Mai multe
| Sunteti deacord cu dansul oriental la o nunta? | ||
|
Vandcostumeorientale Postat pe 20 Mai 2009 23:55 |
||
|---|---|---|
| De ce nu si acesta este tot un dans,si chiar foarte frumos | ||
|
ccmaria_bela Postat pe 30 Iunie 2009 11:25 |
||
| ma bucur ca esti deacord :* | ||
|
|
||
|
Vandcostumeorientale Postat pe 1 Iulie 2009 16:00 |
||
Da si mie imi place, dar cand vrei sa-l dansezi, mai ai o trupa de dansatori, e doar pt sotul tau?
|
||
|
laura02maria Postat pe 1 Iulie 2009 17:39 |
||
|
NU INTELEG CE VREI SA SPUI EU CRED CA SE DANSEAZA ASA CUM IL DANSEAZA TURCI,ARABI ,GRECI,CRED CA SI INDIENI CARE VREA IL DANSEAZA PENTRU SOTUL SAU SAU PENTRU SOTI ALTORA SI DUPA ACEA SOTIILE RAMIN IN LOC SI SOTUL SE DUCE LA ACEA CARE DANSEAZA ORIENTAL |
||
|
ccmaria_bela Postat pe 2 Iulie 2009 15:53 |
||
| imi pare rau ca ai parerea asta despre noi, fetele care practica acest dans, sa-ti spun ceva, numai romanul are mentalitatea asta, ca dansatoarele ar fura sotii altora, fiecare am are personalitate , originalitate si un caracter bine conturat sa puna in evidenta calitatiile si unele defecte fara sa vrea. Dansul oriental in alte tari sau continente este vazut ca o arta, ceea ce noi nu vrem sa intelegem , el nu este inventat pt a fura ceva cuiva, este inventat pt a fii admirat de persoane care nu-l pot practica, dar bineinteles , fiecare are dreptul la o parere :*:*:* . | ||
|
Vandcostumeorientale Postat pe 3 Iulie 2009 12:56 |
||
|
mie-mi place acest gen de dans, stiu sa dansez asa si inca f bine (si nu ma laud :P) si sincer jos palaria pentru fetele care chiar danseaza acest dan oriental pntru ca stiu ca e o arta.... a si inca ceva...din pacate am vazut si multe fete care aruca pe ele o fusta si un sutien , care cik e costum pt dans oriental, si incep sa dea din buric pe manele ....urat, f urat!!! Macar sa se documenteze, sa invete ce anume danseaza si cum se danseaza si apoi sa scoata pe gura ca ar "dansa dans oriental". o zi buna |
||
|
agny Postat pe 17 Septembrie 2009 15:16 |
||
vreau sa zic ca mine nu imi place acest dans ..MA INNEBUNESTE!!!!IL ADOR :p :) NU PREA STIU sa dansez dar mi-ar face mare placere sa pot sa invat sa dansez ...macar un pic pt ai face sotului meu o surpriza in ziua nuntii si ai dansa putin din burik ;)...pot sa te intrb de unde esti ..sti vreo dansatoare prin judetul mures? aaaa...si oricat am incerca mentalitatea romanului nu se poate schimba ....din pacate ...sa danseze cei ce comenteaza sa vada ei p urma cat de usor e ...parerea mea : O ADEVARATA ARTA!BAFTA SI MULT SUCCES;) |
||
|
sweetcrazy Postat pe 17 Septembrie 2009 21:03 |
||
ma bucur ca iti place acest dansa, mentalitatea romanului mai mereu e gresita, in alte tari dansul oriental este numit arta, ceea ce noi o numim un pas spre prostitutie.. dar nu se compara.. dansul pe o scena , aplauzele oamenilor , pozele si felicitarile iti umple inima de bucurie .... iti dai seama ca munca ta a avut un raspuns pozitiv, daca doresti sweet dansatoare la nunta te pot ajuta sa vin la tine in oras, ramane sa tinem legatura.
