Mai multe
| Am si eu o nedumerire daca ma poate ajuta cineva...Dupa o sarcina, am decis sa imi pun un sterilet (cooper T), nu sunt decat 5 luni de la introducerea lui si au inceput sa apara tot felul de intrebari in legatura cu acest subiect... La anu as vrea sa mai concep un bebe... Exista ceva riscuri daca mi-am pus acest sterilet? Ma poate ajuta cineva cu ceva raspunsuri? Va multumesc! | ||
|
didi15 Postat pe 19 Aprilie 2010 05:39 |
||
|---|---|---|
| Buna!Eu am avut sterilet 5 ani,m-am simtit foarte bine si dupa extractia lui am ramas insarcinata imediat luna urmatoare.Sarcina a decurs foarte bine ,deci steriletul nu a avut nici o influenta asupra sarcinii.Daca organismul il suporta nu ar trebui sa ai nici un fel de probleme. | ||
|
healthy000218 Postat pe 25 Aprilie 2010 11:30 |
||
|
In 16 ani am pus pe cel de-al 3 sterilet.Si este fff bine cu el .Daca il dai jos poti sa ramii insarcinata imediat .cei care vb urit despre el sunt cei ce nu sunt in cauza . Deci poti sa ramii insarcinata cind doresti tu dupa ce il dai joj. MULT SUCCES> |
||
|
|
||
|
kudika138353 Postat pe 2 Mai 2010 13:51 |
||
|
Buna,eu am avut de trei ori sterilet.Pe ultimul l-am scos atunci cand am decis sa am un bebe.L-am scos pe 15 iuanuarie si la sfarsitul lunii eram insarcinata.(asta in 2007)Asa ca nu cred ca sunt probleme.Multa bafta! |
||
|
healthy014213 Postat pe 6 Mai 2010 01:12 |
||
EU MI-AM PUS STERILET COOPER T ACUM O LUNA SI SUNT MULTUMITA DE EL.PUTIN JENANT IN PRIMA ZI DAR APOI A FOST OK.IL RECOMAND CU PLACERE
|
||
|
livia_ptr Postat pe 7 Mai 2010 14:11 |
||
| buna am citit comentariile voatre in leg cu steriletul am mai intrat pe un forum care se spunea ca au ramas gravide ca lea putrezit fatul si au avut diverse complicatii si nu recomand steriletul eu azi mi lam pus si nici nush ce sa cred unele persoane imi spun ca nu mai poti avea copii,mie nu mia sau facut niciun fel de analiza deoarece medicu mia sp k nu am dat nicio nastere si nu e nevoie.e normal?daca e riscul sa numai raman,at de mare?am doar 19 ani eu si iubitul meu stam impreuna si in toamna am vrea sa facem nunta si chiar ne dorim un bebe peste vreo 2 3 ani.va multumesc | ||
|
sabyna22 Postat pe 11 Mai 2010 22:06 |
||
De la: healthy016047, la data 2010-05-11 22:06:45buna am citit comentariile voatre in leg cu steriletul am mai intrat pe un forum care se spunea ca au ramas gravide ca lea putrezit fatul si au avut diverse complicatii si nu recomand steriletul eu azi mi lam pus si nici nush ce sa cred unele persoane imi spun ca nu mai poti avea copii,mie nu mia sau facut niciun fel de analiza deoarece medicu mia sp k nu am dat nicio nastere si nu e nevoie.e normal?daca e riscul sa numai raman,at de mare?am doar 19 ani eu si iubitul meu stam impreuna si in toamna am vrea sa facem nunta si chiar ne dorim un bebe peste vreo 2 3 ani.va multumescdaca stiti mai multe si ma puteti ajuta va las id meu sabina_bz |
||
|
sabyna22 Postat pe 11 Mai 2010 22:08 |
||
| Eu nu stiu ce sa mai fac. Am mai avut cu ani in urma sterilet si a fost ok. Acum mi-am pus altul de 3 saptamani si am inca dureri, oare e normal ? Am scos inca 3 dupa o luna jumate ca , ba aveam dureri si la ultimul nu se mai oprea menstruatia. Acum mi-am pus inelar , e mai bine ca la celelalte dar ma doare inca burta, mai stau sa vina prima menstruatie sa vad cum e, daca e rau il scot. Pe voi cat timp va durut burta? | ||
|
protopa Postat pe 12 Mai 2010 09:09 |
||
|
buna fetelor, am acum acest tip de sterilet si sa expirat termenul si voi fi nevoita sa-l scot. nu am avut absolut niciun fel de probleme cu el. este ok. numai sanatate, va pup |
||
|
viky67 Postat pe 20 Mai 2010 22:08 |
||
| Scuze pentru intarziere... va multumesc mult pentru raspunsurile oferite! | ||
|
didi15 Postat pe 26 Mai 2010 07:24 |
||
| Va multumesc frumos | ||
|
didi15 Postat pe 26 Mai 2010 07:25 |
||
| la punerea steriletului eu am avut dureri de burta doare 2, 3 zile, dar durerile au fost suportabile. | ||
|
didi15 Postat pe 26 Mai 2010 07:30 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| cate avorturi ai voie sa faci maxim? | 120 | De la: Mihaela214 7 Mai 2015 23:27 |
| teme de discutie despre cuplurile casatorite | 22 | De la: kudika195501 14 Ianuarie 2011 17:06 |
| menstruatie | 2 | De la: hapciucalipta 1 Septembrie 2009 19:44 |
|
|
||
| cancer col uterin | 9 | De la: alexandrabalint 10 Septembrie 2012 01:12 |
| buna | 5 | De la: 4Life 10 Februarie 2010 21:40 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.