Mai multe
| UN TIP INCHIS ...ASA E OMUL CARUIA VROIAM SA -MI INCREDINTEZ VIATA. DESCOPERI IN TIMPUL RELATIEI PE CEL DE LANGA TINE...LUCRURI FRUMOASE DAR SI MAI NEPLACUTE.CE TE FACI INSA CAND SUNT LUCRURI GRAVE TINUTE "LA RECE"...SI SCUZA E CA "NU AM VRUT SA TE PIERD"? | ||
|
kudika090855 Postat pe 11 Iunie 2010 10:07 |
||
|---|---|---|
| Bine ca ai descoperit la timp si te-ai oprit.Daca tea mintit acuma avea so faca mereu. | ||
|
kudika098645 Postat pe 18 Iunie 2010 18:56 |
||
De la: mellisi_claridgis, la data 2010-06-11 10:07:14UN TIP INCHIS ...ASA E OMUL CARUIA VROIAM SA -MI INCREDINTEZ VIATA. DESCOPERI IN TIMPUL RELATIEI PE CEL DE LANGA TINE...LUCRURI FRUMOASE DAR SI MAI NEPLACUTE.CE TE FACI INSA CAND SUNT LUCRURI GRAVE TINUTE "LA RECE"...SI SCUZA E CA "NU AM VRUT SA TE PIERD"? MINCIUNA este UN MOD de-a scapa de discutii inutile ...s sa inteleg "lucruri grave "">>CA DOAR NU ERA UN CRIMINAL?!? TUTUROR NE ESTE RUSINE de greselile facute ...ASCUNZAND
|
||
|
|
||
|
kudika080388 Postat pe 19 Iunie 2010 08:29 |
||
LA MINISTRU PUSI DE BASESCU MINCIUNA ESTE O BOALA.DE ASTA AU FOST PUSI.LA BASESCU ESI O BPALA CU PLACERE DIABOLICA DE A RADE DE CEI APROPIATI LUI PE CARE A INLATURAT DIN PARTID, SI DE POPORUL LUI CARE AU VOTAT SA FIE DICTATOR INCA 5 ANI.CAZ PATOLOGIC DAR PATOLOGIC SI CEI CARE S-AU LASAT PACALIT DE DICTATOR.CAND VINE PRIMA PENSIE TAIATA CU 15%, SI SALAR DE 25%, SI MAJORARILE LA TOATE, CU LIPSA DE MEDICAMENTE NE VOM INVATA MINTE CUM SA VOTAM SI PE MINCINOSI,CEI CU VICIUL DE ALCOOL, RAZBUNATORI NICIODATA.
|
||
|
elsopotyi Postat pe 19 Iunie 2010 09:45 |
||
|
cea mai buna crema antiride dior din lume da luminozitate fermitate tenului in maxim o saptamina !! suta la suta originala Capture Totale Multi-Perfection Creme Dior treizeci ml patruzeci ron !!super ocazie l !nu ezita licihdare stoc !!! PENTRU CEI INTERESATI OFER GRATIS TESTERE * 3ML 0767121594 |
||
|
ocaziebuna Postat pe 19 Iunie 2010 09:50 |
||
| Interesant de stiut... De boala asta sufera guvernantii! Macar le-am pus un Diagnostic corect... | ||
|
okyo Postat pe 19 Iunie 2010 10:00 |
||
|
E greu sa facem fata minciunilor cu care suntem "tratati", insa in situatii de genul acesta, mai ales cand scenariile mincinoase incep sa ni se repete ... ar trebui sa stam putin pe loc si sa ne punem niste intrebari; daca tinem cont de faptul ca cel de langa noi este oglinda noastra, ne-ar fi mai usor sa intelegem ca atunci cand el/ea ne minte, ne arata doar cat de mult ne mintim noi pe ... noi. Ne arata ca am avut un rol in toata povestea cu minciuna, chiar daca rolul a fost unul ... tacut. Va invit sa cititi mai multe despre minciuna, aici: