Mai multe
| Ma numesc Gina , am 25 de ani.M-am decis sa va spun povestea mea poate va ajuta in vreun fel.Relatia mea a durat 3 ani,in urma cu un an m-a cerut in casatorie si evident am acceptat , toate lucrurile pareau sa mearga ca pe roate , am gasit imediat si restaurantul pervesc si-am dat avansul.Nunta era programata pentru 11 iulie 2009.Inca de la inceputul anului am inceput sa-mi caut rochia , pantofii , invitatiile , marturiile , rochiile domnisoarelor de onoare , florile si tot ce trebuie la o nunta.Cu cat ne apropiam de data nuntii cu atat ne vedeam mai rar, eram atat de prinsa in pregatiri incat de foarte multe ori uitam sa-l intreb si pe EL parerea lui.Mereu eram eu , mama,sora mea si cea mai buna prietena a mea.In putinul timp pe care il mai petreceam impreuna imi suna telefonul non-stop si nu eram atenta deloc la ce-mi spunea .Parca eram in transa , EL era doar o formalitate pentru ca nunta era A MEA...In tot acest timp EL a avut timp sa reflexioneze asupra relatiei noastre si cu 2 saptamani inainte de nunta mi-a spus scurt:"Stii cred ca m-am grabit, nu te iubesc intr-atat incat sa-mi leg viata de a ta , sa fim impreuna cand ai tu timp." si-atat...nu-mi venea sa cred , parca ma trezisem dintr-un vis dar decorul ramasese.Aveam tot ul pentru nunta perfecta , nunta la care am visat de cand eram fetita dar nu aveam cel mai important:MIRELE.Va rog pe toate cele care pregatiti o nunta sa nu faceti aceeasi greseala dati fiecarui lucru importanta cuvenita...Nunta dureaza 24 de ore insa alaturi de alesul vostru va veti trai intreaga viata. | ||
|
Gina_A31 Postat pe 19 Iulie 2009 17:48 |
||
|---|---|---|
| draga Gina imi pare rau de ce ti sa intamplat,nu credeam k niste lucruri importante ptr o persoana vor aduce la ruina unei relatii.si eu am nunta in august si a trebuit mult sa insist la viitorul meu sot sa se implice,si nici asa nu sa implicat prea mult.doamne sper sa reusesti sa treci peste durerea care o simti acum.iti doresc numai bine.pupici | ||
|
aly79_grace Postat pe 19 Iulie 2009 20:15 |
||
| buna Gina, imi pare rau pt cea ce ti s-a intamplat, eu am avut nunta anul trecut 26 iulie si eu m-am ocupat de totul la nunta noastra dar intotdeauna cand ne intalneam spuneam ce am facut povesteam ... chiar daca NUNTA in general este mai importanta pt noi fetele findca ne exprimam ca nunta mea nu nunta noastra .. nu o putem face singure trebuie sa avem alaturi .. nici sotul meu nu s-a implicat ff mult m-a lasat sa decid eu sa fie cum vreau eu dar in general stia si el cea ce am dicutat sau ce am ales | ||
|
|
||
|
Gabic_lazy Postat pe 23 Iulie 2009 07:54 |
||
|
Gina, experienta ta mi-a ranit sufletul atat de tare, de parca ar fi fost a mea. Eu am 38 de ani si nu sunt casatorita, dar nu mi-as putea inchipui sa trec printr-o asemenea trauma. El trebuia nu numai sa te inteleaga, dar sa participe la toate pregatirile impreuna cu tine. Daca va aparea barbatul care sa ma merite, atunci cu siguranta ca toate pregatirile le vom face IMPREUNA daca dorim sa ne petrecem intreaga viata IMPREUNA. Iti doresc si tie sa te ajute DUMNEZEU sa gasesti barbatul care sa te merite. |
