Setari Cookie-uri

PRODUSELE 4LIFE

DESCHID ACEST TOPIC PENTRU CA LUMEA SA NU SE LASE PACALITA DE ACEST IMPOSTOR CARE UMBLA PE TOPICURI CU POZA ACEEA LA AVATAR DE LA FIRMA 4LIFE.
AM FOST MULT TIMP INFLUENTATA DE CRETINUL ASTA 4LIFE CARE IMI SPUNEA SA NU IAU PRODUSUL ZEIN ,SI ALTELE CA SUNT TEPE...
AM ZIS CA POATE PRODUSELE LUI SUNT BUNE DACA EL INCEARCA SA NE APERE DE TEPE(NU M-AM GANDIT CA AR AVEA VREUN INTERES).
AM COMANDAT un produs pentru sustinerea sanatatii aparatului cardio vascular DE LA 4LIFE ,,TRANSFER FACTOR CARDIO'' PENTRU SOTUL MEU.
DUPA CE MI-AM LUAT COLETUL DE LA POSTA,IN DRUM SPRE CASA L-AM DESFACUT,ERAM CURIOASA SA VAD FLACONUL CU PASTILE...CAND AM DESFACUT CUTIA ,IN LOCUL PASTILELOR PE CARE LE-AM COMANDAT(TRANSFER FACTOR CARDIO ) AM PRIMIT UN PACHET DE BISCUITI.
OMUL ASTA NU ARE FRICA DE NIMIC,SI INCA MAI ARE TUPEU SA STEA PE FORUMURI.
NU MA MIRA NIMIC IN TARA ASTA,POTI DA OMULUI IN CAP LINISTIT STII CA ORICUM NIMENI NU O SA IA MASURI.
sima_georgiana_healthy
Postat pe 6 Martie 2010 12:26
Sa fi fost o greseala?
ai comunicat firmei respective despre asta? ai facut reclamatii?
intotdeauna inainte de a face ceva, documenteza-te, intereseazate despre firma, nu te arunca in ceva ce doar gasesti pe internet ca fiind bun.
kudika098645
Postat pe 6 Martie 2010 12:37
AICI A FOST GRESEALA MEA CA AM CREZUT IN 4LIFE,SI CA NU MI-AM PUS DIVERSE INTREBARI INAINTE.
AM TRIMIS UN EMAIL LA O ADRESA PE CARE AM GASIT-O PE INTERNET DE LA FIRMA 4LIFE,INSA NU MI-A RASPUNS NIMENI,AM SCRIS IN ENGLEZA PT A FIRMA NU E DIN ROMANIA.

O GRESEALA O FACI ATUNCI CAND UITI SA TRIMITI O CHITANTA IMPREUNA CU PRODUSUL,DAR NU IMI TRIMITI UN PACHET DE BISCUITI...NENOROCITI
simageorgiana
Postat pe 6 Martie 2010 13:14
Cate tepe nu mi-am luat si eu si altii asa...stai linistita ca nu face nimeni nimic
healthy013588
Postat pe 6 Martie 2010 15:50
Da si eu am primit de la cineva citeva adrese cu firme din Germania care recruteaza femei ptr. ingrijire, prescolari.Foarte bucuroasa eu.Dar norocul meu este ca eu intotdeauna verific orce, sa vad daca e corect ce si cum intr-un cuvint o fac mereu pe detectiva.Si asa am facut si acum.Si ce crezi cam descoperit? adresele erau false.Si m-am felicitat si am zis bine ca nu am mers mai departe. caci aveam sa pierd tot.Deci recomand verificarea tuturor ofertelor si informatiilor ce ne parvin.
kudika098645
Postat pe 6 Martie 2010 17:32
sa jtii ca am un prieten distribuitor la firma 4life si nu da asemenea tepe e reprezentant pe bune nu se tine de prostii.
Am vrut sa-mi cumpar un produs de la el si m-a sfatuit sa nu cumpar ca nu sunt bune.Asa ca trageti singuri concluzii.
felicia_orh
Postat pe 7 Martie 2010 13:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CAPSULA DE SLABIT...EU AM LUAT SI AM SLABIT... 3 De la: raisa0510 27 Ianuarie 2010 10:39
Creme profesionale 12 De la: simply_me_bia 28 Mai 2010 10:13
alcachofa 5 De la: danut_za 6 Octombrie 2012 13:49
doctor catalin moraru 42 De la: office_salinasusesi_ro 7 Martie 2010 07:42
buna care in piatra neamt exista nutritionistii daca stiti astept raspuns pe adresa de email simy_flory@yahoo.com 2 De la: Xenia_S 13 Decembrie 2009 20:33