Mai multe
buna fetelor....si eu am patit cam acelasi lucru insa dupa o relatie de aproape 7 ani!!!!Stiu e greu de crezut aveam nunta acum in septembrie,atat m-am agitat cu aceasta nunta,am vrut sa fie cea mai frumoasa si am crezut ca si el dorea la fel insa am descoperit ca nu era asa cum il credeam eu,m-am mintit atata timp fara sa vad adevarata lui fata.Asa ca inteleg exact prin ce treci Gina si sunt sigura ca Dumnezeu a vrut sa vezi ce greseala urma sa faci.Eu una nu as merge la nunta in locul tau,nu merita sa iti faci si mai mult rau.Du-te plimba-te,iesi,distreaza-te in vacanta ,fa o calatorie in afara tarii,eu asta intentionez.Parca privesc si traiesc pe propria piele o telenovela cu final tragic.
|
||
|
emyliana Postat pe 25 Iulie 2009 16:02 |
||
|---|---|---|
nu pot sa cred ca sa ceva se poate intampla, si eu am nunta pe 22 august si tot eu m-am ocupat de mai toate pregatirile de nunta.... sfatul meu pentru Gina este sa nu se duca la nunta respectivului, sigur a invitato doar ca sa o faca sa sufere..
|
||
|
grace001438 Postat pe 27 Iulie 2009 15:46 |
||
De la: emily, la data 2009-07-25 16:02:56buna fetelor....si eu am patit cam acelasi lucru insa dupa o relatie de aproape 7 ani!!!!Stiu e greu de crezut aveam nunta acum in septembrie,atat m-am agitat cu aceasta nunta,am vrut sa fie cea mai frumoasa si am crezut ca si el dorea la fel insa am descoperit ca nu era asa cum il credeam eu,m-am mintit atata timp fara sa vad adevarata lui fata.Asa ca inteleg exact prin ce treci Gina si sunt sigura ca Dumnezeu a vrut sa vezi ce greseala urma sa faci.Eu una nu as merge la nunta in locul tau,nu merita sa iti faci si mai mult rau.Du-te plimba-te,iesi,distreaza-te in vacanta ,fa o calatorie in afara tarii,eu asta intentionez.Parca privesc si traiesc pe propria piele o telenovela cu final tragic. nu pot sa cred....ce prost ar lasa o fata asa frumoasa ca tine???? |
||
|
|
||
|
Dyana_24 Postat pe 29 Iulie 2009 13:00 |
||
| Hei, gina, ne-ai lasat in suspans. Te ai dus pana la urma la nunta? Daca ye simteai puternica, era bine sa te duci, aratand beton si insotit de un tip asisderea, si sa fii vesela, si sa te distrezi, sa-i arati nemernicului ca viata merge si fara el. Nimic nu i doare mai tare decat sa te vada fericita ,la bratul uni mascul care pare mai grozav ca el. | ||
|
happycorazon Postat pe 25 Octombrie 2009 21:37 |
||
|
Sper sa se fi dus. Un dus rece poate face minuni. Sper ca Gina sa-si fi invatat lectia iar in ceea ce-l priveste pe el sper sa fie fericit alaturi de cealalta. Poate nu el era alesul... |
||
|
fantome Postat pe 28 Octombrie 2009 12:29 |
||
| Buna, eu zic sa te duci.de fapt cam asa am patit si eu, dar nu aveam nunta antamata. si am fost la nunta lui cu ALTA, m-am imbracat super, fardat, eram ff eleganta. am fost, am stat putin, le-am dat plicul si am plecat. socul mare a fost din partea lui, nu se astepta sa ma vada acolo. daca poti du-teeeee. succes | ||
|
carmendidi Postat pe 29 Octombrie 2009 08:42 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Nu inteleg ... | 1 | De la: kudika_17683 20 Noiembrie 2012 21:56 |
| Extensii clip on pentru mirese -livrare personala in Bucuresti | 1 | De la: Charmmy 15 Septembrie 2010 15:40 |
| DJ NUNTA,BOTEZ | 2 | De la: kudika_5526 21 August 2012 20:29 |
|
|
||
| Declaratie de dragoste de Martisor | 2 | De la: printesuca 1 Martie 2009 09:42 |
| Fotograf Sibiu sau Arges | 1 | De la: kudika_983183 18 Martie 2015 19:19 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.