Setari Cookie-uri

Mama nu il vrea ca ginere..

Fetelor nu stiu ce sa ma mai fac...nici acum ca mai sunt 6 luni pana la nunta mama mea spera ca ma voi desparti de el...suntem de 6 ani impreuna si acum ne-am hotarat sa ne castorim dar mama mea nu este impacata cu gandul asta nu ii place de el ca e prea slab ca cica e prea urat pe langa mine ca nu are bani ...si tot asa chiar nu stiu cum sa o fac sa inteleaga ca eu il iubesc mult si si el pe mine si chiar nu conteaza pentru mine ca nu are bani si ca e slab. Ma tot gandesc la ziua nuntii cand va trebui sa ma imbrac in mireasa si sa vina mirele si mi-e groaza, ma credeti ca nu ma gandesc cu bucurie cand stiu ca cineva nu este impacat cu aceasta casatorie...mi-e frica ca poate nu o sa imi mearga bine si ma mai gandesc cu tristete ca stiu ca mama nu va plange de fericire si emotii ca ma vede in mireasa si de suparare....nu stiu cum sa mai fac sa fie bine
andreeaaugustin_grace
Postat pe 7 Aprilie 2009 20:33
Salut!si eu sunt in aceeasi postura ca si tine,adica sunt impreuna cu prietenul meu de 4 ani si de 1 an locuim impreuna iar pe data de 18 iulie am hotarat nunta.Iar mama mea nici acum nu vrea sa il accepte si imi spune ca nu vrea sa participe la nunta mea si eu nu stiu ce sa fac sa o pt convinge.Am incercat sa vorbesc cu ea dar nu vrea nici macar sa ma asculte,nu stiu ce sa fac.Daca are cineva o idee mai buna e binevenita!Va pup.
kudika038905
Postat pe 7 Aprilie 2009 20:54
daca voi va iubiti viitorii soti nu cred ca are importanta ce cred mamele voastre despre ei.ca e urat sau nu ramane la aprecerea voastra nu a lor nu ele sunt cele care vor trai alaturi de el.ca nu are bani,intrebarea este voi aveti?la mine a fost altfel situatia tatal meu vrea sa ma marit cu o persoana cu bani casa si de toate din punct de vedere material in schimb atractie era nula.ii multumesc lui Dumnezeu ca nu i-am ascultat sfatul si m-am castorit cu sotul meu despre care nu am cuvinte sa spun cat il iubesc.si pentru faptul ca tatal meu este si el fericit de alegerea pe care am facut-o.
mihaelaonu
Postat pe 7 Aprilie 2009 22:17
Nu conteaza ce spune mama, tata...nimeni.... Voi sunteti cei care isi intemeiaza familia, nu ei... Asa ca pana la urma vor trebuii sa accepte faptul ca va iubiti si ve-ti ramane impreuna toata viata. Cu dragoste, respect si rabdare ve-ti trece peste orice problema. Mulat noroc si Casa de piatra, pentru cand va fii sa fie !
Ancush
Postat pe 28 Aprilie 2009 16:34
Oricat s-ar tine tare acum, parinti tot se emotioneaza cand isi vad copiii mireasa/ginere. O sa vezi ca oricat de impotrivita este mama ta, cred ca va plange cand te va vedea imbracata in miresa si cand va vedea cat de fericita esti tu in acea zi.
si, totodata o aprob pe ancatarala. intradevar, nu conteaza ce cred altii, import e sa va intelegei voi, sa va iubiti ca impreuna treceti peste toate. Sper ca pana la urma mama ta sa realizeze ca acest baiat este persoana pe care o iubesti, si ce e mai important si el te iubeste si te respecta.
mie mama imi zicea de cand eram mai mica, inainte sa ma casatoresc ca e alegerea mea si ca eu voi trai cu acea persoana, nu ea. deci important e sa-mi placa mie, nu mamei sau altor persoane.
carmela_grace
Postat pe 28 Aprilie 2009 17:29
Cateodata, din dorinta de a ne proteja, parintii uita unde sa se opreasca. E dureros...
fantome
Postat pe 29 Aprilie 2009 13:08
si eu sunt intr-o situatie asemnatoare,parintii mei nu il accepta pe prietenul meu cu care sunt impreuna de doi ani,nu stiu ce sa ma fac si din cauza asta els-a indepartat de mine,si acum suntem despartiti,el fiind divortat s-a impacat iar cu fosta lui nevasta pe care o iubeste si dupa divort,ce parere aveti..........?
