Setari Cookie-uri

Arsuri si usturimi la urinare di dupa actul sexual

Buna ziua turor.revin cu un nou subiect asa cum multe dintre voi m'ati sfatuit Branca Ursului si Napraznic in problema cu infertilitatea si cu lupta mia de a deveni mamica tin sa va spun ca am inceput tratamentul si eu si sotul iar deocamdata inca nu am ramas insarcinata dar din pacate la nici 2saptamani de tratament cu branca ursului napraznic si vita E sotul meu a inceput sa aiba problrme la urinare si si ejaculare adica arsuri si usturimi fiind egoista lam rugat sa continue tratamentul si la continuat inca aproximativ 3 saptamani apoi la intrerupt ca nu mai suporta usturimile si arsurile.eu il tot bat la cap sa mearga la un doctor dar nu vrea si gata ajutatima si pe mine cu un sfat ce ar trebui sa fac sau sa faca iar daca ati mai auzit,patit sau stiti spunetimi si mie ar putea fi din cauza rinichilor? ar avea vre'o legatura cu tratamentul??? va multumesc pt.timpul acordat!!!
kudika113519
Postat pe 14 Aprilie 2010 02:29
Sa mearga urgent la medic, sau macar tu la ginecolog, nu e de joaca
marianafocsa
Postat pe 20 Aprilie 2010 18:16
sal si eu iti recomand sa mergeti la medic dar amandoi si eu sunt casatorita si imi doresc foarte mult sa raman gravida si consider ca sotul trebuie sa iti fie alaturi la bine si la greu asa cum ii esti si tu . Si eu am auzit de branca ursului si de cateva zile am inceput sa iau , singurele sintome pe care le am ii ca am intresia ca am ovarele unflate simt ceva ciudat la ovare dar nu ma dor. Ma poate ajuta cineva cu un raspuns ce poate fi sau ce credeti ca ar trebui sa fac va multumesc
andreuta_25
Postat pe 20 Aprilie 2010 19:08
desi nu am avut probleme sa raman gravida, stiu o prietena care a fcaut tratament cu Clomid si acum are doi copii. in ce priveste usturimile, cine stie, mai bine la medic sa mearga. s-ar putea sa fi facut infectie urinara sau vreo Candidoza, testele de laborator va vor spune. daca tot nu vrea sa se prezinte la medic macar sa recolteze urina si s-o duca la un laborator sa vada ce cauzeaza usturimile.
succes la bebei!
alexandra25
Postat pe 20 Aprilie 2010 20:03
Incearca Urinal,pana ajunge la medic.E natural,scrie ca il pot lua chiar si gravidele,si in plus,este foarte eficient in cazul infectiilor urinare.La mine a fonctionat dupa prima capsula.
kudika019386
Postat pe 22 Aprilie 2010 09:27
Problema data de usturime este data in general de o infectie urinara. Se poate lua Nolicin, macar 10 zile. Efectul este resimtit imediat in cateva ore si apare calmarea durerii/usturimii. Este inevitabil intr-o relatie sa apara si probleme gentiatle, dar care sunt cauzate de diverse infectii. Bineinteles, un medic este binevenit si merita un consult. Succes!
lumy1000
Postat pe 22 Aprilie 2010 16:49
daca are usturimi si dureri poate sa aiba pietre la rinichi si le elimina sa urmareasca culoarea la urina si daca este inchisa sigur are pitre si sa continuie in continuare cu tratamentul pe care il ia si daca are unde sa faca reflexo terapie e super ca il ajuta la eliminarea pitrelor si mai repede si trateaza si celelalte probleme
kudika162441
Postat pe 23 Aprilie 2010 08:57
In cazul infectiilor urinare ajuta foarte mult CIPRINOL de 500 mg.
Partea proasta este ca dupa ce iei medicamente nu poti face urograma decat dupa aproximativ 2 saptamani.
