igrasia cea pacatoasa

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
Rating curent igrasia cea pacatoasa: (2 din 1 vot)
 
Fosta membra Kudika.ro
putem scapa de ea? cu siguranta
dar cum?

sunt mai multe metode

cine le poate enumera?
condo000319 Avatarul lui condo000319

9 mesaje
Membru din: 26/03/2009

Intradevar sant mai multe metode , dar una singura este cea mai simpla si pe toata durata de viata a cladirii
condo000807 Avatarul lui condo000807

56 mesaje
Membru din: 28/05/2009
Oras: bucuresti

daca ai itradevar o problema de acest gen, tr un mail pe adresa: sburlea_eugen@yahoo.com
Raporteaza abuz de limbaj
crapone Avatarul lui crapone

4 mesaje
Membru din: 11/02/2010

Odata manifestarile igrasiei aparute, este gresit sa apelati la o simpla metoda de "cosmetizare" prin refacerea tencuielii si vopsirea zonelor afectate cu produse clasice. Veti locui intr-un climat nesanatos, iar costurile pentru energie vor fi mai ridicate.
Exista mai multe solutii de combatere a igrasiei: de la vopsele si tencuieli cu proprietati speciale, ce confera peretilor cu probleme o protectie de buna calitate, pana la metode avansate care folosesc curentul electric de mica intensitate pentru respingerea umezelii si mentinerea uscata a peretelui si respectiv izolarea termica exterioara corespunzatoare.
Cu toate aceste metode aplicate nu trebuie sa uitam un lucru esential : asigurarea unei ventilatii corespunzatoare a incaperilor, ce se poate face, in modul cel mai simplu cu putinta, prin deschiderea ferestrelor.
O solutie eficienta si ieftina de combatere a igrasiei este utilizarea unui material revolutionar in tehnica izolatiilor termice, vopseaua Aktivtherm®.
Comparativ cu alte procedee de eliminare a igrasiei, acest procedeu realizeaza o izolare termica a peretelui rezultand o importanta economie de energie.
Detalii pe igrasie.webs.com
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
Tu ce vrei ma Crapone sa iti vinzi vopseaua , sa prostesti lumea pe aici cu acoarele-le tale , e logic ca suprafata bolnava trebuie inlaturata , de exemplu tu esti o suprafata bolnava , si noi trebuie sa te inlaturam prin a te trimite la padure pentru ca habar nu ai despre ce vorbesti
Raporteaza abuz de limbaj
titel12 Avatarul lui titel12

15 mesaje
Membru din: 28/10/2010

www.antimucegai.ro acolo gasesti raspuns la intrabarile tale.
Raporteaza abuz de limbaj