Setari Cookie-uri

din cauza crizei imi vine sa anulez nunta

fetelor ce ne facem cu criza?
gluma, gluma dar cica la anul vom fi mai afectati ca oricand.
mie una mi-e frica! toate se scumpesc, oamenii vor ramane fara locuri de munca, toti sunt speriati.
dc nu ne vin invitatii la nunta sau ne dau ca si dar sume care nici macar nu acopera meniul?
eu una ma gandeam sa aman dar mama zicea sa nu fac PROSTIA asta deoarece criza poate tine mai multi ani, si atunci ce fac?
voi ce ziceti?
cum va descurcati cu pregatirile?
iulik_flore
Postat pe 26 August 2009 15:04
parerea mea sa te mai gandesti - oricum mai ai timp pana pe la Craciun cel mult

- succes in a lua hotararea care e mai buna pt tine

- si daca nu mai faci petrecerea vei face doar cununia civila?
laura02maria
Postat pe 26 August 2009 15:46
nu stiu ce sa zic

noi ne gandisem in prealabil sa facem cununia civila separat nu neaparat lipsei banilor cat ptr a nu ne aglomera.

insa am renuntat la idee gandindu-ne ca nu are rost sa facem o cheltuiala in plus.

ar trebuie sa ne decidem de acum din sept deoarece la noi in Buc este omor pe resturante.

poate k in per asta nu mai este chiar asa...insa bine ar fi sa nu riscam. cunosc oameni care au facut rezervare cu 2 ani inainte si nu au prins loc decat duminica.
iulik_flore
Postat pe 26 August 2009 16:43
iulika eu as face nunta
acum dupa o experienta pot sa-ti spun - sunt foarte putini acei nuntasi care nu si-ar plati nici meniul - eu am avut o pereche daca bine imi amintesc cu un copil deci 3 pers care au pus 4 mil cand media era 6 mil- datori
- nu am chemat persoane de la tara, bunici nu am, asa ca m-am gandit ca o data nu voi fi datoare si a II-a cei de la sate - nu cinstesc deloc bine asa ca nu m-am complicat si aici ma refer la matusi unchi mai indepartati de ai bunicilor......- nu are rost parerea mea

- voi avea de mers la 10 nunti la 3 am fost deja si credema ca mi-au ajuns pt anul acesta

asa ca parerea mea sa te axezi doar pe cei mai apropiati si sa faci o nunta cu invitati mai putini - mai romantica si mai cocheta max 150-180 persoane, dar sa o faci ca e asa frumoasa ziua aceea

- si incearca sa faceti voi tot ce puteti pt organizarea nuntii - vei economisii ceva bani
laura02maria
Postat pe 27 August 2009 08:00
multumesc laura maria

oricum asa m-am gandit si eu, sa fac eu insami tot ce pot

nunta nu va depasi oricum 140-150 de pers.

ptr nu am mai multi

am invitat tot ce s-a putut

iti multumesc ptr sfaturi si asa cum ai spus si u trebuie sa imi fac singura "CURAJ"

iulik_flore
Postat pe 27 August 2009 11:02
Eu am nunta peste 11 zile si tot suntem afectati de criza. Oamenii si-au pierdut job-urile, baga tot felul de scuze legate de bani..
si sunt suparata, pentru ca nu ar trebui sa fie vorba de bani, nu?

