new york

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
Rating curent new york: (5 din 1 vot)
 
Fosta membra Kudika.ro
eu am fost anul trecut in new york...a fost superb.am stat 2 luni si tot nu am avut timp sa vad tot ce as fi vrut.voi ce parere aveti?
Raporteaza abuz de limbaj
mada
KristianG Avatarul lui KristianG

23 mesaje
Membru din: 20/11/2007
Oras: bucuresti

Madalina, tu ai fost la NY. Bravo! Spune-ne cum a fost, ce ti-a placut (mai mult), ce ti-a displacut (daca e cazul), care e parerea ta despre acest oras, despre alte orase din SUA (daca ai vazut) si ce sfaturi de calatorie le dai celor care vor sa mearga acolo. Cu multumiri anticipate pentru completarea ta....
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
da , spunene mai multe despre USA , eu plec pe 10 iunie acolo si vreau sa ac un tur cu masina...
Raporteaza abuz de limbaj
Daniel_lazy Avatarul lui Daniel_lazy

12 mesaje
Membru din: 20/11/2007
Oras: bucuresti

pai, eu tocmaice am venit de la NY si cred ca ar fi bine sa faci o tura pe la statuia libertatii si isula Ellis care e in acelasi bilet, se viziteaza amandoua. Daca vrei sa vezi de sus NY iti sugerez sa mergi la Rockenfeller Tower nu la Empire pt ca se vede mai bine. La Empire te uiti printre zabrele pe cand aici e chiar afara pe terasa la etaj 80(super !), Central Parc unde poti face o tura cu trasura , si bineinteles Manhatan pe strada Time Square, unde ai sa vezi o gramada de grozavii (eu am vazut oe unul ce tocmai ce dansa pe masini la nud )
DAN
lazy000653 Avatarul lui lazy000653

34 mesaje
Membru din: 16/06/2009
Oras: bucuresti

Nu am fost eu in N Y dar, colega mea de serviciu care a fost la neamuri si in Carolina si in NY a spus ca nu poate sa faca vreo comparatie ci doar sa-mi spuna ca e colosal si ca-i multumeste lui Dumnezeu, ca a putut sa ajunge acolo.
Raporteaza abuz de limbaj