Setari Cookie-uri

Mama nu il vrea ca ginere..

la 23 de ani eu zic ca deja esti cu, capul pe umeri si stii ce vrei de la viata. daca ea era hotarata si te iubea cu adevarat sigur lupta pt tine.asa ca sfatul meu este s-o lasi in pace si s-o uiti pt ca nu merita sa suferi atat pt ea
grace004344
Postat pe 10 August 2009 15:58
mamele mai gresesc si ele citodata, dar asta pt ca va iubesc si vor sa va ocroteasca, hotarirea este de fapt a voastra si cred ca daca ve_ti avea si rabdare cu ele si le ve_ti explica ce parti bune are iubitul vostru ,sigur va vor intelege,pentru ca va iubesc.
grace003710
Postat pe 12 August 2009 11:06
sincer nu stiu ce sa mai cred sau sa simnt.de ce parinti se baga in relatiile copiilor cand ei se inteleg sise iubesc si baga strambe?oare au uitat cum erau si ei inainte.ei nu vad ca fac mai mult rau decat bine?cum sa faci un parinte sa te placa daca el nici nu vrea sate vada ?multumesc
maryus22
Postat pe 22 August 2009 14:17
sa-nteleg ca nu v-ati impacat...imi pare rau pt tine
grace004344
Postat pe 22 August 2009 15:05
el este de acolo de la tara si iy place lui tatal ei de el iar eu sunt de la oras si nu inteleg care este diferenta am job am masina casa cat de cat ....de cand ne-am desprtit nu mastiu mai nimic despre ea.sunt zile cand vreau sa sun sa vb cu ea dar nu se poate ca iasa scandal.stiu cand iubesti cu adevarat nu poti sa uiti pe aceea persoana.
maryus22
Postat pe 22 August 2009 21:33
te inteleg ca n-o poti uita, dar...trebuie.pt ca asa e cel mai bine pt tine.uit-o ca doar nu e singura fata de pe pamant
grace004344
Postat pe 22 August 2009 21:51
cum se poate ca parinti sa faca asa ceva?iubesti si esti iubit si iti pun bete in roate ca nu le place lor de cutarica.de ce tine cont de parerea lui tacsu si nu pune piciorul in prag?
maryus22
Postat pe 22 August 2009 22:04
pt ca poate nu te iubeste atat de mult pe cat crezi tu...la asta nu te-ai gandit?
grace004344
Postat pe 23 August 2009 07:41
cand parinti ei nu te vor si u faci tot ce iti sta in putinta sa ca aceea relatiie sa mearga ast inseamna sa iubesti cu adeavarat incerci sa faci tot posibilul sa nu simti greutatile ei.chiar daca iti este greu faci ceea ce crezi ca iti este mai bine pentru relatie.sunt multe lucruri care nu le inteleg si nu cred ca le voi intelege vreodata.daca esti bun si ai sufelt curat si ajuti tot degaeaba ca exista persoanae care iti pun bete in roate.iubesc cu tot sufletul si aceea persoana stie asta.pentru ea sunt in stare sa imi dau si un rinichi sau un ficat daca este nevoie.sincer nu stiu cum se poarta cel cu are este acum,dar nimeni pana la mine nu facuse nimic pentru ea nu iy zisase ca este frumoasa sau desteapta sau sa iy faca in asa fel ca ea sa se simtea bine.ea a zis ca nimeni nu s-a purtat as ade frumos cu ea pana acum.durerea mea este mare in suflet pentru ca o iubesc tare mult.sper ca intr-o zi tatal ei sa isi dea seama ca nu am fost om rau si sa nu mai catalogheze omul la prima vedere ca se poate insela asa cum a facut cu mine.mai important pentru el este sa iy mearga magazinul lui si nu ca copilul lui sa fie fericit lana cine vrea el.speranta moare ultima si timpul le rezolva pe toate.
maryus22
Postat pe 23 August 2009 19:59
eu chiar iti doresc sa ti se rezolve aceasta problema pt ca tu sa fii in sfarsit fericit...se vede ca o iubesti mult...BAFTA
grace004344
Postat pe 23 August 2009 21:41
da se vede dar tatal ei nu vede asta el vede doar afacerea lui si nu daca este copilu fericit cu cine vrea el.suferinta mea nimeni nu o poate lua.trebuie sa fie ceva mai bun si pentru mine.de ce oare a ascultat de tasu si nu poate sa treaca peste el ?ia interzis sa mai vb cu mine si nici ca amici nu o lasa sa fim de ce oare se paorta asa ca si el a iubit in viata asat si nu ia zis nimeni niimic.vreau si eu un sfat sau ceav care sa ma fac si pe mine sa inteleg si poate sa mai sa mai sper la ceva.
maryus22
Postat pe 24 August 2009 13:59
stii cum se zice speranta moare ultima...dar din pacate la tine nu prea mai e loc sa speri la ceva pt ca intre voi 2 este si tatal ei care din cate vad nu te-ar accepta in veci...iarta-ma ca ti-am spus-o asa direct dar asta e adevarul
grace004344
Postat pe 26 August 2009 08:00
multumesc.timpul va decide.daca asculta de tacsu si vrea sa fie ca el eu nu stiu ce mai pot face.e alegerea ei dar nu stiu dac este cea buna.meritam si eu sa fiu fericit cred ca sie a sufera chiar daca pe afara arat altceva.sanatate
maryus22
Postat pe 26 August 2009 15:17
cum adica meritai si tu sa fii fericit?mai maryus,cum ti-am mai spus nu e ultima fata de pe pamant.stiu ca o iubesti dar daca e sa nu fiti impreuna nu ve-ti fii...asa ca vei fii fericit dar nu cu ea...ci cu alta cu,care probabil vei fii si mai FERICIT. ai inteles?
grace004344
Postat pe 27 August 2009 07:55
as vrea sa aflu si eu niste pareri.
cand cineva o intreaba pe fosta sau actuala iubita ce ai simtit pentru fostul si ce simti pentru actualul iar ea nu stie ce sa raspunda mai rau o incui cu aceasta intrepare.
astept parerile voastre.
maryus22
Postat pe 1 Octombrie 2009 09:29
Draga Maryus22