http://www.minunemica.ro/2009/09/27/sa-vorbim-cinstit-despre-minciuna-partea-i/ http://www.minunemica.ro/2009/09/29/strategia-minciunii/ http://www.minunemica.ro/2009/10/05/sa-vorbim-cinstit-despre-minciuna-continuare/ Hatisul unei relatii este destul de complicat, asa ca nu putem da cu pietre in nimeni, fiecare face ce stie cel mai bine sa faca si are motive puternice pentru a proceda asa cum ne place sau nu ne place, avand in vedere ca intr-un cuplu fiecare vine cu un istoric personal. In masura in care aveti timp, puteti citi despre multe aspecte pe baza carora se formeaza cuplurile, tot pe site-ul meu, aici: http://www.minunemica.ro/2010/04/15/iubeste-te-pe-tine-insuti-doar-astfel-vei-iubi-cu-adevarat/ http://www.minunemica.ro/2009/09/20/anima-si-animus/ http://www.minunemica.ro/2009/09/20/anima-si-animus-partea-a-ii-a/ http://www.minunemica.ro/2009/09/20/anima-si-animus-partea-a-iii-a/ O zi linistita in continuare si un suflet senin, Mona Georgescu |
||
|
Mona_Georgescu Postat pe 19 Iunie 2010 10:34 |
||
De la: mellisi_claridgis, la data 2010-06-11 10:07:14UN TIP INCHIS ...ASA E OMUL CARUIA VROIAM SA -MI INCREDINTEZ VIATA. DESCOPERI IN TIMPUL RELATIEI PE CEL DE LANGA TINE...LUCRURI FRUMOASE DAR SI MAI NEPLACUTE.CE TE FACI INSA CAND SUNT LUCRURI GRAVE TINUTE "LA RECE"...SI SCUZA E CA "NU AM VRUT SA TE PIERD"? Te grabesti cu judecati aspre. In viata sunt situatii neprevazute, care fac relatia dificila. Asta nu inseamna MINCIUNA. Dai dovada de imaturitate, sau mai grav, superficialitate. |
||
|
maja Postat pe 19 Iunie 2010 14:03 |
||
De la: elsopotyi, la data 2010-06-19 09:45:06LA MINISTRU PUSI DE BASESCU MINCIUNA ESTE O BOALA.DE ASTA AU FOST PUSI.LA BASESCU ESI O BPALA CU PLACERE DIABOLICA DE A RADE DE CEI APROPIATI LUI PE CARE A INLATURAT DIN PARTID, SI DE POPORUL LUI CARE AU VOTAT SA FIE DICTATOR INCA 5 ANI.CAZ PATOLOGIC DAR PATOLOGIC SI CEI CARE S-AU LASAT PACALIT DE DICTATOR.CAND VINE PRIMA PENSIE TAIATA CU 15%, SI SALAR DE 25%, SI MAJORARILE LA TOATE, CU LIPSA DE MEDICAMENTE NE VOM INVATA MINTE CUM SA VOTAM SI PE MINCINOSI,CEI CU VICIUL DE ALCOOL, RAZBUNATORI NICIODATA. -off topic- Mai omule, o fi cum oi zice tu...sau nu, fiecare cu parerea lui, dar mai pune draq mana pe carte ca prea nu stii sa te exprimi si nu vreau sa vb de corectitudinea gramaticala, ca poate ai scuza tastatul rapid. Macar aia de sunt la conducere stiu sa se exprime corect si sa se faca intelesi, ba mai mult au reusit sa prosteasca lumea...pe cand tu...vai si amar de noi cu oameni ca tine lipsiti de cultura -on topic- boala neboala, dar minciuna are picioare scurte, degeaba incerci sa eviti discutii inutile prin minciuna ca tot o sa ajungi sa ai parte de ele. Cel mai bine e sa rupi orice legatura cu oamenii mincinosi, ptr ca de la una mica se ajunge la unele destul de grave si mai bine sa eviti din timp neplacerile |