grace002670
Postat pe 28 Mai 2009 15:27
La mine problema a fost tatal meu. Ma tot intreba ce vad la uratul ala, ca nu are cu ce sa ma intretina.... chesti din-astea, doar-doar o sa il las. Intr-o buna zi l-am intrebat pe tatal meu daca se culca el cu sotul meu, sau daca merge el cu sotul meu de mana pe drum. S-a uitat cam mirat la mine. Si i-am spus ca atata timp cat mie nu mi-e rusine sa merg cu el pe strada, sa ma sarut cu el, atunci care-i problema? Si in privinta banilor i-am spus sa stea linistit, ca nu o sa ii cerem niciodata bani. Deocamdata trecura 5 ani de la casatorie (parintii mei nu mi-au dat decat darul de la nunta: 300 de euro) pe la parintii mei nu trecem mai deloc, doar mama mea mai vine in vizita, bani nu i-am cerut tatalui meu si cu sotul meu ma impac foarte bine. Tatal meu nici nu stie unde locuiesc. Asa ca pe mine nu m-a interseat si nici acum nu ma intereseaza parerea nimanui. Daca eu il iubesc, el ma iubeste, pot sa zica parintii nostri cate in luna si in stele, ca nu ii asculta nimeni.
daniian
Postat pe 10 Iunie 2009 08:31
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa, deci suntem 2...... Nici mama mea nu il vrea de ginere si sincer, nu stiu ce sa face.........
Cum o voi convinge,k eu il vreau pe el si nu pe altul, habar nu am.Sper numai k se va plictise sa ma tot bata la cap cu faze de genul : nu-i de tine, tu esti tanara si frumoasa, bogata, din familie buna, iar el ce este? Sincer tare as vrea sa nu fiu in situatia asta, dar din pacate.....asta este
Mai grav este ca nu vrea sa il vada nici macar prin preajma mea.Sa ii spun sigur ( pentru ca pana acum am tatonat terenul) ca vreau sa ma casatoresc cu el...deja ar fi cred prea mult.Nu stiu ce va fi, sper doar ca nimeni si nimic nu ne va desparti.Vreau sa cred asta, si voi face tot posibilul asa sa fie.Bafta.
alice_cornelia
Postat pe 10 Iunie 2009 09:50
buna,
sincer ce spun parintii nu are nicio importanta in legatura cu aceasta tema. ca daca te casatoresti cu cine doresc ei si nu functioneaza cum trebuie tu suferi pe cand ei vor spune: "cine ar fi stiut mama ca e asa..."blea blea. nici ai mei nu l-au vrut pe sotul meu...nici macar nu il vazusera odata in viata...si atunci le-am spus ca ne vom vedea atat de rar incat sa nu ii deranjeze prezenta lui. acum cand si-au calcat pe ideile proaste preconcepute il iubesc...cu el am reusit sa fac casa, sa avem o sumedenie de prieteni, sa ii ajutam pe ai mei...nu trebuie sa il vrea mama sau tata...ca poate nici la ei nu a fost roz situatia...asa ca...aplica un soc...nu vor renunta la tine...iar cand vor vedea ca va intelegeti si ca el e om de treaba...o sa uite ca au aberat la inceput. o spun din experienta. nu vrea sa vina la nunta? foarte bine. in primul rand ea se va face de ras nu tu...eu iti doresc casa de piatra si scapa de problema: vai ce spun ai mei. ai tai nu isi vor asuma niciodata raspunderea pentru greselile tale.inca odata casa de piatra.
aurelina
Postat pe 10 Iunie 2009 10:00
buna .Si eu trec tot prin aceeasi situatie am o relatie de 3 ani si ne gandim la casatorie mama nu il accepta ca nu are studii superioare si nu are bani dar eu il ibesc asa de mult si nu ma intereseaza nimik nici macar parerea ei desi e mama mea si teoretic imi vrea binele.