Acum, mergem inainte.. avem totul stabilit..
Si eu zic sa faci nunta, anunta oamenii din timp, pregateste detaliile.. fa tu cu familia tot ce poti, ca sa scutesti multe cheltuieli.. Negociaza tot ce poti, nu te lasa.. si firmele care organizeaza au nevoie de clienti, poate mai lasa din preturi.. :)
Spor la pregatiri!
adeana
Postat pe 9 Septembrie 2009 09:42
Cu persoanele e adevarat, ca numarul lor va fi grav afectat de criza....La nunta fratelui meu, a facut acum in august, au venit 85 de persoane, din 150 care erau invitate. Multi confirmasera dar s-au trezit fara ei. PREGATITI-VA SINCER sa aveti ff multi care nu vor veni la nunta.
Angeliq88
Postat pe 9 Septembrie 2009 09:53
si pe noi ( mai ales pe mine ) ne-a speriat criza si ne-am gandit sa anulam...si n-am facut-o,am mers mai departe..pt ca,desi noi am platit tot,la urma urmelor evenimentul nu se leaga de bani....intr-un final, am avut o nunta ca-n basme,am savurat fiecare clipa,ne-am distrat,am ramas cu o multime de amintiri frumoase de povestit copiilor si nepotilor..si la final am ramas cu mult peste cat ne asteptam noi...asa ca ai incredere si mergi mai departe...roaga-te acolo SUS sa iasa totul asa cum iti doresti....mult spor la pregatiri :* sunt sigura ca totul va fi bine
petrutza25girl
Postat pe 9 Septembrie 2009 10:00
Draga mea, si eu te-as sfatui sa faci nunta, pentru ca datoriile le platesti din banii pe care ii dau nuntasii oricum. Eu am facut o nunta mica, cu aproape 60 de oameni, si a fost superb, am avut si decor, si muzica frumoasa, si restaurant frumos, si rokia mea, si costumul lui, ce sa zic, am avut de toate, si a fost perfect! Nu am cheltuit decat 3500 de euro!!Poti sa cauti insa sa fie economic totul, dar si bun, daca gasesti echilibrul pe care l-am gasit eu, e perfect! Gandeste-te si daca vrei video, eu nu am vrut, si am castigat 500 de euro, am mai pus putin si mi-am luat cea mai frumoasa rochie! Poate nu o sa mergi la cel mai luxos restaurant, poti alege si unul mai normal, si decorul face minuni din el, si daca mancarea este buna, vei vedea ca nu ai nimic de invidiat celor care au plecat la cel mai luxos restaurant din oras.Ce sa zic, cantaresti tot! Asta e solutia. Te gandesti bine la toate, nu e usor, insa pentru asta e familia, sa te ajute mai ales cand vine vorba de asemenea eveniment!Te pup si iti doresc mult succes cu pregatirile, ai sa vezi, daca faci lucrurile bine, o sa fie superb, si o sa fii si tu fericita! Se merita!
diana43
Postat pe 9 Septembrie 2009 10:28
Buna! Parerea mea e ca nu trebuie sa faci din nunta o afacere. Asa ca fa o nunta cand ai bani, nu treb sa te astepti sa iti scoti banii pe nunta si sa mai ai si pe langa. Mi se pare o porcarie sa ceri bani invitatilor :) Nunta ar trebui sa fie o petrecere si oamenii sa vina ca atare!
dalegal
Postat pe 9 Septembrie 2009 10:31
vand rochita de mireasa tip printesa pret de criza si voal lung cu aplicatii myssnatacha@yahoo.com
myssnatacha
Postat pe 9 Septembrie 2009 10:37
Si eu am nunta peste 11 zile si am mari emotii din aceasta cauza! Deja multe persoane care trebuiau sa vina m-au anuntat ca nu pot venii, persoane la care nu ma asteptam! dar mai bine asa sa fiu anuntata decat sa ma trezesc ca ii astept si ei nu mai apar!
Criza chiar ne influenteaza nunta! Nici eu nu vreau sa-mi ramana bani, dar sa platesc restaurantul si micile datorii pe care le-am facut trebuiesc acoperite, pt ca altfel nu stiu ce o sa fac!
