Setari Cookie-uri

Aranjarea pozelor in album

Salut Fetelor

voi ce poaza ati ales pt inceperea albumului - ati scris ceva pe ea, am auzit si varianta cu poza de la Cununia Religioasa

- la biserica cam cate poze ati pus sunt sau nu sunt profesioniste colajele? - dar la dansul miresei?

- ultima poza din album in functie de ce ati ales-o
- cam cate poze se pun in album? eu m-am gandit la un max 50.

Va multumesc si astept parerile voastre.
laura02maria
Postat pe 20 Mai 2009 08:41
buna eu o sa mi fac un album digital costa 10 mil daca vrei sa te inspiri cauta pe www.weddings-memories.ro sau poti sa le folosesti in ordinea desfasurari evenimentelor incepand de la cununia civila pana la taierea tortului ca un filmulet pa paaaaaa
andre_dany
Postat pe 20 Mai 2009 11:10
mersi mult

ceva de genul asta vreau si eu, dar as vrea sa aranjez pozele cum imi place mie cu aproximatie, in ordinea evenimientelor, voi tine cont si de parerile celor care fac albumul.

Dar vreau sa aud si parerile fetelor.
Va astept cu pareri

laura02maria
Postat pe 20 Mai 2009 12:53
a si siteul e super mersi, chiar si eu am cautat si am mai multe siteuri pe la favorite dar asta nu il aveam

mersi
laura02maria
Postat pe 20 Mai 2009 12:55
fetelor care ati avut nunta - voi cum ati aranjat pozele in album? cate ati pus?

laura02maria
Postat pe 21 Mai 2009 09:32
- miresici astept pareare voastra, ce albume v-au placut, cele la care se lipeste poza? sau cele care sunt peste 300 ron cu pagina cartonata http://www.fotodigitale.ro/site/AlbumeDigitalePersonalizate/

A incercat cineva albumele de la CEWE?

- viitoare mirese ca album v-ati ales?
laura02maria
Postat pe 26 Iunie 2009 13:01
Mda... acum si noi asta mai urmeaza sa facem... sa ne facem albumele. Zic albume, deoarece vom face unul mare pentru noi si 3 mai mici: pentru parinti si nasi. Fratele meu care s-a casatorit in Italia si-a facut niste albume... pagina cartonata, iar poza este direct inscriptionata in pagina. Iar toate pozele sunt de fapt colaje din mai multe poze cu diverse chenare. Noi asa vrem, iar pe coperta sa punem poza cu noi si cei la care dam albumul si sa fie personalizat cu numele noastre si data casatoriei si sa scrie: "patintilor nostri, cutare si cutarescu / nasilor nostri, x si xa". Sper sa gasim sa ne facem asa ceva si la noi in Ro. Ca albume chinezesti sau pe care sa lipesti poza... am vazut la albumul parintilor cum se fac pozele...

Ce sunt albumul CEWE? E albumele pe care tocmai le-am descris eu?
Unde sunt la noi in tara? Eu sunt din Timisoara. Este oare si aici?
Multumesc si succes!
Tassy_grace
Postat pe 1 Iulie 2009 14:36
- si eu as vrea direct inscriptionata poza pe pagina cartonata dar nu stiu cine face la noi asa ceva?

- ceva asemanator cu albumul fratelui tau sunt si la noi, cu diferenta ca aici vine poza lipita si nu inscriptionata, este un pic mai mare de A4 si costa direct de la producator in jur de 100ron+listarea pozelor, coperta piele, pagina cartonata iar colturile cu rama metalica 20 file

- albumul CEWE e defapt o fotocarte copertata cu coperti personalizate,in interior nefiind hartie foto.
Eu cand l-am rasfoit primadata in Carrefour am avut impresia ca e lucrarea de diploma aici il poti vedea http://www.diverta.net/p83/Foto_Center sau aici http://www.cewe-fotocarte.ro/?gclid=CMu2j4jitJsCFQoTzAodlD48Pg sunt dargute, dar sotul meu nu e prea incantat de ele, poate ca merge dar nu la un eveniment de acest gen.

