AJUTOR

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
Soso_condo Avatarul lui Soso_condo

4 mesaje
Membru din: 20/06/2009

Salutare la toti de pe forum. Doresc sa renovez apartamentul din Bucuresti si sunt interesata daca cineva stie sau poate sa imi recomande pe cineva sau o echipa de 2-3 muncitori. Pentru inceput ma intereseaza sa incep cu bucataria care este 3/2,totul trebuie schimbat deoarece nu a fost niciodata renovata. Gresie,mobila noua,eventual daca se poate un mini coltar,aragaz,masina de spalat,frigider si usa toate schimbate si montate.Stiti pe cineva?
Raporteaza abuz de limbaj
lidiacutei Avatarul lui lidiacutei

5 mesaje
Membru din: 27/11/2007
Oras: bucuresti

PENTRU RENOVARI SUNA LA 0722305175 ADRIAN C
Raporteaza abuz de limbaj
dragomir_iulian Avatarul lui dragomir_iulian

7 mesaje
Membru din: 21/03/2009

De la: Soso, la data 2009-06-21 12:47:13Salutare la toti de pe forum. Doresc sa renovez apartamentul din Bucuresti si sunt interesata daca cineva stie sau poate sa imi recomande pe cineva sau o echipa de 2-3 muncitori. Pentru inceput ma intereseaza sa incep cu bucataria care este 3/2,totul trebuie schimbat deoarece nu a fost niciodata renovata. Gresie,mobila noua,eventual daca se poate un mini coltar,aragaz,masina de spalat,frigider si usa toate schimbate si montate.Stiti pe cineva?
gata cu amenajarea? eram curios,a trecut ceva vreme de cand ai postat pe aici referitor la apartamentul tau pe care voiai s al renovezi ,dar nu am vazut poze si dupa finalizarea lui.
Raporteaza abuz de limbaj