Activitate firma RO in UE.

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
Fosta membra Kudika.ro
As dori sa intreb pe cei care au o firma de mobilier, tamplarie etc, si bineanteles cunosc sau au facut ceea ce m-ar interesa pe mine sa stiu. Avem o lucrare intr-un hotel aici in Paris si din anumite discutii cu arhitectul si cu proprietarul hotelului, acesta din urma ma rugat sa ma interesez in legatura cu o eventuala colaborare cu o firma din RO pentru a executa toate lucrarile de tamplarie, pus parchetul executat mobilierul necesar fiecarei camere, paturi noptiere, dulapuri, etajere etc, deci tot ceea ce inseamna lemn in cele 118 camere ale hotelului plus ce ar mai fi necesar pe la receptie, s.a.m.d. Asta pentru ca a auzit el pe undeva ca ar putea face economii considerabile aducand o firma din RO, PL, etc. care ar avea preturi mult mai mici decat o firma autohtona. Intrebarea ar fi: in ce conditii si daca poate o firma romaneasca sa execute lucrari intr-o alta tara a UE, respectiv FR, in ce fel si daca sant reglementate preturile, tarifele ce le poate practica aceasta firma in FR, si alte eventuale informatii care pot duce la formarea unei idei despre alegerea sau nu a unei firme din RO, mentionez ca nu este interesat de firme mari(unde sant mai multi cei care "stau" decat cei care muncesc) si care se stie ca tocmai din aceasta cauza practica alte preturi decat in cazul unei firme mai mici. Cazarea va fi gratuita, la demisol exista un spatiu complet gol, curat, de aproximativ 90 mp unde se poate amenaja un atelier, depozit etc pentru lucrari de decupat, asamblat etc. Multumesc anticipat celor care vor veni cu eventuale raspunsuri, clarificari, informatii etc.
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
Chiar nu stie nimeni ceva inlegatura cu intrebarea mea? Nu prea e in regula ceva atunci, pana mai ieri erau plin de anunturi genul:
- executam mobila la comanda
- cel mai bun raport calitate-pret
- cele mai bune materiale
- cei mai buni meseriasi
- cei mai ......
Si printre toti acesti cei mai...si cele mai...nu este nimeni sa cunoasca legislatia privind firma proprie?
Raporteaza abuz de limbaj
Mihaela09_condo Avatarul lui Mihaela09_condo

202 mesaje
Membru din: 9/05/2009
Oras: bucuresti


De ce credeti ca au disparut?
Majoritatea anunturilor erau pentru fabricat mobila din PAL, in garajul din spatele blocului. Iar fotografiile prezentate de unii dintre ei erau fie luate din cataloagele firmelor mari (de exemplu mobexpert) fie niste imagini fotorealistice de calitate modesta.
Dvs cautati o firma care sa lucreze de nota 10, sa aiba acte in regula si sa respecte termenele de predare a lucrarilor. Nu cred ca gasiti pe aici asa ceva.
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
Am citit anuntul tau si sunt interesat de lucrarea mentionata de tine , Am mai facut mobilier pentru Hoteluri Casino-uri etc. Dacadoresti mai multe detalii iti las in acest mesaj un nr de telefon si putem discuta . Tel : 0733097707 dl Nicu
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
De la: nicu_ddt, la data 2010-03-27 09:41:43Am citit anuntul tau si sunt interesat de lucrarea mentionata de tine
Daca cititi bine primul mesaj, eu am fost rugat de catre proprietarul hotelului impreuna cu arhitectul cu care va colabora echipa de tamplari, (cei doi sant si prieteni unul cu altul), sa ma interesez despre ceea ce scrie in mesaj. Firma cu care lucrez eu este franceza, noi facem restul lucrarilor in afara de "lemnarie", si nu pot eu sa le dau detalii, comparatii de tarife, de preturi etc privitoare la o firma din RO pentru ca nu cunosc, nu am si nu am avut firma in RO, nici nu cunosc legislatia dupa care lucreaza. De aceea doream pentru inceput sa aflu si sa-i dau niste informatii.
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
Subiect inchis, nu am reusit sa aflu prea multe informatii despre subiectul acestui topic si nu am prea avut ce sa-i spun celui care mi le-a cerut asa ca a luat pana la urma o firma locala. Informativ nu stiu exact la ce suma au cazut de acord, dar mi-a spus arhitectul asa printre alte discutii, zambind, ca ar fi o suma cu cinci zerouri si prima cifra nu este 1, in euro bineanteles si asta doar manopera. Pacat, cine stie, putea fi o firma romaneasca cea care ar fi executat lucrarile.
Raporteaza abuz de limbaj
ergomob Avatarul lui ergomob

29 mesaje
Membru din: 11/05/2009
Oras: iasi

Buna, e cam tarziu sa scriu aici, dar abia acum am vazut. Cel mai indicat era sa ai o persoana acolo capabila sa ia bine toate masurile, sa stie exact detinatia mobilierului, si eventual niste poze cu care ai vrea sa semene, si sa le trimiti prin mail la toate firmele pe care le cunosti in Ro. In functie de raspuns alegeai firma. Iti faceau baietii mobila, si o trimiteau demontata cu camionul,cu feroneria aferenta, cu instructiuni de montaj, sau, mai indicat cu o mica echipa venita tot cu camionul sau pur si simplu ca turisti. Plata montajului fiind inclusa in pretul mobilierului nu mai trebuia sa faci alte acte. Baietii ii cazai,montau si veneau acasa; bine-nteles dupa ce faceau o plimbare pe Champs Elysees, cu casetofonul pe umar dat la maxim cu manele...c-asai romanul..asta daca venea un anumit personaj care mai posteaza pe aici, de obicei foarte nervos si total pe dinafara subiectului.
Raporteaza abuz de limbaj
pdkraft Avatarul lui pdkraft

30 mesaje
Membru din: 1/06/2010Nu stiu nici o firma care ar putea sa te ajute cu mobilierul dar in caz ca acel arhitect are in proiect si fototapet personalizat ne gasiti aici www.pdkraft.ro
Raporteaza abuz de limbaj