Setari Cookie-uri

vesnicul "de maine" ma apuc de cura...

pt toata lumea slabuta cu burtica sau chiar grasuta exista o solutie al mileniului nostru:saloanele de intretinere corporala.
Pt miresicile din buc. am o recomandare f simpla si in centru
se numeste keiko. adresa e www.keiko.ro Acolo am slabit eu f f frumos si nu s-a pus la loc fetelor...e minunat.
nu vreau sa le fac fetelor de acolo reclama pt ca nu am nici un interes dar si atmosfera e super...un adevarat spa la buzunarul oricui...spor la treaba si la relaxat fetelor....
AndreeaNita
Postat pe 2 Octombrie 2008 14:45
Cumparati cartea Mihaelei Bilic
stylisimo
Postat pe 19 Octombrie 2008 19:50
Vreau,imi doresc foarte mult sa dau jos vreo 10 kg,macar 5 pana in primavara,dar e atat de greu la 43 de ani.Medicul de familie m-a sfatutit sa nu tin vreo cura de slabire ci doar sa fiu ponderata,sa nu mananc dupa ora 20,00 si sa fac multa miscare ,ceea ce e atat de greu!!! Mi-as cumpara un aparat care sa ma ajute dar...vorba lui"nu doar sa-l cumparati",poate dak l-as avea in casa m-ar tenta sa-l folosesc,care ziceti ca e mai bun?Cele 10 kg sunt in plus si trebuie intrun an sa scap de ele !!!
babalica
Postat pe 20 Octombrie 2008 15:27
varianta cu aparatul acasa nu tine,eu mi-am cumparat o bicicleta medicala,am folosit-o 1 saptamana si m-am plictisit.Daca vrei sa faci sport,mergi la sala,acolo de rusine vei face ce-ti recomanda specialistul.Succes!
stylisimo
Postat pe 21 Octombrie 2008 17:05
Nelu_lumi, daca asculti sfaturile medicului si faci un pic de miscare, vei reusi. Eu sufar de hipertiroidism si iau foarte usor cateva kg intr-un termen scurt sau reversul. Cel mai indicat este sa mergi la aerobic de 3 ori pe saptamana. Lucrul in echipa te stimuleaza. Poti incerca la Onix, langa 4 Amici, la Forex in Tractoru' sau la Ursus in Racadau. Mai sunt sali, dar eu doar de astea stiu.
fantome
Postat pe 22 Octombrie 2008 08:45
acesta este site-ul meu de pregatiri pentru nunta.va invit sa va alaturati grupului si sa va inregistrati daca va face placere.multumesc! http://kentutza.at.ua/

Postat pe 2 Decembrie 2008 01:35
Buna,dragele mele,cer si eu un sfat de la voi,am gasit o oferta buna la bicicleta medicinala,as putea so cumpar sa pedalez si eu cand ma uit la tv,ma ajuta sa dau macar 5 kg jos pana in mai ,iunie,bineinteles cu regimul de rigoare ,merita sa bag banii in ea?Multumesc anticipat pentru sfaturi!!
babalica
Postat pe 2 Decembrie 2008 15:20
Fantome ai mare dreptate cu sala dar ,crede-ma ca nu am nici cu cine sa merg si nici timp disponibil.Poate cand insor baietii!!Multumesc de sfat!!!
babalica
Postat pe 2 Decembrie 2008 15:25
nelu lumi..daca duci o viata sedentara, efortul depus pe bicicleta te va ajuta sa slabesti. Eu iti recomand bicicleta eliptica(misti si ghidoanele) nu cea statica deoarece pune in miscare mai multe grupe de muschi.

Daca combini doaua sesiuni de bicicleta(dimineata si seara) si o alimentatie bazata in special pe fructe si legume cu siguranta vei slabi.Un kg pe luna nu este mult si nici riscant pt sanatate.

Sa stii totusi ca principalul factor in pierderea greutatii este regimul alimentar deci sa fii foarte atenta ce si cat mamanci iar bicicleta ajuta mai mult la conturarea corpului.

Eu zic ca se merita sa o iei att pt aspect cat si pt sanatate.Rezultate vizibile vei avea dupa cateva luni bune sa stii.

Si-ti mai spun un mic truc: seara, dupa sport,fa-ti un dus relaxant cu un gel de dus nou(rasfata-te cu "evidence" de la Yves Rocher-35lei noi) apoi da-te cu crema de corp(de care ai, vrei sau te tine buzunarul) si te vei simti foarte bine si ingrijita. Daca ai pielea grasa si nu vrei sa te dai cu crema de corp ia-ti o crema pentru vergeturi si foloseste-o preventiv pt a nu avea surprize.

