Setari Cookie-uri

Pareri: Salon Florian

Buna fetelor!! As vrea sa ma ajutai si pe mine intr-o problema. Intrebarea mea se adreseaza in special celor care sunt si au facut nunta in Bucuresti. In primul rand nunta mea o sa fie pe 4 iulie anul acesta. O zi fff importanta zic eu, mai ales ca e si ziua Americii. Nelamurirea mea si a viitorului meu sot este restaurantul unde se va desfasura petrecerea. Nu stiu daca ati auzit cumva de Salon Florian: este un restaurant destinat in exclusivitate pentru nunti, situat pe soseaua Fundeni langa al restaurant numit "Pizza & Pasta". Va spune ceva???? . As vrea sa stiu daca vreuna din voi a auzit sau a participat la vreo nunta anul asta sau in anii trecuti. Sa imi spuneti daca a fost ok si daca ati intampinat greutati/neplaceri cu patronul.Please..
Nu de alta dar mai am 2 saptamania pana la nunta. Oricum nu se mai poate schimba nimic. Vroiam sa aud si alte pareri, daca se poate. As fi foarte recunoscatoare.
Apropo orice sfat si pareri sunt binevenite!!!
Mersi mult!!
MiriMiresica
Postat pe 22 Iunie 2009 12:18
BUNA,

TOT LA SALON FLORIN VOM AVEA SI NOI NUNTA IN LUNA OCTOMBTIE 2009.
AVAND IN VEDERE CA MESAJUL TAU A FOST POSTAT PRE DATA DE 22 IUNIE, AI AVUT DEJA NUNTA ( ?????????? ). SPUNE-MI TE ROG CUM A FOST LA SALON FLORIAN. TI-AS RAMANNE FOARTE FOARTE RECUNOSCATOARE.


MULTUMESC
Gine_grace
Postat pe 17 Iulie 2009 07:23
buna,

eu ar fi trebuit sa am un eveniment la florian. Si scriu a fi trebuit pt ca l-am inceput dar nu l-m terminat. Motivele ar fi urmatoare
- aparatul de aer conditionat nu mergea, cu toate ca botezul trebuia sa aiba loc in 25 iulie,cea mai torida zi
- instalatia electrica nu putea sustine energia necesara dj pt a putea asculta muzica
- si cel mai important buctaria e INFECTAAAAAAAAAAA.

si asta nu e tot, e mult de povestit. Daca chiar te mai intereseaza nu ezita sa ma contactezi . Emailul meu este carolinamirica@zahoo.com

Pe mine m-a sfatuit un chelner, care era de la firma de catering sa vin si sa vad bucataria si ii multumesc si azi. In acceasi seara cu mine a avut loc si o nunta,une mireasa a lesinat , fiind luata de salvare iar nuntasii au suant la 112, pt ca s-au luat la bataie cu tiganusii veniti din partea patronului ,tigan si el .Chiar as vrea sa fiu contactata de persoane de la acea nunta, pt ca ma sprijinii in reclamatiile pe care i le-am facut patronului - Gheorghe florian.


iar acum in final, cand i-am cerut banii de avans innapoi, ma amenintat. Frumos,nu?