Deci daca va iubiti sincer unul pe altul puteti trece peste orice.
mult succes
mihaela_patrascioiu
Postat pe 10 Iunie 2009 10:50
Buna,

Si la mine a cam fost (deja pot spune ca a fost) situatia. Suntem Impreuna de 2 ani, forte buni prieteni de 6 ani si in 11.iulie.2009 ne casatorim. Sa vezi ce scandal a facut mama si ce circuri la aflarea vestii de am crezut ca va fi nevoie de o internare la o sectie mai speciala. Pe zi ce trecea ramaneam tot mai miraa de reactiile ei. Daca vrut sa nu facem sarbatorile de peste an timp de 2 ani s-a putut si asa, nu mergeam cu lunile acasa, etc, etc. Cand i-am spus ca ne casatorim am fost foarte sigura ca nu va veni la nunta. Dar uite ca si-a revenit asa de fatada cred pt ca in sufletul ei doar ea stie ce e. Eu/noi nu am cerut nimic. Nunta o facem noi cu banii nostri, etc etc. Acum mergem la ei, dormim acolo, mancam la aceeasi masa, discutm atat cat e necesar ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Mai urmeaza sa uit eu tot circul care a fost(e putin mai greu).

Sa aveti grija de voi! Sa fiti bine! Casa de piatra!
ana_2005_maria
Postat pe 10 Iunie 2009 10:51

credeam ca sunt printre putinele fete caruia i se putea intampla acelasi lucru...
eu vorbesc cu un baiat de 4 ani, la inceput mama l-a accespat da o copilarie de-a mea... dupa un an deja incepuse cu scandal.. cand voi renunta la el, ca e slab, ca nu e frumos... de bani nu putea sa zica ca are servici, insa zicea ca nu e de nivelul meu, nu are facultate... anul asta da bacul.. eu licenta.. v-a da la o facultate.. sa vedem dupa ce o sa-i mai gaseasca...?!

am uitat sa va spun ca tatal meu inca nu stie de el, sau nu vrea sa stie... el doreste un ginere inginer.. cu facultate si servici... dar ma intreb.. daca il gaseam in facultate.. cand putea devenii inginer si sa mai aiba si deja un servici?!

sper sa mai inteleaga tata si sa nu aiba o reactie nasoala...
mamei i-am spus ca la anul am dorii sa facem nunta... a fost un pic mirata.. dar intrebarea ei a fost: ti la el sau e doar o obisnuinta?! i-am zis ce am simtit si si-a dat seama ca nu mai e cale de intoarcere...
enna_grace
Postat pe 10 Iunie 2009 12:01
De la: ahadaragl, la data 2009-04-07 20:54:50Salut!si eu sunt in aceeasi postura ca si tine,adica sunt impreuna cu prietenul meu de 4 ani si de 1 an locuim impreuna iar pe data de 18 iulie am hotarat nunta.Iar mama mea nici acum nu vrea sa il accepte si imi spune ca nu vrea sa participe la nunta mea si eu nu stiu ce sa fac sa o pt convinge.Am incercat sa vorbesc cu ea dar nu vrea nici macar sa ma asculte,nu stiu ce sa fac.Daca are cineva o idee mai buna e binevenita!Va pup.



am eu o idee.. pune-o in fata faptului implinit! pana la urma nu vei putea toata viata sa faci ce iti comanda ea! iti vei face o familie a ta si e normal ca fericirea voastra sa fie pe primul plan! intr-o oarecare masura o inteleg pe mama ta.. iti vrea binele, dar trebuie sa accepte faptul ca tu iei decizii pentru persoana ta si nu ea. nu mai ai 3 ani ca sa iti spuna ea ce sa faci. si va veni la nunta... si daca nu o va face, ea pierde! o sa te faca pe tine sa te simti prost (si daca nu vine, sa nu indraznesti sa regreti vreo clipa) si tot mama ta va ramane, si ea o sa fie cea care o sa regrete ca a ratat un astfel de moment!

