Setari Cookie-uri

alternative

Buna ziua,

Somajul este o realitate in zilele noastre, pericolul pierderii locului de munca ne paste pe toti, eu va propun ca o alternativa care nu va costa nimic, sa incercati sa indepartati aceste griji majore din gandurile voastre, cu o investitie ZERO. Tot cu aceasta investitie ZERO veti putea transforma o cheltuiala necesara tuturor deci un pasiv, intr-o afacere, deci veti avea un activ, aceasta cheltuiala o aveti oricum caci toti trebuie sa avem grija de curatenia noastra corporala, toti folosim sampoane, creme de ras, deodorante, si cate si mai cate produse de acest gen. Eu va recomand sa cititi cu mare atentie materialul pe care il veti primi in atasamentul acestui email, apoi sa cantariti ce aveti de pierdut daca va inscrieti in aceasta firma si in loc sa cumparati produse necesare oricui, de la magazinul din colt sa nu cumparati acele produse din propriul dvs magazin, produse care le veti gasi la o calitate superioara si la preturi cu 40% - 50% mai ieftine decat la magazinele clasice. Marfa va vine la posta fara nici o cheltuiala de transport.
Soseste si pastele si ziua femei, puteti sa iesti cu fata curata fata de prieteni facandu-le un cadou frumaos si util cu o cheltuiala minima pentru dvs.
Afacerea pe scurt ar fi cam asa:
In principiu nu este obligatoriu sa vinzi produse nimanui, daca nu esti facut pentru vinzari, nu trebuie sa vinzi nimic daca nu ai cui sau daca nu-ti place acest lucru, trebuie doar sa cumperi produse pentru uz personal, care cu siguranta sunt mai ieftine cu 50 % fata de cele de la magazin, dar daca iti place sa vinzi este super caci ai comisioane bune la vanzare 25% mergand pana la 40% fata de pretul de catalog si vei realiza un castig imediat. Acesta ar fi o parte a afacerii, a doua parte dar si cea mai importanta este ca, de acasa, linistita, fara sef, fara un program strict, sa dedici aproximativ 2 ore zilnic pentru promovarea afacerii pe net, sau printre cunoscuti, eu consider ca aici se pot face bani frumosi.
Florin
0753403479
florinsiretean@yahoo.com
http://www.metropolitans.ro
Vǎ completaþi toate datele ºi unde o sǎ cearǎ codul celui care va recomandat trebuie sǎ treceþi :
SIiNa8Y5 (exact la fel). Este mai simplu ºi sigur dacǎ îl luaþi cu Copy ºi îl transferaþi în formularul de înscriere cu Paste.
montajprestaf
Postat pe 31 Martie 2010 21:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
izolatiea mansardei cu spuma poliuretenica 15 De la: raiders 22 Februarie 2015 11:40
tamplarie pvc 1 De la: condo002729 10 Martie 2010 18:40
Beci din caramida 4 De la: TANASE_CONSTRUCT 4 Februarie 2012 21:34
Constructi pe structura metalica 1 De la: bruno_kallet 28 Iulie 2010 23:12
Echipa realizam instalatii sanitare si gaze,amenajari interioare 2 De la: MIKE 12 Iulie 2010 15:44