Setari Cookie-uri

vacanta in kusadasi

buna ziua asi dori si eu niste informati referitoare la statiunea kusadasi.Pana akum nu am mai fost in turcia asi dorii sa stiu cat mai multe despre statiune despre ce inseamna la ei all inclusive..si dak a fost cineva la hotel surtel.
Kum este plaja..orice informatie este bine venita.Multumesc
catalin1989
Postat pe 9 Iunie 2009 16:22
http://www.exposhop.ro/Code/Applications/web/index.cgi?action=concurs4
lazy000475
Postat pe 9 Iunie 2009 19:20
E super in Kusadasi, eu am stat la Surmeli, all inclusive - tot ce vrei, turcii la picioarela tale. Mergi fara grija , n-ai ce regreta. Vacanta placuta!
aurelianmonu
Postat pe 12 Iunie 2009 08:20
multumesc...siinca ceva cum sunt plajele sunt ok din cate am inteles se platesc jezlongurile si umbrelele,ai idee kam kat.
catalin1989
Postat pe 12 Iunie 2009 10:06
Salut!

Eu am fost acum doi ani la un hotel de 3 stele si am fost foarte multumit. In august ma duc din nou. All inclusive inseamna cele 3 mese pe zi, intre masa de pranz si cea de seara...gustari (hamburger, mini pizza, cartofi prajiti) si un fel de fursecuri. De dimineata si pana seara ai cola, sprite, fanta (la "tec" - sunt din butelii originale si sunt chiar ok) si berea locala (de obicei efes) la discretie :)
Iti recomand sa te duci in zona Ladies Beach, unde sunt multe firme care iti ofera diverse excursii. Sa faci scufundari, sa te duci la Aqualand Adaland, la efes (pachetul scurt, ca altfel e obositor) si sa faci si excursie cu vaporasul. Pe noi ne-a costat vreo 65euro de persoana toate cele 4 excursii. Pretul sa negociaza, dar noi eram vreo 20 cand am negociat pretul asta. Am inteles ca e ok si la Pamukkale...dar e cam departe si obositor.
Sa nu va aventurati sa cumparati haine din kusadasi..au pretul mult mai mare decat in Istanbul si calitatea e naspa.

Daca iti mai pot fi de folos cu alte informatii si preturi...cu mare placere :)



Sa ai o vacanta placuta!
megaforce_axl
Postat pe 12 Iunie 2009 11:03
Sezlonguri si umbrele nu se platesc decat in Romania, la altii nici vorba...Ce mai , supercalitate la servicii.
Plaja - no comment.
aurelianmonu
Postat pe 12 Iunie 2009 18:53
megaforce ---
multumesc,pentru detalii,ce intrebare mai am :e departe plaja lady's beach de port pt ca eu am hotelul langa port,si ce zona din kusadasi crezi ca nu merita ratara:d.

-Multumesc.
catalin1989
Postat pe 13 Iunie 2009 20:01
Ladies beach nu este foarte departe de port (tot aici o sa am si eu cazare pe la sfarsitul lui august), dar e de preferabil sa iei un microbuz pana acolo. E destul de ieftin. Sa vizitezi bazarul. Si mai e o mica insulita Kusadasi (am inteles ca insula kusadasi inseamna insula porumbeilor) unde poti sa stai la terasa...au si inghetata buna. Portul e iarasi misto si sa faci poze la vasele de croaziera...acele orase plutitoare. Sa nu incerci sa faci excursii facute de ghizi romani, sau excursii organizate de hotel sau firma care v-a trimis din romania. Dupa cum spusesem eu am dat 65 euro pe 4 excursii...iar ghidul din partea firmei din romania a zis ca o excursie ne costa doar 32 euro.
megaforce_axl
Postat pe 15 Iunie 2009 10:52
mrsmult pentru detali..ai idee in perioada asta e aglomerata statiunea?
