Mai multe
am si eu nevoie de un sfat.intamplarea a facut ca am intrat in posesia a 2 carkit-uri,unul NOKIA si unul BLUE PERFECTION,initial am vrut sa-l pastrez si sa-l montez pe cel de marca ,nokia,dar m-am mai interesat si am vazut ca blue perfection este net superior si ca pret dar mai ales la caracteristici tehnice.cine cunoaste mai multe amanunte,poate imi da un sfat. | ||
genu0103 Postat pe 25 Ianuarie 2009 03:44 |
||
---|---|---|
pt.genu0103,eu te sfatuiesc sa-ti opresti carkit-ul blue perfection intradevar si eu cred ca este superior celui de la nokia in privinta multiplelor functii,chiar daca este o marca mai putin cunoscuta cred ca merita sa-l pastrezi pe acesta.totusi mai intereseaza-te un timp si apoi vezi tu ce hotaresti. | ||
alexandrup47 Postat pe 3 Februarie 2009 01:46 |
||
CHANDRAMUKI.LA INCEPUT NU INTELEGEAM CE TREABA ARE CARKIT-UL CU CE AI SCRIS TU.APOI CAND AM CITIT TOT ,AM INTELES CA ESTI UNUL DINTRE ACEIA CARE INCEARCA SA PROFITE DE BUNA CREDINTA A OAMENILOR. ![]() |
||
|
||
alexandrup47 Postat pe 13 Februarie 2009 14:13 |
||
GENU,DACA CUMVA MAI AI CELE 2 CARKIT-URI SI ESTI DISPUS SA VINZI UNUL DIN ELE,SUNT AMATOR.ASTEPT RASPUNS SI AMANUNTE REFERITOARE LA PRET SI LA CE MODEL AI FII DISPUS SA VINZI. ![]() |
||
alexandrup47 Postat pe 13 Februarie 2009 14:17 |
||
Pastreaza BLUE PERFECTION... | ||
electrice Postat pe 15 Februarie 2009 16:46 |
||
GENU,SI EU CRED CA AR TEBUI SA PASTREZI BLUE PERFECTION.STIU PE CINEVA CARE IL ARE DE VREO 9 LUNI SI ESTE F.MULTUMIT DE CALITATEA LUI.SI ESTE EXTREM DE INCANTAT CA ARE MULTE FUNCTII. | ||
kudika181577 Postat pe 17 Februarie 2009 02:18 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
gigi sobi | 1 | De la: gigi_sobi_construieste_semineie_cuptoare_curte_cuptoare_de_patiserie_sobe_de_teracota_etc__ma_puteti 9 Iunie 2010 00:14 |
combina frigorifica cu probleme? | 18 | De la: rezistenta 28 Noiembrie 2014 23:37 |
combina side by side de la samsung | 4 | De la: 67FLORENTA 14 Mai 2014 13:33 |
|
||
Mame de baieti | 5 | De la: kudika_433 21 Decembrie 2015 08:09 |
pamantul este sansa ecologistilor----chirpicul-material izolator | 19 | De la: gigibrbr_condo 19 Noiembrie 2012 00:46 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.