||
|
mihaelacorina0708 Postat pe 23 Iulie 2009 08:51 |
||
|
groaznic....ce trebuia sa fie mai frumos s-a dus intr-o clipa, totusi nu cred ca a fost numai asta....cred ca si- dat seama in ultimul moment ca nu e pregatit sa faca un asa pas mare in viata lui.... daca te iubea cu adevarat..nu ezita sa se insoare cu tine, mai ales ca tu te zbateai sa aveti o nunta perfecta! Imi pare rau ca trebuie sa suferi...va aparea si cel ce te va iubi cu adevarat!ce-i al tau e pus deoparte! capul sus...fii tare...esti tanara.... |
||
|
Dyana_24 Postat pe 23 Iulie 2009 10:33 |
||
|
Va multumesc tuturora pentru gandurile bune ... asa a fost sa fie . Acum pe 30 august trebuie sa mai trec o proba de foc: m-a invitat la nunta lui , da, se casatoreste cu iubita lui din liceu, cica s-au reintalnit si si-au dat seama ca inca se mai iubesc.Inainte sa aflu de "noua nunta" ma simteam foarte vinovata dar acum nu mai e asa...m-am detasat destul de mult, insa 3 ani nu se pot sterge din mintea si inima nimanui in doar cateva zile...Inca il iubesc si nu stiu cum voi putea face fata cand il voi auzi zicand "DA" altei femei...ma chinuie totusi si cinismul lui, nici dupa o luna de la despartirea noastra face deja planuri de nunta si pe deasupra ma mai si invita ... Oricum la nunta acea ma duc sigur, vreau sa-l privesc in ochi si sa-i urez "casa de piatra"...sper sa am puterea s-o fac... |
||
|
Gina_A31 Postat pe 23 Iulie 2009 10:36 |
||
| Incredibil!!! Chiar se poate intampla si asa ceva? Unde este iubirea, intelegerea, respectul??? Socant... | ||
|
miyrelusha Postat pe 23 Iulie 2009 10:45 |
||
|
te duci????????????sa nu-ti faci mai mult rau... e clar, se pare ca dinainte umbla cu ea, e cam imposibil intr-o luna sa si faca nunta.....ce nemernic..... eu in locul tau m-as imbraca in negru....si m-as da cu un ruj rosu aprins....i-as spune ca tin doliu.... groaznic.... sa ai grija de tine si incerca sa nu-l strangi de gat ca pe-un buchet cu flori, chair daca asta merita..... offfffffffff |
||
|
Dyana_24 Postat pe 23 Iulie 2009 10:47 |
||
| daca mai mananc o litera, va rog sa ma scuzati, sunt la munk,.... | ||
|
Dyana_24 Postat pe 23 Iulie 2009 10:47 |
||
|
Nemernicul !!!!!!!!!! Ce carte a jucat,mizerabilul !!!!!!!!!!!! Draga mea,tipul o avea pe respectiva chiar de cand era cu tine,asa se explica!! Nimeni nu se grabeste sa ia decizii asa de transante...numai in scurt timp !! Fii tare,iubita,asta chiar n-a meritat sufletul tau bun !!! Mai bine ca ai scapat de el,ti-ar fi frant sufletul cu prima ocazie !! Poate ca a fost un semn divin !! Sfatul meu(daca are vreo importanta!)...nu merita sa-l vezi jubiland la nunta lui,ti-ai face rau tie si de ce sa mai suferi inutil?!! Lasa magarul sa se perpeleasca,tu o sa fii cea care v-a gasi cu-adevarat drumul spre fericire!! Iti doresc asta din tot sufletul,draga mea !! N-as vrea sa-l mai vad niciodata in viata asta si nici in cealalta !! Bafta,Gina !! Capul sus,viata nu se sfarseste aici,altul e drumul tau,vei vedea!! Te sarut!! Rodi |
