Setari Cookie-uri

Cancerul se poate vindeca ieftin si sigur!

Am promis azi ca voi posta in paginile acestui site traducerea unui articol care prezinta formula unui amestec de ierbuiri celebru care a vindecat sute, chiar mii de bolnavi de cancer aflati in stadiile cele mai disperate. Este vorba de ESSIAC, un "banal" amestec de 7 plante, dar care a facut adevarate miracole si inca la mai face acolo unde este folosit. Acest remediuu 100% naturist si al carui cost nu este nici de departe elevat, poate fi folosit pentru vindecarea mai multor boli, degenerative, pentru ca el actioneaza asupra sistemului imunitar, reeducandu-l si determinandu-l sa isi reia toate functiile sale de aparare a organismului de orice tip de agreiuni si agresori.
Ei bine, articolul cu pricina a fost publicat putin mai nainte pe un blog si continutul sau este urmatorul:

"ESSIAC - Cancerul se poate vindeca ieftin si sigur
Pentru ca eu insami lupt de cativa ani "corp la corp" cu o boala rara, autoimuna , posesiva si invaziva, care de fapt a dezlantuit in corpul meu o multime de alte boli si pentru ca am ajuns la un moment dat in situatia de a ma trata singura, am pornit pe cont propriu in cautare de informatii, cat mai concrete si pertinente, legate de suferintele mele. Astfel, prin staruinta in anumite cazuri si multa generozitate si disponibilitate din partea prietenilor virtuali in altele, am ajuns sa cunosc metode de tratament si vindecare alternative, care cu adevarat au redat sanatatea celor care le-au urmat, dar care, din pacate au fost blamate sistematic si interzise de catre OMS si FDA, pentru ca... interferau cu interesele BIG-PHARMA si ale industriei petrol-chimice, care detin monopolul si comanda din umbra intregul sistem sanitar mondial, scolile de medicina si farmacie din intreaga lume si prin asta joaca pe degetele proprii destinul intregii umanitati, promovand metode si tratamente care mai mult rau fac decat bine si interzicandu-le pe cele care, prin simplitatea lor, ar fi la indemana oricarui bolnav, oricat de sarac sau bogat ar fi acesta. Si totul numai pentru a-si asigura acel blestemat PERPETUUM MOBILE al existentei lor, al innavutirii lor, al dominarii globale.
Voi reda mai jos traducerea unui text referitor la formula miraculosului produs numit ESSIAC, cel pe care l-a facut cunoscut in lume o simpla infirmiera, (dar in acelasi timp UN OM ADEVARAT) RENE' CAISSE, care la randul sau l-a aflat de la indienii din America, OJIBWA. (Produsul poarta numele scris invers al celei care l-a promovat)
Produs cu care aceasta a tratat si vindecat sute, mii de bolnavi pe care medicina conventionala, dupa ce i-a debilitat prin metodele ei invazive si mai mult daunatoare decat folositoare: chirurgia, radioterapia, chimioterapia, i-a trimis acasa sa moara.
In acest articol veti gasi toate ingredientele din care este compus acest produs (de fapt este vorba de un simplu amestec de plante) prezentarea proprietatilor fiecareia dintre ele si cantitatile pe care trebuie sa le ia un bolnav. Din pacate, nu am reusit inca sa gasesc informatii despre cantitatile de plante ce se gasesc in compozitia acestuia, dar, cred ca se poate merge pe tentativa de a le amesteca in parti egale, sau oricum un medic bun, un farmacist sau biolog, sau cine se pricepe la plante, va putea sa obtina o combinatie cat mai apropiata de ceea ce de fapt era ESSIAC-ul la originile sale.
Cunoscand principiile active ale plantelor si avand informatii clare despre diverse boli (ESSIAC nu vindeca doar cancer!) am convingerea ca va rezulta un amestec bun, si ca multi oameni isi vor gasi vindecarea folosindu-l.

"FORMULA ESSIAC,
a lu' RENE' CAISSE
(Traducere in Limba Romana efectuata de Terra_Mater)
Articolul original se gaseste aici:

http://www.erboristeriaedaltro.com/BORRI%20FORM

ULA%20CAISSE%20ESSIAC.htm

Purificanta, ajuta la eliminarea toxinelor; nu faceti uz de ierburile la care stiti ca sunteti alergici.

Multa atentie in cazul gravidelor si al celor care alapteaza, cand sunt prezente patologii grave.
Cereti tot timpul parerea propriului medic care va ingrijeste.


FORMULA ESSIAC, a lu' Renè Caisse

pe baza de Mãcriº, Rubarbã, Ulm roºu,

Brusture, Frasin (cenusiu) american

Patlagina, Trifoi.

Este reteta de ierburi a indienilor din America OJIBWA, in FORMULA ESSIAC; plantele, toate impreuna, au un efect depurativ si dezintoxicant, actioneaza asupra sistemului LIMFATIC si SANGUIN; sinergia tuturor acestor ierburi are puterea de a restabili armonia pierduta din organism, o formula care vindeca multe boli...
Actioneaza asupra GLANDELOR ENDOCRINE, restituind armonia diferitelor functii ale organelor, curata arteriile si impiedica toxinele sa stagneze pe epretii arteriilor. Are si activitate ANTIINFLAMATOARE, cu sensibila crestere a celulelor care produc anticorpi in splina, de 20-36%. Este o formulare care ARE NUMAI EFECTE POZITIVE.

COMPONENTELE FORMULEI CAISSE

BRUSTURELE, Actium lappa (brusture, bardana, lipan, scaiul oii, blustur, bruscalau, brustan, calcoceni, captalaci, capul calugarului, carcel, catfalan, clococean, ghimpoasa, iarba boierului, laptuc, nadai, sudoarea laptelui) de la care se folosesc radacinile primului an de vegetatie, are o actiune imuno-stimulatoare si antibiotica, puternic purificatoare a sangelui si astfel elimina congestia din sistemul circulator, limfatic, respirator si urinar. Favorizeaza eliminarea fluidelor in exces si a reziduurilor toxice, alinand suferintele ficatului si ameliorand digestia. Dezintoxica rinichii si colecistul si favorizeaza eliminarea bilei. A fost folosit ca diuretic pentru a calma infectiile uro-genitale si pentru a trata reumatisme, artrite si sciatica.

