care erai obisnuit, sã se termine sau le abandonezi, dar vei învãta sã fii mai atent cu banii, pentru cã esti una din persoanele care nu scapã, încã de crizã. Poate doar iunie-iulie sã fie ceva mai animate în privinta noilor venituri, fiind un moment ideal
sã cumperi lucruri noi, sã trasezi strategii legate de banii tãi viitori si sã cântãresti atent deciziile financiare care se cer luate.
SANATATE. Nu s-ar spune cã o duci prea bine în acest plan, Pluto aflat de vreun an în zona
sãnãtãtii formeazã numai aspecte dificile, care pot lãsa urme asupra stãrii tale generale.
Unele crize neasteptate pot apãrea între mai-octombrie, ca finalul de an sã aibã chiar o lectie severã de oferit, care poate avea o legãturã directã cu starea ta de sãnãtate.


dianana
Postat pe 13 Ianuarie 2010 20:44
FECIOARA

Sfatul astrologului pe 2010: bucurã-te, distreazã-te, simte-te bine, trãieste fiecare clipã cu intensitate maximã, vezi partea pozitivã a lucrurilor, nu-ti pierde încrederea si optimismul, joacã-te, iubeste, zâmbeste, strãluceste, miscã-te, creeazã, lasã ceva în urma ta, redescoperã copilul din tine!

PERIOADE BUNE SI RELE IN 2010: Între 8 iunie - 30 iulie, prezenta lui Marte în Fecioara te animã, te stimuleazã, te scoate în evidentã, dar adeseori te si iritã, deci controleazã-ti reactiile. Timp de aproape o lunã, o primesti pe Venus în zodia ta, ceea ce te va încãrca de optimism si fericire, ca atare perioada 10-30 iulie e de-a dreptul incitantã!
INTRO. Esti una din zodiile încercate ale acestui an, dar ai parte si de recompense plãcute. De exemplu lunile iunie-iulie ti-l aduc în vizitã pe Marte si Venus, ceea ce poate fi un avantaj pentru a mai prinde viatã, pentru a începe lucruri noi, pentru a iesi mai mult în evidentã. Dar trecerea lui Jupiter prin zodia diametral opusã nu e un avantaj al Fecioarelor, care vor simti adeseori cã viata lor scapã de sub control, cã trece prin extreme. Provocãrile, esecurile, renuntãrile si piedicile nu vor lipsi, deci fii pregãtit de teste de rezistentã.

DRAGOSTE. În cuplu, vei pune mai mult accent pe compatibilitatea spiritualã, pe sacrificii de dragul celuilalt. Tu fiind cea care va trece de multe ori cu vederea acele mici detalii care mai agitã uneori spiritele în cuplu. De dragul lui, tolerezi multe, dar vor fi si câteva momente critice.
Jupiter în Pesti are multe lucruri bune de oferit: activeazã zona cãsãtoriei, ca atare e posibil ca multe Fecioare sã se gândeascã anul acesta la nuntã, poate mai ales în februarie-martie. Dacã decizi sã te cãsãtoresti în primãvarã sau dacã esti cerut în cãsãtorie atunci, e posibil sã aparã unele surprize neplãcute (amânãri, refuzuri, piedici), ca atare ar fi ideal sã amâni uniunea matrimonialã pentru altã perioadã.

CARIERA. E un an de stabilitate profesionalã, chiar dacã nu apar noutãti iesite din comun, ai sentimentul muncii împlinite, deoarece activitãtile la care îti aduci contributia ajung la rezultate palpabile, de care esti mândru. Iei decizii care îsi vor arãta urmãrile pe termen lung. Ai putea da mai mult randament în activitãti productive, în care lucrezi cu date concrete, cu materii prime, cu documente clare, iar luna mai este beneficã activitãtilor în care comunici cu publicul, în domenii legate de comert, scris, educatie.
Luna mai este asadar momentul tãu de vârf, când ai ceva de spus în carierã si trebuie sã îti exprimi cu fermitate punctul de vedere în fata tuturor. Dacã visai sã schimbi ceva la serviciu, doar anul acesta mai ai timp sã o faci, deci cautã repede o iesire!

BANI. Saturn va sta pentru câtiva ani în zona finantelor proprii, ca atare trebuie sã fii mai prudent si chibzuit în manevrarea banilor de care dispui. Ar fi mai bine sã te gândesti la rezerve, la economii, la investitii care sã îti inspire sigurantã în viitor. Este si momentul unor cheltuieli masive, pe care nu ti le permiti oricând, cum ar fi o casã, un teren, o masinã. Un credit bancar este de asemenea foarte posibil, dar primii 3 ani de rate vor fi destul de dificili.
Sentimentul pe care îl ai e cã banii se acumuleazã extrem de lent, cu eforturi, cu momente de dezechilibru, dar vezi concret ceea ce faci cu ei. Saturn te obligã sã iei decizii cu cap, sã nu te hazardezi în actiuni riscante si sã eviti orice gen de exces. August-septembrie pot aduce o gurã de proaspãt prin veniturile tale
, dar esti tentat sã îi si dai pe ceva care îti face cu ochiul.