||
|
MARK_grace Postat pe 23 Iulie 2009 10:59 |
||
| Gina...crezi tu ca merita sa-l onorezi cu prezenta la nunta? Eu nu m-as duce....sau poate m-as duce ...si asa cum zicea cineva de aici m-am imbraca in rochie neagra..... din voal si scurtaaa....mai mediteaza cu mersul tau la nunta lui.....Bafta multa si ai grija de tine ...viata merge innainte cu sau fara el...e dureros ...dar vei trece si peste asta! O sa vezi! | ||
|
Cypcip Postat pe 23 Iulie 2009 11:08 |
||
| vai!!!!!! cata impertinenta !imi pare foarte rau pentru tine ,eu zic ca nu merita sa-ti faci una ca asta si sa-ti oferi o viata linistita fara amintiri asa neplacute.bucura-te de viata ,abia de acum o sa fii cu adevarat fericita ,sunt sigura! | ||
|
grace_isa Postat pe 23 Iulie 2009 11:25 |
||
| mi s-a facut pilea ca de gaina... nu as suporta lucrul acesta si sper sa treci cu bine de acest soc! mult noroc! | ||
|
enna_grace Postat pe 23 Iulie 2009 11:27 |
||
|
au fost multe cazuri in care s-au intamplat astfel... sfatul meu e sa nu te duci... iti faci tie mult rau... cel mai bine e sa lasi durerea sa dispara fara sa mai adaugi alte amintiri si dureri... lasa sa treaca tot ce-a fost!!! |
||
|
enna_grace Postat pe 23 Iulie 2009 11:30 |
||
sa stii ca doar o viata avem care merita traita din plin.....pleaca undeva intr-o vacanta, iesi cu prietenii, fa ceva nebunesc, distreaza-te, mergi in cluburi, pune-ti cea mai sexy rochitza, fii o printesa.... |
||
|
Dyana_24 Postat pe 23 Iulie 2009 11:32 |
||
De la: Gina_A31, la data 2009-07-23 10:36:45Va multumesc tuturora pentru gandurile bune ... asa a fost sa fie . Acum pe 30 august trebuie sa mai trec o proba de foc: m-a invitat la nunta lui , da, se casatoreste cu iubita lui din liceu, cica s-au reintalnit si si-au dat seama ca inca se mai iubesc.Inainte sa aflu de "noua nunta" ma simteam foarte vinovata dar acum nu mai e asa...m-am detasat destul de mult, insa 3 ani nu se pot sterge din mintea si inima nimanui in doar cateva zile...Inca il iubesc si nu stiu cum voi putea face fata cand il voi auzi zicand "DA" altei femei...ma chinuie totusi si cinismul lui, nici dupa o luna de la despartirea noastra face deja planuri de nunta si pe deasupra ma mai si invita ... Oricum la nunta acea ma duc sigur, vreau sa-l privesc in ochi si sa-i urez "casa de piatra"...sper sa am puterea s-o fac... ceeeeeeeeeee? doamne ce om!...cum poti sa te insori la o luna dupa ce ti-ai anulat nunta?...si mireasa sa fie alta?...eu iti recomand sa nu te duci! ar fi un moment injositor pt tine...trimite-i banii prin posta, la fel si urarile!incearca sa treci peste...stiu ca e greu..
