Setari Cookie-uri

Insulele Canare,Tenerife

Cine a fost in Tenerife si poate sa-mi spuna daca a vizitat, ce si cum,ce merita vazut si cum sunt preturile pe-acolo?! Eu am auzit ca preturile sunt bune, chiar foarte bune, daca e cineva care poate sa-mi confirme.Asi mai vrea sa stiu ce preturi sunt la telecabina si cum se procedeaza ca sa ajungi in varful "El PICO DEL TEIDE"?Va multumesc anticipat.
stiv
Postat pe 2 Martie 2009 10:13
Merita vizitata toata insula, inchiriezi masina pt 2 zile si e perfect!
Pico Del Teide este cel mai inalt din Spania 3718, dar tu ajungi doar pana la 3707 cu telecabina.
Nu mai stiu exact cat a costat ( 10-20 eur) dar merita privelistea si experienta este unica.
Se vede oceanul si te simti inger deasupra norilor ( trebuie doar sa te imbraci mai gros pt ca e frigut, daca nu chiar zapada).
Eu am stat in Los Cristianos si mi-am cumparat 3 excursii pt 3 zile ( 1.vizionat de balene si delfini in habitatul lor natural din Oceanul Atlantic, 2.insula La Gomera,3. Parcul National cu Teide-Loro Park- Puerto de la Cruz);
2 zile inchirat masina ( turul insulei) te opresti in golfulete, plaje renumite, iar prima si ultima zi agale prin statiune.
Daca imi mai cumperi si pachet de sporturi extreme ca : paraseiling+ski jet+ banana, atunci ai trait experienta maxima.
Have fun!!!
luciana_stan
Postat pe 8 Martie 2009 12:18
Iti faci rezervare la Ryan Air pentru Tenerife. Te costa vreo 40 Euro dus-intors.
In aeroport iti inchiriezi o masinuta cu 82 Euro /1 saptamana.
Ai independenta totala...
Rezerva-ti camera la hotel AQUARIO in Puerto Cruz de Tenerife. Te va costa 32 Euro/zi/camera , cu mic dejun (consistent)inclus.
In fiecare zi poti face ceva deosebit.
De la aeroport, ia-o spre Nord spre satul MASCA, fosta asezare de pirati, de un pitoresc aparte, pt ca se termina la marginea prapastioasa a insulei. E f greu accesibila si inundata de flori si verdeata. Se vede si La Gomera...
Urmeaza ca, zilnic, sa-ti folosesti "baza" hoteliera pt:
Vizita a Portului -statiune in care stai.
Loro Parque
Vf.Teinde
Capitala Santa Cruz de Tenerife
Apoi, la sfarsitul calatoriei te muti pe coasta de vest, in zona Los Cristianos, unde-ti gasesti un hotel de 4 stele la oferta cu demipensiune (50 Euro/noapte). Aici te plimbi in voie prin statiuni (sunt unele dupa altele, fara delimitari vizibile) si vizitezi Aqua Parq si Jungle Park.
La sfarsit, mergi la aeroport, iti predai masina si urci in avion !!!

Iti faci socoteala si ramai stupefiata ca ai platit pt tot !!! vreo 7-800 Euro / 2 persoane/1 saptamana, pe cont propriu !!!
parvulescu_dan
Postat pe 10 Martie 2009 08:45
Am uitat ceva. Daca nu te plictiseste, te invit sa vizualizezi:
http://www.lazy.ro/comunitate/parvulescu_dan/poze/album/310.html
E povestea ilustrata a ceea ce ti-am scris mai sus
parvulescu_dan
Postat pe 10 Martie 2009 08:49
si eu ma duc in august, inca nu mi-am facut planul :D
whitewizzard
Postat pe 10 Martie 2009 08:52
care este varianta cea mai ieftina de a ajunge acolo?
masina, avion, tren pana la madrid? cu ce companii aeriene?
eu am bilet pt. cazare la finele lunii iulie 2009.
auradrag
Postat pe 10 Martie 2009 11:16
Daca stai in sudul Marocului, ai putea strabate cei 250 km de mare si cu o barca cu motor.
Daca ai nevoie de informatii corecte, ar trebui sa fii si tu deschisa cu interlocutorii si sa-ti declini, daca nu identitatea, macar zona de unde intentionezi sa pleci.

parvulescu_dan
Postat pe 10 Martie 2009 15:56
Ms mult de tot!
stiv
Postat pe 10 Martie 2009 17:14
Merci mult de informatie, am vazut si pozele si cateva din video.Se pare ca e fff frumos!
stiv
Postat pe 10 Martie 2009 17:15
ma bag si eu in seama. apropo de tenerife
si eu vreau sa plec in iulie, am rezervare. m-ar interesa insa cum gasesc un bilet mai ieftin de avion? plec din bucuresti si ce am gasit eu pina acum sint cam scumpe. zicea cineva de RYANAIR dar se pare ca nu opereaza in romania. cum sa rezerv bilet la ei?
multumesc anticipat
lumiiana
Postat pe 10 Martie 2009 19:28
Am "scotocit" Ryan Air si nu am gasit nimic direct din Romania .De unde ai informatia? Poti sa ma ajuti?Asa cum faci calculul pare f.atractiv dar mie nu-mi "iese" sub 800 Euro.
Multumesc!
paula_craciun
Postat pe 11 Martie 2009 10:37
Dan, dar tu de unde ai plecat cu avionul de te-a costat asa de putin ? Ca eu mi-am facut un calcul si ar fi cam 150 euro/persoana dus-intors pana in Tenerife. Ar fi super daca as obtine si eu un asemenea pret pentru ca in doi as face o economie de 220 euro, bani cu care as putea face multe in Tenerife.

