Setari Cookie-uri

shopping online

ce parere aveti de shoppingul online? am gasit produse mult mai ieftine decat in magazine, atat pentru nunta si nu numai... este teapa?
elissa_grace
Postat pe 19 Septembrie 2008 14:18
nuj daca e tzeapa sau nu...insa eu am vazut tot felul de rocii de mireasa,bijuterii...ce mai marea cu sarea pe net...faza e urmatoarea..tu trimitzi banii undeva intr-un cont,nu semnezi nimic...nici un contract absolut nimic...nici macar nu cunosti datele firmei..etc...iar de obicei marfa iti vine dupa 15 zile adica termenul prin care potzi sa cancelezi transferul de bani(daca platesti cu card)insa deobicei vor sa trimitzi banii prin firme gen western union....tu nu ai nici o garantie ca daca trimiti bani iti vin lucrurile...eu vroiam sa-mi comand rochia dar cand am trimis e-mail cu intrebarea...ce garantie am ca imi vine rochia nu am mai primit raspuns ca de fiecare data cand puneam intrebari referitaore la masurile rochiei...cum sa trimit banii etc....de aici am tras concluzia ca e tzeapa...


eu nu ma risc!!!

Postat pe 25 Septembrie 2008 02:06
nu-s asa de curajoasa, desi multi practica...
fantome
Postat pe 11 Octombrie 2008 11:05
imi cer scuze k intervin,dar sa stiti k orice magazin virtual de obicei are si unul real (www.just4girls.ro sau magazinul bd corneliu coposu,nr 1b)
sweet_crssy
Postat pe 11 Octombrie 2008 17:56
multe din site-urile care fac luvrari de produse, cer banii la livrarea produsului nu ii dai inainte.ei trimit pachetul u dai banii cand vine deci e cu plata ramburs.nu se dau banii mai devreme.cel putin eu numai asa am gasit pana acum.si dc sunt site-uri straine platesti prea multe taxe ,deci ajungi s aplatesti maimult pt anumite produse pentru ca au costurile de livrare f mari.
Succes
sweetyeye
Postat pe 12 Octombrie 2008 17:35
Colegele mele au facut comenzi la Quelle. In loc sa vina un colet cu taote produsele, au venit 3 colete la intervale de 2-3 saptamani. Cu exceptia unui costumas, toate au returnat tot ce au comandat. Produsele nu semanau ce cele din catalog, materialele erau de toata jena. Au pierdut in jur de 70 de lei fara sa se laeaga cu nimic.
Am prieteni care au cumparat aparatura electronica on-line si sunt foarte multumiti.
fantome
Postat pe 13 Octombrie 2008 15:13
eu obisnuiesc sa cumpar online, am gasit o gramada de site-uri!!!!
cel mai mult imi iau haine, si mai rar, incaltaminte.. desi la incaltaminte port numar fix, si nu am avut probleme de marime cand mi-am comandat astfel.
la haine, e drept, ca e f posibil sa nu imi vina, nu corespund mereu marimile, etc... dar ce e in regula, faptul ca poti returna produsul!
bineinteles, pe site-urile unde specifica asta!

asa ca, nu e asa o mare pierdere sa incerci o data sa vezi cum e..
daca iti place ceva f mult si nu ai timp sa umblii prin magazine sau nu gasesti in orasul tau magazinu respectiv, eu zic ca cea mai buna metoda e sa comanzi online.
Greenie
Postat pe 14 Octombrie 2008 12:51
De pe ce situri ai comandat?
Si eu mai fac comanda la Quelle. Nu toate produsele sunt exceptionale, dar ce nu-mi place returnez si primesc banii inapoi. Din acest punct de vedere pot sa spun ca sunt foarte seriosi si iti trimit banii prin posta cam in 30 zile.
avinia_grace
Postat pe 15 Octombrie 2008 11:26
Asa este, iti trimit banii inapoi, dar de multe ori posta tur-retur costa mai mult decat ce ai comandat.
fantome
Postat pe 15 Octombrie 2008 15:33
pot sa va dau zeci de siteuri:

www.myshoes.ro

www.kickback.ro

www.lenjerie.com

www.allshops.ro

www.americaskate.ro

www.fastfashion.blogspot.com


http://www.neovintageshop.blogspot.com/

http://www.885vintage.blogspot.com/

http://vintagemylove.blogspot.com/

http://www.vintage4u.blogspot.com/

http://fashiontshirts.blogspot.com/

http://flo-s-wear.blogspot.com/

http://homemadebijoux.blogspot.com/

http://kittenwear.blogspot.com/

http://cerceidinpiele.wordpress.com/

http://www.unda.ro/catalog.php?cat=2

http://www.catwork-design.com/

http://buburuze.wordpress.com/

http://www.irinamo.blogspot.com/

http://podoabe.wordpress.com/

http://www.junkotequeshop.blogspot.com/

http://www.ciupercaalbastra.blogspot.com/

http://www.cerceidinpiele.ro/

http://www.hybridrain.blogspot.com/

http://www.handmadeart.net/

http://stardustshop.blogspot.com/

http://www.gentutze.blogspot.com/

http://www.adropofcolour-shop.blogspot.com/

http://palarierulnebun.blogspot.com /

(ultimele sunt vintage) MY LOVE :X

si dupa cum o sa vezi, din site in site...te tot directionezi catre altul :p

Greenie
Postat pe 15 Octombrie 2008 17:01
buna, fetelor! stiu ca nu sunt la subiect, dar aveti idee pe ce site as putea sa imi bag rochita la vanzare?
baffiy
Postat pe 21 Octombrie 2008 23:21
draga Elissa,
eu prefer shopping-ul online din mai multe motive:
1) preturile sunt mai bune decat in magazinele offline
2) nu sunt stresata de vanzatoare (ori sunt deranjate de prezenta ta, ori te intreaba din 5 in 5 secunde daca te pot ajuta cu ceva)
3) nu ma dor picioarele ... doar fac cumparaturile de pe scaun :-)
pe cand, in magazinele online ma pot uita linistita la produse, fara sa ma streseze cineva.

Totusi, recomand prudenta atunci cand cumparati pentru prima oara dintr-un magazin online. In primul rand magazinul trebuie sa aiba toate datele firmei la vedere (numele firmei, adresa un nr de telefon valid, etc.). Sunati inainte de a comanda pt a va asigura ca e cineva profi care raspunde (in cazul in care suna ocupat puteti lasa un mesaj iar firmele serioase va vor suna inapoi).
Pe langa aceste informatii, orice magazin serios are o politica de returnare f clara.
Recunosc ca nu mi-am cumparat pana acum haine pe net dar mi-am cumparat bijuterii si electronice. Referitor la bijuterii, va recomand un magazin testat de mine - se numeste www.bespecial.ro – are produse misto pe care nu le gasesti in alte magazine.

in cazul in care v-ati luat toale de pe net si ati fost multumite de calitatea lor, spuneti-mi si mie numele magazinelor ... pt ca as vrea sa-mi iau si niste hainute
robi_grace
Postat pe 30 Octombrie 2008 18:39
k3ntutza, cred ca tu te referi la magazinele de afara, pentru ca la cele din tara poti efectua plata la ridicarea coletului, deci nu esti obligata sa platesti inainte. In plus, produsele iti vin mai repede de 15 zile (ma refer la magazinele seriooase care au stocuri proprii).
robi_grace
Postat pe 30 Octombrie 2008 18:41
robi,
am specificat eu mai sus cateva magazine online, nu ai gasit nimic care sa iti placa?

ah... si ar mai fi si urmatoarele de umblat prin ele:

www.hln.ro
www.trend-store.ro
www.tarafashion.ro

bafta la shopping! :P
si daca mai stiti si altele, bagati aici de toate
Greenie
Postat pe 31 Octombrie 2008 15:37
buna elissa.eu mi-am cumparat rochia de mireasa online de la www.theprincess.ro.am fost foarte multumita.sint rochii din america foarte dragute si ieftine,semnezi un contract si dai un avans iar restul platesti la livrare.deci nu toate sunt tzepe.
iubi_irina
Postat pe 16 Noiembrie 2008 17:13
Buna fetelor!Este un site super misto ce comercializeaza coliere din perle naturale Akoya, coliere din cristale Svarowski si cristal Czech.http://www.akoya-pearlandcrystal.com
bibiluta
Postat pe 25 Noiembrie 2008 21:46
Apropo de comenzile la firma QUELLE si eu sunt clienta la ei(cel putin am fost) comanzi un produs iti vine dupa o luna,cel mult doua,si nu primesti marimea care crezi ca e potrivita,iar in ceea ce priveste , ei au marimile lor,care nu corespun nici de o culoare cu cele pe care le porti tu,eu m-am ars de cateva ori cu aceasta firma,nu mai vreau.Au si un magazin in Satu Mare dar e mai complicat.Oricum la Quelle e riscant sa faci cumparaturi,nu ajung la timp,nu corespund cu ceea ce au in catalog.
nightwish_83
Postat pe 20 Decembrie 2008 16:25
un magazin testat de mine este beprecious.ro . apare si pe grace.ro cu recomandari. este foarte serios. este singurul pe care l-am gasit care cere plata in avans dar sunt seriosi si trimit exact ce comanzi in aceasi zi. la inceput am zis ca nu cumpar pt ca nu stiam sigur ce e cu ei dar am riscat 30 de lei si am vazut ca sunt corecti. deci nu toate magazinele care care plata in avans ascund ceva.
oricum, eu lucrez in banca si daca apare vreo problema pot reclama firma si i se blocheaza contul.
delaadri
Postat pe 8 Ianuarie 2009 14:47
http://alexandrinasmemories.blogspot.com/

