cancer

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
kudika129457 Avatarul lui kudika129457

1 mesaj
Membru din: 24/02/2010

tata are cancer in gat si a facut chimoiterapie si citostatice.dar el nu poate sa se lase de baut ce crede-ti ca as putea face?e bine sa bea?
Raporteaza abuz de limbaj
Terra_Mater Avatarul lui Terra_Mater

79 mesaje
Membru din: 25/08/2009

De la: healthy012015, la data 2010-02-01 13:22:55tata are cancer in gat si a facut chimoiterapie si citostatice.dar el nu poate sa se lase de baut ce crede-ti ca as putea face?e bine sa bea?Este absolut necesar sa renunte la baut si la fumat!!!!
Chiar si la alimentatie va trebui sa fie foarte atent.
Uite,acceseaza cest link si vei vedea ca ti se va deschide o lume intreaga de informatii foarte utile.

www.boli-medicina.com/

Sa va ajute Dumnezeu sa il convingeti sa se iubeasca si sa va iubeasca. Numai asa va intelege sa renunte la vcii si sa se trateze.
Vindecare e cancer exista! Insa trebuie ca bolnavul sa vrea cu adevarat sa se vindece si sa evite chimioterapia, radioterapia, chirurgia si tot ceea ce este toxic, chiar in alimentatie.
Curaj si Doamne ajuta!
Raporteaza abuz de limbaj
Terra_Mater Avatarul lui Terra_Mater

79 mesaje
Membru din: 25/08/2009

Iata aici un "leac de-al bunicii" impotriva viciului consumului de alcool, pe care l-am gasit chiar acum, in colindul meu de dupa-amiaza prin acest spatiu virtual imens care este Internetul:
"Chip de a scapa de betie
O doftorie cercata, prin care suntem in stare a desvata de bauturi spirtoase pe acei care i-au biruit, nu darul, ci naravul betiei, prin carele perdem nu numai cinstea si averea, dar si sanatatea si chiar viata, impartasim aici, acum. In toata dimineata sa punem in bautura obisnuita cateva picaturi spirt de pucioasa si in curanda vreme vom avea multumirea de a vedea ca betivul fuge de talismanul sau si numai cu greata va privi la bautura aceea care i-au fost pana acum nectar si mana."
Ramane la aprecierea voastra daca si cum il veti aplica. De asemeni, nu as sti sa va spun unde este posibil de gasit acel "spirt de pucioasa"...
Lucrez in momentul de fata la traducerea retetei tratametului pe baza de plante numit ESSIAC, care a vindecat mii de oameni bolnavi de diverse forme de cancer si chiar in stadii foarte grave, dar pe care OMS si FDA l-a interzis, pentru ca era prea incomod pentru interesele lor financiare. Cand are sa fie gata am sa il postez pe undeva in spatiul oferit cu marinimie de acest site.
Raporteaza abuz de limbaj