Setari Cookie-uri

luna de miere in 2 sau..nu?

stiu ca in luna de miere trebuie sa te relaxezi sa stai cu proaspatul sot sa faci copii eventual.dar...eu parca nu as vrea sa mergem numai noi 2.ar fi bine daca am merge cu nasii sau alti prieteni.in primul rand asa cum e la nunta cu fotografiile asa e si in luna de miere.cine ti le face?trebuie sa rogi cate o pers sa ne faca poze impreuna si apoi...nu vreau sa credeti ca ma plictisesc cu iubitul meu dar...totusi sa stam numai noi 2 intr-o vacanta de 7-10 zile mi se pare putin plictisitor.e altceva cand suntem mai multi..ne distram toti...si seara suntem doar noi 2.voi cum crede-ti ca e mai bine?
kudika226340
Postat pe 16 Februarie 2009 16:25
in nici un caz nu as fi de acord cu asa ceva!!!!
luna de miere de luna de miere
acum depinde de la caz la caz dar noua nu ne place sa mergem nici macar in concediu cu alticineva!!!
am cam fost patiti si pe urma am zis STOP!!!
cu atat mai mult in luna de miere
atunci cand fiecare e cu tabieturile lui, fiecare vrea sa faca ceva
nu e vb k esti seara cu el dar de ce sa nu fii si ziua?
de ce sa fiti 24 din 24 k doar asta presupune luna de miere, nu?
un concediu numai al vostru!!!
plus k noi nu suportam sa ne faca cineva programa, nuuu clar ne-am si certa, k asa se intampla cand mai vin si alti
deci NU!!!!
iulik_flore
Postat pe 25 Februarie 2009 11:46
viitori mei nanasi s-au casatorit anul trecut in vara.au mers la mare in luna de miere si ne-au chemat si pe noi.am fi vrut sa mergem dar am zis luna de miere e pt 2 nu pt 4.noi nu am mers si au chemat pe fratele miresei.au vrut neaparat sa mearga cineva cu ei.dupa ce s-au intors au avut mari regrete ca nu au mers singuri pt ca nu s-au bucurat pe deplin unul de altul.daca nu in luna de miere atunci cand?zicea nasa mea ca fiecare avea idei diferite ce sa faca si ca fratele ei sa nu se simta in plus trebuia in mare sa faca ce vroiau ei.asa ca daca mergi intr-un loc nou nu exista sansa sa te plictisesti.facui lucruri care nu le-ai mai facut,mergeti la cumparaturi,la plaja(sau schi )depinde de perioada.dar eu sunt de parere ca e luna de miere facuta special ca tinerii sa petreaca putin timp fara cunoscuti.stiti cum e fiecare vrea sa dea sfaturi sa incurajeze noii casatoriti.trebe sa uiti de tot si de toate in luna de miere si sa faci ce iti trece prin cap.
cheregi_andreea
Postat pe 26 Februarie 2009 09:15
am uitat mirele murea de ciuda ca trebuia sa faca ce zicea fratele ei.iar daca era cineva din partea lui sigur era invers dar tot era cineva in plus
cheregi_andreea
Postat pe 26 Februarie 2009 09:17
De la: cheregi_andreea, la data 2009-02-26 09:17:21am uitat mirele murea de ciuda ca trebuia sa faca ce zicea fratele ei.iar daca era cineva din partea lui sigur era invers dar tot era cineva in plus

asa e! nici eu nu sunt de acord nu exista luna de miere in "mai multi"
iulik_flore
Postat pe 27 Februarie 2009 12:27
CAM ASA CEVA....

FETELOR UITATI-VA AICI. SUNT CHIAR CELE MAI FRUMOASA ROCHII

http://www.flu.ro/articole/Moda_si_Stil/Mituri_si_realitati_despre_rochia_de_mireasa.html
iulik_flore
Postat pe 11 Martie 2009 11:28
Depinde de preferintele inviduale, dar din punctul meu de vedere luna de miere este ceva exclusivist.
Este un moment de intimitate si romantism si nu neaparat distractie, ci timp de rasfat reciproc, cu care nu te vei mai intalni, mai ales ca este pe fondul unui sentiment unic.
Daca am merge cu prietenii sau cu nasii s-ar transforma intr-un concediu obisnuit, de care avem timp sa ne bucuram toata viata dupa accea.
Si mai ales dupa toata agitatia de la nunta, eu zc k putina evadare e bine-venita, acest moment de ''egoism'' al cuplului este cat se poate de placut, da senzatia ca nu mai e nimci pe lume decat cei 2 si iubirea si fericirea lor.

Noi am mers in luna de miere la Venetia si am fost cazati intr-o vilutza cu specific venetian. A fost absolut superb, m-am simtit rasfatata si iubita ( cu atat mai mult cu cat destinatia a fost surpriza din partea sotului).
Amintirea lunii de mire,(saptamana de fapt dar asa i s spune) si aclipelor superbe petrecute acolo, mi-a ramas xtrem de draga si poate chiar mai placuta decat cea a nuntii in sine.