Mult succes iti doresc!
caurea_grace
Postat pe 3 Decembrie 2008 17:52
eu unul sunt atent mereu cu greutatea mea si astept acelasi lucru de la partenera mea

sunt constient ca asta demonstreaza superficialitate din partea mea si nepasare fata de ceea ce este in interior ... dar 100% nu as putea sa stau cu o fata care ia in greutate si nu este interesata de aspectul exterior ...

bine recunosc nu as reactiona nesimtit ... pur si simplu as lua asta ca un bilet de voie sa ma duc si la alte fete ... sa nu mai fiu atent cu ea ... si in general sa o fac sa se sature de mine si sa ramana cu burtica ei
mau77mau
Postat pe 9 Decembrie 2008 11:05
peste 50% din oameni gandesc ca tine mau iar 99% nu recunosc...
caurea_grace
Postat pe 11 Decembrie 2008 13:35
Marea problema e atunci cand faci o obsesie din Kg. Vedetele au lansat silueta androgina si toate fetele se chinuie sa arate ca ele. Eu nu as vrea sa fiu atat de slaba, sunt atenta la kg, dar nu as dori sa cad nici in cealalta extrema. Am 1.64m si 52 kg. Mi-am impus singura o bariera, nu mai mult de 54 kg si nu mai pitin de 50. Am avut in urma cu cativa ani 46 de kg si toata lumea imi spunea ca sunt mult prea slaba.
fantome
Postat pe 13 Decembrie 2008 12:48
Va multumesc pt sfaturi,imi sunt de un real folos,astept poate vine mosul cu bicicleta. Sanatate tuturor si o silueta de invidiat!!!
babalica
Postat pe 14 Decembrie 2008 13:54
De la: fantome, la data 2008-12-13 12:48:51Marea problema e atunci cand faci o obsesie din Kg. Vedetele au lansat silueta androgina si toate fetele se chinuie sa arate ca ele. Eu nu as vrea sa fiu atat de slaba, sunt atenta la kg, dar nu as dori sa cad nici in cealalta extrema. Am 1.64m si 52 kg. Mi-am impus singura o bariera, nu mai mult de 54 kg si nu mai pitin de 50. Am avut in urma cu cativa ani 46 de kg si toata lumea imi spunea ca sunt mult prea slaba.


erai ca o fantoma ?
mau77mau
Postat pe 14 Decembrie 2008 17:15

Da, Mau. Daca stau bine sa ma gandesc, ai dreptate.

Fetelor, nu exagerati. In primul rand trebuie sa invatati sa va iubiti, sa stiti ce aveti mai frumos si sa scoateti acel lucru in evidenta. Am vazut multe fete care au ceva peste greutatea ideala dar care sunt mandre de ceea ce sunt si sunt iubite asa cum sunt.
Nu va indemn sa deveniti obeze, nici gand. Aveti grija de voi, dar nu faceti tragedie din 2-3 kg.
fantome
Postat pe 15 Decembrie 2008 16:24
Bineinteles ca ai dreptate fantome..

La urma urmei viata asta se rezuma la a trai tu cu tine insuti impacata, in liniste si armonie si asta presupune clar sa inveti sa te accepti si sa te iubesti asa cum esti si sa incerci sa-ti scoti in evidenta calitatile in asa fel incat sa-ti eclipseze "defectele".

Faza e ca ,daca intradevar poti face ceva ce iti imbunatateste calitatea de viata, fie ea o amarata de dita sau o operatie estetica sau o skimbare de partener sau orice, absolut orice ce ne-ar ajuta sa capatam incredere in noi, nu trebuie sa stam pe ganduri: s-o facem!!!

Este viata noastra, noi ne bucuram de fericirea noastra si noi ne plangem lacrimile noastre asa ca meritam sa facem orice sacrificiu pt noi insine.
caurea_grace
Postat pe 19 Decembrie 2008 12:47
ªi eu am fracturã pe coloanã, dar pot sã fac abdomene. Am fost la gimnasticã medicalã pt. coloanã ºi mi s-a spus cã pot sã fac orice exerciþiu pânã în momentul când mã doare. Apoi schimb exerciþiul sau fac mai puþine miºcãri.Poþi sã-þi iei un aparat care îþi susþine coloana când faci abdomene.Înceracã ºi tu!Succes! Sãrbãtori fericite!
artica
Postat pe 26 Decembrie 2008 10:41
cea mai simpla metoda de slabit este sa ai un sot cu cativa ani mai tanar si sa crezi ca poate merge la alte tinere si mai slabute,dragostea ajuta sa nu mearga dar mai sunt si alte lucruri.ganditi-va si la asta
MONYK_ADRIANA
Postat pe 28 Decembrie 2008 17:56
intrati pe www.da-slabire.ro si o sa vedeti akolo o gramada de persoane care au slabit pote va motiveaza cine stie .succese mari
adriana_elisa2003
Postat pe 9 Ianuarie 2009 22:22
www.da-slabire.ro incercati si nu o sa regretati.succese mari va doresc
adriana_elisa2003
Postat pe 9 Ianuarie 2009 22:25
De la: adriana_elisa2003, la data 2009-01-09 22:25:25www.da-slabire.ro incercati si nu o sa regretati.succese mari va doresc


