Setari Cookie-uri

Vila Rena Paralia

A fost cineva cazat la Vila Rena din Paralia . Cum este aceasta vila ...ma intereseaza doar daca e curata camera : baia , paturile etc. in rest conditiile mai putin.
http://www.rena-bs.gr/ este site-ul vilei Rena.
Astept sa imi raspunda cineva care a fost cazat aici.
falexandru
Postat pe 15 Iulie 2009 12:53
buna,

te cateva zile tot caut si eu pe cineva care sa imi spuna cate ceva despre aceatsa vila, mai intereseaza daca este sau nu curata.
eu am gasit o oferta pentru aceasta vila la vilextur, plec in septembrie, si sper ca pana atunci sa gasesc si eu pe cineva care sa imi spuna cum este vila.
dc afli ceva please let me know, adresa mea de mail este scarlet_andra@yahoo.com, mess: scarlet_andra
s_andra
Postat pe 17 Iulie 2009 12:43
mie nu prea imi inspira incredere :)
whitewizzard
Postat pe 27 Iulie 2009 10:02
buna.
am scris mai devreme urmatoarea poveste despre vilextur si rena, si apoi am vazut post-ul tau. citeste si vezi cum reusesti sa iti faci sejurul mai placut iar daca mai vrei informatii, te rog sa imi spui:


are dreptate cine spune ca Paralia e buna pentru o prima iesire in Grecia. Sunt destule moduri de petrecere a timpului (discoteci, magazine de suveniruri, taverne, stradute pentru plimbat) atat in orasel cat si in jur.
- noi am plecat din Bucuresti cu agentia Vilextur - agentie pe care NU o recomand nimanui...autocarul nu a avut scaune rabatabile si niciuna din facilitatile anuntate (si desenate frumos pe caroserie..), aproape de Tesalonic era sa se strice, abia se chinuia sa urce dealurile si pantele din zona, iar "ghida" din Romania nu a facut decat sa ne numere la urcarea in autocar si sa ne anunte ca am ajuns la granite. La plecare nici nu s-a mai obosit sa ne salute..oricum platisem excursia asa ca nu mai prezentam niciun interes pentru ei
- foarte important – agentiile noastre de turism s-au obisnuit sa vanda toate locurile, inclusiv cele 5 din spatele autocarului unde nu poti rabata scaunul si nu ai nici macar o bara de sprijin sau ceva sa te separe de cel de langa tine, iar un drum de 14 ore in aceste conditii nu e chiar placut. Asa ca incercati ca la rezervare sa verificati ce locuri primiti in masina (locurile sunt aceleasi la dus si intors).
- atentie mare si la excursiile optionale organizate. de exemplu, cei de la vilextur au parteneriat cu o agentie din Paralia care ne-a primit foarte frumos cand am ajuns si ne-a oferit excursiile la niste preturi astronomice. Noroc ca citisem pe forum inainte despre preturile practicate si am putut alege cea mai buna varianta. Am preferat sa ne deplasam in excursii cu Tramp Travel si am fost super multumiti. Atat Radu (cel care este in agentie si face inscrierile) cat si Vlad si Mandita (ghizii) au fost extraordinari, dornici sa ofere toate informatiile si sa ne fie de folos. Preturile la ei sunt: Skiatos 28 euro/pers, Olimp 10 euro/pers, Meteora 15 euro in comparatie cu ceilalti care au 35, 15, 25. Cazarea a fost la hotel Rena (teoretic de 3 stele, practic de 2) - hotel curat , camere mari pe fata, foarte mici pe spate (atentie, camerele din spate sunt foarte apropiate de alt hotel si centrala acestuia face un zgomot crunt de nu poti dormi cu geamul deschis).
- prin Paralia se pot gasi si lucruri bunisoare (in special suveniruri) dar incercati sa mergeti pe stradutele mai departate de plaja, spre olimpic beach- preturile sunt mai mici si gasiti articole diferite decat in centru, unde se inghesuie toata lumea (magneti de frigider 1 euro, cani 1-2 euro, sticlute de uzo pt cadou 1-3 euro).
