amortirea mainilor si picioarelor???

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
daisytheone Avatarul lui daisytheone

4 mesaje
Membru din: 7/11/2007

buna,
de ceva timp am o problema tot mai frecventa: ma trezesc noaptea si nu imi simt mainile si nici picioarele..mi s-a intamplat si intr-o zi cnd ma intorceam de la munca, sa nu imi mai simt degetele de la piciorul drept, si ce er mai rau ca si conduceam si a trebuit sa trg pe dreapta si sa ma descalt sa imi masez picorul.sunt sigura ca o problema majora e inclusiv faptul ca fumez..va rog daca se poate sa aflu cateva pareri..de asemenea simt dureri de spate mai jos de rinichi langa coloana, si mai sus intre omoplati..lucrez in domeniul curateniei, la scari de bloc, din noembrie de cnd am ajuns in Italia..nu pot sa merg deocamdata la dr, pt ca nu am asigurare si nici acte, si costa f mult, si sincer nu imi permit o vizita la dr de aici, fara tesera sanitara..va multumesc anticipat..
Raporteaza abuz de limbaj
healthy015575 Avatarul lui healthy015575

1 mesaj
Membru din: 28/04/2010

Draga mea,eu NU vreau sa te sperii! Dar aceste simptome NU TREBUE neglijate! Te inteleg ca NU POTI apela la un medic, dar trebuie NECONDITIONAT sa te duci la un laborator si sa ceri macar :testul WESTERN BLOT pentru anticorpi de BORRELIA ptr.Igm si IgG. In Romania se fac la laboratoarele SYNVO!(De fapt le recolteaza ei si le face lab.din Germania)Despre care poti gasi amanunte intrand pe www.synevo.ro(dar Italia nu are, insa avand multe cazuri si EI inseamna ca fac la vreun laboraor MARE)Daca esti aproape de CLUJ,CAND AJUNGI in Romania, e mai simplu ,Dar daca mai vrei amanunte scrie-mi pe adresa mea: padureanca42@yahoo.com ( Fiindca aici eu intru f.rar si ai sa astepti raspuns in zadar) Astept raspunsul TAU.
Raporteaza abuz de limbaj
chipden Avatarul lui chipden

6 mesaje
Membru din: 7/06/2010

Exista foarte multe cauze ale amortirii mainilor si picioarelor. Poate avea legatura cu fumatul, poate avea legatura cu o lipsa de vitamine, cu eventuale probleme articulare,sau multe alte cauze. Nu inteleg ce legatura ar avea cu Borrelia Burgdoferi, care da Lyme disease, si nu inteleg de ce vi s-a indicat acest test...In opinia mea, ar trebui sa mergeti la medic si sa faceti un set de analize,chiar daca va costa mai scump..E vorba de sanatatea dv. Intre timp va recomand sa renuntati la fumat, sa luati cate o aspirina de 325 mg pe zi, si eventual un set de B-uri (vitamine).

Suuces si curaj.
Raporteaza abuz de limbaj