Mai multe
| Va cer sfatul,am tencuiala decorativa alba pentru exterior, vreau o nuanta de portocaliu caramiziu ,am folosit nuantator:maro 8 flacoane,rosu 2 flacoane si galben 2 flacoane. Din tot amestecul mi-a iestit un roz,ce culoare si in cata cantitate imi trebuie sa folosesc pentru a obtine in postocaliu caramiziu? |
|
condo001250 Postat pe 19 Iulie 2009 01:26 |
|---|
|
Nu prea cred ca poti primi un raspuns exact, pentru ca nici macar nu precizezi cantitatile de vopsea alba si colorata folosite. Ar fi fost mai bine sa apelezi la o firma cu masina de mixat vopsele, care ar fi obtinut chiar nuanta dorita.Este ceva mai scump, desigur, dar nuanta respectiva ar fi putut fi apoi reconstituita pe baza codului numeric folosit, cand ai mai fi avut nevoie de ea. Si apoi, daca e vorba de aspectul exterior al casei, va trebui sa pregatesti la fel, amestecand culorile, si culoarea necesara pentru zonele contrastante, de exemplu soclul casei sau conturul ferestrelor.Apeland la o preparare pe calculator a culorilor, ai fi putut alege foarte usor si culoarea contrastanta. E parerea mea. Poate mai apar si alte pareri. |
|
Mihaela09_condo Postat pe 19 Iulie 2009 08:01 |
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Mobilier terasa | 5 | De la: cosmacpan 13 Februarie 2010 10:23 |
| piscina de plastic in piscina de beton | 3 | De la: danmm 29 Septembrie 2014 17:59 |
| rasadirea muscatelor | 2 | De la: condo001419_miamar 1 Noiembrie 2009 06:14 |
|
|
||
| Amenajari gradina | 1 | De la: Designerul_Tau 5 Iunie 2010 15:48 |
| Gratare si Cuptoare vatra cu lemne | 35 | De la: sabiebogdan 17 August 2012 20:20 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.