SANATATE. Starea ta de sãnãtate a cunoscut multe suisuri si coborâsuri în ultimii ani, dar 2010 e ultima sutã de metri înainte de a simti cã toate se aseazã pe un teren mai bun. Cu Luna neagrã, Neptun si, pentru scurt timp, si cu Jupiter prin casa sãnãtãtii, te mai poti astepta la probleme, mai ales de ordin psihic.
Prima jumãtate de an pare ceva mai dificilã, mai instabilã, mai riscantã, deci trebuie sã fii atent la organismul
tãu si sã nu încerci, anul acesta, tratamente dupã ureche, fãrã sfatul medicului.
:
dianana
Postat pe 13 Ianuarie 2010 20:53


si restul ?
IOANA1947
Postat pe 16 Ianuarie 2010 08:01
Multumesc! Pt zodia Leu.
anca_b
Postat pe 17 Ianuarie 2010 16:59
SCORPION

Sfatul astrologului: discutã, vorbeste, exprimã-te, cautã o cale de a te face înteles, ia legãtura cu lumea, transmite mesajul tãu celorlalti, învatã, informeazã-te, argumenteazã ceea ce gândesti, pune mâna pe carte, cãlãtoreste, relationeazã, cunoaste!

PERIOADE BUNE SI RELE IN 2010: Venus insistã parcã sã te facã fericitã, de aceea va prelungi sederea sa în zodia ta între 8 septembrie - 8 noiembrie si tot finalul de an între 1 decembrie 2010 - 7 ianuarie 2011. Mai mult, primul tranzit al lui Venus coincide cu cel al lui Marte prin zodia ta - 15 septembrie – 28 octombrie – deci toamna lui 2010 pare sã fie una foarte interesantã pentru tine!
INTRO. Magnetismul tãu face ravagii în ultimele 4 luni ale anului, pentru cã prin zodia ta trec si Venus si Marte, care toarnã un strop de mister în modul tãu de a te comporta. Îti place sã atragi atentia, dar sã si inciti în acelasi timp, ca atare ultima parte a anului este exact pe placul tãu!


DRAGOSTE. Esti îndrãgostitul numãrul unu a anului 2010, pentru cã Jupiter influenteazã major casa sentimentelor pe harta
ta astralã. Cã Jupiter în Pesti aduce de multe ori si suferinte, asta e, fac parte din meniul firesc al oricãrei povesti de dragoste. Vei trece, deci, si prin perioade de izolare si singurãtate, si prin deceptii si lacrimi, dar toate acestea sunt pretul necesar de plãtit pentru o viatã sentimentalã mai bunã de acum încolo.
Profitã de energia lui Jupiter pentru a-ti manifesta mai intens emotiile, chiar dacã nu esti atras spre destãinuiri prea zgomotoase. Preferi intimitatea sau visarea, dar viata de cuplu se va îndulci prin aprilie, când te poti folosi de sarmul primãvãratec pentru a te apropia din nou de partener si a rezolva eventualele probleme.

CARIERA. Aproape jumãtate de an îl ai pe Marte în zona carierei
, iar Marte este una din planete cu cea mai mare influentã asupra ta. El îti dã forta de a te remarca, de a urca, de a ridicã stacheta la cote maxime, iar pretentiile lumii cresc odatã cu orgoliile tale
. Astepti mult de la tine si nu suporti sã faci lucrurile de mântuialã. Vrei sã fii primul, sã fii cel mai bun, sã fii lãudat, si nimic nu te motiveazã mai bine ca aprecierile sincere ale celor din jur.
Dacã vizezi o functie de rãspundere sau de conducere, primele 6 luni ale anului sunt momentul ideal
pentru a o cuceri, dar succesul acestui an depinde foarte mult de felul în care te privesti pe tine însãti. Stãpânirea de sine, încrederea în fortele proprii si un dram de infatuare sau de egocentrism nu stricã deloc pentru a pune mâna pe succes. Dacã tu esti sigur de valoarea ta, o vor remarca si altii! Poate fi un an bun pentru succese artistice sau sportive, în cazul în care ai astfel de veleitãti!