Tassy tu ai avut nunta?

multumesc si eu si sa ma tii si pe mine la curent daca gasesti cine face astfel de albume, am inteles ca si printul difera mult fata de cel de la foto

laura02maria
Postat pe 1 Iulie 2009 18:11
Am gasit in Timisoara un studio foto care face asteel de albume. Am fost la ei si am vazut. Albumul e mai mare decat un A4, cu coperti de piele inscriptionate / personalizate oricum doreste clientul. Paginile (25 la nr) sunt cartonate, iar imaginea este direct printata in foaie. Ce au avut sa-mi arate era cu foaia lucioasa. Eu nu vreau lucioasa pentru ca trebuia sa ma uit din mai multe unghiuri ca sa vad toata poaza. Am intrebat daca se poate pagina mata, daca pot pune pe coperta poza, daca pot face si la dimensiuni mai mici (pentru parinti, nasi), daca ei fac colajele de poze, daca pot sa faca altfel de colaje cu alte margini la poze. Mi-a zis ca DA, se poate. In gandul meu: "Orice se poate, daca ai bani, nu?" Cand am intrebat pretul... sa pic jos: 125 euro pentru albumul mare! Acesta este link-ul studioului: http://www.fotooskar.ro/ Chiar acesta e albumul pe care l-am vazut, aici pare ca sunt foi subtiri, dar sunt carton de fapt. Am intrebat si daca se poate alt fond, ca negru... parca e inmormantare. Mi-a spus ca se poate. O sa mai cautam si in alta parte, poate mai gasim. Dar eu asa ceva vreau sa fac, cu colturile metalice... deoarece sunt DEOSEBITE!

Da, am avut nunta pe 6 iunie. Acum asteptam pozele si filmarea.

Mult succes!
Tassy_grace
Postat pe 2 Iulie 2009 08:37
- da cam acestea sunt si preturile de la Cluj - dar albumul care il au prezentat pe siteu e tot cu foto lipit, e un album gen tablou si arata bine.

- eu l-am gasit direct de la producator si vreau sa-l fac eu la fel si prelucrarea pozelor tot eu mi-am facut-o si de lipit pozele tot eu le voi lipii ies undeva la 250-300 ron cu o listare de A4 cu 5-6 ron/buc

- am cerut oferta de pret de la http://www.digitalartstudio.ro/index.php?p=a_exemple
1000 ron coperta personalizata - foto canvas exact ce vrei tu cu poza voastra pe coperta - tocmai am cerut mai multe detalii ca e super scump...

- sa stii ca mie imi place mai mult ca albumul sa fie cu foile pe negru pare ca e mai elegant acum gusturile difera
laura02maria
Postat pe 2 Iulie 2009 14:28
fotocarte ne-a propus si fotograful nostru

a ramas sa ne gandim, totusi mi se pare prea scump

dc pana si mie care sunt obsedata cu fotografiile mi se pare prea scump

in ceea ce priveste ordinea pozelor, m-am gandit asa...

eu voi face un album foto separat

cu poze de la logodna si cununie

in albumul de nunta voi incepe cu o poza mare A4 cu noi 2 pe care voi inscritiana ceva

apoi voi adauga cateva poze cu noi

iar mai apoi in ordinea "cronologica" ca sa zic asa

biserica, restaurantul, valsul mirilor, poze aleatorii cu noi presarate printre ( instantanee dar si artistice, alb-negru dar si color, voi avea si poze de grup dar si individuale)

voi incerca sa surprind fiecare moment

furtul miresei, tortul, aruncarea buchetului, despodobitul, momentul jartierei, etc...)

voi incerca sa creez o poveste

cu Inceput, Cuprins, Final...

cam asta este ideea mea
iulik_flore
Postat pe 26 Iulie 2009 23:13
este foarte buna ideea ta iulika flore,asa ma gandisem si eu
kudika183253
Postat pe 27 Iulie 2009 09:34
De la: elenadeea, la data 2009-07-27 09:34:34este foarte buna ideea ta iulika flore,asa ma gandisem si eu
iulik_flore
Postat pe 27 Iulie 2009 09:38
pentru pagina de deschidere a albumului am ales INVITATIA....apoi pozele cu mireasa/mirele....apoi cele cu mirii si nasii......in continuare.....poti pune numai acele poze care va reprezinta cu adevarat si momentele speciale de la nunta;

casa de piatra!
florentina_tudor
Postat pe 27 Iulie 2009 11:33
Super idea cu invitatia pe prima pagina! Multumesc! Multa fericire!!! Succes!
Tassy_grace
Postat pe 27 Iulie 2009 15:19
multumesc fetele

