Setari Cookie-uri

Parfumuri naturale

Salutare,
Eu una sunt alergica la odorizantele de camera, dar imi plac parfumurile delicate. Pentru a ma bucura de ele in casa mea folosesc tot felul de chestii naturale. De exemplu: coji de portocale, ramuri de brad, batoane de scortisoara, levantica, pe care le aranjez pe un platou decorativ din bambus. Pe langa acestea, de regula cumpar flori proaspete pentru parfumurile lor delicate. Aveti si alte idei?
alexa_a_condo
Postat pe 10 Decembrie 2008 16:25
Buna Alexa ! Cred ca e destul de greu sa te lupti cu alergia ,dar ,fiind o problema ,trebuie sa-i gasim o solutie...mai poti incerca...dar fara un efect de durata ,sa fierbi,pur si simplu cateva condimente,plante aromatice....presupun ca-ti place mirosul de vin fiert cu scortisoara ..??? de fapt este si asimilat cu imaginea Craciunului..cam pe principiul asta poti merge. De exemplu mie imi place mirosul de cuisoare... si anasonul...si menta...Asa ca ,experimenteaza si mai natural de-atat,probabil ca doar florile proaspete. Succes !
libra66
Postat pe 11 Decembrie 2008 17:47
eu am creat parfumuri din plantele crescute in gradina de la tara,menta,levantica,salvie,musetel,trandafiri,etc.Le-am pus in sticle peste care am adaugat alcool si apa.De asemenea am facut si uleiuri,de masaj,de baie,pt aromoteratie,in acelasi mod ,inlocuind alcoolul cu uleiul de rapita sau de masline,lasand la macerat la soare 7 zile,apoi se strecoara plantele si se pun in sticlute mai mici,cu eticheta.Asa se obtine si otetul balsamic,peste flori se pune otet si dupa o sapt se strecoara,cel de trandafiri e nemaipomenit.
succes si voua
bonaventura
Postat pe 13 Ianuarie 2009 13:23
Ia o bucata de panza din bumbac, picura pe ea ulei de brad sau molid si aseaza-o langa usa sau fereastra. Vaporii de ulei vor inmiresma aerul din incapere. Acestia se folosesc, in special, in perioada Craciunului, dar si pentru tratarea racelilor si afectiunilor respiratorii.
Aduna si usuca in timpul verii si toamnei petale si flori mirositoare si vei avea in locuinta, tot timpul anului, miros proaspat si natural de flori. Printr-o buna aerisire si prin asezarea unei cantitati relativ mica de flori, frunze si condimente pe o farfurioara sau intr-un bol, vei putea indeparta mirosurile neplacute de tigara, mancare sau alcool.
Plantele se pot usca intinse in straturi subtiri, pe ziare, la umbra, in locuri calduroase. Dupa ce s-au uscat bine, pune-le in borcane de sticla, picura peste ele uleiuri esentiale, inchide-le etans si se pastreaza-le in locuri racoroase.
Alta modalitate este sa pui intr-un bol de sticla sau de cristal flori, frunze, petale si condimente. Pentru improspatare, poti sa stropesti plantele din vas cu uleiuri esentiale, infasoara bolul intr-o folie de plastic si pune-l la frigider pentru cateva zile.
Sper sa iti fie de folos...
andra_alexandra
Postat pe 23 Ianuarie 2009 01:54
Un deodorant usuca aerul din camera si probabil ca asta este efectul alergiei, dar mai exista si acele sticlute cu esente de tot felul de plante, flori, etc. care se pun in apa si schimba total mirosul din casa.
florydogaru
Postat pe 13 Februarie 2009 11:35
LAURA te rog mai multe detalii,cantitati, timp-mail ninigusu@yahoo.com
ninigusu_condo
Postat pe 14 Martie 2010 13:21
sunt distribuitor de produse bio. daca te intereseaza te rog sa ma contactezi la 0762.684.007 sau la flori_na24@yahoo.com
o seara buna!
florina
ciucita
Postat pe 14 Martie 2010 23:13
Buna!Eu cumpãr toate cosmeticele de la Yves Rocher.Dupã cum îºi fac reclamã pe site, se pare ca toate sunt 100 % naturale.Lãsând la o parte reclama, eu sã ºtii cã mã împac foarte bine cu parfumurile, gelurile de duº, cremele de faþã etc. ºi nu am avut niciodatã surpriza sã-mi producã vreo alergie sau altceva.În plus, preþurile sunt foarte accesibile.Din moment ce devii client fidel la Yves Rocher îþi trimit oferte foarte convenabile, cum ar fi 2 produse la preþ de unul, dar ºi multe cadouri care, la o comandã, de exemplu, acoperã costul acesteia.Practic iei produsele aproape gratis.De asemenea, de ziua ta primeºti cadouri ºi oferte foarte avatajoase.Vreau sã-þi spun cã nu sunt distribuitor de astfel de produse, aºa cã nu am nici un interes sã le fac reclamã, decât cã sunt foarte mulþumitã de produsele lor.Fãcând un raport calitate-preþ, pot sã afirm cã meritã ºi sigur nu voi mai renunþa nicidatã la produsele lor.Le recomand cu plãcere tuturor prietenelor cãrora chiar le-am fãcut cadouri..din cadourile oferite de aceºtia ºi toate au fost mulþumite.Dacã vrei sã mai discutãm pe acest subiect, te rog sã mã contactezi pe e-mail : simona_i37@yahoo.com.Voi fi încântatã sã comunicãm în spiritul utilizãrii produselor 100 % ecologice.
simona_i37_condo
Postat pe 17 Martie 2010 09:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
refan 0 De la: 14 Martie 2010 10:29
Decoratiuni in stil oriental 12 De la: condo003161 11 Februarie 2010 01:48
Foto Video Trash The Dress, Poezia asezata in rama 2 De la: condo_2009 19 Decembrie 2009 19:40
cersanit-marca ok sau ba? 1 De la: condo003110 2 Martie 2010 21:51
HElp mee va rog...cum sa zugravesc????? 4 De la: Dekore_Studio 24 Mai 2009 00:55