MACRISUL, Rumex acetosa, a carui planta se foloseste in intregime inainte de a inflori in cel de-al doilea an de viata, deosebit de bogat in vitamina C; (poate insa cauza calculi renali si deci, este necesar sa se ia si suplimente de Magneziu si sa se manance multe zarzavaturi, multe verdeturi), actioneaza ca tonificant al aparatului urinar.
Contine mari cantitati de vitamine: A, B, C, D, E, K, P si U. Este bogat in minerale printre care: calciu, clor, magneziu, fier, sodiu, siliciu, sulf, iodiu, mangan si zinc. Ajuta ficatul si intestinul, previne distrugerea globulelor rosii si este folosit ca antitumoral.


Clorofila continuta in aceasta planta duce oxigenul la celule intarind peretii acestora, ajuta la inlaturarea depozitelor din vasele sanguine si ajuta corpul sa absoarba mai mult oxigen.

Clorofila poate si sa reduca daunele de la radiatii si reduce si daunele provocate cromozomilor. Se foloseste in boli inflamatorii, tumori, (consultati neaparat propriul medic, si nu intrerupeti terapiile pe care deja le faceti), ajuta in bolile tractului urinar si de rinichi. Prin continutul elevat de vitamina C frunzele sunt folosite pentru tratamentul formelor de avitaminoza, in anemie si in cloroza.
Avertisment: dat fiind ridicatul continut de acid oxalic, nu se recomanda folosirea prelungita si in doze masive de catre persoanele suferinde de calculi renali (sursa:Canadian Journal of herbalism)

ULMUL ROSU, ulmus rubra, puternic purificator.

Substanta sa lipicioasa dizolva mucusul prezent in tesuturile organelor, in ganglionii limfatici si in canalele nervilor, lubrifiaza oasele si articulatiile. Favorizeaza eliminarea substantelor toxice prezente in organism. Ajuta la eliminarea durerii ulcerelor si vindeca ulcerele insesi. Poseda proprietati antibiotice si antibacteriene si este bogat in vitamine si minerale.
Mucilagiul din scoarta favorizeaza decongestionarea articulatiilor ceea ce face din ea un optim remediu pentru artroze. Scoarta este in plus utila pentru tratarea tusei, a problemelor neurologice, stomacului si intestinului. Contine inulina care ajuta ficatul, splina si pancreasul. Ajuta la urinare, reduce umflarea si actioneaza ca laxativ. Medicina chineza il catalogheaza drept remediu optim pentru ulcere, diaree si meridianul colonului.
Potrivit medicinii Ayudveda este nutritiv, emulsionant si expectorant. Indicat pentru tratarea slabiciunii, hemoragiilor pulmonare si ulcerelor. Tonic pulmonar optim pentru persoanele suferinde de boli pulmonare cronice.

RUBARBA CHINEZEASCA, Rheum palmatum, de la care se folosesc radacinile plantelor batrane, private de periderma; acidul crisofanic ar putea sa aiba o oarecare actiune anti-tumorala, anti H-IFP (a se consulta propriul medic si a nu se intrerupe terapia care este urmata); are componenti asemanatori celor din Aloe vera.
Este o iarba dezintoxicanta. Curata corpul prin bila, de paraziti si de alimentele care stagneaza, stimuleaza bila sa elimine deseurile toxice, amelioreaza tulburarile cronice ale ficatului. Imbunatateste digestia, vindeca ulcerele si colonul. Favorizeaza vindecarea hemoroizilor.
Contine acidul cisofanic care inhiba cresterea bacteriilor patogene in intestin.
Nume comun: Rabarba chinezeasca sau Rabarba indiana. Este cultivata in China si Tibet. Numele chinezesc este "Da HUNG" iar cel ayurvedic este "Amla Vetasa"; actioneaza asupra tesutului plasmei, a sangelui si grasimii. Este utilizat in principal pentru actiunea laxativa si astringenta si ca puternic purgativ. In doze mici se poate folosi impotriva diareei si pentru stimularea poftei de mancare. In doze mari se foloseste ca purgativ. Stimuleaza colonul, promoveaza fluxul bilei, elimina materialul care stagneaza remediind stomacul si ficatul. Este folosita ca tonificant: pentru stomac, ajutand la digestie, ca purificator al ficatului, ca anti-tumoral (consultati propriul medic si nu intrerupeti tratamentul pe care deja il faceti), pentru icter si pentru ulcer. Acidul crisofanic continut in planta este responsabil de eliminarea substantelor murdare.
Avertisment: este contraindicat gravidelor.

TRIFOIUL PASUNILOR, trifolium pratense (trifoiul pajistilor, trifoiul rosu), de la care se folosesc florile, contine toti cei 4 fitoestrogeni: Genisteina, (suspectata ca inhibitor al cresterii), Daidzeina, Formononetina, Biocanina.
Nume botanic: Trifolio pratensis, nume comun trifoiul pasunilor.
Actioneaza asupra sangelui, a plasmei si a sistemului limfatic, sanguin si respirator. Are actiune diuretica, expectoranta, antispastica. este folosit impotriva tusei, in bronsite, infectii diverse si tumori. Este un purificator al sangelui. In India este folosit in productia de lapte, este un tonic uterin (favorizeza restabilirea uterului dupa nastere). Genisteina are rolul de a inhiba cresterea tumorilor.
(Cereti tot timpul parerea medicului personal si nu intrerupeti terapiile pe care deja le urmati)

PATLAGINA, Plantago Major, (patlagina mare)
Actioneaza asupra sistemului tiroidian si paratiroidian, implicand intr-o dinamica de informatii moderatoare circulatia limfatica si pe cea a sangelui, sistemul osos (regland echilibrul calciu-fosfor), sistemul muscular in general, organele genitale si excitabilitatea nervoasa. Are proprietati: astringente, emoliente, decongestionante, antiflogistice, antiseptice, depurative, diuretice,(blande), hematopoetice, (regeneratoare ale sangelui), hemocoagulante si regleaza fluxurile.