Sper sa iasa frumos si bine in final pentru ca ne-am organizat o nunta cu de toate si ash fi vrut ca toata lumea sa aiba parte de pregatirea noastra>
dar aste e, daca nu vin, nu vin! eu oricum am de gand sa ma distrez si sa ma simt bine indiferent ce se va intampla, oricum trebuiesc rezolvate toate!
si cine are nunta la anul sa-i dea bataie si sa nu renunte pentru ca se pot intampla alte lucruri mai grave decat criza!
Mult succes tuturor!
ana_ghita
Postat pe 9 Septembrie 2009 12:38
Buna dragi miresici,
Sunt una dintre cele mai fericite ex miresici, am avut nunta in urma cu 3 saptamani, a fost o nunta ca-n povesti.
Pana la eveniment am fost si eu ca si voi agitata si speriata ca nu o sa-mi ajunga banii, ca nu imi vor veni inviatii care din diverse motive ma tot anuntau ca nu pot veni si asa din 180 de pers am ajuns cu lista abia la 120 cu tot cu cameraman, foto si dj.
Stresul a fost si mai mare cand inainte cu 1 luna, cineva de la restaurantul unde trebuia sa facem nunta ne-a anuntat ca a dat faliment si ca nu mai avem local, am zis ca fac stop cardiac, dar D-zeu nu ne-a lasat si am gasit cu greu un alt local unde ne-am putut organiza evenimentul. Aici am avut de castigat mai mult din partea meniului, servirea ireprosabila, localul era nou, frumos aranjat nici nu era nevoie de alte decoratiuni, astfel noi am ales doar un suport din fier forjat care era si fructiera dar si suport pt aranjamentul floral. Nu am avut baloane, artificii, confetii sau alte chestii totul a ost simplu si elegant. Invitatii spre surpriza mea, cei care nu au putut veni au auzit de la cei care erau prezenti ca nunta este extraordinara si au fugit de la celelalte nunti de pe unde au fost si au venit la mine, a fost n gest f frumos macar ca au venit sa ma vada si asa au ramas unii dintre ei si s-a marit si nr de meniuri.
Asa ca fetelor aveti incredere in voi si atentie mare la cheltuieli.Stati pe ring si dansati, caci invitatii asta vor: sa danseze, sa se filmeze si sa se fotografieze cu mireasa, daca voi sunteti retrase si nuta va fi la fel, nu o sa stea sa faca nimeni atmosfera in locul vostru (poate doar un prieten ce se ameteste mai tare). Zambiti chiar daca v-ati certat cu soacra, cu mama sau cu mai stiu eu cine. Lasati toate grijile acasa si distrati-va, Fi-ti fericite si ca totul sa iasa bine organizati totul pe o coala de hartie, eu asa am facut: tot ce a trebuit la primarie am avut scris, cand am iesit pe usa am verificat si nimic nu s-a uitat, treceti absolut tot ce este necesar nu este rusinos sa faceti asa, atunci toata lumea este agitata si or sa uite or sa dea vina unu pe altul si tot voi trageti ponoase dupa.
Sper ca nu v-am plictisit cu atatea detalii, doar voiam sa va spun ca si eu am fost ca voi si la mine a fost criza dar nu am ramas datoare dar nici cu bani in buzunar, dar m-am distrat impreuna cu toata lumea si au sunat a doua zi sa-mi multumeasca si sa ma roage sa le organizez evenimentele.
Multa bafta si orice sut in fund este un pas inainte.
Va multumesc ca ati citit ce am scris iar daca doriti mai multe amanunte sau ajutot cu cea mai mare placere ( fara bani )
Pupici
ghitamihaela
Postat pe 9 Septembrie 2009 12:50
Buna dragi miresici,
Sunt una dintre cele mai fericite ex miresici, am avut nunta in urma cu 3 saptamani, a fost o nunta ca-n povesti.