un alt site super tare!!
Greenie
Postat pe 16 Ianuarie 2009 15:47
Buna , eu comand de mult timp de pe tarafashion.ro . Sunt foarte seriosi,vine comanda repede...
112985
Postat pe 19 Ianuarie 2009 17:11
De la: elissa, la data 2008-09-19 14:18:44ce parere aveti de shoppingul online? am gasit produse mult mai ieftine decat in magazine, atat pentru nunta si nu numai... este teapa?


depinde de magazin. eu am un magazin online, care face parte din afacerea mea. deci e doar o divizie cu produse ce se personalizeaza. fiind fiirma de publicitate am preferat sa le import eu si sa ofer clientilor cel mai bun pret. am facut si cumparaturi de pe alte situri si sincer eu nu am luat tzeapa. nu incurajez pe nimeni sa o faca, nu ma intelegeti gresit. important e sa fiti f atente la haine si pantofi deoarece una poti vedea in poza si in realitate....fie materialele nu sunt de f buna calitate, fie nu te avantajeaza cand le imbraci/incalti...exista intr-adevar si mici riscuri, dar o firma care se respecta iti returneaza banii daca nu esti multumit sau iti schimba produsul. atentie asadar la rubrica CUM COMAND, CONDITII DE LIVRARE etc.
florinagatea
Postat pe 2 Februarie 2009 13:19
De la: ela_daniela83, la data 2008-12-20 16:25:40Apropo de comenzile la firma QUELLE si eu sunt clienta la ei(cel putin am fost) comanzi un produs iti vine dupa o luna,cel mult doua,si nu primesti marimea care crezi ca e potrivita,iar in ceea ce priveste , ei au marimile lor,care nu corespun nici de o culoare cu cele pe care le porti tu,eu m-am ars de cateva ori cu aceasta firma,nu mai vreau.Au si un magazin in Satu Mare dar e mai complicat.Oricum la Quelle e riscant sa faci cumparaturi,nu ajung la timp,nu corespund cu ceea ce au in catalog.


PE SITUL LOR GASESTI UN GHID AL MARIMILOR. EU AM NORMAL 38 IAR LA EI 34...DECI TREBUIE SA FI PUTIN MAI ATENTA SI CREDE-MA CA POTI FI MULTUMITA. AM AJUNS SI EU LA SATU MARE DAR NU AU MARFA DIN CATALOG, EU DOAR UN DEPOZIT MAGAZIN IN CARE TREBUIE SA FI NOROCOASA SA-TI GASESTI CEVA. IN REST MERITA SA IEI DIN CATALOG, DAR CU PUTINA ATENTIE. DACA NU TE DESCURCI II SUNI SI TE CONSILIAZA. EU ASA AM FACUT LA INCEPUT SI SINCER NU AM AVUT NICIOADATA PROBLEME. E ADEVARAT CA PANTOFI INCA NU AM COMANDAT DAR NU AM CURAJ PT CA AM MARIMEA 37,5 SI E MAI GREU, DEPINDE DE CALAPOD. SUCCES
florinagatea
Postat pe 2 Februarie 2009 13:24
Buna ,

Ai idee cum poti primi cadou : o geanta , un portofel , bijuterii si o esarfa ?
Vei afla raspunsul daca ma vei contacta !!

Si iata si motivele pentru care tu iti doresti sa faci parte din echipa AVON :

- Vei fi motivata de comisioane 15-30 % , cadouri lunar si numeroase competitii in cadrul Companiei Avon.

- Vei fi sustinuta de experienta noastra in vanzari + mostre care sa convinga clientii /potentialii clienti de calitate produselor noastre;

- Primii dvs clienti sunt familia , rudele, prietenii si colegii de servici/scoala.Acestia la randul lor va pot recomanda alti clienti si tot asa .

- Inscrierea este gratuita. La inscriere vei primi un set de cataloage . Dupa primirea brosurilor nu esti obligata sa faci comanda + daca te vei inscrie , AVON nu te obliga sa dai comanda in fiecare campanie !