catalin1989
Postat pe 15 Iunie 2009 18:13
Buna,dak imi permiti,o sa-ti povestesc,totul e "proaspat", fiindca am venit acum 4 zile de la Kusadasi,hotel Surtel,10 nopti,cu masina personala cu 2 nopti la Canakkale.Sfat:mai ia ink pe atati bani la tine cat ai dat pe bilet,la 3*, hotelul nu are plaja proprie,este o plaja la 200 m de hotel,plaja locala, care este mizerabila,n-am fost decat de vreo 2 ori acolo,preferam sa stam la piscina,dar si acolo dak hotelul e plin tre sa ocupi loc in timpul mesei,plateam cate 5 eur/pers.si mergeam la Diamond Beach,unde aveam sezlong si umbrela, dar adio masa de pranz,fiindca masina lor ne lua la 9,30 si ne aducea la ora 17,00.In hotel curatenie ok,dar gresie peste tot, si depinde de noroc,zgomot la tot pasul,restaurant sus,la et.4 te imbolnavesti cu nervii,se aud scaune trase la orice ora,picina f mik,fructe ioc, imi pare rau,in comparatie cu 3*la bulgari,sorry,nu se compara.A,benzina este peste 7 lei/litru...la plaja de la Ladyes Beach, in nici un caz pe jos, ca e f departe,2 lira/drum/buz,iar noi am fost 4 membri/fam.,calculeaza..toata stima dar unde au ei cosuri de gunoi,fiecare lasa gunoiul acolo unde a stat ca practic nu are unde sa-l puna,de acum ori merg la turci la 5* ori deloc.Bafta,poate nimeresti mai bn !!!
babalica
Postat pe 16 Iunie 2009 15:16
esti interesata sa castigi o noua vacanta:

http://www.exposhop.ro/Code/Applications/web/index.cgi?action=tombola

lazy000475
Postat pe 16 Iunie 2009 15:51
catre papusik-
m-am intors akum 2 zile din kusadasi...tot la hotel surtel...ce pot spune statiunea frumoasa mai nasol cu plaja trebuia sa iei buz/2 lire/pana la laidy's beach,nu gasesti cosuri pe jos,mancarea la hotel acceptabil se putea mult mai bn,deserturile nu variau de loc,fructele nici atat(doar piersici)piscina era destul de ok doar ca era cam mica.Sincer eu nu mai masi duce la acest hotel,daca voi mai merghe in turcia voi merghe numai la hoteluri de 5 stele cu plaja privata.......in rest ce sa zic poti negocia fffff mult daca ati place sa faci asta iar toti ati vor vii recunoscatori mereu cand vei trece pelanga ei,te vor saluta.
In concluzie dau nota 6/7cu indulgenta.Oricum grecii sunt mult mai ok decat turci.
catalin1989
Postat pe 28 Iunie 2009 09:41
catalin,este exact asa cum ti-am scris dupa ce m-am intors,se pare ca pretentiile mele nu au fost f mari dak si tu ai constatat aceleiasi lucruri,ce sa- i faci,nu poti sa mergi la 3* si sa ai pretentii de 5,asta e clar,o sa punem mai multzi bani deoparte si o sa ne simtim mai bn.
babalica
Postat pe 28 Iunie 2009 15:58
si asa la anu era pe itinerarul nostru Grecia,astept recomandari !!!!
babalica
Postat pe 28 Iunie 2009 16:01
M-AM INTORS PE 29.06.2009 DIN KUSADASI, AM FOST CAZAT LA HOTEL ASENA - PE PLAJA LADY BEACH, SI VREAU SA-TI SPUN CA SUNT MIHNIT DECE AM GASIT ACOLO, AGENTIA DIN ROMANIA A DAT CLASIFICAREA DE 3 STELE , (PRIMA TEAPA )AND IN TURCIA TOATE HOTELURILE AU CU O STEA MAI PUTIN DECAT IN UE.
SURPEIZELE DE ABIA AU INCEPUT. AM SOLICITAT HOTELULUI CONDITIILE ANGAJATE SI PLATITE LA AGENTIA DIN ROMANIA, LA CARE AGENTIA PARTENERA TURCA A SPUS CA ASTEA SUNT CONDITIILE DE ACOLO, DACA NU NE CONVINE SA CEREM SOCOTEALA AGENTIEI DIN ROMANIA(ELITE TOUR).