Pana la eveniment am fost si eu ca si voi agitata si speriata ca nu o sa-mi ajunga banii, ca nu imi vor veni inviatii care din diverse motive ma tot anuntau ca nu pot veni si asa din 180 de pers am ajuns cu lista abia la 120 cu tot cu cameraman, foto si dj.
Stresul a fost si mai mare cand inainte cu 1 luna, cineva de la restaurantul unde trebuia sa facem nunta ne-a anuntat ca a dat faliment si ca nu mai avem local, am zis ca fac stop cardiac, dar D-zeu nu ne-a lasat si am gasit cu greu un alt local unde ne-am putut organiza evenimentul. Aici am avut de castigat mai mult din partea meniului, servirea ireprosabila, localul era nou, frumos aranjat nici nu era nevoie de alte decoratiuni, astfel noi am ales doar un suport din fier forjat care era si fructiera dar si suport pt aranjamentul floral. Nu am avut baloane, artificii, confetii sau alte chestii totul a ost simplu si elegant. Invitatii spre surpriza mea, cei care nu au putut veni au auzit de la cei care erau prezenti ca nunta este extraordinara si au fugit de la celelalte nunti de pe unde au fost si au venit la mine, a fost n gest f frumos macar ca au venit sa ma vada si asa au ramas unii dintre ei si s-a marit si nr de meniuri.
Asa ca fetelor aveti incredere in voi si atentie mare la cheltuieli.Stati pe ring si dansati, caci invitatii asta vor: sa danseze, sa se filmeze si sa se fotografieze cu mireasa, daca voi sunteti retrase si nuta va fi la fel, nu o sa stea sa faca nimeni atmosfera in locul vostru (poate doar un prieten ce se ameteste mai tare). Zambiti chiar daca v-ati certat cu soacra, cu mama sau cu mai stiu eu cine. Lasati toate grijile acasa si distrati-va, Fi-ti fericite si ca totul sa iasa bine organizati totul pe o coala de hartie, eu asa am facut: tot ce a trebuit la primarie am avut scris, cand am iesit pe usa am verificat si nimic nu s-a uitat, treceti absolut tot ce este necesar nu este rusinos sa faceti asa, atunci toata lumea este agitata si or sa uite or sa dea vina unu pe altul si tot voi trageti ponoase dupa.
Sper ca nu v-am plictisit cu atatea detalii, doar voiam sa va spun ca si eu am fost ca voi si la mine a fost criza dar nu am ramas datoare dar nici cu bani in buzunar, dar m-am distrat impreuna cu toata lumea si au sunat a doua zi sa-mi multumeasca si sa ma roage sa le organizez evenimentele.
Multa bafta si orice sut in fund este un pas inainte.
Va multumesc ca ati citit ce am scris iar daca doriti mai multe amanunte sau ajutot cu cea mai mare placere ( fara bani )
Pupici
ghitamihaela
Postat pe 9 Septembrie 2009 12:50
Mmmmm mie imi spui....ma asteptam la 150 pers cu aproximatie si acum cu 1 sapt inainte de nunta tot ate unu cade de pe lista da cel mai tare a deranjaza k din prtea mea ca si neamuri am vreo 10 pers si cativa prieteni de familie adik in tota 20 pers. (din partea miresei) iar socrii mei au vreo 60 chestia e k ma simt stanjenita....sa ma lase matusile si unchii in ultimul moment si nu mai zic ca am bunici de la bucuresti care au pretentia sa ii invit e deamoaca pupa ce k nu am nici pers multe a nunta...oare ce zic socrii mei am noroc k sunt oameni de treaba si nu imi reproseaza nimic. Cu atatea emotii si stres knd aud tlu k suna mai tai de pe lista....am slabit 4 kg. asta e nu avem ce face ergem inainte...u va descurajati fetelor
andreeaaugustin_grace
Postat pe 9 Septembrie 2009 13:48
scuzati lipsa literelor dar nu am fost atenta ca tastatura nu merge bine
andreeaaugustin_grace
Postat pe 9 Septembrie 2009 13:50
denisamihaela super incurajarea ta

