Setari Cookie-uri

unde gasesc parchet rosu sau negru ?

Salutare
In dormitor am inceput sa facem mobila bicolora : rosu cu negru. Avem deja un dulap mare, urmeaza dressing-ul si patul. Intre timp as vrea sa gasesc parchet rosu sau negru sa termin de amenajat dormitorul inainte sa vina dressingul (care e mare cat un perete).
Aveti idee unde pot gasi ? Pe net am cautat si nu am gasit
Sunt din Constanta dar la nevoie ma duc sa iau daca gasesc undeva in orase limitrofe sau Bucuresti
Multumesc mult
annamaria_2000_condo
Postat pe 19 Octombrie 2009 18:53
Nu e totusi prea mult rosu, prea mult negru? Ar fi mai potrivit un parchet de culoare deschisa, ca artarul,perdelele albe si covorul rosu cu negru,dar nici acesta de dimensiuni prea mari, ca sa se vada bine parchetul.
Mihaela09_condo
Postat pe 19 Octombrie 2009 23:50
buna
noi nu folosim perdele la camera. plus ca avem prea mult negru pentru ca avem o jaluzea - rulou neagra (de la ikea) si vroiam sa mai deschid camera cu rosu
suntem innebuniti dupa combinatia rosu-negru si de aceea am vrea sa avem totul bi-color
annamaria_2000_condo
Postat pe 20 Octombrie 2009 15:52
si eu am vrut o culoare mai deosebita la parchetul din living.am cumparat parchet din bambus lacuit de culoare visinie,dar am vazut si pe rosu,problema e ca l_am achizitionat tocmai din timisoara,eu fiind tot din constanta asa ca stiu cu ce problema te confrunti,aici nu avem o gama foarte variata
danas03
Postat pe 24 Octombrie 2009 08:21
la brico se gaseste parchet lacuit din diferite esente se diferite noante.Nu stiu daca rosu care este se potriveste dar negru este sigur pe stejar si pe esente exotice.
liana
Noi avem parchet nelacuit de fag care poate fi nuantat cum se doreste sau lasat natur
parchetmasiv
Postat pe 24 Octombrie 2009 08:59
Eu cerd ca este prea mult negru si in plus trebuie sa te gandesti si la intertinere ; pe negru se vede praful imediat. Eu am mobila din sufragerie neagra si stiu ce patesc cu ea. Bafta.

dumitracristian
Postat pe 24 Octombrie 2009 09:03
parchet Rosu si negru lucios poti sa gasesti la Proges, colectia se numeste Glamour si se aduce in sistem de comanda speciala, deasemenea poti sa gasesti si parchet de stejar alb si negru, din colectia Robusto, 12mm, ramane la latitudinea ta ca parchetul sa aiba textura lemnului sau sa aiba aspectul unei placi de ceramica.
mult spor
Annamaria_condo
Postat pe 24 Octombrie 2009 09:21
De la: annamaria_2000, la data 2009-10-19 18:53:51Salutare
In dormitor am inceput sa facem mobila bicolora : rosu cu negru. Avem deja un dulap mare, urmeaza dressing-ul si patul. Intre timp as vrea sa gasesc parchet rosu sau negru sa termin de amenajat dormitorul inainte sa vina dressingul (care e mare cat un perete).
Sunt din Constanta dar la nevoie ma duc sa iau daca gasesc undeva in orase limitrofe sau Bucuresti
Multumesc mult
kalis27
Postat pe 24 Octombrie 2009 10:11
Multumesc mult
Buna fi atenta eu iti recomand marca QUICK-STEP[BELGIA]F.BUN PARKETU F USOR DE CURATAT CU O GARANTIE DE 25ANI,NU SE ZGARIE ,ANTISTATIC ETC,DACA STAI LA BLOC IA DE 9MM ,CEL PUTIN SI FOLIE ULTRA SOUND,SA NU SE AUDA LA VECINI,IAR FONIC CAND CALCI ZGOMOTUL ESTE DIFERIT,ESTE SI LA NOI DAR NU STIU EXACT IN CE ORAS,SA-TI DAU UN TIPS;INTRA PE SAITUL LOR www.quick-step.com!si au program sa decorezi camera si pt pereti ,mobila ,etc asa poti vedea exact cum se vede cu rosu sau negru,daca merge combinatia,sigur peretii treb.de culoare deschisa.cand intri pe sait poti da la ROMANIA si vezi unde au magazine ,cred ca iti pot trimite ,e singurul parket cu sistem uniclik.daca vrei sa ma intrebi ceva iti stau la dispozitie.o zi buna
kalis27
Postat pe 24 Octombrie 2009 10:18
Multumesc mult

