Setari Cookie-uri

barbat mofturos...la mancare

buna! locuiesc de 6-7 luni impreuna cu iubitul meu..si am o problema..este fosrte mofturos la mancare...probabil ca mama lui i-a facut toate poftele de mic..cand rfuza o mancare ii dadea alta..si acum nu mananca orice..adika exclude cam multe..nu vrea aia nu vrea aia..prefera mereu altceva...daca ii fac un fel de mancare si nici nu stie gustu..lui ot nu ii place..ca numai dupa cum arata stie ca nu o sa ii placa..daca ii dau altcuiva sa manance zice ca e ff buna..nu stiu ce sa mai fac..nu stiu cum sa il dezvat de stilul asta..atatea mofturi o sa innebunesc..e mai rau decat un copil...astept niste sfaturi de la voi..multumesc!
healthy009305
Postat pe 12 Februarie 2010 14:49
De la: healthy009305, la data 2010-02-12 14:49:55buna! locuiesc de 6-7 luni impreuna cu iubitul meu..si am o problema..este fosrte mofturos la mancare...probabil ca mama lui i-a facut toate poftele de mic..cand rfuza o mancare ii dadea alta..si acum nu mananca orice..adika exclude cam multe..nu vrea aia nu vrea aia..prefera mereu altceva...daca ii fac un fel de mancare si nici nu stie gustu..lui ot nu ii place..ca numai dupa cum arata stie ca nu o sa ii placa..daca ii dau altcuiva sa manance zice ca e ff buna..nu stiu ce sa mai fac..nu stiu cum sa il dezvat de stilul asta..atatea mofturi o sa innebunesc..e mai rau decat un copil...astept niste sfaturi de la voi..multumesc!

Bun si daca nu mananca mancarea ta ce mananca atunci? Ca de rabdat nu cred ca rabda!
Ia nu te mai impacienta atata ca nu mananca, daca vrea bine daca nu, nu. Lasa-l asa o perioada, fara mai nimic in frigider si vei vedea ca va manca.
Al meu e bucatar-chef, dar eu gatesc in cea mai mare parte a timpului, el nu are timp si imi zice ca stii ar trebui sa mai fi adaugat nu stiu ce sau ai pus prea mult sau mai stiu eu ce minune...Stii ce ii zic? Taci si inghite, daca nu pune mana si fa-ti de mancare ce vrei tu, daca vrei mancare de restaurant fa-ti ca eu nu am pregatirea ta, sa stiu cata-n luna si stele... Si ce crezi? Mananca Intotdeauna un bucatar are ceva de comentat ! Dar l-am dat pe brazda

petaloudita
Postat pe 12 Februarie 2010 15:12
bun..al tau e bucatar-sef si comenta..deh ca stie ce si cum se face..dar al meunu are nici o treabas cu bucataria..daca face din an in paste o salata..eu vreau sa il obisnuiesc cu mai multe mancaruri ..nu numai cu ce l-a invatat mama lui..de fapt l-a invatat cu ce vrea..ca am mai fost la mama lui si cum spunea ca nu poate el sa manance mancare aia..ea incerca sa ii dea altceva..pai daca i-a facut asa si cand era mic normal ca imi face acum fitze..daca nu ii place mancarea..nu ka el mananca doar salata..si ce mai gaseste in frigider..si nu imi place situatia/..nu incearca macar sa vada e buna nu e buna..poate cine i-a gatit a gatit altfel..nu toata lumea are acelasi stil..nu toata lumea da acelasi gust la mancaruri..ma enerveaza ca el stie din start ca aia ii place si aia nuuu..pe cand poate nici nu ii stie gustu..
healthy009305
Postat pe 12 Februarie 2010 15:24
eu nu stiu cum sa fac sa il invat si cu altceva usor usor...
healthy009305
Postat pe 12 Februarie 2010 15:26
De la: healthy009305, la data 2010-02-12 15:24:46bun..al tau e bucatar-sef si comenta..deh ca stie ce si cum se face..dar al meunu are nici o treabas cu bucataria..daca face din an in paste o salata..eu vreau sa il obisnuiesc cu mai multe mancaruri ..nu numai cu ce l-a invatat mama lui..de fapt l-a invatat cu ce vrea..ca am mai fost la mama lui si cum spunea ca nu poate el sa manance mancare aia..ea incerca sa ii dea altceva..pai daca i-a facut asa si cand era mic normal ca imi face acum fitze..daca nu ii place mancarea..nu ka el mananca doar salata..si ce mai gaseste in frigider..si nu imi place situatia/..nu incearca macar sa vada e buna nu e buna..poate cine i-a gatit a gatit altfel..nu toata lumea are acelasi stil..nu toata lumea da acelasi gust la mancaruri..ma enerveaza ca el stie din start ca aia ii place si aia nuuu..pe cand poate nici nu ii stie gustu..