||
|
lylee Postat pe 19 Iunie 2010 15:05 |
||
|
Minciuna este pacat, asa spune DUMNEZEU , dar pentru pagani si atei este o boala. * Cei rai sunt stricati inca din pantecele mamei lor, mincinosii se ratacesc odata cu iesirea din pantecele mamei lor. (Psalmii 58:3) * Dar, cat despre fricosi, necredinciosi, scarbosi, ucigasi, curvari, vrajitori, inchinatorii la idoli si toti mincinosii, partea lor este in iazul care arde cu foc si cu pucioasa, adica moartea a doua." (Apoalipsa 21:8) |
||
|
healthy017124 Postat pe 19 Iunie 2010 18:56 |
||
|
DIN PACATE SI EU AM UNU LA CASA E GROAZNIC SA TRECI ZI DE ZI PRIN ASTA.DAR MAI RAU DACA NU TE PRINZI IMEDIAT SI TRECE O PERIOADA MAI MARE.PANA ITI DAI SEAMA AJUNGI SA ZICI K TU NU MAI ESTI NORMALA.DAR CUM SPUNE SI PRVERBU ... MAI BINE MAI TARZIU DECAT NICIODATA/ ACUM NU MAI CRED NIMIC DIN CE SPUNE POATE SA ZICA SI ADEVARUL DA DEGEABA. DE DOI ANI TREC PRIN ASTA SI ABIA ACUM REALIZEZ CAT A REUSIT SA MINTA. DAR MEREU A INTIT ASA DE BINE K EL CEDEA TREISFERT SI ERA ATAT DE CONVINS DE SPUSELE LUI DE MA MINUNEZ CUM REUSESTE SA PUNA CAP LA CAP SA IASA BINE AM 54 DE ANI SI NU AM FOST MINTITA ATAT CAT IN DOI ANI.GREU AM REUSIT SA-L PRIND. SANATATE SI AVETI GRIJA SA NU AVETI ASA NOROC CUM AM EU. MARIA |
||
|
healthy016516 Postat pe 19 Iunie 2010 21:41 |
||
| Multumesc celor care si-au spus parerea pt inceput.Am stat si m-am gandit daca am avut parte de minciuna doar in cuplu.Ei ,nu e asa.Peste tot pluteste..face parte din aer cred,si nu numai ..interesele noastre de zi cu zi ne fac sa ne folosimm de minciuni uneori...asa e?daca vorbim si de diplomatie...un fel de a ocoli si inveli frumos adevarul | ||
|
vf37 Postat pe 19 Iunie 2010 22:07 |
||
| uneori o necesitatehttp://www.healthy.ro/comunitate/forum/post_reply/5512.html# | ||
|
cristina57m Postat pe 22 Iunie 2010 12:13 |
||
|
tarot_healthy Postat pe 23 Iunie 2010 12:33 |
||
| Minciuna are picioare scurte. | ||
|
kudika098645 Postat pe 25 Iunie 2010 19:26 |
||
De la: ocaziebuna, la data 2010-06-19 09:50:20cea mai buna crema antiride dior din lume da luminozitate fermitate tenului in maxim o saptamina !! suta la suta originala Capture Totale Multi-Perfection Creme Dior treizeci ml patruzeci ron !!super ocazie l !nu ezita licihdare stoc !!! fiind pe un topic despre minciuna, putem avea incredere? |
||
|
camiflorea Postat pe 27 Iunie 2010 17:29 |
||
|
mellisi, povestioara ta este scurta pentru un raspuns despre ceea ce cred eu despre minciuna. Posibil sa aiba si el in replica " n-am vrut sa te pierd" un sambure de adevar.