sa ai casa de piatra tencuita cu rahat sa nu isi bage nimeni nasul in ea!
araiya_grace
Postat pe 10 Iunie 2009 12:25
Buna fetelor suntem multe in aceasta situatie! Si eu sunt cu prietenul meu de 5 ani impreuna si am trecut prin multe cu ai mei. Cred ca totul a pornit dupa 1 an cand si-au dat seama ca relatia e serioasa si...Am avut o paþanie cu ai mei, mama mi-a gasit pilule si s-a dus direct la tata, nu pot spune ce a urmat apoi, a vurt sa-l bage in puºcarie fiindca eram minora (mai aveam 3 luni si faceam 18 ani) iar pe mine m-a batut in ultimul hal. Am trecut f greu peste acea perioada in luna aceea am avut un soc, am slabit enorm, dupa un timp am inceput sa ne vedem iar, am avut norocul ca liceul era exact langa casa lui. De fiecare data cand ne intalneam ne uitam peste umar sa nu ne vada cineva, a fost un an groaznic, apoi am mai renuntat la frica, incepuse sa ne mearga bine, pana cand mama lui s-a imbolnavit. Pe patul de moarte am rugat-o pe mama mea sa se duca sa vorbeasca pentru prima oara fata in fata, nu a vrut, m-a durut sufletul enorm si inca si azi port durerea asta in suflet, mama vorbise cu dansa decat o singura data la telefon, atunci cand a sunat sa-i roage pe ai mei sa ne vedem in continuare ca ne iubim mult, mama a tipat intruna la dansa. As fi vrut macar ca atunci sa vina sa vorbeasca cu ea, nu mi-a veniot sa cred cata rautate are mama in suflet..Tata nici pana azi nu stie ca suntem impreuna, daca ar fi stiu nu stiu ce s-ar fi ales de noi..La anul dupa ce voi termina facultatea ma voi muta la el, nu stiu cum voi realiza acest lucru, dar v-a fi arte greu, dar cum am trecut peste toate cu multa iubire si intelegere vom trece si peste acest obstacol. Stiu sigur ca taicamiu nu va veni la nunta si nici nu ne v-a ajuta vreodata, nici nu vreau, pentru ca apoi sa-mi scoata ochii, dar ma doare sufletul sa stiu ca nu vor veni la nunta mea.
Succes tuturor! Si Casa de piatra!
seems
Postat pe 10 Iunie 2009 13:30
Fetelor, nici nu ar trebui sa conteze ca parintii sunt sau nu de acord cu cel cu care doriti sa va casatoriti. Eu am un asemenea examplu si nu e deloc placut. Parintii mei m-au impins de la spate (si la propriu, si la figurat) sa ma casatoresc cu cel care imi e sot acum (recunosc, ales de mine la inceput) si cu care am fostr timp de 5 ani pana sa ne casatorim. Chiar ajunsesem sa il iubesc si imi era bine, dar asta doar pentru ca ma obisnuisem cu ideea. Am facut nunta acum 1 an jumatate si ce sa vezi?!?!?! Dupa doar 2 saptamani sotul meu s-a dovedit a fi cu totul alta persoana fata de cel pe care il stiam eu de 5 ani si cu care locuiam de 3 ani... Si nu o persoana tocmai buna. Iar relatia noastra s-a distrus pe parcurs, dupa doar 6 luni de casatorie eu ajungand sa caut consolare in alta parte, acolo unde lacrimile imi erau sterse, si nu provocate; acolo unde auzeam soapte si putem raspunde cu soapte, nu tipete la care sa raspund doar cu tacere, de teama ca ar putea fi mai rau... Si de ce asta? Pentru ca parintii mei nu puteau sa accepte atunci ca iubesc pe cineva; pentru ca acel cineva era prea nepotrivit pentru mine - spuneau ei. Si m-au fortat sa renunt. Si, mai mult (imi ador parintii, nu ii acuz de nimic, nu sunt ei vinovati de esecul meu, ci doar eu, ca nu am avut curaj sa lupt, de teama sa nu ii dezamagesc), acum cand imi este atat de greu, cand casatoria mea este total distrusa, ei nici macar nu concep sa ma sprijine; ei vor doar sa imi repar relatia, pentru ca, in fond, eu am distrus-o (cum spuneam, asa cred ei)... Iar acum as lupta cu lumea toata ca sa pot fi alaturi de iubitul meu, dar se pare ca decizia mea de a urma sfaturile parintilor imi refuza aceasta sansa. Deci, fetelor, faceti ce simtiti, pentru ca, la un momentdat, inima va va da batai de cap, daca nu o ascultati. Mult noroc!