- multe persoane merg in paralia pentru blanuri si cad in capcana preturilor de 50-100 euro. Incercati sa evitati magazinele cu super oferte din centru si porniti pe stradute (de ex de la mc donald’s in stanga/dreapta dar cat mai departe de plaja) unde cu 200-300 e gasiti blanuri de calitate. Din pretul pe care vi-l spun ei, se pot negocia cam 50-70 euro.
- supermarketurile sunt foarte convenabile (lidl, myticas, mai e unul cu ab…- nu mai stiu exact cum se cheama).
- la katerini ajungeti foarte usor, din centrul Paraliei luati bilete de la automat (1.3 euro/pers/calatorie) si mergeti pana in centrul orasului Katerini, pana la biserica mare. De acolo inainte (cam 150 m) incepe strada pietonala cu magazine si restaurante. Marfurile nu sunt spectaculoase (pantofi, haine sport, haine obisnuite- nimic deosebit, ochelari de soare..) iar preturile marisoare.
- ca excursii noi am ales Skiatos (obositor, mergi cateva ore cu autocarul si vaporul – dar merita atat oraselul care se viziteaza cat si plaja Coconaris cu apa super curata si plaja foarte fina), Meteora (impresionant) si Olimp (am avut noroc de vreme senina cat timp am fost pe munte si am putut admira toata Riviera olimpului (superb)
- plaja din paralia era curata, nu am vazut alge si meduze…doar intr-o zi fusese furtuna pe mare si ajunsesera la mal niste ierburi marine, dar nimic ingrijorator  oricum nu se compara cu explozia de alge din Marea Neagra
- conationalii nostri se remarca din prima, sting tigarile direct in nisip, striga pe plaja, arunca gunoaie pe jos, iar la plecare, cand ne-am urcat in autocarul care adusese seria noua de turisti am gasit numai ambalaje si sticle in masina, gunoi pe care l-am strans noi pentru ca turistii au fost prea ocupati iar celor de la agentie nu le-a pasat sa ii intoarca sa curete.
- concluzie: - paralia e ok
- vilextur – evitati pe cat posibil
- tramp travel - ok, recomand
mmmm_lazy
Postat pe 17 August 2009 18:01
Salut. Evitati pe cat posibil Vilextur. Transportul in cazul nostru a fost execrabil. Cazarea nu mai vorbesc, mai ales ca am fost cazati pe partea din spate. Pe scurt: nu merita si nu recomand nimanui vilextur.
alecsandrubogdan
Postat pe 19 August 2009 15:30
sunt putin out of topic ,
pentru cei care vor merge prima data in grecia este ok paralia doar daca nu vor schimbari prea mari fata de eforie...
diferenta este la servicii care intradevar sunt grecesti si te simti binevenit, dar atmosfera generala este romaneasca, multa galagie , bazar pe langa plaja, Recomand daca vreti sa stati in paralia sa folositi cu incredere barurile de pe plaja...(sezlonguri gratis cu singura conditie sa comanzi ceva la ei)...
dar nu cred ca acesta este farmecul greciei ... recomand chiar si pentru prima data o destinatie mai deosebita , pentru a putea simti diferenta fata de romania...incercati Corfu, este extraordinar, sau Tasos...
recomand deplasarea cu masina proprie si rezervarea pe internet pt cazare si nu in ultimul rand mersul in perioada de inceput a sezonului sau la sfarsit (inceputul lui iunie si septembrei)
cristian72
Postat pe 14 Decembrie 2009 08:36
sal
eu am fost spre sfarsitul sezonului si a fost foarte ok
am citit alte parereri de mai jos si tin sa iti spun ca sunt absolut absude. nu poti cere pentru 100 euro luna de pe cer.
noi am avut camera la parter pe spate pt ca ne-am inscris p ultima suta de metri dar nu a fost nici un inconvenient pt asta. a fost liniste si curatenie iar proprietarul super.
nu se ofera prosoape si se vine nimeni sa faca curatenie in camere dar asta ne-am spus de la inceput. oricum daca impart banii platiti cred ca am dat cam 10 eur pe noapte de pers.... asa ca ce puteam cere de banii astia? la noi la eforie mi-au cerut 100 lei pe noapte de pers si am gasit mucegai si lenjeria murdara...asta ca s anu povestesc de baie...