din cate am auzit eu pe la tv multe tari dea au iesit din criza, ca de politicienii lor nu se cearta care sa bage mai multi bani in buzunare cum fac ai nostrii
plus suntem in an electoral cand toti zic ba ca nu sunt bani de nk, nici de traversat strada ba ca ei cresc salarii/pensii...ia sa fiti putin atente la tv sa vedeti ce se contrazic

nu pot sa spun cum o sa fie 2010, chiar nu am idee (in general dc am o presimtire asa e dar acum fetelor nk)insa poate dc chiar ne urnim fundurile anul asta si votam, pe cineva care e mai putin ipocrit si nu e decat gura de el, si aici nu zic de presedinte, aici zic de premier si de partidele de la guvernare poate la anu o sa fie mai roza treaba decat o vedem noi acum. :P..ce politica fac eu aici:P

in general la nunti vin cei care au datorie si cei care o sa aiba nunti si inca un sfat, dc tu te prezinti k o pers onesta (adik sa aiba incredere ca te vei duce la nuntile la care vei deveni datoare si ca ai plati putin peste meniu) o sa vezi ca se autoinvita pers care nici nu te credeai k ar vrea. Eu ii vad pe ai mey cum hotaras la ce nunti merg: hai la nush ce vecin k eom cu buca si vine si el, in asta am incredere ca mai vine la fiema dar in X nu prea am. Sau ce e nasol e sa nu fie per de f multe nunti, e greu sa ai 2 nuti intr-o noapte, dar cum zicea o miresusa pe sus dc faci sa se simta bine meseni nu k vor veni neaparat si cei care ziceua k nu pot, ci sigur vor fi mai darnici in dar sau dc sa zicem k nu au banii la ei sigur la botez vei simti k darul e peste ce te asteptai.

Voi tb sa aveti grija sa se distreze lumea, sa le placa mancarea ( a sa stii k mai bine dai cu sarmalele decat cu caviarul, k pana la urma suntem romani si 90% prefera sarmaluta cu mamaliguta smantanica si putina sunca langa :P) si sa incerci la muzica sa cuprinzi totul, sa fie dansanta si sa nu cumva sa se repete o mel k o vrea cutarescu k el e nush cine.....