Mergeti totusi amandoi la doctor.
kukla
Postat pe 25 Aprilie 2010 00:19
Urinal Akut(31 lei/10 buc.) este f bun in cazuri de extrema urgenta, dar nu rez.probl infectiei urinare,se face urocultura si acolo se descopera microbul si rezistenta lui la anumite antibiotice,urinalul amelioreaza, nu influenteaza rez analizei, este eficient cand ai mari probleme cu usturimea.Sanatate tuturor!!
babalica
Postat pe 26 Aprilie 2010 10:47
A. eu nu inteleg oamenii care "prescriu" altora antibiotice pe forum...Singurul sfat bun ar fi: MERGI LA DR.!!!!

B. nu vreau sa te alarmez, dar simptomele sotului tau seamana cu ale unei boli venerice, pe care presupun ca nu de la tine a luat-o si motivul pentru care nu vrea sa mearga la dr., in cazul acesta, mi s epare de la sine inteles. Daca nu reusesti sa-l convingi, mergi tu si fa-ti o analiza a secretiei vaginale...daca e ceva veneric, probabil ai luat-o si tu,si nu cred ca e indicat sa ramai gravida pana nu te tratezi, atat boala cat si antibioticele pot afecta fatul.
Din nou, raspunsul e: MERGI LA DR!!!!
mirunad
Postat pe 26 Aprilie 2010 12:16
nu pot crede k exista inca oameni care fac tratamente dupa ureche....eu nu pot tine sarcinile si de curand am pierdut una...si in spital am aflat ca tratamente fie ele si naturiste pot provoca probleme mari si chiar infertilitate...ar fi bn sa mergeti la medic sa faceti analize complexe...sunt scumpe dar merita...cand e vb de un copil..si apoi sa stiti k nu mereu e o problema grava....am vazut paciente care aveau doar o alimentatie nesanatoasa si asta influenta fecundarea,,,nu e de joaca k asa ceva...si cat despre sotul tau,...are o alergie provocata de planta asta a ursului nustiu cum care contine un fel de enzima ce curata rinichii si vezica...dar mare lucru nu face...in rest...
loveAdevil
Postat pe 26 Aprilie 2010 16:28
TREBUIE MERS LA DOCTOR CA NUMAI PRIN ANALIZE VA POATE SPUNE CE BOALA II SI CE MEDICAMENTE VA RECOMANDA DAR SAR PUTEA SA FIE SI DE LA RINICHI SA BEA SOTU VREO 2 BERI PE ZI SI DACA MERGE LA TUALETA SI NU PREA POATE SA URINEZE SA STITI CAI DE LA RINICHI.SUCCES.
healthy015653
Postat pe 30 Aprilie 2010 13:47
Buna! eu raman uimita de ce vad ca scriu anumite persoane pe aceste forum-uri.
Mai oameni buni daca aveti probleme de sanatate (usturimi la urinat care persista)e clar ca trebuie facute niste analize si luat un tratament prescris de un medic specialist in functie de rezultatul analizelor.
sau macar sa mergeti la medicul de familie sa va dea ceva si in nici un caz nu luati antibiotice si tratamente ca asa a zis nu stiu cine de pe forum.
va urez multa sanatate, aveti grija de voi si cand vine vorba de sanatate lasati rusinea si scuza ca nu am timp la o parte.
vyrgy
Postat pe 30 Aprilie 2010 14:40
De ce nu mergi la medic ?... Nu ti se pare anormal sa afli ce ai pe internet ?... Asa procedezi de fiecare data cand ai o problema ?... sau de fapt doresti ca intreaga lume sa cunoasca problemele tale ? ...