ciella
Postat pe 10 Iunie 2009 14:34
of, of, of.. aceeasi situatie si la mine - parintii nici nu vor sa auda de el ca e cu 9 ani mai mare si e de la tara (desi studii are, si facultate si master). tata o sg data l-a vazut, mama deloc - cu ea nici nu mai vb de el; iar cu tatal doar cand deschide el subiectul si de cele mai multe ori se termina cu tipete.. au ajuns sa ma jigneasca pt ca ei considera ca nu mai am personalitate, ca 'ma duce el de nas'.. e penibil, nu-mi imaginam sa ajunga in asemenea hal relatia cu parintii mei.. si nu stiu ce finalitate o sa aiba toata situatia.
dia_me
Postat pe 10 Iunie 2009 15:49
Cred k din c in c mai multa lume se confrunta cu acest aspect....mama si tata nu au fost niciodata de acord cu relatiile mele ..care era urat care nu avea studii care nu avea bani care e de la tara...etc..Acum sunt cu cineva de aproape 6 luni si mai ca imi interzic sa calce pe la mine ..sa ne vedem...am ajuns sa protestez prin faptul k nu mananc sa le atrag atentia despre ceea ce fac ei...e total gresit.nu mai vreau sa primesc nimic de acasa(sunt studenta)si la vara intentionez sa raman cu el.Ma iubeste si il iubesc si cred k asta e ceea ce conteaza in proportie de 80%,cu riscul de a se supara pe mine,sa nu mai vorbeasca deloc cu mine..etc.Precizez k am 23 de ani in iulie si cred k mi-am castigat independenta in mod corect.Iar daca ei au incredere in educatia pe care mi-au oferit-o...sunt sigura ca in cele din urma cand ma vor medea fericita...vor regreta piedicile puse acum...
Sper sa fie bine pentru toate care se confrunta cu probleme de genul
tzuky_grace
Postat pe 10 Iunie 2009 18:05
Buna seara fetelor!nu ma asteptam ca atatea fete sa fie in situatia in care ma aflu si eu.....si e foarte greu si inca nu am dat la pace cu mama mea dar eu merg mai departe sperand ca mama mea va intelege si isi va da seama ca greseste.Nu vrea sa vina la nunta si nici sa ma ajute cu ceva dar parca as vrea sa fie langa mine in acel momet foarte important pt mine.Araiya Sarut mana pt sfaturi si multumesc tuturor pentru mesaje.Va pup!Sa aveti grija de voi si multa bafta!!!
kudika038905
Postat pe 10 Iunie 2009 19:31
Buna fetelor.am 23 ani sunt casatorita de 2 ani si am o fetita de 1 an .parintii mei nu au fost de la inceput de acord cu sotul meu gasind fel si fel de motive.fata este la parintii mei pentru ca eu sa ma pot duce la servici sa ii ofer copilului tot ce ii trebuie, a si sa nu uit stam cu parintii lui( din pacate ).acum cateva zile am avut o cearta foarte urata in casa si din acel moment parintii mei nu vor sa mai auda nimic de sotul meu.mi-au spus ca el nu mai are ce cauta la ei in casa, dar copilul meu este la ei si ar insemna ca sotul meu sa nu isi mai vada copilul.cred ca ar fii cei mai fericiti sa ma duc la ei acasa si sa imi cresc eu fetita si sa scap de el.nu stiu cum sa fac sa ii impac sa fie bine pentru toti.sincer nu stiu ce sa mai fac
crisss_kiss20
Postat pe 10 Iunie 2009 21:43
BUNA FETELOR,EU UNA CRED CA ASA CEVA SE INTAMPLA CAM PESTE TOT,RAR GASESTI PARINTI SA NU COMENTEZE,SI SA FIE 100%MULTUMITI.DACA TE IEI DUPA EI,SI NU MERGE CASATORIA ZIC DUPAIA PAI ASA MINTE AI AVUT SA TE IEI DUPA NOI,TU STIAI MAI BINE CE E DE CAPU LUI,SI INVERS.ASA CA ,GANDITIVA DE 100ORI INAINTE SA FACETI PASU.O ZI BUNA.
kalis27
Postat pe 11 Iunie 2009 07:52
nu meriti sa suferi din cauza unui....,lasa-l sa fie fericit..dar fii si tu
kudika173199
Postat pe 10 Iulie 2009 12:08
bai frate, citesc si ma minunez! mai nou parintii pun accent pe frumusete si bani s-a intors lumea pe dos!!!!!!!!!!
