Mai multe
|
mai tot timpu am miinile reci .de ce/?uni zic ca de la coloana dar eu nu am probleme cu coloana .Daca stie cineva sa-mi zica si mie .multumesc |
||
|
kudika138353 Postat pe 3 Mai 2010 15:13 |
||
|---|---|---|
De la: healthy013291, la data 2010-05-03 15:13:48mai tot timpu am miinile reci .de ce/?uni zic ca de la coloana dar eu nu am probleme cu coloana .Daca stie poate fi de la coloana si sa nu stii, poate fi o problema circulatorie.. ce alte simptome mai ai? de cand ai mainile reci, din copilarie sau doar de ceva vreme incoace? chiar daca nu te doare coloana, nu e obligatoriu sa nu ai probleme.. |
||
|
camiflorea Postat pe 3 Mai 2010 15:43 |
||
| de vreo 5 ani ma confrunt cu o tuse care ma sacaie zi de zi.Am facut si testetele pentru alergii mi sa spus ca am astm si rinita alergica , am urmat tratament cu aerius,xyzal,telfast .etc,dar fara niciun rezultat .Daca cunoasteti remedii naturiste care m-ar putea ajuta astept sa mi le comunicati.Tusea mea o ia razna la schimbari de temperatura ,,diferite mirosuri,,praf,,etc. | ||
|
|
||
|
healthy015730 Postat pe 3 Mai 2010 15:50 |
||
| Va recomand cu incredere un tratament naturist cu bautura bioactiva Tahitian Noni.Se consuma ca supliment nutritiv, nu are contraindicatii. Daca va intereseaza, va trimit informatii, fazakas.zoltan@yahoo.com | ||
|
colnago Postat pe 3 Mai 2010 16:14 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| kangoo jumps vand /inchiriez super pret 10 ron | 1 | De la: mrrmoto 16 Noiembrie 2011 14:49 |
| Bronzare organica | 1 | De la: ralussh 20 Mai 2011 13:43 |
| ingrijirea tenului | 11 | De la: office_salinasusesi_ro 24 Martie 2010 08:09 |
|
|
||
| Helllp vreau sa ma fac de Sarbatori! | 1 | De la: ronna20 11 Decembrie 2010 15:12 |
| ce spuneti de coditele lungi ondulate? | 1 | De la: ady_amira 3 Septembrie 2010 17:13 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.