Asemeanea intrebare nu se pune niciodata. Ca sa aveti o relatie frumoasa trebuie ca trecutul sa fie lasat deoparte. Nici o relatie nu este la fel, nici o iubire nu seamana cu cealalta. Nu se pot face astfel de comparatii.
Important este ceea ce simte pentru tine si atat. Nu trebuie sa te compari cu cel dinaintea ta. Esti unic!
fantome
Postat pe 2 Octombrie 2009 12:02
doamne cat de trist este acest subiect.eu am 23 de ani si sunt cu iubitul meu de 4 ani.anul acesta ne-am mutat impreuna iar de cand s-a intamplat acest lucru mama meanu imi mai da pace.desiin toti acesti ani a facut tot posibilulu sa ma desparta de el,nu a reusit pt ca dragostea noastra este mult mai mare decat ura ei.insa anul acesta a devenit insuportabila,ma jigneste cu cele mai urate cuvinte,despre ele spune numai vorbe urate si totul de la ce??? de la faptul ca m-a cerut de sotie.acea zi trebuia sa fie cea mai frumoasa din viata mea si ea mi-a sticat-o!!! credeti-ma ca am ajuns sa o urasc.spune tuturor ca am imvolnavit-o,ca eu sunt de vina ca o sa moara dar sincer eu nu i-am iesit NICIODATA din cuvant.oare nu merit si eu sa fiu fericita alaturi de cel ales???
legally_oana
Postat pe 24 Noiembrie 2009 15:16
multumesc din suflet pentru toate sfaturile date.am inteles prea tarziu ca daca te porti cu respect si te porti frumos ca un cavaler cu o femeie nu este de ajuns.parinti sunt ceea mai mare problema cand se bag cand nu trebuie in o relatie si o distrug.am inteles ca,cand ti se pun bete in roate si ti se cauta nod in papura se gaseste foarte repede si poate distruge tot ce ai cladit.
cuvintele ca imi pare rau sau ca esti o persoana deosebita nu mai inseamna nimic pentru mine cuvintele sunt doar cuvinte faptele conteaza.doar atat pot sa va intreb unde oare am gresit?
maryus22
Postat pe 13 Decembrie 2009 22:03
pentru toti care iubiti ascultati melodia si in special versurile