|
||
|
stem_29 Postat pe 28 Iunie 2010 12:54 |
||
De la: stem_29, la data 2010-06-28 12:54:28mellisi, povestioara ta este scurta pentru un raspuns despre ceea ce cred eu despre minciuna.Da draga mea,poate ca are dreptate si el....de aceea mi-e greu sa iau o hotarare..inca mai cantaresc |
||
|
kudika090855 Postat pe 29 Iunie 2010 00:22 |
||
De la: mellisi_claridgis, la data 2010-06-29 00:22:43De la: stem_29, la data 2010-06-28 12:54:28mellisi, povestioara ta este scurta pentru un raspuns despre ceea ce cred eu despre minciuna.Da draga mea,poate ca are dreptate si el....de aceea mi-e greu sa iau o hotarare..inca mai cantaresc Da, asa sa faci, oricum barbatii sunt greu de inteles Succes, si sa ne mai zici si noua p'aici ce decizii ai luat
|
||
|
stem_29 Postat pe 29 Iunie 2010 12:29 |
||
| Al meu, orice zice e minciuna, sau ma rog, aproape orice! Eu cred ca e bolnav. Daca il prinzi cu minciuna nu recunoaste nici in ruptul capului, o tine pe a lui la nesfarsit :"NU E ADEVARAT!" Si atat tot repeta ca nu e adevarat pana ajungi sa crezi ca poate tu te-ai inselat, dar nu e asa. Oamenii de genul acesta nu au nici o scapare si nu vor recunoaste niciodata. Sunt pierduti pe veci. Daca cumva aveti de a face cu ei, fugiti cat mai aveti timp! | ||
|
alina_tm Postat pe 18 Octombrie 2010 13:44 |
||
De la: healthy017124, la data 2010-06-19 18:56:43Minciuna este pacat, asa spune DUMNEZEU , dar pentru pagani si atei este o boala. offff, iar aduceti religia in asemenea discutii, cateodata cu o minciunica poti sa scapi dintr-o situatie dificila, in plus fiecare om are trecutul lui si poate ca nu se mandreste cu tot ceea ce a facut, dar asta nu inseamna ca un om este bolnav, bolnavi sunt cei ce ajung sa minta mereu si nu mai pot controla aceasta obisnuinta |
||
|
visan_georgiana Postat pe 18 Octombrie 2010 14:55 |
||
Se pare ca pentru unii nu conteaza tema topicului,tot la psalmi ajung
|
||
|
Barbie30 Postat pe 18 Octombrie 2010 14:58 |
||
LA BASESCU, PDL-UDMR-UNPR-MINORITATI ESTE SI BOALA SI PLACERE SI BATOCORIREA POPORULUI ROMAN.
|
||
|
elsopotyi Postat pe 18 Octombrie 2010 16:16 |
||
| A trecut ceva vreme ....sunt cateva schimbari in bine....dar offf am obosit atat de mult sa ajung aici.CONCLUZIE:oamenii se pot schimba daca vor si daca li se da ocazia. | ||
|
kudika090855 Postat pe 18 Octombrie 2010 19:16 |
||
De la: elsopotyi, la data 2010-10-18 16:16:05LA BASESCU, PDL-UDMR-UNPR-MINORITATI ESTE SI BOALA SI PLACERE SI BATOCORIREA POPORULUI ROMAN.
|
||
|
BEL_AMY1 Postat pe 22 Octombrie 2010 14:59 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Fata mare, sau eram al-II-lea. | 18 | De la: kyru 9 Martie 2010 17:51 |
| Ma doare cand fac sex | 8 | De la: Iulia_Necula_1 16 Ianuarie 2015 08:48 |
| In strainatate la agricultura | 2 | De la: tarot 10 Iunie 2010 18:24 |
|
|
||
| IMPORTANTA SISTEMULUI IMUNITAR | 7 | De la: office_salinasusesi_ro 1 Martie 2010 22:38 |
| fibromul uterin | 30 | De la: healthy011512 21 Ianuarie 2010 20:38 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.