succes si pupici
agny
Postat pe 9 Septembrie 2009 14:00
Nu amana nici o nunta! Si eu la fel ma gandeam, eram atat de stresata dar am zis "merg inainte orice s-ar intampla". Si asa am si facut in ciuda crizei, intr-adevar oameni la nunta nu mi-au venit cat ar fi trebuit sa vina, nici nu au dat cine stie ce bani la masa dar, important este ca nu am ramas datori, ne-am platit toate cheltuielile, ne-au mai ramas si bani, am plecat si in "luna de miere" (de fapt a fost o saptaman din pacate) si am scapat si de stresul nuntii. Asa ca, parerea mea, inainte cu tupeu!!!!
rodica80
Postat pe 9 Septembrie 2009 15:04
buna fetelor,ce sa zik k criza asta ca nea afectat pe totii!!!! eu am avut nunt in agust si am iesit si datoare,au venit multi care nu au platitsi totusi era stabilita de anul trecut nu am stiut ca vine criza peste noi .important e ca iesit frumos,si ne am cununat k bani nu neau iesit deloc.
florycyka_grace
Postat pe 9 Septembrie 2009 15:15
Buna
Nu amana nunta e o prostie. Hai sa-ti spun o poveste: eu am amanat nunta anul trecut deoarece socrii mei au facut tot posibilul sa ne desparta.M-au chemat sa vorbim despre nunta , care urma sa aiba loc pe 16 august, anul trecut si m-au dat afara din casa , aducandu-mi tot felul de acuze si jigniri. Anul trecut a facut nunta sora sotului mei care avea doar 20 de ani . Pe cand noi ccare aveam 30 nu aveam acest drept.De fapt acum nici nu ma mai minunez. Cearta asta avea loc prin februarie. Si sotul meu , cu toate ca in acea seara a zis ca vom face nunta, la trei zile si-a ascultat parintii si-a plecat.Nu a rezistat decat doua ore, hoinarind pe strazi si s-a intors. In iunie am facut cununia civila , ceva in stil Las Vegas. Fara sa stie nimeni , noi doi si doi martori. Restul au aflat dupa. Ce sa-ti spun: nici acum socrii nu ma vor in familia lor. Si Pe 19 septembrie vom avea nunta si va fi o nunta restransa , doar cu rude din partea mea si prieteni. Bineinteles ca socrii si rude din partea sotului meu nu vor veni. Abia acum sotul meu realizeaza ca nu a meritat sa cedeze pt nimeni.
Iar tie iti spun ca la nunta am invitat 150 de persoane si de fapt nu vin decat 50. Nu conteaza ca e criza sau nu , daca voi va iubiti daca iti doresti nunta pt sufletul tau si nu o privesti ca pe o afacere nu o amana. Nimic nu se compara cu fericire din acea seara. Vreau sa stii ca acea seara e doar a ta si a nimanui altcuiva.
Fa-ti nunta atunci cand ai programat-o si fii o mireasa frumoasa !
Multa bafta , draga mea
Cristina
cristina_camelia
Postat pe 9 Septembrie 2009 15:36
Miresici, cand porniti la drum cu un gand duce-ti-l la bun sfarsit, o sa vedeti ca totul o sa fie bine, dupa cum am scris si mai sus, pe vremea asta de criza daca nu sunteti cumpatate si atente la toate detaliile nu faceti nimic. Cand eram in pregatiri toata lumea ma certa ca eram prea atenta la detalii, ca dadeam importanta la toate cele, ca in loc sa imi cumpar de-a gata eu stau si pierd timpul lucrand de mana, nu am avut bani si odata ce s-a intamplat si cu restaurantul clar am ramas fara bani pt ca a trebuit sa dau avans si la celalalt restaurant (banii nu i-am recuperat nici acum si nici nu cred ca o sa-i mai vad vreodata - 1.000 E), iar noi suntem niste familii modeste. Puteti face economii si sa descoperiti in voi simntul artistic fiind si originale in acelasi timp. Puteti sa va faceti singure invitatiile, ganditi-va la ceva special si ieftin, o invitatie pe piata este destul de scumpa daca faceti un calcul ajunteti cam la 700-800 lei, daca le creati voi puteti ajunge la chiar mai putin de jumatate din suma, pe mine m-au costat 250 lei 120 buc cu tot cu plicuri si imprimat, apelati la cunostinte or sa va ajute, nu toata lumea da banii pe satisfactia de a crea ceva. Sau va mai puteti gandi la ceva original nu neaparat o hartie scrisa sau desenata intr-un plic, florile de pus in piept gasiti si mai ieftin de 50 bani, flori nat alcatuite din mai multi muguri sau crengute, orhidee la Hornbah 30 lei -150 floricele, marturii ceva folositor eu am luat evantaie 1 leu buc, toate femeile erau incantate cand le-au vazut.
Fiti inventive si sa stiti ca cine vrea sa vina la o nunta vine orice s-ar intampla, cine este nehotarat si se fofileaza pana aproape de data nuntii sa stiti clar ca nu vine. Luati un restaurant pt mai putine persoane si lumea atunci o sa se simnta si mai bine, cu cat aveti invitati mai multi cu atat riscul este mai mare, lume putina = distractie maxima.
Deci mergeti mai departe cu visul vostru si fiti cele mai frumoase mirese, daca amanati o sa o tineti tot asa, bani nu au fost nici pana acum dar nu a fost asa mediatizata criza ca acum CINE VREA POATE.
BAFTA SI TOT INAINTE CU PLANRILE MORALUL SUS
ghitamihaela
Postat pe 9 Septembrie 2009 15:56
si eu sunt disperata putin am nunta peste 3 saptamani si din 400de persoane invitate ma asteptam la 200 si se pare ca vin abia 150, asa ca si eu sunt afectata de problema banilor si de criza pt ca cei mai multi nu vin din cauza lipsei banilor;

