Mai multe
|
bun�, vreau s� v� prezint o nou� metod� de izolare termic� și nu numai (hidro-fonic-ignifug) a locuinței tale. Este vorba de spuma poliuretanic� rigid� cu celule �nchise (SPR). Este un produs relativ nou �n Rom�nia, tinerel �n Europa și dejamajor �n SUA. Este ecologic 100%, nu arde și nu �ntreține arderea. Este garantat� 50 ani și are cel mai bun coeficient termic dintre toate produsele termoizolante. Poate v� �ntrebați de ce nu se vb mai mult de spum� - r�spunsul �l b�nuiți: polistirenul este controlat politic și credeți-m� c� am �ncercat s� introduc spuma ca o alternativ� superioar� la izolare și cererea mi-a fost respins� cu no comment. Pentru informații am�nunțite despre spum� și avantajele ei intrați pe www.izohaus.ro. V� voi r�spunde cu cea mai mare pl�cere la �ntreb�ri și curiozit�ți. Ceau! |
||
|
contact_izohaus_ro Postat pe 23 Februarie 2010 01:54 |
||
|---|---|---|
salut in primavara incep renovarea la casa vreau mai multe detalii despre acest produs.... pret timp modul de lucru etc
|
||
|
condo001198 Postat pe 23 Februarie 2010 09:59 |
||
De la: condo001198, la data 2010-02-23 09:59:14salut in primavara incep renovarea la casa vreau mai multe detalii despre acest produs.... pret timp modul de lucru etc detalii gasesti pe www.izohaus.ro sau scrie-mi pe [email protected] succes!
|
||
|
|
||
|
contact_izohaus_ro Postat pe 24 Februarie 2010 00:22 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Decorarea si amenajarea gardurilor | 2 | De la: Mihaela09 25 August 2009 21:09 |
| execut constructii piscine | 1 | De la: hexodus 13 Mai 2010 21:30 |
| Reamenajeaza-ti casa cu stickere decorative moderne! | 1 | De la: poteleanu 5 Martie 2011 17:03 |
|
|
||
| Electrocasnice PYRAMIS | 2 | De la: Mihaela09 25 August 2009 21:38 |
| butasirea vitei de vie altoita | 1 | De la: condo002071 15 Octombrie 2009 10:06 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.