Setari Cookie-uri

buna fetelor! ce rochie recomandatii la cineva de statura mica si cu balcon mare?

f f frumoasa rochia ta imi place!!!!!!!!!

raluk4coco

nu te supara insa vazusem mai multe sfaturi unul dupa altul si de aceea
iulik_flore
Postat pe 14 Iunie 2009 15:08
Ms mult1! Stai linistita ca nu ma supar asa repede!
raluk4coco_grace
Postat pe 14 Iunie 2009 17:42
Buna,eu am ca si voi 1.55 si 44Kg si sicer daca mai cautati si nu vreti rochii de printesa eu va recomand ceva in genul celei pe care o am eu ..e la pozele de profil si mi-am dorit asa o rochita de mireasa de micuta.
Sper sa va placa si sa fiti fericite si sa va simtiti super bine si cele mai frumoase la nunta voastra,sa fie asa cum ati visat.
P.S. pt cea care pp sa isi vanda rochia de mireasa ...sa stii k eu nu is superstitioasa de fel dar sincer nu mi-as vinde rochia...nu e bine si eu ti-o sp din exp...mama mea si-a vandut-o....crede-ma ..mai bn te lipsesti de banii aia chiar nu e bine...
Sa fiti fericite si foarte iuibite :*
Ana28
Postat pe 14 Iunie 2009 21:46
whisphers, E SUUUPER SI ROCHITA TA! POATE O ROCHIE DE SEARA GEN MODELUL ROCHITEI TALE DE MIREASA IMI VOI CUMPARA DACA VOI GASI, CA TARE IMI PLACE!...
raluk4coco_grace
Postat pe 3 Iulie 2009 00:48
Toata lumea se plange de sani mari si burtica .. Uite care e problema mea : sani foarte mici ( folosesc push up ca sa para macar de cupa B ) burtica , picioare deformate ( groase , am facut karate si muschii picioarelor au capatat volum ) . de burta scap eu cum scap dar cu sanii ce fac ?? sunt asa mici incat ma tem ca o sa par plata !! :(( Am vazut o rochita babydoll cu un fel de centura lucioasa la mijloc si cu decolteu in forma de U ..foarte frumoasa . Please!! Help!!

Casa De Piatra fetelor !!
inoke
Postat pe 1 Februarie 2010 18:24
Buna
Iti atasez acet link unde sa vizualizezi mai multe modele daca te intereseaza.
http://mariagecollection.webgarden.ro/
mariagecollection
Postat pe 26 Martie 2010 13:42
De la: grace002529, la data 2009-06-11 10:53:15
De la: grace002529, la data 2009-06-11 10:50:54
De la: siu, la data 2008-12-29 08:56:48 Miresica Adi, ce sa zic, poate ca inainte de rochie cauti sa te pui la punct cu scrierea, dar, ca sa nu-ti stric starea inainte de nunta iti dau cel mai realist sfat: pt o tipa mignona(se citeste "miniona"!) si cu pieptul mare se recomanda rochie dreapta, cu trena, eventual, dar nu prea lunga, si,in functie si de anotimpul in care va fi nunta, poti sa ai o rochie cu maneci lungi de dantela sau tull, decolteul trebuie neaparat sa fie in "V" ca sa reduca din impactul pe care il are pieptul mare cu ochii privitorilor. Evident ca si voalul are o mare importanta, nu trebuie sa fie foarte scurt(adica sa fie un pic mai lung decat linia sanilor) si nici foarte infoiat(tot din cauza sanilor!) de preferinta din matase fina transparenta si cu bordura de dantela.Este absolut obligatoriu sa porti sutien sau corsajul rochiei sa-ti asigure sustinerea sanilor! Sa stii ca si femeilor si barbatilor le plac sanii mari, dar la o nunta e bine sa nu fie acesta punctul de atractie, ci mireasa in tot intregul.Daca ai parul lung incearca sa-l prinzi in jumatate coada cal si restul sa-l aduci pe decolteu in bucle largi , tot pentru a estompa efectul pieptului mare. Iti urez o nunta frumoasa si casa de piatra! Sa fi frumoasa!

Sunteti atat de rele! Chiar si tu ai avut o greseala de gramatica...mai studiaa putin problema cu "i" simplu sau dublu!

inainte sa raspunzi tu...da stiu...am mancat un "z". Hai sa vad, ma faci inculta pt asta?
siu
Postat pe 26 Martie 2010 16:10
Draga mea, nu esti inculta, poate doar cam prost crescuta, dar asta nu e vina ta, evident, decat intr-o oarecare masura... In ce priveste problema literelor duble...daca imi arati unde trebuia(in textul meu) sa folosesc doi de "i" sau un singur "i", am sa-ti multumesc si am sa vad daca este o greseala de invatare sau pur si simplu o greseala la dactilografiere. Am curajul sa recunosc o greseala, DACA o fac, si asta spune despre mine ca sunt o persoana educata si dornica de indreptare si invatare si prea putin preocupata de polemica. Asta, impreuna cu faptul ca am in spate o lunga si larga experienta de viata mi-au dat dreptul sa ii spun domnisoarei careia ii era adresat mesajul ca nu trebuie sa uite in nici un moment lucrurile de baza (scrierea corecta fiind unul dintre aceste lucruri!), iar faptul ca nici domnisoara in cauza nu s-a suparat de comentariul meu imi demonstreaza ca si dumneaei este o persoana deschisa criticii si constienta de lipsuri si, cine stie, poate chiar dornica de a se corecta. Ma uimeste cat de dornica de polemica esti dumneata, insa, care, sa ma scuzi, te-ai cam bagat fara sa ai treaba...daca i-ai fi dat un sfat diferit total de al meu as fi gasit rostul rautatii dumitale...Asa, insa, mi se pare ca esti rea tocmai dumneata, si fara nici un rost. Asta denota cat de mult te distreaza sa cauti nod in papura unor oameni pe care nu-i cunosti si mai ales pentru niste motive inexistente! Sincer, nu am o parere prea buna despre aceste site-uri de asa-zisa socializare, si uite ca am dreptate; aici, rar gasesti pe cineva care chiar are interes sa te ajute, dar cu usurinta gaseti delatori, prost-crescuti, chiar si inculti(pentru ca tot iti era dumitale teama ca te incadrez in aceasta categorie! Iti doresc sa-ti gasesti linistea sufleteasca care iti lipseste caci alt motiv al amaraciunii si rautatii dumitale nu gasesc. Incearca sa inveti sa faci deosebirea intre o intentie buna si una rea si sa faci diferenta intre un sfat bun dat din suflet si "lasatul la voia intamplarii". A fost singura mea interventie (SI ULTIMA!) pe un astfel de site, domnisoarei careia ii era adresat ii urez din nou "casa de piatra", iar pe dumneata, te rog sa ma ierti ca te-am bagat in seama - nu meritai! Cu respect!
siu
Postat pe 26 Martie 2010 16:50

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vand rochita de ocazie din vuoal albastru 40 lei 1 De la: costeayone 22 Iunie 2011 16:28
caut rochie de mireasa Maggie Sottero, model: Claudette, Charlotte, Charley si cea mai Anniston 13 De la: andra_fl 29 Octombrie 2010 16:53
Vand rochie de mireasa noua, nepurtata la jumatate de pret 1 De la: Rissi 28 Iulie 2010 09:49
Vand rochie de mireasa cu broderie manuala(superba) 1 De la: grace009646 13 Iulie 2010 21:56
Vand rochie de mireasa cu trena superba! 7 De la: evelinne 20 Octombrie 2010 22:56