Mai multe
In scara blocului s-au instalat niste dispozitive care atunci cand simte prezenta unei persoane se aprinde lumina. As avea si eu nevoie de asa ceva deoarece holul care leaga bucataria de restul camerelor este f lung si intrerupatorul este la un capat al holului. Mentionez ca apartamentul este f mic si are niste ferestre f mici deci nu am lumina deloc in casa dar baremi sa mi ajunga pana in hol. Va rog sa ma ajutati. Multumesc anticipat
|
||
|
simonettainocentta Postat pe 18 Februarie 2009 00:39 |
||
|---|---|---|
| gasesti in orice magazin de amenajari interioare... | ||
|
onutza_condo Postat pe 19 Februarie 2009 14:28 |
||
|
pai cu ce sa te ajutam? sa mergem noi sa le luam sau ce ai nevoie? deci, sa vedem ai nevoie: de un cablu subtire, un senzor de miscare, si cred ca mai este un dispozitiv care inetrpreteza miscarea lui o sa ma interesez si o sa adaug aici |
||
|
|
||
|
arthurasa Postat pe 20 Februarie 2009 10:28 |
||
| Deci eu nu stiu unde as putea gasii asa ceva si cat costa. Daca stiti magazine de unde pot cumpara aceste dipozitive, astept idei | ||
|
simonettainocentta Postat pe 20 Februarie 2009 21:57 |
||
| Buna ! Eu am o lampa cu senzor de miscare la intrarea in casa,orientata catre poarta .Cred ca asa se si numeste .Eu am montat-o acum vreo 7-8 ani ,inca functioneaza ,deci e o.k. Am vazut acest gen de lampi la Bricostore,Praktiker, Hornbach ,presupun ca mai sunt si alte locuri.Si presupun ca se poate monta pur si simplu in locul celeilalte lampi.Ea functioneaza tot timpul cat este o persoana prezenta si se stinge dupa un anume timp,parca se seteaza.Si daca ma gandesc bine ,cred ca nu costa mai mult de 80-130 Ron. Poate vei mai primi alte pareri sau sfaturi care te vor ajuta. Succes ! | ||
|
libra66 Postat pe 21 Februarie 2009 15:47 |
||
| Deci in scara blocului s-a atasat doar un dipozitit langa instalatia veche, e un dispozitiv rotund nimic mai mult | ||
|
simonettainocentta Postat pe 21 Februarie 2009 21:15 |
||
|
Senzor de miscare se gasesc la magazinele cu materiale electrice (de exemplu e unul pe Calea Calarasilor parca Somes se numeste).Daca nu gasesti separat, cumpara un proiector cu senzor (e cca.25 lei) scoti senzorul si il intercalezi in circuit in dreptul becului. Sau mai complicat, mai pui un intrerupator cap-scara in cealalta parte a coridorului, inlocuiesti intrerupatorul existent tot cu unul cap-scara si modifici putin circuitul existent. |
||
|
unigrafsa Postat pe 27 Februarie 2009 17:04 |
||
| www.electricianpfa.ro | ||
|
electrice Postat pe 7 Aprilie 2009 16:02 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ce parere aveti despre fotografia decorativa? | 21 | De la: Mihrelus 22 Martie 2010 15:19 |
| Gresie sau parchet in baie? | 9 | De la: soarebv 7 Ianuarie 2010 15:44 |
| cada sau dus? | 38 | De la: kblog 3 Aprilie 2015 13:18 |
|
|
||
| Crapaturi | 10 | De la: condo_2009 19 Decembrie 2009 20:05 |
| unde gasesc parchet rosu sau negru ? | 20 | De la: constructii24 5 Aprilie 2012 14:26 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.