Ideea e ca nu trebuie sa renunti mai ai timp pana la anu sa pui niste bani deopare si sa t asiguri ca nu o sa ramai datoare chiar dc invitatii nu iti vor da destul si ink un sfat nu alege un local care sa t conditioneze la un nr de persoane(al meu e p minim 200) k o sa ajungi k mine sa albesti inainte de termen;)))

Casa de piatra si mult noroc
sweetyeye
Postat pe 9 Septembrie 2009 16:30
EU ZIC SA MERGI MAI DEPARTE.EU AM AVUT NUNTA IN IULIE SI TOT ASA VROIAM SA O AMAN DAR AM DECIS SA MERG MAI DEPARTE SI TOTUL A FOST OK.GANDESTE-TE CA DIN 150 DE PERSOANE MI-AU VENIT 48 SI TOT NU AM IESIT DATOARE BA MAI MULT AM MAI RAMAS SI CU NISTE BANI FRUMUSEI.IDEA E SA AI INCREDERE IN TINE,SA FII OPTIMISTA SI SA AI INCREDERE IN DUMNEZEU.ITI DORESC MULT SUCCES SI CASA DE PIATRA
mada_puffy84_grace
Postat pe 9 Septembrie 2009 17:32
aoleuuuuuuu e belea, ma sperie subiectul asta,..noi avem in octombrie shi ma ashtept la ceva lume, dar discutand aici cu voi ad ca nu e chiar asha,....dk din 150 ...au venit 48..............nici nu vreau sa ma gandesc,,,hmm.....sper sa fie bine....
amoremio16
Postat pe 9 Septembrie 2009 18:27
eu una am in 2010 in octombrie si am acontat sala din aprilie anul asta as ca dc vrei sa faci nunta la anu eu zic sa te hotarasti ca oricum nu vreau sa te descurajez dar cum ai zis tu ai putea gasi chiar numai duminica, iar in ceea ce priveste criza, e acum un motiv intemeiat pt invitatii care ori nu vor sa vina ori nu vor sa dea bani, nunta nu mai este in zilele noastre un ajutor pt miri la inceput de drum cum era inainte si toata lumea se gandea sa ramana si mirii cu ceva.
Sunt de parere ca nunta ar trebui sa fie cel mai important eveniment pt miri si sa nu fie o loterie, sa fie momnetul unic pe care si-l pregatesc in doi pentru a-i face fericiti in cea mai importanta zi din viata lor, asa ca sa lasam criza si invitatii cu scuze, dc nu vor sa vina asta e,
BAFTA MULTA!!!!!
lucky_happy
Postat pe 9 Septembrie 2009 21:01
De la: andreeaaugustin, la data 2009-09-09 13:48:08Mmmmm mie imi spui....ma asteptam la 150 pers cu aproximatie si acum cu 1 sapt inainte de nunta tot ate unu cade de pe lista da cel mai tare a deranjaza k din prtea mea ca si neamuri am vreo 10 pers si cativa prieteni de familie adik in tota 20 pers. (din partea miresei) iar socrii mei au vreo 60 chestia e k ma simt stanjenita....sa ma lase matusile si unchii in ultimul moment si nu mai zic ca am bunici de la bucuresti care au pretentia sa ii invit e deamoaca pupa ce k nu am nici pers multe a nunta...oare ce zic socrii mei am noroc k sunt oameni de treaba si nu imi reproseaza nimic. Cu atatea emotii si stres knd aud tlu k suna mai tai de pe lista....am slabit 4 kg. asta e nu avem ce face ergem inainte...u va descurajati fetelor


