Plec la Londra

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
Fosta membra Kudika.ro
Vreau sa fac o iesire de 10 zile la Londra. Ce sfaturi imi dati? Transport, obiective, suveniruri, locuri bune si ieftine de mancat, magazine, parcuri. Cum sunt oamenii? Poate are cineva si harti pentru orientare. Multumesc.
Raporteaza abuz de limbaj
lucian2itf Avatarul lui lucian2itf

14 mesaje
Membru din: 20/11/2007

Drag Ilinca, pleci la Londra. Hei, la Londra nu la Bucureti. Tu i faci probleme de hart? Pi nici nu cobori bine din avion i te izbeti de Info Point unde ai tot ce vrei n materie de orientare. Eu nu am ajuns pn la Londra, dar i spun acestea ca un fost turist prin Munchen, Innsbruk, Salzburg, Viena (de vreo trei ori), Budapesta... Mai mult, hotelurile i ofer zeci de pliante, hri cu tot. Ct despre locuri bune caut pe net i vei gsi foarte multe date. Despre oamenii din lumea civilizat "no problem", s nu prea vorbeti romnete sau dac vorbeti s nu te aud i alii. S-ar putea s regrei.
Vacan plcut i amintiri frumoase.
Raporteaza abuz de limbaj
andrule85 Avatarul lui andrule85

8 mesaje
Membru din: 7/09/2008
Oras: miercurea ciuc

Tocmai de doua zile am fost la Londra si vreau sa spun ca e un oras ce merita vizitat,dar ai nevoie de mult timp si de incaltaminte pe masura daca mergi pe jos.pe harta distantele par mici dar in realitate sunt un pic mai mari iar hartile le gasesti la tot pasul.In materie de vizitat nu rata national galerry,daca iti plac impresionisti e o expozitie de monnet,in rest locurile pe care le stie toata lumea.sa ai destui banuti la tine pt ca e un oras foarte scump de ex. o calatorie cu metroul e 4 lire.a,si umbrela,timpul e inselator.
Raporteaza abuz de limbaj
c_catalyna Avatarul lui c_catalyna

5 mesaje
Membru din: 7/11/2007
Oras: iasi

Felicitari, ai facut o alegere super ok !
Daca pleci singura pt 10 zile, daca ai cazare platita iti trebuiesc vreo 500 lire.
Obiectivele le gasesti pe toate pliantele, la tot pasul.
Iti recomand sa-ti rezervi pe internet bilete de intrare la cate 2-3 obiective, tot pe internet rezervari la tur Londra cu Big-bus(scutesti multi bani astfel).
Magazine super si pt toate buzunarele pe Oxford Street.
Distractie placuta si astept sa ne spui daca ti-a placut.
Raporteaza abuz de limbaj