- Avon iti faciliteaza modalitatea de a plasa comenzi creand un cont al tau pe internet unde iti poti plasa online comenzile ( aveti detalii cu privire la produsele comandate, statusul comenzii dvs , soldul debitelor fata de companie , promotii, etc) -astfel castigand timp fara sa mai fie nevoie sa veniti la sediul Avon.

- In sprijinul tau Avon s-a gandit si la plata facturilor ce vin odata cu produsele comandate-plata se poate face fie la unitatile CEC fie la Bancomatele Citi Financial , Banca Transilvania , CEC , Posta Romana - avand o scadenta de 15 zile de la data facturii.

* Comanda plasata de tine se poate livra si la o adresa specificata , costul transportului fiind suportat numai de Compania Avon . (valabil pentru Bucuresti , pentru cei din provincie prima livrare este gratuita iar de la a doua pe factura apare si serviciu livrare in valoare de 6 lei).

??? De ce sa nu va comandati dvs produsele mai ieftin sau chiar gratuit decat cele din catalog avand chiar si livrare la adresa dorita ???

In primele campanii primesti CADOURI constand in produse cosmetics !


Va asteptam pentru programari inscrieri : 0745.185.731 sau pe adresa de mail : floryna_l@yahoo.com / la id de messanger floryna_l .
DACA SUNTETI DIN ALT ORAS TRIMITETI ADRESA COMPLETA , NUMELE DVS , NUMARUL DE MOBIL ( in cateva zile lucratoare veti primi prin posta plicul cu setul de inscriere gratuit ).



Cu stima ,

Florina Leach
Reprezentant
AVON Cosmetics Cluj
Tel : 0745.185.731

floryna_l_lazy
Postat pe 16 Iunie 2009 16:14
www.victoriassecret.com......verificat...super sait, nu am fost dezamagita niciodata...mai este o faza..daca comanzi articole de imbracat, mai adauga la comanda si vreo 2 produse cosmetice...livrarea se va efectua cu posta rapida...succes...daca mai stai cu ochii pe sait...poti sa prinzi si vreo reducere la preturi
olguzza
Postat pe 21 Iunie 2009 23:14
Sait-uri cu livrare in Europa nu numai pe teritoriul Rominiei, ma poate ajuta cineva.....sunt din R.Moldova....cunosc numai www.victoriassecret.com
olguzza
Postat pe 21 Iunie 2009 23:38
ar mai fi de adaugat shiq.ro
au un site super cu o gama variata ...
prima comanda a fost o pereche de platforme ... acum am devenit dependenta ... merita vizionat ...
bafta
paullyss
Postat pe 24 Iulie 2009 16:38
www.DrinkShop.ro

Primim retur bautura neconsumata !!

grace001266
Postat pe 26 Iulie 2009 18:45
buna,
cum poti da comanda de pe acest site din cate stiu eu in romania nu livraza ,de mult pandesc acest site dar nu stiu cum sa comand
gabor_georgiana
Postat pe 27 Iulie 2009 13:15
De la: grace001012, la data 2009-07-27 13:15:06buna,
cum poti da comanda de pe acest site din cate stiu eu in romania nu livraza ,de mult pandesc acest site dar nu stiu cum sa comand
victoria secrets.com???


a comandat cineva produse de pe pantofisenzationali.ro?eu tot incerc sa iau legatura cu ei dar nu-mi raspunde nimeni si nici macar un nr de telefon nu au.sunt destul de ciudati
alte site-uri de unde as putea sa gasesc pantofi de mireasa cu platforma imi poate recomanda cineva va roggggg
gabor_georgiana
Postat pe 27 Iulie 2009 13:21
Buna,

Eu imi comand de pe Victoria Secret, dar printr-un prieten care sta la New York. In Romania nu se livreaza din cauza furturilor de pe carduri . Daca ai nevoie de ceva eu pot sa te ajut cu orice comanda din SUA. Am mai comandat fetelor de pe grace si au fost multumite, iar in ceea ce priveste Victoria Secret pot sa spun ca au niste produse supeeeeeeeeeeer, nu se compara cu nimic ce este la noi.
roxanap
Postat pe 18 Septembrie 2009 14:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Din 180 de invitatii date, doar 30 de confirmari si doar 2saptamani pana la nunta mai sunt! 84 De la: paullyss 30 August 2010 13:23
cate feluri de mancare sunt in meniul de nunta clasic? 121 De la: kudika_1034479 22 Ianuarie 2019 11:04
FOTO, VIDEO, MUZICA NUNTI SI BOTEZURI 2 De la: Diamond 24 Iulie 2010 22:06
unde comandati decoratiunile pentru nunta? 83 De la: ully1986 24 August 2017 23:47
Profesionisti...pro si contra 31 De la: Diamond 24 Iulie 2010 22:03