DUPA O ZI DE CAZARE LA ACEST HOTEL, SI DUPA CE SI ALTE PERSOANE AU CERUT CONDITIILE DE CAMERA DE TREI STELE PLATITE AU VORBIT CU AGENTIA TURCA PARTENERA SIBA TOUR SA NE MUTE LA ALT HOTEL SA NU MAI FACEM SCANDAL, IN PREALABIL AU VRUT SA NE SCOATA DIN HOTEL CU POLITIA, DAR AM FOST INSPIRATI SI AM SUNAT LA CONSULATUL ROMAN DIN IZMIR PENTRU PROTECTIE SI IN URMA ACESTOR SESIZARI SA NU SE ISTE UN CONFLICT NE-AU MUTAT SI INCA O FAMILIE LA UN ALT HOTEL DE 4 STELE(ADICA 3 STELE IN ROMANIA), HOTEL PRELUDE CARE ERA LA 6 KM DE KUSADASI (HOTEL CARE ESTE AL AGENTIEI SIBA TOUR ), AICI INTRADEVAR ERAU CONDITII DE 3 STELE, LINISTE CURATENIE,CAMERE SPATIOASE,.
HOTELUL ASENA ERA PE PLAJA, SI DIN CE-AM STUDIAT SI VAZUT ARE MARI SANSE SA NU MAI PRIMEASCA TURISTI ROMANI DUPA CE AM RIDAICAT CONDUCERII HOTELULUI CONDITIILE CERUTE(NU ARE CAMERE IN TOTALITATE CU VEDERE LA MARE, FRIGIDER IN CAMERA, CAMERELE PREA MICI PENTRU CAZARE DE FAMILII CU UN COPIL,CONDITRIILE DIN CAMWERE ERAU SUB ASTEPTARI(DUSURI RUPTE, APA NU SE SCURGEA DE LA DUS)
ASA CA INAINTE DE APLECA IN TURCIA GANDESTETE MAI BINE, PT. CA AM IMPRESIA CA NE IAU DE PROSTI PE NOI ROMANII, SI MAI ALES DACA PLECI CERE AGENTIEI DIN ROMANIA VOUCHER-UL CU PLATA SERVICIILOR LA HOTELUL ALES.
CONCEDIU PLACUT SI MAI ALES EXCURSIILE OPTIONALE NU LE FACE CU AGENTIA TURCA , GASESTI LOCO LA JUMATATE DE PRET DECAT AGENTIA TURCA LA AGENTIILE LOCALE.
tavi_lazy
Postat pe 8 Iulie 2009 15:59
papusik-eu am fost 3 ani la rand in grecia..pff.nustiu ce sa ati zik,in fiecare an am fost mereu in locatii diferite,primul an am fost in olimpic beach,unde pretul pe sejur a fost f rezonabil,la bani care i-am dat nu am ce sa comentez,stateam la o vila inc are aveam camera dubla cat pentru 3 persoane cu balcon destul de marisor,cada,mini frigider.Nu aveam mancare dar asta nu a fost o problema gasesti o gramada de taverne unde poti manca bn pe 10 euro 2 pers.Plaja mi-a placut f mult era lata kam de 10-15 metri(asta fiind excelent)nisipul fin,apa mult mai limpede decat in kusadasi(fara pietre in apa si fr alghe).
In grecia am mai fost pe o insula-Skiatos-dea dreptul fermecatoare dar tot odata mai scumpa la aproape orice de la cazare la mancare si chiar si la suveniruri.Am fost pe o plaja kukunaris-plaja era ca in paradis,nu era foarte lata dar destul de ok,nisipul extrem de fin(parca era faina)nisip auriu,apa foarte cristalina,intrasem in apa kam pe la 3 metri adancime m-am scufundat si vedeai perfect in apa chiar si oameni aflati la 3-4 m distanta de tn.Daca vrei o vacanta putin mai linistita,nu prea sunt cluburi in skiatos dar te poti relaxa pe plaja la un cooktail f bn(avand si sporturi de apa).
catalin1989
Postat pe 9 Iulie 2009 10:33
AM FOST SI EU LA KUSADASI SI AM REVENIT PE 7 IULIE 2009! HOTELURILE DE 4 STELE DIN KUSADASI..DE FAPT SUNT DE 3 STELE..DAR COMPARATIV CU CELE DE PE LITORALUL ROMANESC SUNT MAI IEFTINE SI CU SERVICII MAI BUNE! in centrul statiunii sunt multe plaje private (5 lire turcesti=2,5 euro inchiriatul unui loc)..PT. CEI CE NU DORESC SA INCHIRIEZE..EXISTA DOUA MICI PORTIUNI DIN PLAJAA, DAR FOARTE MIZERABILE (CEA DE LA CAPATUL STATIUNII ESTE PLINA DE TURCALETE CU PURADEII)! ATENTIE LA UNELE HOTELURI DE 3 STELE SI CHIAR DE 4 STELE..LA MASA VETI AVEA OCAZIA SA PRIMITI ZILNIC PESTE 70-80 % PREPARATE DOAR DIN SOIA..CA DUPA CATEVA ZILE O SA AJUNGETI LA DISPERARE!
