Setari Cookie-uri

pietre la rinichi

daca stie cineva ce e mai bun
healthy017421
Postat pe 28 Iunie 2010 17:11
Am suferit ENORM!!! Luata cu salvarea de la lucru de-acasa si stat in perfuzie de marti pana vineri cu febra peste 39.Infectie!!! La vizita profesorului de vineri DIALOG INTRE MEDICI:
prof-cu asta ce faceti? TAIATI-O!
medici-da
Sambata dimineata la ora 7 a intrat pe usa salonului medicul sa ma duca la sala de operatie.
Am refuzat si am plecat acasa la cerere si am incept lupta pe cont propriu cu ajutorul unui specialist,cu produse naturiste.De doi ani nu mai stiu cum este o colica renala si nu mai am piatra sau nisip.Am tinut trei luni de cura si de doi ani beau acelasi ceai pa care am inceput sa-l beau atunci cand am inceput cura.Mai aveam si 87 kg si cu produsele pe care le-am luat am mai si slabit 20 de kg si vad ca nu se mai pun la loc.Sunt fericita si spun la toata lumea care sufera de o asemenea afectiune.Stiu cum e sa umbli cu anispasticele in poseta si sa nu ai curaj sa pleci undeva mai departe (cu trenul sau masina) ca nu stii cand incepe criza.

elena_moldovan64@yahoo.com

timisoara
kudika189811
Postat pe 8 Iulie 2010 08:52
of doamne cand e vorba de o boala cum rasariti cu produsele voastre naturiste, daca tot sunt asa bune de ce nu spui clar despre ce e vorba, de ce sa te caute in particular, spune pt toti, sa stim si noi. iar pt suferinda mergi la medic, in functie de cat sunt de mari iti va spune ce ai de facut. nu sta dupa aiureli de ceaiuri si mecatie naturista pana nu consulti un medic.
Shhh
Postat pe 8 Iulie 2010 08:58
Spun ce mi s-a'ntamplat mie si nu din auzite. Medicul specialist mi-a fost recomandat si voi multumi toata viata celei care m-a ajutat cu acest medic.Uite ca nu toata lumea (nici chiar medicii care nu invata in scoala despre produse naturiste) le stie pe toate! Eu nu stiam. Si poate nu vrea toata lumea sa incerce produse naturiste.Crezi ca eu voiam? Dar dupa tratamente repetate cu antibiotice si cu recidevele care le-am avut am renuntat la farmacie si la chimicale cu contraindicatii si reactii adverse! si cine vrea sa ma caute in particular chiar o face!
kudika189811
Postat pe 8 Iulie 2010 09:21
Dupa parerea mea cred caq ar fi indicat sa scrii mesajul pe forum pengtru toti cei care au probleme,eu asa as face si cel care vrea sa ia seama bine cel care nu iarasi bine,dar eu mi-am facut datoria complet si am dezvaluit si la altii bucuria mea,ca nu e putin. Si eu am avut pietre la fiere si tot ca si tine am fost propusa pentru operatie dar am plecat la fel catine pe proprie raspundere si am mers la un naturist care mi-a dat un tratament de o saptamana si asa am scapat de pietre si mi-am si detoxificat ficatul.
Tratamentul consta in 6 zile de dieta vegetariana mai mult cruditati si pe timpul acestor 6 zile se bea pe fiecare zi 1litru de suc de mere. In a sasea zi este tratamentul propriu-zis care consta din urmatoarele. Se mananca doar pana la ora 14 apoi nu se mai mananca nimic decat se bea apa daca apare setea. Se amesteca 4 linguri de sare de epson(sare amara care se cumpara de la un centru cu produse naturiste) cu 3 pahare de apa apoi tot ceea ce a rezultat se imparte in 4 pahare. LA ora 18 se bea primul pahar Al doilea pahar se bea la ora 20. La ora 21,45 se amesteca o jumatate de vas de ulei de masline presat la rece cu o jumate de pahar de suc de grefuri. Compozitia se pune intr-o sticla si se agita bine. La ora 22 se bea amestecul de ulei si suc de grefuri. ImediAt va asezati in pat in pozitie orizontala cu doua sau 3 perne sub cap astfel incat capul sa fie mai sus decat abdomenul. Daca petimpul noptii vreti sa mergeti la veceu mergeti. Dimineata intre 6-6,30 se bea cel de-al 3-lea pahar cu saruri. Intre 8-8,30 se bea ultimul pahar. La 9,30 puteti un pahar cu suc natural, pe la 11 puteti manca ceva usor Pe parcursul zilei de dimineata si dupa masa veti merge de cateva ori la toaleta si veti elimina pietre de diferita marimi si mai ales de culoare verde. In ziua urmatoare dimineata pe nemancate puneti intr-un pahar cu apa o lingurita de sare de epson amestecati si beti paharul cu compozitia rezultata.
In ACEST TRATAMENT SUCUL DE MERE si dieta au rolul de a inmuia pietrele iar saraea de epson are rolul de a dilata caile biliare pentru a se evacua pietrele.
Acesta este tot secretul unui tratament naturist pentru eliminarea pietrelor de la fiere si faptul ca pe mine m-a ajutat sa scap ma simt atat de fericita ca vreau sa impartasesc cu toti cei care se afla in nevoie. Bineainteles ramane la atitudinea fiecaruia sa incerce sau nu, eu doar am scris experienta si patania mea.
In rest,multa sanatate si Doamne ajuta!
katykat
Postat pe 19 Iulie 2010 22:29
uite , tatal meu a avut piatra la rinichi si era pe cale sa mearga la operatie cu laser.Insa inainte cu cateva zile mama mea a aflat de ceva ceai de patrunjel , i-a facut tatalui meu respectivul ceai si a ajuns sa consume acel ceai cam 2-4 litri pe zii, cand a ajuns sa-i faca un control inainte de a intra in operatie, a disparut piatra.:D deci daca vrei "reteta" anunta-ma .
333_ro_xy
Postat pe 13 Iulie 2011 01:28

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
boala Paget? 2 De la: bellaaa 7 Ianuarie 2010 13:01
Ginecolog bun in iasi 1 De la: kudika_1007509 28 Martie 2016 17:05
prima ecografie- 10 De la: stephanya 19 Iulie 2009 18:27
Ajutor-pt femei ginecologi pe barbati ce este???? 10 De la: anyta19 30 Iunie 2010 22:07
TROMBOCITOPENIE (PTI) 31 De la: healthy003595 21 Mai 2015 18:24