In alta ordine de idei: Am fost si eu in octombrie 2008 si a fost de vis. Am stat la Compostella Beach Golf Club, un hotel cu arhitectura arabeasca (se simte influenta maura f mult), deosebit de placut. Am platit 80 euro/noapte pt un apartament cu 2 camere imense, 2 bai de asemenea imense, living, chicineta si balcon. Zona linistita si f aproape de ... orice :D Am stat 4 persoane in apartament deci pretul platit a fost de 40 euro/noapte/camera. Hotelul se afla langa Los Cristianos, Playa de las America si Playa Azul.
Masina m-a costat 120 euro/6 zile.
Anul acesta mi-am planificat o noua excursie in Tenerife pt ca nu mi-au ajuns 6 zile sa fac tot ceea ce se poate face acolo. Paleta de servicii turistice este vasta.
Voi mai reveni cu detalii pt cei interesati.
vlad_scheip
Postat pe 11 Martie 2009 14:52
Buna Vlad!
Tu unde ai gasit varianta asta de transport, pt. ca eu am gasit aproximativ la 1800 euro pt. 4 persoane.
Te rog da-mi si mie informatia.
Eu am vacanta in perioada 24-30 iulie 2009.
Multumesc!
auradrag
Postat pe 11 Martie 2009 20:34
De pe lowcost.fr. Dar se pare ca in perioada aceea astea sunt preturile.
vlad_scheip
Postat pe 11 Martie 2009 22:37
Buna ziua!
Am fost in tenerife in februarie 2007...si iti pot spune ca este fantastic, din punctul meu de vedere.
In ce priveste punctele de interes....aici sunt multe de spus....toata insula TREBUIE vazuta, sunt parcurile temetice -Aquaparque, Loroparque etc, varful TEIDE (3700m .zapada garantata), plaja din puerto de la cruz, lasamericas, los cristianos, la gomera....sincer nici nu stiu ce sa-ti spun mai repede. Felicitari pentru alegerea facuta...in rest singurul sfat :in prima zi acolo verifica toate pliantele si ofertele de excursii pe care le primesti ...pentru ca altfel nu te poti hotara ce sa faci.Distractie placuta!!!
marian630ro
Postat pe 2 Mai 2009 09:51
Buna,
Am fost de Paste pe insula si chiar ca o saptamana nu e de ajuns pentru cat ai de vazut.De la Icos de Vinos , Masca, Los Gigantes si plajele cu nisip negru la pescuit de perle sau parcurile Loro Park, El Teide si panorama vazuta de la 3700 altitudine sau plimbare cu sumbarinul , iar daca spun ca in tot timpul anului se face plaja pe insula iar preturile sunt mai mici ca in tara ...pare incredibil nu? Daca mai vrei amanunte sau esti interesata de cazre gratisscrie-mi : manu_ela_tene@yahoo.com
manu_007
Postat pe 28 Iunie 2009 20:33
Dupa ce am citit impresiile D-lui Parvulescu despre Tenerife(pentru care ii multumesc pe aceasta cale), am hotarat sa-mi petrec o parte din aceasta vara in acest loc superb. Am plecat prin agentia Jinfotours deoarece acestia puneau la dispozitie zbor direct si aveau si o oferta buna - copii pana in 12 ani nu plateau nimic. Am avut norocul sa avem un ghid foarte bun, D-ra Cristina Irimia, cu care am facut toate excursiile optionale posibile in cele 7 zile de sejur.
Sfatul meu pentru cei care vor merge acolo este sa opteze pentru excursiile in mediu organizat (merita fiecare cent cheltuit) deoarece, timpul fiind foarte comprimat, vor putea vedea aproape tot ce se poate chiar daca costurile sunt un pic mai mari fata de cele presupuse prin inchirierea unui autoturism.
Tot in Tenerife veti vedea ce inseamna cheltuirea cu cap a banului european in folosul turistului si cu scopul de a populariza un tinut sterp, selenar fara nici o resursa naturala.
In speranta ca cele de mai sus vor prezenta interes, va urez o vacanta placuta in insulele Canare.
octeo
Postat pe 13 Iulie 2009 13:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Am fost in Italia 30 De la: Rozana 21 Octombrie 2008 13:46
Macedonia 11 De la: Imperator_lazy 28 Octombrie 2012 12:20
China-Tibet-Hong Kong 19 De la: rodicacrisan 5 Aprilie 2010 22:34
Suntem rasisti? Ati avut de-a face cu negri? Crede-ti ca negri sunt rasisti??? 2 De la: lazy001303 16 Iunie 2010 23:47
Traseu cu masina Iasi - Croatia (Novaljia, Insula Pag) 3 De la: bogdan.pitigoi 3 August 2009 18:33