FRASSINO CENUSIU AMERICAN, (sau frasinul spinos) Xanthoxilum fraxineum, din familia Rutaceelor.
Are actiune stimulatoare, carminativa, antiseptica, antihelmintica si analgezica. Este folositor pentru digestia slaba, dureri abdominale, raceala cronica, lumbago, reumatisme, boli de piele cronice, viermi si infectii cu micro-organisme, artrite. Este un puternic dezintoxicant si purificator al sangelui. Contine Furano-coumarine.

Pentru indicatiile privind FORMULA ESSIAC, a lu' Renè Caisse, a se citi cartea "ESSIAC" de la Macro Edizioni

PREPARARE:
Ceaiul, odata pregatit trebuie tinut la racoare; exista "CAISSE FORMULA" care este o sticluta de buzunar cu PRAF si se varsa o lingurita ca aceea de cafea intr-o ceasca si se adauga apa fierbinte; se asteapta 15 minute, si apoi se strecoara sau se lasa sa se depoziteze pe fund si se bea ca un ceai. O sticluta dureaza 15 zile sau 2 luni, in functie de necesitate. (Se poate ajunge pe baza sfatului medicului, la un maxim de 8 lingurite pe zi, sau 2 linguri rase de doua ori pe zi, sau 1 lingurita de 4 ori pe zi).
A SE LUA PE STOMACUL GOL, 2 ORE DUPA MESE SAU CU O ORA INAINTE DE MESE (sau 15 minute inainte de mese). Exista si formula in COMPRESE.

AVERTISMENT:
Poate da senzatie de GREATA, sau SENZATIA DE INDIGESTIE atunci cand este consumat prea aproape de mese.
Pot aparea DURERI INTESTINALE sau de STOMAC cauzate de eliminarea TOXINELOR pe care corpul cauta sa le elimine repede. Se poate sa APARA O SUBSTANTA ALBURIE IN EXCREMENTE, asemanatoare urdei; este semn ca organismul elimina toxinele; daca simptomele devin insuportabile intrerupeti pentru o saptamana si reluati cu 1 lingura pe zi, marind doza gradual, pana ajungeti la doza normala.
Asupra modului de folosire veti fi sfatuiti in momentul comenzii, in functie de tratament."

Dupa cum ati dedus singuri cu siguranta, acest site de unde am luat si tradus articolul, este al unui soi de Plafar de la noi mai mare. Ei au si produsul si deci cine nu are curajul sa incerce o combinatie a acestor plante il poate comanda la ei. Asta insa, cu siguranta presupune costuri ceva mai elevate.
In sfarsit, fiecare va decide cum va crede pentru sine.
Sper sa va fie util acest articol si sa va gasiti starea de sanatate si alinarea suferintelor.
Sa fiti sanatosi!

"FORMULA ESSIAC,
a lu' RENE' CAISSE
(Traducere in Limba Romana efectuata de Terra_Mater)
Articolul original se gaseste aici:

http://www.erboristeriaedaltro.com/BORRI%20FORM

ULA%20CAISSE%20ESSIAC.htm

Purificanta, ajuta la eliminarea toxinelor; nu faceti uz de ierburile la care stiti ca sunteti alergici.

Multa atentie in cazul gravidelor si al celor care alapteaza, cand sunt prezente patologii grave.
Cereti tot timpul parerea propriului medic care va ingrijeste.


FORMULA ESSIAC, a lu' Renè Caisse

pe baza de Mãcriº, Rubarbã, Ulm roºu,

Brusture, Frasin (cenusiu) american

Patlagina, Trifoi.

Este reteta de ierburi a indienilor din America OJIBWA, in FORMULA ESSIAC; plantele, toate impreuna, au un efect depurativ si dezintoxicant, actioneaza asupra sistemului LIMFATIC si SANGUIN; sinergia tuturor acestor ierburi are puterea de a restabili armonia pierduta din organism, o formula care vindeca multe boli...
Actioneaza asupra GLANDELOR ENDOCRINE, restituind armonia diferitelor functii ale organelor, curata arteriile si impiedica toxinele sa stagneze pe epretii arteriilor. Are si activitate ANTIINFLAMATOARE, cu sensibila crestere a celulelor care produc anticorpi in splina, de 20-36%. Este o formulare care ARE NUMAI EFECTE POZITIVE.

COMPONENTELE FORMULEI CAISSE

BRUSTURELE, Actium lappa (brusture, bardana, lipan, scaiul oii, blustur, bruscalau, brustan, calcoceni, captalaci, capul calugarului, carcel, catfalan, clococean, ghimpoasa, iarba boierului, laptuc, nadai, sudoarea laptelui) de la care se folosesc radacinile primului an de vegetatie, are o actiune imuno-stimulatoare si antibiotica, puternic purificatoare a sangelui si astfel elimina congestia din sistemul circulator, limfatic, respirator si urinar. Favorizeaza eliminarea fluidelor in exces si a reziduurilor toxice, alinand suferintele ficatului si ameliorand digestia. Dezintoxica rinichii si colecistul si favorizeaza eliminarea bilei. A fost folosit ca diuretic pentru a calma infectiile uro-genitale si pentru a trata reumatisme, artrite si sciatica.

MACRISUL, Rumex acetosa, a carui planta se foloseste in intregime inainte de a inflori in cel de-al doilea an de viata, deosebit de bogat in vitamina C; (poate insa cauza calculi renali si deci, este necesar sa se ia si suplimente de Magneziu si sa se manance multe zarzavaturi, multe verdeturi), actioneaza ca tonificant al aparatului urinar.
Contine mari cantitati de vitamine: A, B, C, D, E, K, P si U. Este bogat in minerale printre care: calciu, clor, magneziu, fier, sodiu, siliciu, sulf, iodiu, mangan si zinc. Ajuta ficatul si intestinul, previne distrugerea globulelor rosii si este folosit ca antitumoral.


Clorofila continuta in aceasta planta duce oxigenul la celule intarind peretii acestora, ajuta la inlaturarea depozitelor din vasele sanguine si ajuta corpul sa absoarba mai mult oxigen.

Clorofila poate si sa reduca daunele de la radiatii si reduce si daunele provocate cromozomilor. Se foloseste in boli inflamatorii, tumori, (consultati neaparat propriul medic, si nu intrerupeti terapiile pe care deja le faceti), ajuta in bolile tractului urinar si de rinichi. Prin continutul elevat de vitamina C frunzele sunt folosite pentru tratamentul formelor de avitaminoza, in anemie si in cloroza.
Avertisment: dat fiind ridicatul continut de acid oxalic, nu se recomanda folosirea prelungita si in doze masive de catre persoanele suferinde de calculi renali (sursa:Canadian Journal of herbalism)

ULMUL ROSU, ulmus rubra, puternic purificator.

