Mai multe
|
stiu ca nu e tocmai potrivit sa intreb asta,dar...ma gandesc ca sunt persoane care lucreaza in domeniu sau care se pricep m-ar ajuta enorm de mult. Am o firma de prestari servicii si as vrea tare mult sa o fac si mai cunoscuta prin intermediul intrenetului . Eu nu ma pricep la facut saituri sau bloguri,va rog cei care au conostinte sa ma ajutati ,multumesc anticipat!!! Am citit ceva pe net de frontpage sa instalez,ceva de gazduire, ma rog chestii la care nu ma pricep. Sunt dispusa sa fac si o palta mica in semn de recunostinta ptr cei care imi vor face acest sait .multumesc |
|
angel333 Postat pe 12 Octombrie 2009 12:15 |
|---|
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| low-cost weekend in Roma | 8 | De la: zsilvia18 5 Martie 2010 16:19 |
| Care trebuie sa fie motivatia unei calatorii ? | 4 | De la: KristianG 27 Aprilie 2009 12:52 |
| Metamorphosis - Grecia "O mare pacaleala" | 23 | De la: ovidiuc70 22 Iunie 2010 22:53 |
|
|
||
| Grecia statiuni | 36 | De la: carmen_natural 6 Martie 2011 23:53 |
| comportamentul consumatorului de servicii turistice din Iasi | 2 | De la: kudika_972485 19 August 2014 14:24 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.