- iulika_flore in ordinea aceasta vreau sa le pun si eu dar intr-un singur album si nu stiu sa merg pe foto carte sau listate aranjate intr-un album super - cel mai mult mi s-a recomandat listate si apoi aranjate in album

- urmeaza sa ma duc cu sotul sa-i arat exact o fotocarte - mamei mele ia placut mai mult fotocartea
- am vazut ceva si la sooters era pretul undeva la 170 ron - un pic mai mic de A4/20 pag cu coperta personalizata cu poza mirilor -era dragut, dar nu stiu exact daca ei fac cu listare a pozei pe toata pagina si nu in chenare cum era cel de prezentare - am inteles ca ar aveea ceva stasuri de ex numai un tip de fundal in tot albumul

- florentina_tudor chiar azi am vazut intr-un album fotocarte invitatia era foarte darguat si eu o voi pune mai ales ca am fost foarte incantata de invitatiile de la nunta mea
laura02maria
Postat pe 27 Iulie 2009 16:37
ma...nu stiu de ce, dar totusi ma incanta mai mult un album mare elegant, ce poate cuprinde cel putin 50 de poze diferite una mai frumoasa si mai expresiva decat cealalta

din pacate in fotocarte nu poti punr atatea

efectiv nu m-as putea decide pe care o pun si pe care nu

oricum nu am vz niciodata o "carte" live k sa imi dau seama cum e, cum se vad imbinaturile...etc...

in fine... ma mai gandesc
iulik_flore
Postat pe 27 Iulie 2009 23:43
Uitati-va aici cum arata un astfel de album http://www.youtube.com/watch?v=_9kV09i-CDs&feature=related . Eu am asa ceva de la fratele meu din Italia. E SUPER!!! Pe fiecare pagina sunt alte fonduri. De exemplu pe fundal sunt mirii alb-negru sau chiar color, asa pierdut, bluurat si in fata sunt poze mai mici, clare, evidente cu tot felul de chenare tare dragute pe care e pus accentul. Acest album e mai mic decat un A5, dar cu multe pagini si coperta e din piele. Paginile nu sunt lucioase si asta e un lucru ok ca nu trebuie sa misti albumul ca sa vezi toata pagina. Si eu vreau pagini mate. O sa fac poze si le voi pune pe forum. Ei au facut si tablou dintr-un colaj cu rama stil, atat pentru ei (unul foarte mare), cat si pentru parinti (e o idee mai mic, marime A1). E superb. Si noi ne vom face tablou, si vom da si parintilor nostri.
Iulika_flore, poti pune cate poze vrei. Eu cu cine am vorbit aici in Timisoara mi-a zis ca nu este limita de pagini. Eu vreau sa pun pe unele pagini colaje, astefel incat sa intre cat mai multe poze. Ma refer la pozele cu invitatii. Cele in care suntem noi 2 vor fi pe toata pagina, sa ne vedem clar... Noi sigur ne vom face asa albume, numai sa vedem cand, ca la ce pret e... si mai ales ca mai avem de facut inca 3 mai mici... Mult succes!
Tassy_grace
Postat pe 28 Iulie 2009 08:50
stiu Tassy ca poti pune cate poze vrei tu dar tocmai la asta ma refeream, ca sunt f scumpe imi imaginez ca cu cat intra mai multe poze cu atat este mai scump

sincer...asta cu colajele nu prea ma incanta nu stiu de ce ce, si nici cu pozele in miniatura.

ori se vede clar...ori...

acum nu stiu

probabil ca as face o carte dar si un album

in fine, dar asta implica prea multi bani
iulik_flore
Postat pe 28 Iulie 2009 12:05
Tassy http://www.albume-nunti.ro/galerie_album_lux.php cred ca aici sunt cei care fac albumul de care zici mie mi-a luat mintile acest album sau cel putin stilul fotografiei si cred ca e frumos si formatul de A4 e mai cool