Stiu e naspa sa nu guste nici macar din manacare... Gateste atunci numai pentru tine. Asa nu o sa iti mai faci sange rau singura. Nu te mai enerva.
Si mie imi plac f mult salatele dar totusi...
petaloudita
Postat pe 13 Februarie 2010 15:39
Stii ce sa faci? cind iti spune nu-mi place asta, sau cealanta, tu s-ai spui pe un ton mai ridicat si ferm, nu-ti place? atunci fa-ti tu, daca maninci de bine daca nu, stai flamind ca alceva eu nu-ti mai gatesc.Fai de mai multe ori asa si va ceda pina la urma.
kudika098645
Postat pe 16 Februarie 2010 10:22
Poate are probleme de ordin psihologic cu anumite culori pe care le vede in mancare si i se face greata...Iti spun din experienta,daca e asa,atunci nu ai ce face..Daca tii la el,discuta mai amanuntit problemea.S-ar putea sa nu fie niste simple fitze...sau doar mofturi.Iubitul meu are probleme cu mancarea de culoare alba,deschisa.de ce?pentru ca i-a fost odata atat de rau de la ciuperci cu maioneza incat a avut nevoie de tratament medical.De atunci,nu mai suporta sa vada mancare alba,pentru ca i se face rau instantaneu...Dar se rezolva cu timpul.Cauta sa asociezi culorile,fiecare portie de mancare sa aiba designul ei si sa-i capteze atentia vizual..Eu asa am reusit!Mult succes!
cmonikdulcik
Postat pe 17 Februarie 2010 15:37
De la: healthy009305, la data 2010-02-12 14:49:55buna! locuiesc de 6-7 luni impreuna cu iubitul meu..si am o problema..este fosrte mofturos la mancare...probabil ca mama lui i-a facut toate poftele de mic..cand rfuza o mancare ii dadea alta..si acum nu mananca orice..adika exclude cam multe..nu vrea aia nu vrea aia..prefera mereu altceva...daca ii fac un fel de mancare si nici nu stie gustu..lui ot nu ii place..ca numai dupa cum arata stie ca nu o sa ii placa..daca ii dau altcuiva sa manance zice ca e ff buna..nu stiu ce sa mai fac..nu stiu cum sa il dezvat de stilul asta..atatea mofturi o sa innebunesc..e mai rau decat un copil...astept niste sfaturi de la voi..multumesc!

pune-l sa-si gateasca singur! daca nu-i convine sa stea nemancat, sau sa primeasca ce-i dai tu. esti iubita lui, nu bucatareasa lui, fiecare moft trebuie justificat ...
camiflorea
Postat pe 18 Februarie 2010 18:45
De la: cmonikdulcik, la data 2010-02-17 15:37:29Poate are probleme de ordin psihologic cu anumite culori pe care le vede in mancare si i se face greata...Iti spun din experienta,daca e asa,atunci nu ai ce face..Daca tii la el,discuta mai amanuntit problemea.S-ar putea sa nu fie niste simple fitze...sau doar mofturi.Iubitul meu are probleme cu mancarea de culoare alba,deschisa.de ce?pentru ca i-a fost odata atat de rau de la ciuperci cu maioneza incat a avut nevoie de tratament medical.De atunci,nu mai suporta sa vada mancare alba,pentru ca i se face rau instantaneu...Dar se rezolva cu timpul.Cauta sa asociezi culorile,fiecare portie de mancare sa aiba designul ei si sa-i capteze atentia vizual..Eu asa am reusit!Mult succes!

de acord cu tine, dar doar partial.. daca ai serviciu si tu si el si sunteti la fel de aglomerati, mai ai timp sa ii faci si mofturile? te cred ca nu-i place mancarea alba, dar macar ti-a spus de la inceput..
camiflorea
Postat pe 18 Februarie 2010 18:51

Hmmm probabil asa a fost invatat de mic,a fost cocolosit..din cate am citit stati impreuna de doar 6-7 luni (mult inainte),cu trecerea timpului il vei 'modela' ca sa zic asa dupa ceea ce vei pune pe masa..ca doar nu o sa moara de foame,nu o sa aibe de ales ..SUCCES and IUBITI-VA MULT !!
Sabrinutza_healthy
Postat pe 20 Februarie 2010 00:29
ameninta-l ca-l lasi, functioneaza in orice situatie
sab628
Postat pe 23 Februarie 2010 15:35
De la: sabysab, la data 2010-02-23 15:35:30ameninta-l ca-l lasi, functioneaza in orice situatie

