Mai multe
| pot spune ca am un viitor sot care este preocupat de ceea ce-mi place.anul trecut ,cand am fost in caraibe,mi-a luat din insulele virgine un superb inel cu diamant,insa nu mi l-a oferit atunci.a asteptat un moment prielnic de a ma cere de sotie,deoarece isi dorea sa fim inconjurati de oameni dragi noua si anume cei mai buni prieteni.asta s-a intamlat de revelion.a durat cam mult pana sa pot purta inelul....acum straluceste pe deget. | ||
|
grace000583 Postat pe 19 Mai 2009 14:51 |
||
|---|---|---|
|
felicitari!!!! asteptam poze cu inelul si dc nu te deranjeaza si pretul pt interestai :D si mie mi se cauta inel de logodna dupa cum imi place si am gasit ceva pe net la un magazin din alba iulia :P dar mai intrebam in stana si in dreapta k oate gasim mai frumos in alta parte eu vreau o piatra centrala si multe pietre pe langa, a diamant desigur si as dori din aur galben pt ca port mult aur galben:P |
||
|
agny Postat pe 21 Septembrie 2009 15:05 |
||
|
|
||
|
tarot_healthy Postat pe 10 Noiembrie 2009 18:35 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Vand Rochie de Mireasa Pronovias, model Duesto | 1 | De la: joltan 5 Ianuarie 2011 20:52 |
| Bijuterii pt mirese | 2 | De la: cata_june 3 Decembrie 2011 23:48 |
| Parfumuri ieftine!!!Branduri consacrate!!! www.cosmetx.cabanova.com | 1 | De la: yonutzscorpyon 16 Octombrie 2010 21:48 |
|
|
||
| vand rochita mea de mireasa si accesorii la pret f mic | 2 | De la: petrutza25girl 17 Septembrie 2009 15:26 |
| Vand rochita model 2009 | 1 | De la: grace000261 30 Ianuarie 2010 21:10 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.