DESPRE EXCURSII..NU VA ARUNCATI DIN PRIMA ZI IN BRATELE GHIDULUI ROMAN CARE VA VENI LA HOTELUL VOSTRU SI O SA VA SPUNA FEL DE FEL CUVINTE MAGULITOARE SI DE LAUDA! MAI BINE DATI O TURA PRIN STATIUNE SI O SA DESCOPERITI CA ACEEASI EXCURSIE LA CARE GHIDUL ROMAN A FACUT REFERIRE POATE SA COSTA SI CU PANA LA 15% MAI PUTIN!
PAMUKALLE ESTE O ESCROCHERIE (APELE TERMALE NU MAI SUNT ACOLO, DOAR RAMASITE...DOAR DACA DORITI SA VEDETI RUINELE CETATII, TEATRUL..PISCINA CLEOPATRA O ALTA AFACERE TURCEASCA PT FRAIERI MAI INTREBATI SI NISTE ISTORICI ADEVARATI SI O SA VA CONFIRME CA NU ESTE NICI O LEGATURA!) EVITATI EXCURSIILE DE SHOPING (O SA VENITI CU UN GUST AMAR)! INSULA SAMOS (NIMIC DE VAZUT IMPORTANT)! SE MERITA EFES, PRIENE, DIDIMA, MILET, BODRUM, CAPODOCHIA!
PENTRU FEMEI: NU VA ARUNCATI SA CUMPARATI GENTI DIN BAZAR DACA VI SE SPUNE CA SUNT DIN PIELE SI COSTA PANA IN 60-80 DE DOLARI (DACA DOSRITI SA FIE DIN PIELE VERIFICATI CU BRICHETA, ALTFEL O SA DESCOPERITI MAI TARZIU CA ATI LUAT TEAPA)
ORICUM CENTRUL STATIUNII KUSADASI ESTE IN CADERE FATA DE ALTI ANI!
PALMIERII SUNT PE MOARTE!
rakuss
Postat pe 9 Iulie 2009 11:34
Sa stii,draga Rakuss,ca nici eu nu am fost impresionata de Kusadasi,poate nu am nimerit unde trebuie,totusi am ramas cu impresia ca, la hotel Surtel(centru statiunii,mare prostie),unde am fost noi, personalul de acolo era mare ciubucar,la inceputul sejurului au fost f zambitori si amabili,dar daca nu am iesit cu nimic pe "faleza",la restaurant,la barul de la piscina(tipul de la bar,un gretos),la sfarsitul sejurului mi s-au parut f reci si indiferenti,am observat ceva dicriminare dintre romani si bulgari,cu ei se purtau altfel,pe cand pe noi cand ne auzeau vb romaneste le cam disparea zambetul de pe buze,plaja locala,o rusine,imi pare rau,eu la Kusadasi nu am sa mai merg,sau, poate doar la 5*,la Albena a fost super,super, si la 3*.
babalica
Postat pe 9 Iulie 2009 15:29
Catalin1989,iti multumesc f mult pentru sfaturi,am sa tin cont de ele,nu am fost pana acum in GRECIA,vreau sa ma informez mai mult,bn ,pana la anu mai este vreme,dar...de data asta o iau din timp!!
babalica
Postat pe 9 Iulie 2009 15:48
draga papusik,asi dori si eu niste informatii despre bulgaria asi vrea sa plec cam in aproximativ 2 saptamani,si din care am mai vorbit am observat da tu ai fost in bulgaria,ni-ai fi de mare ajutor daca mi-ai da indicati si daca mi-ai da niste amanunte referitoare la hotelul la care ai stat.multumesc
catalin1989
Postat pe 27 Iulie 2009 20:25
mar interesa ceva all inclusiv,la un pret acceptabil.