ludwig
Postat pe 30 Aprilie 2010 18:45
Buna ziua tuturor si multumesc pentru timpul ce mi'ati acordat.pe tema cu infertilitatea a fost si sotul la doctor dar acum nu a vrut sa mearga nu ca mar fi inselat si sar fi temut de vreo boala venerica ci doar pt faptul ca lucreaza foarte mult si detesta sa mearga la doctor. eu am fost la ginecolog si nu am nici o boala venerica. deci nu are nici el.ramane infectia urinara sau pietrele la rinichi.eu cred ca totul vine de la rinichi ptc.in ultimul timp se trezeste de 3 ,4 ori noaptea din somn de durerea rinichilor.arsurile si usturimile sau mai calmat dar la doctor nu a ajuns si tratamentul nu la mai luat.Sper sa il pot convinge sa consulte un doctor
kudika113519
Postat pe 1 Mai 2010 14:54
ludwig.eu personal merg la doctor de cate ori am o problema .dar asta nu inseamna ca o singura parere este suficienta si nu mi se pare anormal sa aflu ce am pe internet.ptc nu aflu ce am ci doar presupuneri si sfaturi!!! si nu vad cu ce te priveste pe tine ce fac eu cu problemele mele...dar totusi tu ce cauti pe forum?sa pui intrebari si sa critici?SAU??
kudika113519
Postat pe 1 Mai 2010 15:15
se mai gasesc si oameni foarte inteligenti care au grija altuia si sunt foarte perseverenti cu altii
kudika162441
Postat pe 2 Mai 2010 09:40
intrebarea e inceputul cunoasterii...
ludwig
Postat pe 3 Mai 2010 19:43
ludwig,daca n-ai ce face,da-te cu capul de pereti!lasa oamenii sa discute lucruri importante,dar de fapt care e problema ta aici, ca nu inteleg?
babalica
Postat pe 6 Mai 2010 11:30
Buna, sunt noua pe acest forum. Ca si voi imi doresc foarte mult un bebe si fac si eu tratament cu Branca Ursului.La mine s-a reglat ciclul(nu aveam fara sa iau anticonceptionale sau progesteron) si totodata ovulatia, inclusiv problemele renale.Eu iau de 4 luni.Revenind la problema ta, daca citesti prospectul scrie ca activeaza prostata."In cazul in care apare jena la urinare, inflamatia prostatei, se va intrerupe tratamentul si se va trece la o cura cu plante pentru prostata(pufulita si ghimpe in special), dupa care se va putea relua."
Sunteti niste norocoase ca sotii vostrii au acceptat aceasta Branca pentru ca al meu nici mirosul nu il suporta.
Sper ca ti-am fost de folos. Succes in continuare.
irinazapacita
Postat pe 6 Mai 2010 18:40
n-am niiiiici o problema, inclusiv cu cele fff importante care "se discuta" pe acest forum de zile incooace.daca vrei sa sti ce e cu sanatatea ta mergi la medic ,daca n-ai ce face asculta sfaturile de pe forum din folclorul popular.ar trebui sa va autocenzurati inainte de a scrie toate prostiile fiindca va pot citi oameni care nu au prea mult discernamant si faceti mai mult rau scriind decat daca va abtineti.
ludwig
Postat pe 7 Mai 2010 19:02
Acum serios vb se face urocultura si dak e cazul o antibiograma pt a vedea la ce e sensibil microbul si gata se rez probl.
babalica
Postat pe 11 Mai 2010 12:58
eee... nu-i chiar asa... asta-i raspuns de portar la ginecologie.
ludwig
Postat pe 12 Mai 2010 17:34
ludwig, esti chiar simpatic, nu te pricepi decat la ginecologie!
babalica
Postat pe 13 Mai 2010 15:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
va rog un raspuns !!! 8 De la: kudika_35324 11 Iunie 2013 10:51
Pauza la anticonceptionale???? 50 De la: marco918 20 Noiembrie 2011 18:41
Spalaturi vaginale. 3 De la: kudika_968547 29 Ianuarie 2016 16:15
Anomalie? 3 De la: healthy005256 7 Noiembrie 2009 15:41
produse de igiena intima 7 De la: Kerasela 29 Ianuarie 2016 14:06