Substanta sa lipicioasa dizolva mucusul prezent in tesuturile organelor, in ganglionii limfatici si in canalele nervilor, lubrifiaza oasele si articulatiile. Favorizeaza eliminarea substantelor toxice prezente in organism. Ajuta la eliminarea durerii ulcerelor si vindeca ulcerele insesi. Poseda proprietati antibiotice si antibacteriene si este bogat in vitamine si minerale.
Mucilagiul din scoarta favorizeaza decongestionarea articulatiilor ceea ce face din ea un optim remediu pentru artroze. Scoarta este in plus utila pentru tratarea tusei, a problemelor neurologice, stomacului si intestinului. Contine inulina care ajuta ficatul, splina si pancreasul. Ajuta la urinare, reduce umflarea si actioneaza ca laxativ. Medicina chineza il catalogheaza drept remediu optim pentru ulcere, diaree si meridianul colonului.
Potrivit medicinii Ayudveda este nutritiv, emulsionant si expectorant. Indicat pentru tratarea slabiciunii, hemoragiilor pulmonare si ulcerelor. Tonic pulmonar optim pentru persoanele suferinde de boli pulmonare cronice.

RUBARBA CHINEZEASCA, Rheum palmatum, de la care se folosesc radacinile plantelor batrane, private de periderma; acidul crisofanic ar putea sa aiba o oarecare actiune anti-tumorala, anti H-IFP (a se consulta propriul medic si a nu se intrerupe terapia care este urmata); are componenti asemanatori celor din Aloe vera.
Este o iarba dezintoxicanta. Curata corpul prin bila, de paraziti si de alimentele care stagneaza, stimuleaza bila sa elimine deseurile toxice, amelioreaza tulburarile cronice ale ficatului. Imbunatateste digestia, vindeca ulcerele si colonul. Favorizeaza vindecarea hemoroizilor.
Contine acidul cisofanic care inhiba cresterea bacteriilor patogene in intestin.
Nume comun: Rabarba chinezeasca sau Rabarba indiana. Este cultivata in China si Tibet. Numele chinezesc este "Da HUNG" iar cel ayurvedic este "Amla Vetasa"; actioneaza asupra tesutului plasmei, a sangelui si grasimii. Este utilizat in principal pentru actiunea laxativa si astringenta si ca puternic purgativ. In doze mici se poate folosi impotriva diareei si pentru stimularea poftei de mancare. In doze mari se foloseste ca purgativ. Stimuleaza colonul, promoveaza fluxul bilei, elimina materialul care stagneaza remediind stomacul si ficatul. Este folosita ca tonificant: pentru stomac, ajutand la digestie, ca purificator al ficatului, ca anti-tumoral (consultati propriul medic si nu intrerupeti tratamentul pe care deja il faceti), pentru icter si pentru ulcer. Acidul crisofanic continut in planta este responsabil de eliminarea substantelor murdare.
Avertisment: este contraindicat gravidelor.

TRIFOIUL PASUNILOR, trifolium pratense (trifoiul pajistilor, trifoiul rosu), de la care se folosesc florile, contine toti cei 4 fitoestrogeni: Genisteina, (suspectata ca inhibitor al cresterii), Daidzeina, Formononetina, Biocanina.
Nume botanic: Trifolio pratensis, nume comun trifoiul pasunilor.
Actioneaza asupra sangelui, a plasmei si a sistemului limfatic, sanguin si respirator. Are actiune diuretica, expectoranta, antispastica. este folosit impotriva tusei, in bronsite, infectii diverse si tumori. Este un purificator al sangelui. In India este folosit in productia de lapte, este un tonic uterin (favorizeza restabilirea uterului dupa nastere). Genisteina are rolul de a inhiba cresterea tumorilor.
(Cereti tot timpul parerea medicului personal si nu intrerupeti terapiile pe care deja le urmati)

PATLAGINA, Plantago Major, (patlagina mare)
Actioneaza asupra sistemului tiroidian si paratiroidian, implicand intr-o dinamica de informatii moderatoare circulatia limfatica si pe cea a sangelui, sistemul osos (regland echilibrul calciu-fosfor), sistemul muscular in general, organele genitale si excitabilitatea nervoasa. Are proprietati: astringente, emoliente, decongestionante, antiflogistice, antiseptice, depurative, diuretice,(blande), hematopoetice, (regeneratoare ale sangelui), hemocoagulante si regleaza fluxurile.

FRASSINO CENUSIU AMERICAN, (sau frasinul spinos) Xanthoxilum fraxineum, din familia Rutaceelor.
Are actiune stimulatoare, carminativa, antiseptica, antihelmintica si analgezica. Este folositor pentru digestia slaba, dureri abdominale, raceala cronica, lumbago, reumatisme, boli de piele cronice, viermi si infectii cu micro-organisme, artrite. Este un puternic dezintoxicant si purificator al sangelui. Contine Furano-coumarine.

Pentru indicatiile privind FORMULA ESSIAC, a lu' Renè Caisse, a se citi cartea "ESSIAC" de la Macro Edizioni

PREPARARE:
Ceaiul, odata pregatit trebuie tinut la racoare; exista "CAISSE FORMULA" care este o sticluta de buzunar cu PRAF si se varsa o lingurita ca aceea de cafea intr-o ceasca si se adauga apa fierbinte; se asteapta 15 minute, si apoi se strecoara sau se lasa sa se depoziteze pe fund si se bea ca un ceai. O sticluta dureaza 15 zile sau 2 luni, in functie de necesitate. (Se poate ajunge pe baza sfatului medicului, la un maxim de 8 lingurite pe zi, sau 2 linguri rase de doua ori pe zi, sau 1 lingurita de 4 ori pe zi).
A SE LUA PE STOMACUL GOL, 2 ORE DUPA MESE SAU CU O ORA INAINTE DE MESE (sau 15 minute inainte de mese). Exista si formula in COMPRESE.