sau pur si simplu ai putea sa recunosti ca esti doar o spamista skiloada

daca ai ceva de spus spune aici nu ne ajuta cu nimic persoanele de genul tau care vad in forum doar o masa de manevra pentru o afacere de doi lei
mau77mau
Postat pe 10 Ianuarie 2009 11:10
primul sfat pe care vi-l pot da este sa nu va infometati.Organismul functioneaza dupa niste reguli clare.nu sariti nici o masa,dar aveti grija ce mancati.dimineata trebuie sa fie cea mai sanatoasa si consistenta masa,iar seara(cu cel putin 3 ore inainte de culcare)trebuie sa mancati cat mai usor(salate,fructe...)faza cu ora 18 nu este o regula,dak esti o pers care se culca la 24,nu poti rezista atat nemancata si iar ajungi la infometare...ultima masa cu 3-4 h inainte de culcare.bineinteles ca miscarea este fooarte buna!!!
alyzuzi
Postat pe 20 Februarie 2009 13:58
www.da-slabire.ro intra si vezi mai multe detali despre o salbire sanatoasasau suna la 0761.656.892
adriana_elisa2003
Postat pe 24 Februarie 2009 18:00
Puteti sa mancati si carne ,toata faza este sa nu fie prajita.incercati sa faceti cat mai multe felutri de mancare la cuptor cu legume,evitati cartofi si fara carne de porc,prietenul meu a slabit 2kg in doua saptamani. si pestele este ok.totul este fara prajeli si dulciuri,apropo am uitat cat mai putina paine si de preferabil prajita.fructe cat incape si nu sariti peste micul dejun este foarte important.
eu fac pilates acasa exercitiul de 20 minute si este super ,chiar si pentru intretinere numai, si nu su nt grasa am 1.55 si vvreo 47kg,merita sa nesimtim frumoase!!!
MONYK_ADRIANA
Postat pe 26 Februarie 2009 09:36
http://insanezone.ro/alexandra33-2016.html dati un click si o sa muriti de ras.......merita vazut......(nu e reclama).....:*:*:D:D
andra33_grace
Postat pe 15 Iulie 2009 23:33
Ce zicetzi,masajul ajuta cat de cat la slabit,macar sa mai scada grasimea de pe solduri,e suficient un masaj pe sapt ,timp de o ora?
Eu cred ca masajul e bun si pentru circ.sangelui,ma gandesc ca rau nu poate sa fak ,ca la noi la Brasov,totzi suntem reumatici...sau de inot ce parere avetzi?stitzi bazine in Brasov?si pretzuri? mersi...
babalica
Postat pe 18 August 2009 10:48
Dupa parerea mea pentru a slabi e nevoie de o schimbare destul de consistenta...fiecare ar trebui sa-si analizeze stilul de viata si va vedea unde trebuie sa actioneze.In primul rand la alimentatie dulciurile, fast food-ul,mancatul seara pun serioase kg in plus sau le ajuta pe cele deja existente sa ramana acolo.Apoi miscarea, de orice fel e bine venita.Deasemenea ceaiurile ajuta.Eu una nu cred in cure de slabire , poate au efect pe moment , dar dupa daca te intorci la acelasi regim de viata kg reapar.
Silueta mea nu e tocmai perfecta dar eu ma simt bine in pielea mea si asta e tot ce conteaza la urma urmei cine dicteaza baremele in care trebuie sa te incadrezi pentru a fi frumoasa?NIMENI fiecare este frumos in felul lui...
Gina_A31
Postat pe 23 August 2009 18:47
tarot_healthy
Postat pe 24 August 2009 13:43
Mda nici la mine nu a functionat niciodata acest indemn cu "de maine..." fac si dreg. In plus, eu una nu sunt deloc de acord cu dietele. Mi se pare ca dieta trebuie sa fie un stil de viata si ceva ce iti poti impune oricand. Si in afara curelor de dezintoxicare eu una chiar nu le vad rostul
daniela_castu
Postat pe 18 Ianuarie 2010 12:07
tarot_healthy
Postat pe 11 Mai 2010 15:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
caut coafeza URGENT - astept recomandari 18 De la: kudika442473 27 Septembrie 2011 19:50
Machiaj mireasa 34 De la: kudika_1012859 18 Iulie 2016 12:22
coafura miresei - tendinta spre neglijenta? 23 De la: aaggnnyy 8 Octombrie 2009 19:26
unghii false pentru nunta.... 6 De la: Marry 28 Mai 2010 11:23
Colorarea pãrului cu Excell 10 12 De la: kudika_nikole 25 Decembrie 2011 00:10