fetelor...un parinte trece peste orice neplacere, suparare, dezacord de dragul si binele copilului sau...sunt situatii in care parintii au dreptate...insa conteaza cum discuta aceste aspecte cu copii!
de exempu, maman al meu e foarte trendy si cool...divortata...cu un plod (adica sbsemnata)...gandeste atat de eficient...niciodata nu mi-a interzis sa cunosc baieti...nu si-a impus punctul de vedere...ci mi-a aruncat cuvinte "cheie" care sa-mi dea de gandit!..de cate ori nu m-am intors la vorbele mamei...
viitorul meu sot este italian, este mai mare decat mine cu 8 ani...iar mama...a fost prima persoana care a stiut de el...care l-a cunoscut si a dat o sansa relatiei noastre! il place tare mult...chiar e topita dupa el...si nu pt ca ar fi italian cu bani...
majoritate strainilor care vin in romania...nu se muta aici pt ca ii dadeau banii afara din tara lor... deci al meu are bani cat sa traiasca decent...e un barbat bine, dar nu o frumuete extraordinara ...mama mi-a spus asa "daca e om bun, si pare ca este, asta conteaza! sa va intelegeti bine si sa te simti implinita alaturi de el. eu o sa fac tot ce pot sa va ajut!"
...asa ca...ceea ce este bine si normal pt parinti...nu are aceeasi valoare pt copii, raportat la zilele noastre!
oanii
Postat pe 10 Iulie 2009 13:21
eu cred ca e bine sa ascultam de sfaturile mamei...ea stie... si vrea ca fica ei sa aiba un sot bun si iubitor... oricum e valabila zicala ceea:"cine nu asculta de parinti....va plange cu lacrimi fierbinti"...asa ca viitoare neveste...ganditi-va si la asta....
grace002670
Postat pe 10 Iulie 2009 20:18
poti sa ma ajuti si pe mine
sunt si eu in aceeasi situatie ca tatl iubitei nu ma vrea de loc mereu zice ca nu suntem compatibili si baga mereu strambe chiardaca noi ne intelegem bine si ne iubim.iubita mea nu mai rezista ca tacsu sa nu o las e cu mine si ii zice sa se desprata de mine ca asa vrea el.ce sa facem in acest caz aveti vre-o solutie
maryus22
Postat pe 7 August 2009 21:55
cred ca cel mai bine ar fi sa va mutati impreuna si o sa vezi ca pana la urma o sa te accepte...pt ca nu va avea incotro
grace004344
Postat pe 8 August 2009 09:44
cu parere de rau nu stiu ce sa mai fac?tacsu a reusit sa ne desparta el a invins. a facut scandaluri a santajato pe scurt a tocat-o marunt pana cand a zis ca se desparte de mine.ce este cel mai straniu ca acum ia gasit el pe cineav de acolo pe care el il place.deci ce sfat mai imi dati acum cand eu am sufletul gol.
maryus22
Postat pe 9 August 2009 17:52
nu te supara ca te intreb,dar ce varsta are prietena ta de o joaca tatal ei pe degete cum vrea? auzi sa-i gaseasca pe altu...pai ce ea e ciunga,schioapa,chioara de nu-si poate gasi singura un iubit?
grace004344
Postat pe 9 August 2009 21:16
are 23 de ani si nu stiu ce sa mai fac speranta moare ultima eu nu nu pot sa schimb modul de gandire al unui om doar el trebuie sa faca asta.credeti ca alegerea ei este buna?
maryus22
Postat pe 10 August 2009 08:25
Nu te supara ca-ti zic, dar daca te iubea nu se despartea de tine pt ca asa vroia taticul. Cred ca problema este in alta parte, poate te gandesti si la varianta asta
kudika021476
Postat pe 10 August 2009 15:28

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cumpar voal cu buline!! 7 De la: Cassey 21 August 2009 13:38
Vand rochita Sottero & Midgley model Sidney 2 De la: avatarstuff 29 Decembrie 2011 12:17
vand rochie de mireasa alb si negru(agnes toma) pt fete inalte 2 De la: cj25har 17 Iunie 2010 03:42
nchiriez f ieftin rochie de mireasa semisirena tip spaniol, superba! 1 De la: cristinne83 30 Octombrie 2011 13:11
vand rochie de miresa tip sirena rose mari model 2009 0 De la: 1 Martie 2010 15:42