AVERTISMENT:
Poate da senzatie de GREATA, sau SENZATIA DE INDIGESTIE atunci cand este consumat prea aproape de mese.
Pot aparea DURERI INTESTINALE sau de STOMAC cauzate de eliminarea TOXINELOR pe care corpul cauta sa le elimine repede. Se poate sa APARA O SUBSTANTA ALBURIE IN EXCREMENTE, asemanatoare urdei; este semn ca organismul elimina toxinele; daca simptomele devin insuportabile intrerupeti pentru o saptamana si reluati cu 1 lingura pe zi, marind doza gradual, pana ajungeti la doza normala.
Asupra modului de folosire veti fi sfatuiti in momentul comenzii, in functie de tratament."

Dupa cum ati dedus singuri cu siguranta, acest site de unde am luat si tradus articolul, este al unui soi de Plafar de la noi mai mare. Ei au si produsul si deci cine nu are curajul sa incerce o combinatie a acestor plante il poate comanda la ei. Asta insa, cu siguranta presupune costuri ceva mai elevate.
In sfarsit, fiecare va decide cum va crede pentru sine.
Sper sa va fie util acest articol si sa va gasiti starea de sanatate si alinarea suferintelor.
Sa fiti sanatosi!
Terra_Mater
Postat pe 16 Februarie 2010 20:23
terra, de ce anume boala autoimuna suferi?
4Life
Postat pe 16 Februarie 2010 20:33
De la: 4Life, la data 2010-02-16 20:33:38terra, de ce anume boala autoimuna suferi?

Multam de intrebare!
Sclerodermie, sau... scleroza sistemica difuza. Dar, deja am cateva batalii castigate, E greu al naibii acest razboi, dar, din lupta asta cum ii zic eu "corp la corp" eu voi fi cea care invinge! NU poate fi altfel! :)
Terra_Mater
Postat pe 16 Februarie 2010 20:53
De la: Terra_Mater, la data 2010-02-16 20:53:30
De la: 4Life, la data 2010-02-16 20:33:38terra, de ce anume boala autoimuna suferi?

Multam de intrebare!
Sclerodermie, sau... scleroza sistemica difuza. Dar, deja am cateva batalii castigate, E greu al naibii acest razboi, dar, din lupta asta cum ii zic eu "corp la corp" eu voi fi cea care invinge! NU poate fi altfel! :)
imi pare rau sa aud...este o boala destul de rara si cu putine sanse de reusita a tratamentului...ar trebui folosite ceva produse imunomodulatoare....

4Life
Postat pe 17 Februarie 2010 23:30
De la: 4Life, la data 2010-02-17 23:30:42
De la: Terra_Mater, la data 2010-02-16 20:53:30
De la: 4Life, la data 2010-02-16 20:33:38terra, de ce anume boala autoimuna suferi?

Multam de intrebare!
Sclerodermie, sau... scleroza sistemica difuza. Dar, deja am cateva batalii castigate, E greu al naibii acest razboi, dar, din lupta asta cum ii zic eu "corp la corp" eu voi fi cea care invinge! NU poate fi altfel! :)
imi pare rau sa aud...este o boala destul de rara si cu putine sanse de reusita a tratamentului...ar trebui folosite ceva produse imunomodulatoare....

mesaj cu tenta,ar urma o intrebare:si care sunt acele imuno...raspuns:tf,esti jalnic bai baietas.
ene_m_gabriel
Postat pe 18 Februarie 2010 09:07
De la: 4Life, la data 2010-02-17 23:30:42
De la: Terra_Mater, la data 2010-02-16 20:53:30
De la: 4Life, la data 2010-02-16 20:33:38terra, de ce anume boala autoimuna suferi?

Multam de intrebare!
Sclerodermie, sau... scleroza sistemica difuza. Dar, deja am cateva batalii castigate, E greu al naibii acest razboi, dar, din lupta asta cum ii zic eu "corp la corp" eu voi fi cea care invinge! NU poate fi altfel! :)
imi pare rau sa aud...este o boala destul de rara si cu putine sanse de reusita a tratamentului...ar trebui folosite ceva produse imunomodulatoare....



Nu imi mai este teama! Mi-am recapatat fortele (si pe zi ce trece ele sporesc) pentru a putea sustine acest razboi. Uite, acceseaza acest link:

http://www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/19367/Sclerodermie.html/#post-380887

E numai unul din multele unde eu am raspuns si am facut cunoscuta evolutia bolii mele si terapia-dieta cu care am pornit la contra-atac.
Sunt peste 3 ani si jumatate de cand acesta infama boala s-a indarjit impotriva mea si tot atatia de cand am inceput sa ma informez si sa studiez orice posibilitate de a-i veni de hac.
Terra_Mater
Postat pe 18 Februarie 2010 17:09
Am incheiat traducerea unei salbe de video, gandindu-ma la voi, la toti bolnavii de boli grave, in cea mai mare parte considerate nevindecabile, care asa cum faceam si eu pana nu chiar de mult, nu conteniti a va intreba " de ce?" "cum de nu exista tratamente cu adevarat eficiente?", etc, etc.
Va invit sa le vizionati, si sa le faceti cunoscute cat mai multor oameni. Este important ca lumea sa inceapa sa cunoasca raspunsurile la atatia "de ce?" pana acum fara raspuns concret, pertinent, logic.
Sunt 14 in total, dar vor fi postate in internet pe rand, pentru ca nu am cunostiinte prea bogate in acest sens. Pana acum am postat deja 4 dintre ele. Va asigur ca dupa ce le veti viziona pe toate nu veti considera ca v-ati irosit in mod inutil timpul.
Exista, pe pagina unde vor fi facute publice, o rubrica de comentarii la dispozitia celor care viziteaza acest blog, pe care va invit sa o folositi, pentru ca de parerea voastra pro sau contra depinde daca vom duce sau nu mai departe acest blog, al carui unic scop este acela de a va pune la dispozitie informatii pe care niciun ziar, revista sau post de televiziune oficiala nu vi le va dezvalui vreodata.
Urmariti asadar:
http://www.restulstirilor.blogspot.com/
Terra_Mater
Postat pe 19 Februarie 2010 04:02
buna , vezi ca ai o problema : daca nu folosesti produse de aloe vera pe care le promoveaza un tampit de pe acest site sub forma mascata nu faci doi bani in fata lui , doar produsele lui sunt bune , panaceu universal . doamne cata incultura au unui , oare au licenta in prostie sau cretinism ? posibil , succes in tratarea afectiuni , cu respect
ungureanu88_gmail_com
Postat pe 23 Februarie 2010 08:41
De la: ene_m_gabriel, la data 2010-02-18 09:07:16
De la: 4Life, la data 2010-02-17 23:30:42
De la: Terra_Mater, la data 2010-02-16 20:53:30
De la: 4Life, la data 2010-02-16 20:33:38terra, de ce anume boala autoimuna suferi?