http://www.youtube.com/watch?v=bbivX8LLzBU

asta inseamna a iubi
maryus22
Postat pe 13 Decembrie 2009 22:53
sincer cand spun asta ca ma simt ca un idiot care a iubit si nu stie ce a primit in schimb pentru iubirea oferita.multi dintre voi cred ca o sa zica ca nu am dreptate ca mi s-a oferit ceva acolo cat de mic si poate este adevarat,ramene mereu un lucru in urma acel DAR... sau DACA...vad ca in ziua de azi se pune prea mult accent pe starea material si fizica si nu pe suflet respect bun simt dar asta este lumea in care traim.eu doar vreau s intreb un singur lucru:oare cel de care se desparte a insemanta ceva in viata acelei persoane sau a fost doar o simpla jucarie sau doar o aventura?
maryus22
Postat pe 26 Decembrie 2009 23:27
Si eu am probleme cu mama da tot de bani si cum ca are mai putine clase. chiar daca lam convin sa intre la scoala mama tot nui multumita ca e mai negrisor si toate celea.bine ca la mama so ajuns si la injurii asupra familiei lui............
anjula
Postat pe 17 Ianuarie 2010 10:43
daca il iubesti lupta pentru el si fa mari sacrificii pentru iubirea voastra.comunica mult cu el si vb despre acest subiect ca ma i tarziu sa nu existe regretebafta iti doresc
maryus22
Postat pe 17 Ianuarie 2010 22:45
Buna fetelor....observ ca sa e la toate..trec si ue ca si voi prin aceeasi situatie....sunt cu iubitu de 4ani impreuna...ai mei nu ma lasa sa ies noapte sau sa plec cu el in mini vacante..am 21 de ani...de curand el mia propus sa ne mutam imrpeuna, insea mie mi-e frica de reactia alor mei nu stiu ce sa fac.ma gandeam sa ne casatorim doar civil casa putem sta impreuna,dar chiar nu stiu ce solie as putea sa aleg.ai mei inca considera ca suntem copii si ca avem o relatie de scurta durata nici macar dupa 4 ani nu isi dau seama ca relatia e serioasa.ei cred ca inca sunt fata mare, tat nu vrea sa auda ca nu as mai fi.am nevoie de un sfat..ajutati-ma
grace007830
Postat pe 26 Februarie 2010 21:06
eu cred ca trebuie sa te gandesti numai la voi doi , daca tu crezi ca fericirea ta este alaturi de el inseamna ca asa este. o situatie asemanatoare a fost si la mine si la sotul meu. mama de la inceput nu la vrut, chiar spunea ca daca ma marit cu el sa uit ca ea mai exista, dar acum s-a impacat cu gandul si totul este foarte bine. suntem casatoriti de 2 ani si acum avem si o fetita de 8 luni. totul este minunat. iti doresc multa fericire alaturi de el si sa va iubiti mult. casa te piatra
ROXY_021983
Postat pe 1 Martie 2010 11:32
la mine mai mult problema este tata.dar daca tata zice ceva mama e de acord cu el....mai nou ia intrat in cap ca as fi insarcinata pt ca mia fost rau la stomac cateva zile.i-am zis mamei ca ma marit si ea zice ca glumesc.parintii nostri nu sau vazut niciodata iar tata nu cred ca ar vrea sai cunoasca prea curand pt ca cum am mai zis el ne crede inca copii.mie teama ca daca il refuz o sa ne despartim desi stie care e situatia la mine.nu stiu cum sa procedez sa le zic alor mei ca sa ne casatorim.mi-e foarte frica.
grace007830
Postat pe 1 Martie 2010 15:19
as vrea sa intreb si eu ceva
credeti ca dupa 2 luni de realtie sau 3 scanteia din relatie poate sa dispara?va rog sa argumentati raspunsurile
maryus22
Postat pe 17 Mai 2010 22:54
eu cred ca nu ar trebui sa spui parintilor discutiile ce sunt intre tine si sotul tau deoarece, cu timpul tu te vei impaca cu sotul tau insa parintii raman cu o impresie rea despre el asa incat sa nu vrea sa-l primeasca in casa...
kerosen
Postat pe 26 August 2010 08:01
De la: maryus22, la data 2010-05-17 22:54:10as vrea sa intreb si eu ceva
credeti ca dupa 2 luni de realtie sau 3 scanteia din relatie poate sa dispara?va rog sa argumentati raspunsurile

ce scanteie bre?...in 2-3 luni inca esti in faza de tatonare
miss_darine
Postat pe 26 August 2010 10:06
De la: miss_darine, la data 2010-08-26 10:06:46

ce scanteie bre?...in 2-3 luni inca esti in faza de tatonare

Si-a murit iubirea noastra....floare albastra...floare albastra...

Neata Darine!
Barbie30
Postat pe 26 August 2010 10:09

domne daca scanteia dispare dupa 2/3 luni, trebuie schimbate bujiile. recomand unele cu 4 capete care reduc si consumul de carburant
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 26 August 2010 10:10

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cumpar rochie de mireasa LA SPOSA 2 De la: grace008043 15 Martie 2010 20:25
cum putem sa ne facem singur lumanarile? 13 De la: kudika419496 17 August 2011 22:24
Straluceste in ziua nuntii tale! 1 De la: tudosa_doina 24 August 2012 12:44
vand rochie de mireasa La Sposa 2010 Leira 3 De la: julianaaa 7 Septembrie 2010 01:12
Vand rochie de mireasa Rosemarie 2009 3 De la: cristinaV 30 Iunie 2010 20:44