|
||
|
Vandcostumeorientale Postat pe 15 Noiembrie 2009 23:42 |
||
De la: aaggnnyy, la data 2009-09-17 15:16:23mie-mi place acest gen de dans, stiu sa dansez asa si inca f bine (si nu ma laud :P) si sincer jos palaria pentru fetele care chiar danseaza acest dan oriental pntru ca stiu ca e o arta.... a si inca ceva...din pacate am vazut si multe fete care aruca pe ele o fusta si un sutien , care cik e costum pt dans oriental, si incep sa dea din buric pe manele ....urat, f urat!!! Macar sa se documenteze, sa invete ce anume danseaza si cum se danseaza si apoi sa scoata pe gura ca ar "dansa dans oriental". idem |
||
|
iulik_flore Postat pe 18 Decembrie 2009 21:51 |
||
| ador dansul oriental,e ceva foarte feminin!imi place mult sa privesc spectacole de genul asta la tv si mi sa chiar intamplat sa ma imbrac in bikini si sutien si niste zorzoane in jurul taliei si sa dansez.nu stiu dansa cum trebuie dar ma descurc;miar placea sa practic acest dans.in ziua nuntii sai dansezi sotului tau in particular e f frumos dar sa ai dansatori n genul asta la nunta nu prea cred ca merge pt e nunta ta nu e un spectacol.bafta | ||
|
ankaLoredana Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:36 |
||
De la: ankaLoredana, la data 2010-01-03 15:36:06ador dansul oriental,e ceva foarte feminin!imi place mult sa privesc spectacole de genul asta la tv si mi sa chiar intamplat sa ma imbrac in bikini si sutien si niste zorzoane in jurul taliei si sa dansez.nu stiu dansa cum trebuie dar ma descurc;miar placea sa practic acest dans.in ziua nuntii sai dansezi sotului tau in particular e f frumos dar sa ai dansatori n genul asta la nunta nu prea cred ca merge pt e nunta ta nu e un spectacol.bafta CEL PUTIN MI SE PARE PREA MULT SA AUDUCI DANSATOARE ORIENTALE. CA SA CE? SA IL INFIERBANTE PE SOTUL TAU?
|
||
|
iulik_flore Postat pe 3 Ianuarie 2010 23:51 |
||
|
DECI...SPER SA NU FIU INTELEASA GRESIT. IMI PLACE DANSUL ORIENTAL IMI PLAC FETELE CARE DANSEAZA INSA NU CRED CA SUNT TOCMAI POTRIVITE PTR O NUNTA. |
||
|
iulik_flore Postat pe 3 Ianuarie 2010 23:52 |
||
| Ofer spre inchiriere Limuzina pt NUNTA cu sofer. Chrysler C300 argintiu metalizat cu sofer. Tariful este 25euro/ora Urban fara limita de km sau extraurban plus costul combustibiluli consumat. Tel de contact 0746762204. Deasemenea oferim servicii de foto video de maistru fotograf cu vechime in domeniu de peste 20 ani, porumbei voiagiori, si unghii tehnice!!! | ||
|
cj25har Postat pe 11 Iulie 2010 12:18 |
||
Buna.ma mumesc Georgiana si am 12 ani.ador dansul asta si am si talent la desen ! CE SA ALEG?
|
||
|
Georgiana_kudika Postat pe 13 Mai 2013 09:14 |
||
De la: cj25har, la data 2010-07-11 12:18:07Ofer spre inchiriere Limuzina pt NUNTA cu sofer. Chrysler C300 argintiu metalizat cu sofer. Tariful este 25euro/ora Urban fara limita de km sau extraurban plus costul combustibiluli consumat. |
||
|
Georgiana_kudika Postat pe 13 Mai 2013 09:14 |
||
| SA ALEG DESENUL? | ||
|
Georgiana_kudika Postat pe 13 Mai 2013 09:15 |
||
| Dansul oriental este frumos sa-l vezi la el acasa si nu in Romania pe manele . N-as putea spune ca e un gen de dans care se preteaza la orice eveniment. Acum referitor la nunti , depinde de gusturile fiecaruia, de locatie , de invitati. Eu la nunta mea n-am avut manele si nici muzica populara. | ||
|
Mayyyyana Postat pe 13 Mai 2013 10:14 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| pe cine trec pe invitatii.... | 56 | De la: angik_grace 20 Martie 2014 21:26 |
| Ofer cadou o superba pisicuta din Rasa Europeana | 9 | De la: valy90 22 Octombrie 2010 17:09 |
| Lasati fotografiile sa vorbeasca | 1 | De la: oanasimona17 23 Februarie 2010 09:56 |
|
|
||
| invitati multi, resturante ...putine in bucuresti | 13 | De la: imagineanuntiitale 27 Aprilie 2009 17:12 |
| NU MERGETI LA ACEASTA CLINICA | 2 | De la: cj25har 11 Iulie 2010 12:23 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.