Multam de intrebare!
Sclerodermie, sau... scleroza sistemica difuza. Dar, deja am cateva batalii castigate, E greu al naibii acest razboi, dar, din lupta asta cum ii zic eu "corp la corp" eu voi fi cea care invinge! NU poate fi altfel! :)
imi pare rau sa aud...este o boala destul de rara si cu putine sanse de reusita a tratamentului...ar trebui folosite ceva produse imunomodulatoare....

mesaj cu tenta,ar urma o intrebare:si care sunt acele imuno...raspuns:tf,esti jalnic bai baietas.
Transfer FactorTM (TF) (produs de 4Life Research, USA) este un produs hipoalergenic, fara caseina (proteina din lapte), lactoglobuline si alte proteine mari, dar care contine fractii de cytokine intacte identice cu cytokinele leukocyte. Academicianul A.A. Vorobiev de la Academia Rusa de Stiinte Medicale, subliniaza ca spre deosebire de alti imunomodulatori Transfer Factor are un spectru larg de activitate, este sigur, se administreaza oral, nu are contraindicatii sau efecte secundare si isi dovedeste eficacitatea atat la adulti cat si la copii.
Fiind imunocorectori cu capacitate de adaptare factorii de transfer induc, modereaza si/sau normalizeaza raspunsul imunitar. In functie de felul dereglarii fie stimuleaza imunitatea scazuta, fie o normalizeaza sau creste reactiile imune de protective, astfel prevenind izbucnirea proceselor patologice. Aceste efecte apar datorita faptului ca Transfer FactorTM are trei fractii principale fiecare denumindu-se dupa efectul ei principal asupra sistemului imunitar: inductor, antigen specific si factori de transfer suprimatori. Inductorii asigura promptitudinea generala a sistemului imunitar cu scopul apararii impotriva invadatorilor externi. Factorii de transfer cu antigen specific reprezinta o categorie de anumiti antigeni si cytokine care ajuta sistemul imunitar sa recunoasca multe microorganisme si antigeni in formare. Suprimatorii ajuta sistemul imunitar sa nu-si concentreze intreaga atentie si putere asupra unor infectii deja “rezolvate” si in acelasi timp sa ignore alte amenintari. Suprimatorii de asemenea regleaza intensitatea raspunsul imunitar, astfel prevenind reactii autoimune. Cytokinele care fac parte din Transfer FactorTM, regleaza functionarea celulelor suprimatorilor, ajuta la mentinerea unei reactii imune corespunzatoare si gradul de activare procesuala, de exemplu, reactiile corpului pot deveni anticipabile si controlabile.
Natura a impartit cele mai prompte si eficace mijloace de protectie infantila prin transmiterea factorilor de transfer de la mama la copil. In timpul primelor ore si zile ale vietii intra in corpul noului nascut prin intermediul colostrului informatii gata procesate despre anticorpii imunoglobulini si mediul incojurator care furnizeaza protectie nu numai ca un prim ajutor la intalnirea cu infectiile patogene, dar de asemenea invata macrofagele intestinale si limfocitele din zonele Peyer sa recunoasca cu rapiditate antigenii straini si sa puna in functie mecanismele imune de protectie.
Interesul stiintific asupra factorilor de transfer este accentuat de faptul ca de cand au fost descoperiti au fost cheltuiti peste 40 milioane $ pentru cercetare, au fost publicate peste 3000 de pagini stiintifice si s-au tinut 11 conferinte internationale. In ciuda acestora, studiul aspectelor structurale si mecanismele efectelor factorilor de transfer inca mai pun probleme oamenilor de stiinta care se ocupa cu acest domeniu(46).
Factorii de aparare imunitara participa intr-un anumit grad la dezvoltarea aproapei fiecarei conditii patologice. Tratamentele eficiente a multor infectii, bolilor alergice si autoimune depind de folosirea in timp a medicamentelor imunocorectoare. Felul cum un anume sistem imunitar raspunde la factorii distrugatori si la mediul in care apare si se dezvolta un proces patologic este de o importanta deosebita. Ar trebui subliniat faptul ca de la descoperirea factorilor de transfer cu mai mult de 50 de ani in urma, ei au devenit unul din mijloacele cele mai eficiente de intarire a rezistentei corpului fata de diferiti factori distrugatori. Efectele lor imunocorectoare demonstrate in multe infectii si boli somatice au fost studiate si prezentate de oameni de stiinta din diferite tari.
Spectrul larg al efectelor clinice ale factorilor de transfer, care au fost prezentate la cel de al 11-lea Simpozion International (dedicat factorilor de transfer), au incurajat doctorii sa le recomande pacientilor de diferite varste de la copii mici la oameni in varsta care au fost tratati intensiv in diferite unitati medicale din Rusia intre anii 2000 si 2004."

asadar esti un mare prostovan mai petre BORAT
4Life
Postat pe 23 Februarie 2010 18:40
De la: 4Life, la data 2010-02-23 18:40:07
De la: ene_m_gabriel, la data 2010-02-18 09:07:16
De la: 4Life, la data 2010-02-17 23:30:42
De la: Terra_Mater, la data 2010-02-16 20:53:30
De la: 4Life, la data 2010-02-16 20:33:38terra, de ce anume boala autoimuna suferi?