Cred ca poate inca mai ai timp sa gasesti altceva.
froga
Postat pe 19 Septembrie 2009 17:20
Deci minti cu mare NERUSINARE,
IN PRIMUL RIND CA NU SUNT TIGANI
IN AL DOILEA RIND EU PERSONAL AM FACUT NUNTA CA IN POVESTI
IN AL TREI-LEA RIND NU CRED CA PATRONUL FIRMEI A AMENINTAT PE CINEVA
CHIAR MIA FACUT MARE PLACERE SA STAU CU EL DE VORBA
CHIAR AM ACHITAT MAI PUTIN DECIT IMI CERUSE INITIAL CA DIN CAUZA CRIZEI CARE TOT NE AMENINTA NU AU VENIT TOTI INVITATI SI CUM STITI IN ALTA PARTE CONTRACTUL ESTE CONTRACT PLATESTI PTR CITI AI SEMNAT.
LA SALON FLORIAN N-A FOST ASA
SI CHIAR A AM AVUT O NUNTA EXTRAORDINARA SI CHIAR PATRONUL A STAT CU NOI TOATA NOAPTEA SA NU FIM SUPARATI CA NAU VENIT TOTI INVITATI SI NUMAI ZIC DE SPECTACOLUL CU OSPATARI FOARTE FRUMOS.
ITI MULTUMIM DOMNULE FLORIAN BOTEZUL AL VOM FACE TOT LA DVS.
LA TOATE RESTAURANTELE CARE AM FOST PATRONI STATEAU CU MINE DE VORBA (EU SUNT MIRELE) DAR DUPA CUM STITI NU MIRELE ARANJEAZA NUNTA CI MIREASA,DOMNUL FLORIAN MIA PLACUT CUM MINE A STAT DE VORBA FOARTE PUTIN DAR CU SOTIA MEA CEL MAI MULT SI A FACUT ARANJAMENTUL NUNTI EXACT CUM A VRUT SOTIA MEA DECI N-AM AVUT DURERE DE CAP CU SOTIA SAU CU SOACRA BRAVO LUI A STIUT UNDE SA LOVEASCA.
grace005615
Postat pe 1 Octombrie 2009 20:45
Te rog, sa fi cuvincios cand vorbesti. Eu nu mint cu nerusiare, doar povestesc ceea ce mi s-a intamplat mie. Si mai mult daca ai fi curios, si ai merge la Politia Dobroiesti ai afla ca tot ce am spus eu este adevarat. Si ceea ce am spus despre amenintari este adevarat deoarece am fost contactata de mai multe persoane care au patit acelasi lucru . Si da, patronul nu este tigan este foarte TIGAN.Imi pare foarte bine ca ti-a iesit nunta bine, este primul important pas in viitoarea viata in doi. Poate daca nu ar fi facut infarct miocardic si ar fi fost prezent cand am avut noi evenimentul ar fi fost altceva. Dar din pacate nu a fost...
froga
Postat pe 2 Octombrie 2009 14:17
STAI PUTIN ACUM AM INTELES domnul Florian a facut infarct miocardic cin aveati dvs nunta ?!(nu tin parte nimanui)DECI DECE ATI FOST LA POLITIE CA AFACUT INFARCT SAU CA ESTE TIGAN ???
STIU SI INTELEG FRUSTRAREA DVS ATI AVUT GHINIONUL SA PATEASCA DOMNUL FOLRIAN CU INFARCTUL EXACT CIND AVEATI NUNTA DAR IN FATA LUI DUMNEZEU NIMENI NU NE PUTEM PUNE, DAR DECE ATI MAI AJUNS LA POLITIE NUMAI INTELEG?
SI SA VORBESC CUVINCIOS EU DA POATE V-AM JIGNIT DAR SA FACEM URA DE RASA CARE CULMEA EXISTA NISTE LEGI TOTUSI LA NOI IN TARA ,MA MIRA CUM ATI SCRIS SI DECLARATIA LA POLITIE ?
DESPRE TIGANI SAU DESPREA INFARCT?

VA MULTUMESC
SI NU VREAU SA VA SUPARATI PE MINE DAR TOTUSI HAIDETI SA FIM INTELEGATORI CU UN OM CARE A PATIT CE A PATIT DIN CITE STIU DOMNUL FLORIAN ARE 3 SAU 5 COPIII CREDETI CA ERA MAI BINE SA VA FACA DVS NUNTA SAU SA MOARA ????
grace005615
Postat pe 2 Octombrie 2009 16:05
In primul rând la acel restaurant existã o echipã care lucreazã, niște angajați (mai exact: bucãtari, chelneri, oameni de serviciu, un administrator etc.) care ar fi trebuit sã se ocupe de pregãtirile necesare. Eu nu am zis neapãrat cã dl. Florian este vinovatul principal, ci restaurantul în sine, adicã echipa care lucreazã sau a lucrat acolo. Ei sunt rãspunzãtori pt. dezastrul pe care l-au creat atât nunții cât și botezului (nu este posibil sã vinã invitații și sã nu ai unde sã-i așezi pt. cã nu au fost mesele pregãtite - ãsta ar fi doar unul dintre motivele supãrãrii și cred cã este unul destul de întemeiat), nu crezi ?.
În al doilea rând eu nu i-am fãcut nicio reclamație pânã nu a ieșit din spital și nu am discutat cu el fațã în fațã despre ce s-a întâmplat. Atitudinea lui sfidãtoare și faptul cã m-a învinovãțit pe mine, și nu a recunocut cã cei lãsați de el sã se ocupe au greșit m-a determinat sã-i fac reclamație. Nici mãcar banii de avans nu i-ași mai fi vrut înapoi dacã și-ar fi recunoscut greșala și și-ar fi cerut scuze. Dar atitudinea asta este specificã țiganilor care vor sã timideze.
În al treilea rând eu nu sunt o persoanã care sã mã sperii așa de ușor cum crede el și va simți pe propria-i piele urmãrile reclamațiilor mele. În cazul în care ești unul dintre oamenii apropiați lui transmite-i cã ghinionul lui este cã reclamația nu este una simplã și este susținutã de unele relații pe care le avem, astfel încât sã ajungã acolo unde trebuie și sã nu scape cu o simplã amendã pe care probabil nici pe aia nu o achitã.
froga
Postat pe 4 Octombrie 2009 17:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
episod cat de cat comic 2 De la: Barbie30 27 Octombrie 2010 21:17
vand rochita de mireasa 2 De la: cj25har 11 Iulie 2010 12:24
Senzatia "taedium vitae"-varianta scurta 5 De la: MONYK_ADRIANA 7 Septembrie 2009 11:26
muzica pentru nunta perfecta 3 De la: sirghea 29 Septembrie 2010 11:13
Locatie super pentru petreceri pana in 100 persoane 2 De la: grace004978 8 Noiembrie 2009 19:54