Aoleu, nu te descuraja tin sa-ti spun ca mama mea are inca 7 frati iar la nunta surorii mele care a fost in iulie nu a venit decat unul din ei, si 3 nepoti si bunica, noroc ca au venit din partea tatalui meu dar nu au fost decat 3 mese a cate 10 persoane si din partea lui iar din partea mirelui de vreo 2 ori mai multi si tin sa-ti spun ca au ramas cu mult mai multi bani din partea invitatilor miresei si a fost distractie cat cuprinde pt ca au venit cei mai apropiati si cei care si-au dorit nu-ti mai fa atatea griji ce psun socrii, dc sunt oameni cumsecade nu au sa spuna nimic important e voi sa fiti fericiti si ai grija cu kilogramele ca trebuie sa fii o mireasa frumoasa MULTE INCURAJARI si BAFTA!!!!! SA FITI FERICITI!!!!
lucky_happy
Postat pe 9 Septembrie 2009 21:10
VA MULTUMESC DIN SUFLET FETELOR

chiar am citit cu interes postarile fiecaruia...adevarul este ca fiecare dintre voi are ceva interesant de spus...si eu am bineinteles ceva de invatat din experientele voastre...

acum sper sa fie bine, m-am mai linistit
am incredere in Dumnezeu k va iesi bine. mama imi spune sa nu fac prostia sa aman nunta deoarece la anul sau peste doi ani nu se stie ce va fii.


la detalii m-am gandit si am desfacut firul nu in 4 ci in 10 sau 12
voi incerca atat cat pot sa ma descurc singura si de asemenea voi apela si la apropiati. marturiile le voi confectiona singura, la fel si cadurile de multumire, plicurile ptr bani, cardurile ptr masa si ma mai gandesc in privinta invitatiilor...

voi incerca sa gasesc ceva aranajemnte ieftine
de asemenea m-am interesat si de cocarde, am gasit ceva pe net f dragutz si ieftin. niste floricele artificiale dar care imita totusi floare naturala f bine. oricum f multi oameni nu dau importanta coardelor...

in schimb nu stiu ce sa va mai zic...am fotograf, cameraman si dj care mi-au facut o reducere considerabila...

trebuie sa mai luam bautura si hainele, astea o sa fie o cheltuiala majora


si eu am ramas cu un gust usor amar, cand la nunta unei cunostinte in ( acum in week) au lipsit 60 de pers, desi multe dintre ele confirmasera si cu o zi inainte.

tot ceea ce scosesera mirii adik 170 mil au trebuit sa plateasca la local meniurile ptr invitatii lipsa
au fost terminati...din aceasta cauza au anulat si luna de miere, noroc ca nu platisera

deci...IN ATENTIA TUTUROR INVITATILOR!!!!

anuntati dc nu puteti sa veniti!!!! NU II FACETI OMULUI PAGUBA!

ASA CEVA NU SE FACE
iulik_flore
Postat pe 10 Septembrie 2009 00:56
Dragilor, din cauza crizei NU MAI FACETI NUNTI!!!!
Lizzie_grace
Postat pe 10 Septembrie 2009 10:24
nu va descurajati....la stiri tot se anunta ca anul asta spre sfarsit se incheie criza....asa ca se vor inchide si scuzele cu lipsa banilor din cauza crizei....
Doamne ajuta!
...............................................................
premiul tau - http://www.exposhop.ro/Code/Applications/web/index.cgi?action=blog§ion=4&art=37
adika_healthy
Postat pe 10 Septembrie 2009 13:01
da ama auzit si eu la stiri - populatia isi va reveni undeva la inceputul primaverii asa ca SUCCES LA PREGATIRI
laura02maria
Postat pe 11 Septembrie 2009 11:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sonorizari Cluj 3 De la: Diamond 24 Iulie 2010 02:01
Focuri de artificii Profesionale,Efecte Speciale Pirotehnice,Artificii sol interior exterior 3 De la: Jannine 3 Iulie 2010 18:22
Turbotequila Militari 2 De la: veronica2595 17 Noiembrie 2016 15:03
buna 1 De la: kudika379473 27 Martie 2011 14:58
Luna de miere 9 De la: Cassey 22 Aprilie 2010 14:59