Multam de intrebare!
Sclerodermie, sau... scleroza sistemica difuza. Dar, deja am cateva batalii castigate, E greu al naibii acest razboi, dar, din lupta asta cum ii zic eu "corp la corp" eu voi fi cea care invinge! NU poate fi altfel! :)
imi pare rau sa aud...este o boala destul de rara si cu putine sanse de reusita a tratamentului...ar trebui folosite ceva produse imunomodulatoare....

mesaj cu tenta,ar urma o intrebare:si care sunt acele imuno...raspuns:tf,esti jalnic bai baietas.
Transfer FactorTM (TF) (produs de 4Life Research, USA) este un produs hipoalergenic, fara caseina (proteina din lapte), lactoglobuline si alte proteine mari, dar care contine fractii de cytokine intacte identice cu cytokinele leukocyte. Academicianul A.A. Vorobiev de la Academia Rusa de Stiinte Medicale, subliniaza ca spre deosebire de alti imunomodulatori Transfer Factor are un spectru larg de activitate, este sigur, se administreaza oral, nu are contraindicatii sau efecte secundare si isi dovedeste eficacitatea atat la adulti cat si la copii.
Fiind imunocorectori cu capacitate de adaptare factorii de transfer induc, modereaza si/sau normalizeaza raspunsul imunitar. In functie de felul dereglarii fie stimuleaza imunitatea scazuta, fie o normalizeaza sau creste reactiile imune de protective, astfel prevenind izbucnirea proceselor patologice. Aceste efecte apar datorita faptului ca Transfer FactorTM are trei fractii principale fiecare denumindu-se dupa efectul ei principal asupra sistemului imunitar: inductor, antigen specific si factori de transfer suprimatori. Inductorii asigura promptitudinea generala a sistemului imunitar cu scopul apararii impotriva invadatorilor externi. Factorii de transfer cu antigen specific reprezinta o categorie de anumiti antigeni si cytokine care ajuta sistemul imunitar sa recunoasca multe microorganisme si antigeni in formare. Suprimatorii ajuta sistemul imunitar sa nu-si concentreze intreaga atentie si putere asupra unor infectii deja “rezolvate” si in acelasi timp sa ignore alte amenintari. Suprimatorii de asemenea regleaza intensitatea raspunsul imunitar, astfel prevenind reactii autoimune. Cytokinele care fac parte din Transfer FactorTM, regleaza functionarea celulelor suprimatorilor, ajuta la mentinerea unei reactii imune corespunzatoare si gradul de activare procesuala, de exemplu, reactiile corpului pot deveni anticipabile si controlabile.
Natura a impartit cele mai prompte si eficace mijloace de protectie infantila prin transmiterea factorilor de transfer de la mama la copil. In timpul primelor ore si zile ale vietii intra in corpul noului nascut prin intermediul colostrului informatii gata procesate despre anticorpii imunoglobulini si mediul incojurator care furnizeaza protectie nu numai ca un prim ajutor la intalnirea cu infectiile patogene, dar de asemenea invata macrofagele intestinale si limfocitele din zonele Peyer sa recunoasca cu rapiditate antigenii straini si sa puna in functie mecanismele imune de protectie.
Interesul stiintific asupra factorilor de transfer este accentuat de faptul ca de cand au fost descoperiti au fost cheltuiti peste 40 milioane $ pentru cercetare, au fost publicate peste 3000 de pagini stiintifice si s-au tinut 11 conferinte internationale. In ciuda acestora, studiul aspectelor structurale si mecanismele efectelor factorilor de transfer inca mai pun probleme oamenilor de stiinta care se ocupa cu acest domeniu(46).
Factorii de aparare imunitara participa intr-un anumit grad la dezvoltarea aproapei fiecarei conditii patologice. Tratamentele eficiente a multor infectii, bolilor alergice si autoimune depind de folosirea in timp a medicamentelor imunocorectoare. Felul cum un anume sistem imunitar raspunde la factorii distrugatori si la mediul in care apare si se dezvolta un proces patologic este de o importanta deosebita. Ar trebui subliniat faptul ca de la descoperirea factorilor de transfer cu mai mult de 50 de ani in urma, ei au devenit unul din mijloacele cele mai eficiente de intarire a rezistentei corpului fata de diferiti factori distrugatori. Efectele lor imunocorectoare demonstrate in multe infectii si boli somatice au fost studiate si prezentate de oameni de stiinta din diferite tari.
Spectrul larg al efectelor clinice ale factorilor de transfer, care au fost prezentate la cel de al 11-lea Simpozion International (dedicat factorilor de transfer), au incurajat doctorii sa le recomande pacientilor de diferite varste de la copii mici la oameni in varsta care au fost tratati intensiv in diferite unitati medicale din Rusia intre anii 2000 si 2004."

asadar esti un mare prostovan mai petre BORAT
practica dovedeste ca produsele nu sunt folosite aproape de nimeni,in afara de angajatii companiei si cativa pe care ati reusit sa-i pacaliti.Spectru larg al efectelor clinice...?a,sunt medicamente,ok,mai mult rau decat bine.
ene_m_gabriel
Postat pe 24 Februarie 2010 08:43
De la: ene_m_gabriel, la data 2010-02-24 08:43:44
De la: 4Life, la data 2010-02-23 18:40:07
De la: ene_m_gabriel, la data 2010-02-18 09:07:16
De la: 4Life, la data 2010-02-17 23:30:42
De la: Terra_Mater, la data 2010-02-16 20:53:30
De la: 4Life, la data 2010-02-16 20:33:38terra, de ce anume boala autoimuna suferi?

Multam de intrebare!
Sclerodermie, sau... scleroza sistemica difuza. Dar, deja am cateva batalii castigate, E greu al naibii acest razboi, dar, din lupta asta cum ii zic eu "corp la corp" eu voi fi cea care invinge! NU poate fi altfel! :)
imi pare rau sa aud...este o boala destul de rara si cu putine sanse de reusita a tratamentului...ar trebui folosite ceva produse imunomodulatoare....