catalin1989
Postat pe 27 Iulie 2009 20:27
Catre toti
Am crezut ca sunt eu nebun sau foarte exigent, dar citind ce s-a scris pe aici (mai ales de papusik), am inteles ca cel normal sunt eu. Hai sa va zic : am stat la hotel Uslan, 3*. Ce sa zic : cand am ajuns acolo aia parca cu o seara inainte aflasera ca or sa le vina a doua zi niste clienti. Hotelul era intre inchis si deschis. Dupa ce cu chiu cu vai am fost cazati, ca am uitat sa va zic ajunseseram pe la 16, am intrat in camere. Aici am avut o "revelatie" : asa camera mica nu am vazut nici unde altundeva,si mai fusei la destule hoteluri proaste. Balconul avea fix 1,80 cu 1,00 m. Nu scaune, masa, stateai pe unitatea de la aer. TV-ul nu prindea nimic, numai purici. Am bagat frigobarul in priza si am pornit sa cercetam zona.La receptie am cerut sa vedem ce contine AI la ei. Au tot sucit-o, au invartit-o. Am zis : ce mancam , ce bem ?
Cica sa mergem jos , la barul de la piscina. Acolo era un agarici si de baut nimic. zic : ce aveti de baut aici? A spus ca deocamdata nimic, ca mai tarziu. Ca sa n-o mai lungesc. Mancarea a fost de rahat, si va spun cinstit ca nu sunt deloc pretentios. Foarte slab diversificata. Foarte. De baut : votca, gin si raki ( mastica lor) Berea a fost buna (Tuborg) . Ca o compensatie : piscina maricuta si curata. Pe la ea ne-am cam facut veacul, ca de dus la plaja privata....te lipseai ( ati mai citit comentarii). Apropo de excursii. Am fost in croaziera pe mare si am platit direct la vapor 12,50 euro. La agentie cerau 20 euro. In rest ce sa va mai zic. Noroc ca ne-am facut o gasca teribila, de cred ca l-am terminat pe administrator. Pana la urma frigo nu a functionat deloc iar TV-ul prindea 3 canale. Si mai noroc ca am stiut sa nu punem la inima si am reusit sa ne facem NOI vacanta frumoasa. Acum un sfat : DRAGII MEI ! DACA VA DUCETI IN TURCIA, DUCETI-VA LA 5* SAU STATI ALTFEL ACASA. Nu vreau sa fiu privit nu stiu cum, asta este o parere personala.
bimby
Postat pe 18 August 2009 04:18
Imi pare rau Catalin ca am intrat cam tarziu pentru a-ti da ceva detalii despre Bulgaria,noi am fost 2 ani la rand la Albena si ne-a placut f mult statiunea si conditiile de la 3* cu all inclusive,ma gandesc ca la 4* e si mai misto,dar clar, statiunea este pentru cei ce iubesc linistea si nu pentru cei dornici de distractii nocturne,dar mancare si bautura la discretie,fructe multe si diverse. In legatura cu Turcia,mare dreptate aveti,la 5*,toata lumea cred ca e multumita!
babalica
Postat pe 19 August 2009 15:38
Nu va suparati pe mine dar Kusadasi e asa cum e din cauza romanilor.Tot romanii au stricat atmosfera care era in Kusadasi.Toti merg in strainatate plini de fite,cu toate ca poate marea majoritate de abia au putut strange aia 400-500 de euro pentru a-si plati excursia.Si turcii spun ca trateaza asa cum sunt tratati.Daca te uiti de sus se vor uita si ei de sus.Daca esti prietenos vor fi si ei prietenosi.
Daca ati fii putin mai originali ati incerca si alte statiuni(nu unde merge tot romanul)de exemplu Bodrum sau Marmaris si o sa vedeti ca e cu totul altceva dar atata timp cat si acolo nu vor ajunge prea multi romani.
andrule85
Postat pe 31 August 2009 15:58
Scuze greselile,dar sunt la servici,deci scriu pe fuga:)
andrule85
Postat pe 31 August 2009 16:03
Parerea mea este ca ar trebui sa fie onorati ca noi romanii desi avem litoral mergem atatia km sa le facem lor turismul sa mearga,dar nu e greseala lor ci a noastra ca litoralul nostru e vraiste,nimeni nu investeste ,toti vor profit,mizerie crancena,o rusine,am fost anul asta si la neptun,nimic nu s-a schimbat(doar preturile),jalnic,la anu vrem sa mergem la greci,ink nu am ajuns acolo,sper sa fie ok,sanatosi sa fim si sa treak si criza asta mai repede.In Kusadasi nu am intalnit f multzi romani,mult mai multzi erau in Bulgaria si fii sigura ca romanii care pleak peste hotare nu sunt chiar neciopliti,pe verificate,am vazut eu straini in Turcia,niste nesimtiti ordinari,cu o greatza pe ei,aia erau sarantocii in tara lor.
