HElp mee va rog...cum sa zugravesc?????

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
christa_condo Avatarul lui christa_condo

5 mesaje
Membru din: 26/03/2009

buna...am si eu o problema..locuiesc intr-o garsoniera si sunt in renovare cu camera deocamdata...nu stiu cum sa zugravesc..as dori in 2 culori e altfel..e mai fain...mobila veche am donat-o..doresc sa fak si living si dormitor..adica cireasa de pe tort fiind o kanapea...spatiul fiind mikut nu stiu cum sa pun mobila..ce piese sa aleg??va rog ajutati-ma cu un sfat mai ales la faza zugraveala deoarece zilele astea trebuie sa vina cineva sa se apuce de treaba si eu nu m-am hotarat ce nuante sa aleg..multumesc mult...img.condo.ro/comunitate/img/topic_icons/icon1.gifwww.condo.ro/co...#
Raporteaza abuz de limbaj
rora_condo Avatarul lui rora_condo

67 mesaje
Membru din: 6/03/2009

nu mai fi asa disperata hotaraste-te intai ce fel de mobila vrei(eu ti-as recomanda ceva tineresc in culori calde),ce fel de perdele sau draperii vrei,ce culori au ca sa se armonizeze cu mobila si cu prdoseala sau parchetul si abia acum a;egem si culoarea zugravelii.succes!
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
Organizeaza-te christa , ia-le pe rand. Masoara peretii , gandeste-te ce piese de mobilier sunt necesare ,fa-ti eventual o schita , alege culorile ,de preferat mai deschise ,luminoase ,pentru ca spatiul e mic. Rabdare si succes !!