BANI. Dacã vrei sã iesi la cumpãrãturi, anul acesta, evitã ultimele trei luni ale anului, pentru cã Marte în casa banilor în Sãgetãtor, te face cam superficial în decizii financiare. Cumperi lucruri care te atrag, te bucuri de tot ce-ti iei ca un copil, iar riscul sã dai banii pe plãceri trecãtoare este cam mare. Poate fi, însã, un moment bun sã dai banii pe cãrti sau cursuri de specializare, pe cãlãtorii si distractii, dar evitã sã-ti satisfaci plãcerile de moment cu sume prea mari.
Existã un moment critic major pe parcursul anului, când risti sã pierzi o sumã de bani sau sã îti fie luatã prin mijloace incorecte. Ispita rea îsi bagã coada în afacerile tale si genereazã o stare negativã ce poate declansa o crizã mai mare decât cea de anul trecut. Fii prudent, evitã factorii de risc sau afacerile dubioase!

SANATATE. Cu Saturn în casa bolilor cronice, nu se poate vorbi de o perioadã prea luminoasã, deci pregãteste-te de trei ani destul de dificili, care pot scoate la ivealã dureri, crize, boli pe care nici nu stiai cã le ai. Pentru scurt timp, pe timpul verii, Jupiter intrã în Berbec, în casa sãnãtãtii, si poate aduce vindecãri, idei noi pentru un regim de viatã mai dinamic, ce te vor ajuta sã fii în formã. Cautã solutia care ti se potriveste pentru un regim de viatã mai activ, deoarece numai de izolare si pasivitate nu ai tu nevoie acum. Cel mai bine te vei simti în martie, când Venus are un efect binefãcãtor asupra stãrii tale generale, dar te obligã sã faci mai multã miscare si sã nu stai locului deloc!
dianana
Postat pe 18 Ianuarie 2010 00:59
poate scri ceva si despre ultima zodie, pestii... te rog
healthy011457
Postat pe 20 Ianuarie 2010 15:30
daca se poate ...as dori sa scrii pana la final....zodia balantei care (dupa mine e cea mai controversata)as fi interesata sa o aflu .....multumesc
dreams_healthy
Postat pe 21 Ianuarie 2010 14:30
Si restul zodiilor? termina ce ai inceput.
floare_de_colt
Postat pe 22 Ianuarie 2010 16:16
POATE AFLI TU DE CE NU MA MAI LASA SA POSTEZ AICI PE FORUMUL ASTA PRETENTIOS! EU NU AM AFLAT INCA CE SE INTAMPLA DE SE POSTEAZA ORICE ATAT DE GREU!
dianana
Postat pe 23 Ianuarie 2010 19:38

...eu sunt BALANTA ,dar ?????????????????

IOANA1947
Postat pe 24 Ianuarie 2010 16:50
De la: dianana, la data 2010-01-23 19:38:14POATE AFLI TU DE CE NU MA MAI LASA SA POSTEZ AICI PE FORUMUL ASTA PRETENTIOS! EU NU AM AFLAT INCA CE SE INTAMPLA DE SE POSTEAZA ORICE ATAT DE GREU!

Ok, scuze, credeam k tu nu ai mai postat.... atunci nu ne ramane altceva de facut decat sa asteptam sa se posteze si continuarea... sau sa ne interesam pe alte site-uri
floare_de_colt
Postat pe 25 Ianuarie 2010 15:25
Healthy ,
Nu ma astepam la asa ceva. De ce nu lasati Horoscopul 2010 de la Dianana , pentru toate zodiile. Ma intereseaza si restul zodiilor si nu pot sa le citesc. Mi se pare un horoscop foarte bun si va rog sa nu-i faceti proble autoare. Cu stima Elena.
radiada
Postat pe 26 Ianuarie 2010 10:05
restul?varsatorii??
rubya_healthy
Postat pe 6 Aprilie 2010 15:24
vreau BALANTAAAAAA...sau cel putin da-ne o adresa unde sa citim continuarea
dreams_healthy
Postat pe 7 Aprilie 2010 19:04
NU E COMPLET LA BERBEC
kudika166404
Postat pe 16 Aprilie 2010 11:08

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ANALIZE ALE STARII DE SANATATE PRIN BIOREZONANTA 37 De la: ionpanait 19 Septembrie 2013 18:31
Tiroida Hashimoto se poate vindeca? 49 De la: nataroman 2 Mai 2019 14:53
probleme grave de sanatate !!! 4 De la: MissRainbow 5 Februarie 2012 11:04
Membrii MLM 2 De la: kudika226898 28 Iulie 2011 23:00
diagnostic 2 De la: nicusor 17 Aprilie 2009 19:59