babalica
Postat pe 1 Septembrie 2009 19:09
AM REVENIT DE O SAPTAMNA DIN EXCURSIA IN TURCIA ,LA KUSADASI ,ORGANIZATA DE CHRISTIAN TOUR. CAZARE LA HOTEL ESAT. HOTELUL CURATEL ,CICA DE 3 STELE ,PISCINA MICA DAR CURATA DAR ,DUPA ORA 9 ,FOARTE AGLOMERATA. MASA SUB ORICE CRITICA ( AM FACUT IMPRUDEBTA SA LUAM ALL INCLUSIV ) . ACELEASI FELURI DE MANCARE TOT SEJURUL ( O TOCANA UNIVERSALA ,SALATE DE VARZA ,MASLINE ,IAURT ,STRUGURI-INSUFICIENTI SI PEPENE, 3-4 FELURI DE DULCIURI ,ACELEASI IN FIECARE ZI . CA SA POTI FACE PLAJA INTR-UN LOC MAI CURAT ,TE COSTA MASINA PANA ACOLO ,PATUL SI UMBRELA.IN PRIMA ZI MANCAREA A FOST INSUFICIENTA SI PROASTA ,LA FEL SI IN ULTIMA SEARA CAND NICI MACAR ACEA TOCANA NU O MAI GASEAI DUPA ORA 8:30. A DOUA OARA NU MA MAI PRIND PE ACOLO.
mihaelaiacovache
Postat pe 1 Septembrie 2009 20:53
Pot spune ca am avut un concediu de cosmar anul acesta in Kusadasi la hotel Melike in care am gasit o mizerie de nedescris atat in camere cat si pe holurile hotelului. Incredibil a fost cand dupa vreo trei zile, in baie, pe podea au aparut niste larve negre care se tot raspandeau prin toata baia, cand am reclamat asta la receptie, ne-au oferit un spray pt. gandaci si raspundul foarte relaxat : sa vedeti cum e in taberele de supravietuire !!!
Sincer, a fost socant. Pe langa mizeria din hotel, mancarea la fel de mizerabila, la propriu - am avut surpriza sa gasesc fire de par in mancare...iar personalul de la restaurantul hotelului este de o indolenta si o nesimtire fara margini, micul dejun incepea atunci cand aveau chef sa se trezeasca, la 7:30, la 8 ,pe la 9, 9 fara un sfert.
A fost CUMPLIT, nu riscati MELIKE
vivio
Postat pe 20 Noiembrie 2009 20:36
Am vb cu multe cunostinte care au fost in Turcia,fie la Kusadasi,fie in Antalaya,fie in Kemer,dar la 5* si au fost super multumiti si impresionati,dar..cum spuneam "dai un ban dar stai in fatza",oricum am observat ca trateaza omul dupa "starea materiala",probabil ca si la noi in tara la 5* e super,iar in rest...
babalica
Postat pe 7 Decembrie 2009 08:41
Se pare ca in Turcia nu poti merge in vacanta decat la 5* daca vrei sa fii tratat ca un om ? Sincer, am fost mai interesata de vizitarea obiectivelor turistice decat de stelele hotelului.
Am fost si in Grecia, iar la acelasi numar de stele am gasit curatenie exemplara si oameni de foarte mult bun simt !

vivio
Postat pe 7 Decembrie 2009 19:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ro WOW Best Romanian Server !! 1 De la: alexutzafk 1 Noiembrie 2010 23:00
Ce fac copiii în vacanþa de iarnã? 2 De la: carmen_natural 13 Februarie 2011 17:48
CETATEA SOIMOS 5 De la: sweetwhisper 24 Iunie 2010 23:34
amintiri 5 De la: calator 3 Mai 2009 12:45
5 euro gratis ! 1 De la: lazy002573 18 Iulie 2010 12:45