- iulika_flore asa cum zici si tu - nu mi se pare normal ca intr-un album mare sa fac multe colaje cu poze mici

- deci asa cum va spunem ieri am fost cu sotul meu sa-i arat albumele de care ii tot pov de un timp in coace ca l-am inebunit un pic

- http://www.fotooskar.ro/ albumul digital tip tablou zice ca e volum mare si informatie putina deci cade si in plus are coperta alba si nu imi place

- fotocartea nu ia placut sotului, in pus persoanele cu care am mai pov inclusiv fotografi spun ca nu e de nunta - e pt luna de miere, copii dar nu pt nunta am ajuns si eu la parerea lor -* recomnadarea lor ceva de genul http://www.youtube.com/watch?v=xgUJzPwZHeg - dar se poate merge pe ambele parti iar poza e listat la dimensiunea albumului si nu 2 poze pe aceiasi pagina - sper ca m-ati inteles ce am vrut sa spun

- sau varianta albumeleor cu folie care sunt dragute si acestea - au aparut acum modele noi - chiar foarte dargute

- of fetele ce mult am scris - deci un album cum mi-a fost recomandat ar costa undeva la 40-60 ron albumul, listatul e la 3 lei poza/24 poze as iesi in jur de 100 ron cu, fotocartea ar fi la 300 cu pagina personalizata cu poza noastra, la fel cu albumul gen tablou care e 200 ron - deci ma voi gandi bine - preturile sunt fara prelucrarea pozelor - ca ac o fac eu

va pup
laura02maria
Postat pe 29 Iulie 2009 09:56
a si am uitat sa va spun - coperta albumului vreau sa fie cu chenar pt foto obligatoriu si cele pt parinti si nasi si al nostru

laura02maria
Postat pe 29 Iulie 2009 09:59
mda...deci si la noi pica

e frumos dar nu se merita

in primul rand ma enerveaza ca intra prea putine poze ( sunt atatea momente pe care care as vrea sa le importalizez) in al doilea rand ma cam deranjeaza faza cu colajele. colajele acelea tocmai din acest motiv se pun. pentru ca pozele sunt prea putine!
iulik_flore
Postat pe 29 Iulie 2009 10:07
iulika_flore cel mai mare album de nunta l-am vazut la 30 pagini adica 60 de poze era o fotocarte - deabia am tinut-o in mana

- dar sa stii ca e suficienta nu-ti tb mai multe poze
- in 40-60 de poze prinzi totul sunt suficiente

- eu m-am gandit sa fie fiecare deschidere a albumului (2 poze) un eveniment - pt evenimentele cele mai importanete pe o parte colaj si pe ceealata poza fara colaj si fara chenar - poza ceea mai reprezentativa de ex iesire sfat

- un album pe care l-am vazut si care chiar mi-a placut si cred ca il voi personaliza si eu pt pozele mele
album de 40 poze derulare eveniment cum e in zona Clujului

1 poza mrii (rochita mireasa, etc)
2 mirele acasa cu buchetul, intalnirea cu nasi, buchet nasa (colaj)/,daruire buchet mireasa (sarut)- poza mare fara colaj
3.pusul marturiilor in piept (colaj)/familia unita cu paharele
4.plecare de la mireasa/legare drum
5.sfat, semnaturi(colaj)/ iesire sfat
6.biserica/poza grup in fata bisericii
7.mirele si mireasa
8.parintii
9.mirii/nasii
10.mirii/prieteni, rude??
10,11,12,13,14.mirii
15 intrarea la sala /ciocnitul paharelor
16.dansul miresei
17.furatul miresei, ev nunta
18.tort
19.dans
20.mirii

cam asa e sper ca nu am uitat un eveniment cum vi se pare astept parerile voatre
laura02maria
Postat pe 29 Iulie 2009 11:30
a si stiti ce am mai vazut pe unele poze - scris un mic comentariu cum ar fi

la biserica "momentul cel mai asteptat"
la sfat "traiasca mirele si mireasa"
la tort "prima felie din tortul vietii"
prima poza a miresei "a sosit ziua cea mare"
ultima poza din album cu mirii "a inceput viata noastra comuna"