de excursii nu stiu sa iti zic f multe pt ca am fost doar la meteore iar acolo a fost f ok totul (vizite, autocar ok, ghida f pregatita etc).
pe drumul de rom -grecia am avut autocar tot de vilextur dar nu au fost probleme pe drum...soferii super de treaba..ghida a dat multe informatii, ne-a trecut f rapid vamile, ne-a cazat f repede.... chiar a trecut usor drumul acela lung pt ca au fost f haiosi si ne-au binedispus (chiar si pe noi cei de pe ultima bancheta :)) ).
cred ca pentru fiecare concediu primim ceea ce platim. cine vrea sa plateasta 100-200 euro nu trebuie sa ceara 5* ai all inclusive
lazy001647
Postat pe 6 Ianuarie 2010 12:44
buna ziua!
am vazut ca ai fost anul trecut in grecia si ai scris ca in autocar ai avut scaunele de pe bancheta din spate a autocarului!
merg si eu in grecia anul acesta cu europa travel in aceleasi conditii (au fost ultimele locuri pe care le avea agentia pt zakynthos) si vreau sa te rog sa-mi dai mai multe detalii despre confortul/disconfortul pe care ti le ofera locurile respective!
vreau sa stiu daca sa renunt la sejur sau daca pot face fata la transportul asta care tine vreo 20 de ore!
multumesc mult!
bleugen
Postat pe 4 Mai 2010 08:07
Buna!,
daca afli ceva de Grecia-ZAKYNTHOS- VILLA MARGARITA- te rog anunta-ma... merg tot cu europa travel pe 24 mai 2010 (www.gabriela.panaite@yahoo.com)
Eu am mers cu acceiasi agentie si in Corfu( de doua ori, caci mi-a placut f. mult)Thassos, Halkidiki , numai cu autocaruuuuu!!!
Depinde mult calatoria de soferi, ghida-insotitoare , si nu in ultimul rand de grupul din autocar !!!????
kudika133990
Postat pe 4 Mai 2010 09:18
De la: bleugen, la data 2010-05-04 08:07:58buna ziua!
am vazut ca ai fost anul trecut in grecia si ai scris ca in autocar ai avut scaunele de pe bancheta din spate a autocarului!
merg si eu in grecia anul acesta cu europa travel in aceleasi conditii (au fost ultimele locuri pe care le avea agentia pt zakynthos) si vreau sa te rog sa-mi dai mai multe detalii despre confortul/disconfortul pe care ti le ofera locurile respective!
vreau sa stiu daca sa renunt la sejur sau daca pot face fata la transportul asta care tine vreo 20 de ore!
multumesc mult!
kudika133990
Postat pe 13 Mai 2010 15:33
Pe data se 14 mai 2010 am plecat prin agentia Vilextur la Paralia Katerini,Vila Rena;un sejur de 7 zile;transportul a fost bun,nu au fost probleme deosebite,ghida,o persoana deosebita ne-a prezentat pe tot parcursul drumului obiectivele turistice cele mai importante;singurul lucru care a lasat de dorit era faptuil ca autocarul,dotat cu aer conditionat,avea scaunele foarte incomode;cand am ajuns in statiune,am fost primiti ospitalier de agentia lemonas,care ne-a si cazat in vila respectiva;cu aceasta agentie am facut si excursiile optionale;ghida vorbea limba romana si a fost o placere s-o ascult vorbind despre meteore,insula schiatos,etc.
Camerele de hotel erau micute,dotate cu toate necesitatile pentru un sejur de 7 zile(frigider,plita electrica,tacamuri,farfurii,pahare,cratita)Nu erau dotate cu prosoape,hartie igienica;cearsafurile erau curate,trebuia sa-ti faci singur curatenie)Preturile in statiune erau aceptabile,erau ff multi vanzatori romani,si te puteai descurca usor.