Asa k eu zic ca nu se merita sa ratati asa ceva.
bastiuta
Postat pe 17 Martie 2009 13:05
Tind sa cred ( si sa ma contraziceti daca gresec) ca aceasta lipsa de interes sa-i zicem fata de luna de miere si fata de aceste clipe care din punctul unora de vedere sunt de o intimitate unica, se datoreaza faptul ca partenerii au locuit deja o lunga perioada de timp imreuna, inainte de nunta. Si astfel nunta e doar un eveniment si atat, nu mia aduce o schimbare si o apropiere intre cei 2.
E ca si cum am mai face noi o nunta si-am mai pleca in luna de miere dupa 4ani de casnicie. Nu zic ca n-ar fi frumos, dar n-ar mai avea acelasi farmec.
bastiuta
Postat pe 17 Martie 2009 13:14
asa este.m-ati convins.intr-adevar cea mai frumoasa vacanta este luna de miere.merita sa o petrecem doar noi 2 si sa ne bucuram de ea.si asa cum zicea cineva...poate se mai gaseste unu ca vrea nu stiu unde sau altu ca nu-i place acolo...mai bine suntem doar noi si hotaram amandoi ce vrem sa facem.noi nu am stat impreuna dar am fost in fiecare concediu si cu alte persoane.si de asta m-am gandit ca ar fi bine dar...nu.o sa avem timp de concedii in mai multi toata viata,ai dreptate.
kudika226340
Postat pe 17 Martie 2009 16:24
De la: roxette1704, la data 2009-03-17 16:24:25asa este.m-ati convins.intr-adevar cea mai frumoasa vacanta este luna de miere.merita sa o petrecem doar noi 2 si sa ne bucuram de ea.si asa cum zicea cineva...poate se mai gaseste unu ca vrea nu stiu unde sau altu ca nu-i place acolo...mai bine suntem doar noi si hotaram amandoi ce vrem sa facem.noi nu am stat impreuna dar am fost in fiecare concediu si cu alte persoane.si de asta m-am gandit ca ar fi bine dar...nu.o sa avem timp de concedii in mai multi toata viata,ai dreptate.

bravo, roxette, alina are dreptae!!!

iulik_flore
Postat pe 18 Martie 2009 12:47
Cumnatul meu s-a casatorit la 2 saptamani dupa noi si cum ne intelegem toti 4 foarte bine, ne-am luat o vacanta in Grecia la acelasi hotel. A fost foarte marfa. Ne-am si distrat si am avut timp si doar pentru noi. Asta pentru ca si ei si noi am respectat dreptul la intimitate si nu am luat-o ca pe o excursie de grup. Cu 2 ani in urma am fost cu celalalt cumnat al meu, prietenul sorei mele si intr-o saptamana ne venea sa le dam in cap pentru ca nu ne lasau nici un moment singuri...de la 7 dimineata pana la 3 noaptea...
Alexuta_grace
Postat pe 23 Aprilie 2009 10:55
Filmari si fotografii profesionale

Doriti sa retraiti magia din ziua nuntii voastre? Si toate acestea fara stres? Invitaþi-ne la nunta, iar noi va vom asigura cã puteti retrai aceasta zi speciala doar la atingerea unui buton. Nunta este cea mai importanta zi din viata ta. In timp, fotografiile si filmarea sunt singurele care va vor aminti de aceasta zi speciala. Pentru asta suntem noi, echipa cu peste 10 ani experienta in mass-media si in domeniul filmari si fotografii. Fie ca este o reclama TV, un videoclip sau o nunta, ImagineaNuntiiTale vine la toate evenimentele importante pentru tine! Oferim servicii de filmare si fotografiere la cea mai inalta calitate!

Pentru detalii complete despre serviciile noastre, va rugam vizitati site-ul: www.imagineanuntiitale.ro

Pentru mai multe informatii va rugam sa contactati:
Telefon: 0724 568 370; 0764 388 860
E-mail: ataimagine@gmail.com; imagineanuntiitale@yahoo.com

imagineanuntiitale
Postat pe 27 Aprilie 2009 23:42
LUNA DE MIERE e o singura data in viata. concedii cu prietenii, nasii ai timp sa iti faci toata viata... Eu am locuit cu sotul meu un an inaite de nunta, dar asta nu ne-a impiedicat sa plecam singuri in luna de miere. Oricum, preferam sa ne facem singuri concediile. Am avut experienta plecarii in "gasca". Nu ne mai trebuie. Asta pentru ca noi nu aveam un program normal. veneam in camera foarte tarziu si ne trezeam la fel de tarziu.. si ne place sa hoinarim. Ceea ce altora li se parea anormal. "cum sa nu ai un program pe care sa il respecti in fiecare zi?"
in septembrie voi pleca in grecia insa cu cumnata-mea. adik sora-sa. Sa vedem ce o sa iasa. ma risc si de data asta. Abia astept sa ma intorc si sa va povestesc.
lady_me
Postat pe 28 Aprilie 2009 01:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Profesionisti...pro si contra 31 De la: Diamond 24 Iulie 2010 22:03
Cine trebuie sa faca invitatiile? 9 De la: Diamond 24 Iulie 2010 21:25
CE SA MA FAC.SUNT DISPERATA 53 De la: doinapetrut 23 Noiembrie 2009 09:52
Foto Video Trash The Dress - poezia asezata in rama 3 De la: cj25har 9 Iunie 2010 10:47
Pe 22 august 2009 am avut nunta,daca va pot ajuta cu sfaturi,raspunsuri ,idei va stau la dispozitie. 2 De la: grace003710 3 Octombrie 2009 15:22