cum vi se pare - parca pe mine ma incanta cel putin sotul meu nu a comentat doar a zambit
laura02maria
Postat pe 29 Iulie 2009 11:44
De la: lauramaria, la data 2009-07-29 11:44:43 a si stiti ce am mai vazut pe unele poze - scris un mic comentariu cum ar fi

la biserica "momentul cel mai asteptat"
la sfat "traiasca mirele si mireasa"
la tort "prima felie din tortul vietii"
prima poza a miresei "a sosit ziua cea mare"
ultima poza din album cu mirii "a inceput viata noastra comuna"

cum vi se pare - parca pe mine ma incanta cel putin sotul meu nu a comentat doar a zambit

specific cunosc specific

asa face si al meu

daaa e f bine

le-ai elaborat super...

pai atunci ce sa zic, la 40 de poze e ok

si cam cat iti ia de aste 40 poze? k asta e imp

pai atunci nici nu ma mai obosesc sa ii spun fotografului meu sa mi le scoata pe hartie.

mai economisesc si eu din bani
iulik_flore
Postat pe 30 Iulie 2009 00:24
- un album gata facut cu 40poze/A4 sau chiar mai mare ar costa in jur de 600-700 ron - in pretul ac intra albumul (50-100 ron), procesarea pozelor pe hartie(120-150), prelucrarea lor (200 ron) si montarea in album

- unde le procesez eu o poza de marime A4 costa 3 ron buc pe hartie Kodak, albumul il cumpar care il vreau eu costa in jur de 50 ron, prelucrarea si montarea pozelor in album o fac eu - deci la 40 poze as iesi undeva la cel mult 200 ron.

- noi nu avem nevoie de prelucrari sofisticate - am lucrat un pic la riduri ca nu vreau sa fim papausi si foarte putin la contrast, rame nu folosesc ca nu-mi plac - doar cateva colaje dupa documentari intense pe internet

- iulika_flore daca reusesti sa ajungi direct la laboratorul unde ar prelucreaza fotograful tau pozele e super ca altfel platesti si manopera - oricum timp ai suficient pt documentare

- nu-mi pare deloc rau ca am semnat contractul pt nunta cu fotograful doar sa-mi faca pozele, fara prelucrarea si procesrea lor (albumul) - nu am fost multumiti de stilul fotografei care nu a fost pe gustul nostru cu toate ca inainte ne-am documentat si noi de capodoperele ei - care erau OK dar a avut un apart pt care nu am nimic de comentat
laura02maria
Postat pe 30 Iulie 2009 08:52
mda..CUNOSC

si eu sunt mai ciudata in ceea ce priveste gusturile

sper sa nu o dau in bara cu fotograful,ca as muri la cat sunt eu de obsedata cu pozele

noi am aranjat cu el sa ni le si proceseze si sa ne scoata parca 100 dc nu ma insel pe hartie
chestiuni incluse in pret

tot el ne-a propus si fotocartea dar...nu am stat prea mult la discutii.

acum sa vedem...in orice caz. ce am retinut, este faptul ca este scumpa.
iulik_flore
Postat pe 30 Iulie 2009 13:14

Daca ati ramas in urma cu achizitionarea cadourilor, intrati pe www.evermarket.ro
Aici puteti gasi o gama larga de cadouri la preturi avantajoase.
Va astept!
lif3_dr3am
Postat pe 19 Decembrie 2009 20:22
Buna, iti recomand echipa de fotografi si cameramani de la ProRec, din Craiova.

Au si un site: www.pro-rec.ro

Te pup

grace008457
Postat pe 15 Aprilie 2010 00:22
www.pro-rec.ro

grace008457
Postat pe 15 Aprilie 2010 00:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
doua nunti 5 De la: cj25har 4 Iunie 2010 13:03
vand eu 1 De la: myssnatacha 30 Ianuarie 2010 09:50
cel mai bun meniu de nunta si cel mai ieftin! 1 De la: restadam 18 Ianuarie 2012 15:18
BUCHET MIREASA - HELLLPPPP!!!! 9 De la: alfredodecurtofreco 8 Octombrie 2010 15:36
calele in buchetul miresei inseamna despartire? 55 De la: lenutica 29 Martie 2010 08:49