da,exista parchet rosu si negru,dar tin sa-ti mentionez ca este lucios,daca te intereseaza,il poti gasi in bucuresti,valea cascadelor 23 in cadrul complexului EXPO TOP CONSTRUCT,chiar m-am minunat ca au scos asa ceva,ai dreptate,este foarte frumos,pt mai multe detalii daca te intereseaza,ma poti gasi la nr 0762029188,ca sa iti explic cum ajungi,nu stiu sa-ti spun pretul,dar am sa ma interesez cu multa placere,in caz ca nu ai rezolvat problema.
condo000524
Postat pe 24 Octombrie 2009 11:36
multumesc mult pentru raspunsuri, am sa caut unde mi-ati sugerat si am sa va spun daca gasesc.
si apoi o sa pun si poze
annamaria_2000_condo
Postat pe 24 Octombrie 2009 12:55
Am vazut si eu parchetul de pe Valea Cascadelor din Bucuresti si este super. Au nuante de rosu, negru si alb la 100 RON mp si nuante de granit la 90 RON mp. Merita o vizita!!!
apetre1980
Postat pe 24 Octombrie 2009 15:43
ce amuzant...eu as fi dat cu rosu pe parchetul raschetat si as fi dat cu lac din abundenta...nu ma gindeam ca au si parchet de alta culoare...
octopus
Postat pe 24 Octombrie 2009 20:12
acum este parket de toate culorile ce vrei ,este si n forma PATRATA 60/60 ZICI CA ESTE GRESIE ,SAU ARATA CA PIATRA F INTERESANT SI E MULT MAIUSOR SI DE PUS SI DE SCOS SI PLUS AI SI O MICA IZOLATIE LA PODEA.BAFTA LA CUMPARATURI.
kalis27
Postat pe 24 Octombrie 2009 20:51
ITI RECOMAND SA NU IEI LUCIOS,DOAR DACA ESTE BAMBOO 100% SI CA SA FIE BAMBOO TREB S AFIE CAM 70EURO PE MP,FIRMA QUICK-STEPS au si mat sau semi mat.[toate culorile]au peste 60modele,SI CALIATATE,STI PE CE DAI BANI ESTE BRAND RECUNOASCUT IN TOATA LUMEA,AI GRIJA SA NU IEI CHINEZESC,ARUNCI BANI DEGEABA PT F SCURT TIMP.
kalis27
Postat pe 24 Octombrie 2009 20:57
Parchet Super Lucios culori neconventionale: Rosu Ferrari, Negru, Alb.productie Germania HDM. Unde? intra pe www.sildan.ro (importator HDM pe Romania). Calitate garantat 12-14 ani. E un alt tip de parchet, (cu straturi acrilice ), foarte reziztent.
gheorgheblaga
Postat pe 25 Octombrie 2009 17:20
Salutare,

Poti gasi parchet negru la Delta Design; este un magazin si in Constanta, pe Bd. Al. Lapusneanu nr. 66; parchetul este de la L'ANTIC COLONIAL; intreaba la magazin si sigur vei gasi acolo.
Daca nu ma insala memoria, au si pe rosu ceva, insa nu stiu exact daca se potriveste cu nuanta de rosu care iti trebuie tie.

O zi buna.
denisastefanescu
Postat pe 26 Octombrie 2009 10:10
hello!

la mine gasestiiiiiiiiiii

ALb, Negru, Rosu, super luciu, canturi putin rotunjite, usor de montat, calitate Germania

soarebv
Postat pe 7 Ianuarie 2010 15:27
Parchet negru gasesti la compania DC PARCHET.Au parchet negru,negru periat,negru patinat argintiu,etc.Cu sau fara fibra.
kudika315129
Postat pe 18 August 2010 17:44

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cum se poate scapa de mucegai? 26 De la: Inano_Romania_Solutii_Nanotehnologice_1 28 Iunie 2016 10:39
USI CULISANTE din STICLA 13 De la: condo_2009 19 Decembrie 2009 19:12
renovare apartament 1 De la: gabriella 18 Mai 2010 10:06
Amenajare sufragerie 2 De la: Mihaela09 22 Iulie 2009 22:32
Perete rece 31 De la: MIKE 27 Aprilie 2010 17:04