Mda nu se face asa....trebuie obisnuit cu papica facuta de ea,adica cum toata viata o sa-l ameninte ca il lasa???neah
Sabrinutza_healthy
Postat pe 25 Februarie 2010 22:23
incearca sa-i explici ca nu te face fericita acest comportament al lui. daca te iubeste isi va revizui comportamentul. din dragoste pt tine va incepe sa si gateasca
kudika182838
Postat pe 26 Februarie 2010 00:50
Probabil ca nu cunosti povestea cu barbatul mofturos.Tot asa era un barbat caruia nu-i placea niciodata mancarea ,pana intr-o zi.O vecina a sunat la usa cat timp era mancarea pe foc.Vecina fiind prea vorbareata a tinut gospodina mai mult la usa.Cand a plecat,stupoare ,mancarea se arsese.Ce sa faca?Tocmai atunci a intrat sotul."Vai ce frumos miroase.Ai facut mancare ca la mama acasa?"Si de atunci sotia a stiut ce-i place iar sotul nu a mai facu mofturi.Iti doresc succes!
paganel46
Postat pe 28 Februarie 2010 14:29
nu cred ca pentru persoana pe care o iubesti nu gatesti cu dragoste deci nu are cum sa nu iasa dar sunt multi barbati care nu vor sa recunoasca ca sotiile lor gatesc mai bine ca mamele lor si de aceea tot timpul sunt nemultumiti si mofturosi . depinde cum gatea mama lui de ex. eu am o prietena care soacra ei nu prea gatea bine dar baiatului ii placea tot ce facea mama lui cind gatea ea cu tot ce ii trebuie nu era buna mancarea si vreau sa iti spspun ca este o bucatareasa ne mai pomenita pe langa gustul mancari are si un decor minunat dar ptr el nimic nu este bun deci eu i-am spus gateste-i fata ca maica-sa fara prea multe ingrediente si o sa fie 0k si asa a si fost ...deci intreab-o pe mama lui cum gatea si fa si tu la fel poate o sa ai succes
gabriela_2907
Postat pe 28 Februarie 2010 14:52
Pai ai multe variante:))) sa te invete "taticul":)))), ia mana pe o carte de bucate poate chiar are dreptate baiatul, ai verificat ce gatesti ?:))))....du-te cu el la cele mai proaste restaurante din oras si apoi gateste-i tu astfel incat sa mancati acasa:))))). SUCCES

sarpele
Postat pe 28 Februarie 2010 20:14
Buna, intr-o oarecare masura am avut si eu aceasta problema cu al meu cand ne-am mutat impreuna, acum vreo aproape 2 ani. Facea mofturi la aproape tot ce gateam, plus ca are o gramada de cidatenii: aia nu-i place, aia nu e bun, aia combinat cu aia nu, si tot asa. La unele chestii n-am avut incotro, m-am adaptat. De ex lui nu-i plac ciupercile deloc, asa ca gatesc cu ciuperci foarte rar, decat pentru mine. Cu alte chestii nu-i spun ca le folosesc Ex: nu-i place smantana, si cand fac vreo supa sau sos cu smantana nu-i spun ca am folosit-o.
In rest, s-a adaptat destul de bine. Fata de cum era in primele luni, acum mananca tot ce gatesc, desi uneori comenteaza ca nu-i place.
Ca sa rezolvi situatia voastra, poti fie sa vb cu el sa-ti zica odata ce-i place si ce nu, ori pleaca intr-o vizita la vreo ruda care sta departe, o saptamana sau doua, si atunci sa se descurce singur.... Cand o sa te intorci o sa te aprecieze mai mult.... Bafta!
ciocotoff
Postat pe 7 Aprilie 2010 16:16
din cate zici
e mofturos tare nu gluma.ar trebuie sa se gandeasca la cei care nu au ce manca si orice le-ai da nu refuza si nu spun ca nu le place.
fata_healthy
Postat pe 7 Aprilie 2010 17:08
nu-i mai da de mancare!!! sa-si faca singur sau sa te scoata sa mancati numai la restaurant
tare asta: "barbat mofturos...la mancare"
xsAna
Postat pe 7 Aprilie 2010 19:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Nasterea naturala 1 De la: kudika_1024367 12 Martie 2017 01:30
Despre VARICE... 22 De la: healthy001552 17 Octombrie 2013 13:54
atacuri de panica 97 De la: danielavarghes 26 Martie 2013 11:46
avort interzis 5 De la: fata 29 Ianuarie 2010 11:06
prietenii 13 De la: eleain 3 Decembrie 2009 17:38