aaaaaa_lazy
Postat pe 24 Mai 2010 19:50
Am fost cu agentia Vilextur in Paralia la vila Rena si-ti pot sune ca a fost una dintre cele mai urate vacante in principal din cauza cazarii.Pe internet scria ca aceasta ''minunata '' vila are 2 stele plus,vedere la mare,baie curata...dar cand am ajuns acolo am suferit un soc.Baia era in ultimul hal,vederea la mare nu exista indiferent de unde te uitai,iar pe usa camerei scria ca vila este de o stea!Ce sa mai vorbim despre faptul ca am fost cazati intr-o camera cu vedere fix in camerele celor de la Villa Sunny,exact langa un aparat care facea un zgomot infernal noaptea.Dormeam cu tv-ul(care nu prinde bine decat 4 programe) deschis numai ca sa nu mai auzim huruitul ingrozitor.Hartie igienica nu ne-au dat decat o data,iar cand am mai cerut baiatul de la receptie,Kostas(care nu ne-a salutat absolut niciodata in 8 zile),ne-a spus sa mergem la magazin sa ne cumparam.Cat despre prosoape,schimbarea asternutului sau luarea gunoiului..ce sa mai zic..erau doar vise frumoase.Dupa ce ca am mai platit si 35 de euro pe aerul conditionat curentul s-a intrerupt de 3 ori lasandu-ne in caldura infernala si fara lumina.Apa a fost si ea o amintire de doua ori exact in momentul in care aveam sampon in cap.Farfuriile din bucatarioara improvizata aflata chiar in fata patului erau sub orice critica,iar in pahare am gasit furnici.Sugestiv ne-au lasat pe terasa un mop ce parea vechi de cel putin 2 sezoane si o matura plina de smocuri de par.Mi-am cumparat Clin,Fary si Domestos si mi-am facut treaba.Doar eram in vacanta nu?Ca dovada ca nici macar nu se uitau in frigidere si dulapuri dupa ce plecau turistii,sora mea a gasit in dulap doua perechi de chiloti murdari si in frigider niste branza .M-am intors acasa cu toata partea stanga a fetei umflata de la aerul conditionat care era exact deasupra capului,dar fara de care nu puteai sta pentru ca era mult prea cald.M-am uitat la pozele de pe internet cu vila rena postate pe site-ul agentiei vilextur.Asa ceva NU exista acolo.Arata ca au si prosoape, baie calumea , veioza si covoras pe jos.Ma rog..nu o sa mai calatoresc cu aceasta agentie niciodata si nici la vila Rena nu ma voi mai caza cat voi trai.
kudika312573
Postat pe 8 August 2010 15:08
Salut;am fost cazata la aceasta vila in luna mai 2010;nu toate camerele sunt la fel de mari;eu am stat la etajul 1,intr-o camera micuta,cu balcon;in camera se gasea o chiuveta de bucatarie,plita electrica,si cratite,farfurii,tacamuri,pentru a putea face mancare;se bazeaza pe autogospodarire,adica in tot sejurul,iti faci singura curat;aerul conditionat era contra cost,5 euro pe noapte;era o camera curata dar cam inghesuita;ce vreau sa -ti specific,camera de alaturi era mai mare si mai spatioasa;nu mai tin minte nr camerei;am fost multumita de agentia vilextur care era asociata cu o agentie din grecia;preturile la excursii erau aceleasi la toate agentiile grecesti.mancarea convenabila,si mai buna decat in turcia,s-au pe litoralul romanesc;distanta de la vila la mare este acceptabila,adica 5-10 minute de mers pe jos.
aaaaaa_lazy
Postat pe 8 August 2010 20:06
Oameni buni, daca vreti conditii, nu mergeti la Paralia...acolo e tigania...
kudika226898
Postat pe 9 August 2010 21:08

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
antalya -hotel rixos lares 1 De la: mirela69 24 Martie 2010 14:22
SI BULGARIA ESTE VECINA CU ROMANIA!!! 35 De la: sorinela 18 Martie 2013 21:17
CROAZIERA PE DUNAREA DE SUS 1 De la: mitu_stefan2000 19 Martie 2010 10:04
Le Chateau De Prestige Spa & Thalasso deluxe 5* - Goynuk , Kemer 10 De la: lazy002525 6 Iulie 2010 18:46
rauris 6 De la: ligy 12 Martie 2009 21:03