mesaj cu tenta,ar urma o intrebare:si care sunt acele imuno...raspuns:tf,esti jalnic bai baietas.
Transfer FactorTM (TF) (produs de 4Life Research, USA) este un produs hipoalergenic, fara caseina (proteina din lapte), lactoglobuline si alte proteine mari, dar care contine fractii de cytokine intacte identice cu cytokinele leukocyte. Academicianul A.A. Vorobiev de la Academia Rusa de Stiinte Medicale, subliniaza ca spre deosebire de alti imunomodulatori Transfer Factor are un spectru larg de activitate, este sigur, se administreaza oral, nu are contraindicatii sau efecte secundare si isi dovedeste eficacitatea atat la adulti cat si la copii.
Fiind imunocorectori cu capacitate de adaptare factorii de transfer induc, modereaza si/sau normalizeaza raspunsul imunitar. In functie de felul dereglarii fie stimuleaza imunitatea scazuta, fie o normalizeaza sau creste reactiile imune de protective, astfel prevenind izbucnirea proceselor patologice. Aceste efecte apar datorita faptului ca Transfer FactorTM are trei fractii principale fiecare denumindu-se dupa efectul ei principal asupra sistemului imunitar: inductor, antigen specific si factori de transfer suprimatori. Inductorii asigura promptitudinea generala a sistemului imunitar cu scopul apararii impotriva invadatorilor externi. Factorii de transfer cu antigen specific reprezinta o categorie de anumiti antigeni si cytokine care ajuta sistemul imunitar sa recunoasca multe microorganisme si antigeni in formare. Suprimatorii ajuta sistemul imunitar sa nu-si concentreze intreaga atentie si putere asupra unor infectii deja “rezolvate” si in acelasi timp sa ignore alte amenintari. Suprimatorii de asemenea regleaza intensitatea raspunsul imunitar, astfel prevenind reactii autoimune. Cytokinele care fac parte din Transfer FactorTM, regleaza functionarea celulelor suprimatorilor, ajuta la mentinerea unei reactii imune corespunzatoare si gradul de activare procesuala, de exemplu, reactiile corpului pot deveni anticipabile si controlabile.
Natura a impartit cele mai prompte si eficace mijloace de protectie infantila prin transmiterea factorilor de transfer de la mama la copil. In timpul primelor ore si zile ale vietii intra in corpul noului nascut prin intermediul colostrului informatii gata procesate despre anticorpii imunoglobulini si mediul incojurator care furnizeaza protectie nu numai ca un prim ajutor la intalnirea cu infectiile patogene, dar de asemenea invata macrofagele intestinale si limfocitele din zonele Peyer sa recunoasca cu rapiditate antigenii straini si sa puna in functie mecanismele imune de protectie.
Interesul stiintific asupra factorilor de transfer este accentuat de faptul ca de cand au fost descoperiti au fost cheltuiti peste 40 milioane $ pentru cercetare, au fost publicate peste 3000 de pagini stiintifice si s-au tinut 11 conferinte internationale. In ciuda acestora, studiul aspectelor structurale si mecanismele efectelor factorilor de transfer inca mai pun probleme oamenilor de stiinta care se ocupa cu acest domeniu(46).
Factorii de aparare imunitara participa intr-un anumit grad la dezvoltarea aproapei fiecarei conditii patologice. Tratamentele eficiente a multor infectii, bolilor alergice si autoimune depind de folosirea in timp a medicamentelor imunocorectoare. Felul cum un anume sistem imunitar raspunde la factorii distrugatori si la mediul in care apare si se dezvolta un proces patologic este de o importanta deosebita. Ar trebui subliniat faptul ca de la descoperirea factorilor de transfer cu mai mult de 50 de ani in urma, ei au devenit unul din mijloacele cele mai eficiente de intarire a rezistentei corpului fata de diferiti factori distrugatori. Efectele lor imunocorectoare demonstrate in multe infectii si boli somatice au fost studiate si prezentate de oameni de stiinta din diferite tari.
Spectrul larg al efectelor clinice ale factorilor de transfer, care au fost prezentate la cel de al 11-lea Simpozion International (dedicat factorilor de transfer), au incurajat doctorii sa le recomande pacientilor de diferite varste de la copii mici la oameni in varsta care au fost tratati intensiv in diferite unitati medicale din Rusia intre anii 2000 si 2004."

asadar esti un mare prostovan mai petre BORAT
practica dovedeste ca produsele nu sunt folosite aproape de nimeni,in afara de angajatii companiei si cativa pe care ati reusit sa-i pacaliti.Spectru larg al efectelor clinice...?a,sunt medicamente,ok,mai mult rau decat bine.
asa este, [practica dovedeste ca aceste produse sunt folosite de catre oameni din peste 50 tari si sunt vandute produse de peste 2,5 milioane $ zilnic....asadar iarasi dai dovada ca esti prostovan !!!
4Life
Postat pe 24 Februarie 2010 16:39
mai kkt cu ochi,unde scrie aceste cifre?
ene_m_gabriel
Postat pe 24 Februarie 2010 21:16
De la: ene_m_gabriel, la data 2010-02-24 21:16:09mai kkt cu ochi,unde scrie aceste cifre?
cand ai sa inveti sa scrii corect in limba Romana, am sa-ti arat....

adevarul este ca, unde scrie aceste cifre? ca e mai multe , nu ???....saracul tampit !!!
4Life
Postat pe 25 Februarie 2010 19:10
De la: ene_m_gabriel, la data 2010-02-25 21:39:52
De la: 4Life, la data 2010-02-25 19:10:32
De la: ene_m_gabriel, la data 2010-02-24 21:16:09mai kkt cu ochi,unde scrie aceste cifre?
cand ai sa inveti sa scrii corect in limba Romana, am sa-ti arat....

adevarul este ca, unde scrie aceste cifre? ca e mai multe , nu ???....saracul tampit !!!
mars dracu,jepat imputit ce esti, asta sa-ti demonstrez ca stiu sa scriu.borata e mata aia ca nu a stiut sa creasca un bou ca tine,nesimtitule,jegosule.
limbaj tipic hotilor de la forever cand nu le iese pasenta...daca ai sa te uiti in oglinda, ai sa vezi cum ti s-au format spume la gura, comportament tipic schizofrenicilor...deh, cesa-i faci saracului tampit...il ocolesti, oricum nu are nicio valoare...
4Life
Postat pe 26 Februarie 2010 21:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sapunuri 6 De la: alysa_alex 27 Noiembrie 2009 23:28
endoscopie 13 De la: 23 Martie 2013 23:07
Ungiile exfoliate 3 De la: georgya_ct 11 Februarie 2010 01:21
Ma doare spatele foarte tare!!! 10 De la: Madallina16 25 Ianuarie 2015 07:54
Reflexoterapia 3 De la: Alin_Diaconu_1 7 Iulie 2011 07:59