|
||
|
oanii Postat pe 23 Iulie 2009 12:44 |
||
| Sunt de acord cu ceea ce au spus fetele, nu te duce la nunta pentru ca vei suferi si mai mult-daca este posibil. Asemenea om-ca sa ii zic asa- nu merita si stai linistita ca timpul le rezolva pe toate..nu stii cand se vor intoarce toate si impotriva lui. Faptul ca nu s-a implicat in pregatiri a spus totul. La nunta mea-luna trecuta-sotul cred ca a participat mai mult ca mine in unele situatii. Oricum el a mers cu mine peste tot..inclusiv la cumpararea florilor pentru aranjamente...la cumpararea rochiei..etc etc...si a facut toate astea pentru ca asa a vrut el, nu pentru ca i-am impus eu. | ||
|
NICOLE_V_condo Postat pe 23 Iulie 2009 12:59 |
||
De la: Gina_A31, la data 2009-07-23 10:36:45Va multumesc tuturora pentru gandurile bune ... asa a fost sa fie . Acum pe 30 august trebuie sa mai trec o proba de foc: m-a invitat la nunta lui , da, se casatoreste cu iubita lui din liceu, cica s-au reintalnit si si-au dat seama ca inca se mai iubesc.Inainte sa aflu de "noua nunta" ma simteam foarte vinovata dar acum nu mai e asa...m-am detasat destul de mult, insa 3 ani nu se pot sterge din mintea si inima nimanui in doar cateva zile...Inca il iubesc si nu stiu cum voi putea face fata cand il voi auzi zicand "DA" altei femei...ma chinuie totusi si cinismul lui, nici dupa o luna de la despartirea noastra face deja planuri de nunta si pe deasupra ma mai si invita ... Oricum la nunta acea ma duc sigur, vreau sa-l privesc in ochi si sa-i urez "casa de piatra"...sper sa am puterea s-o fac... Imi pare rau ca ti s-a intamplat una ca asta. Este decizia ta daca te duci sau nu la nunta lui...dar nu cred ca te vei simti in largul tau stiind ca inainte cu o luna si-a anulat casatoria cu tine... Am si eu in octombrie nunta...sper sa nu patesc la fel ca tine.. |
||
|
anaydamaria Postat pe 23 Iulie 2009 13:02 |
||
De la: NICOLE_V, la data 2009-07-23 12:59:26Sunt de acord cu ceea ce au spus fetele, nu te duce la nunta pentru ca vei suferi si mai mult-daca este posibil. Asemenea om-ca sa ii zic asa- nu merita si stai linistita ca timpul le rezolva pe toate..nu stii cand se vor intoarce toate si impotriva lui. Faptul ca nu s-a implicat in pregatiri a spus totul. La nunta mea-luna trecuta-sotul cred ca a participat mai mult ca mine in unele situatii. Oricum el a mers cu mine peste tot..inclusiv la cumpararea florilor pentru aranjamente...la cumpararea rochiei..etc etc...si a facut toate astea pentru ca asa a vrut el, nu pentru ca i-am impus eu. ...pai daca e nunta voastra...e normal sa se implice!...si mai ales ca sunt unele chestii care pot fi facute numai de barbati! ...gen negociat meniu...vorbit cu muzicantii...bauturile...noi fetele suntem mai mult cu partea estetica si gustul mancarii...eu fac nunta la anu in sept...si cand am stabilit data...m-am agitat mult...sa ma intresez...iar el era foarte relaxat ...acum...a inceput sa isi dea cu parerea...facem aia...punem aia...mai ales de cand tot mergem pe la nunti...ca vrea nu stiu ce costum nu orice model ...a vorbit de local...se uita prin magazine dupa haine...trebuie sa slabeasca ...intr-un cuvant "e mai rau ca mine"! asa ca...bine ar fi ca toti barbatii sa se implice...si in primul rand sa fie cinstiti!...nu sa joace doua carti simultan! ...e cel mai josnic mod de a renunta la valoarea umana!
|
||
|
oanii Postat pe 23 Iulie 2009 14:09 |
||
De la: Gina_A31, la data 2009-07-23 10:36:45Va multumesc tuturora pentru gandurile bune ... asa a fost sa fie . Acum pe 30 august trebuie sa mai trec o proba de foc: m-a invitat la nunta lui , da, se casatoreste cu iubita lui din liceu, cica s-au reintalnit si si-au dat seama ca inca se mai iubesc.Inainte sa aflu de "noua nunta" ma simteam foarte vinovata dar acum nu mai e asa...m-am detasat destul de mult, insa 3 ani nu se pot sterge din mintea si inima nimanui in doar cateva zile...Inca il iubesc si nu stiu cum voi putea face fata cand il voi auzi zicand "DA" altei femei...ma chinuie totusi si cinismul lui, nici dupa o luna de la despartirea noastra face deja planuri de nunta si pe deasupra ma mai si invita ... Oricum la nunta acea ma duc sigur, vreau sa-l privesc in ochi si sa-i urez "casa de piatra"...sper sa am puterea s-o fac... Draga mea, nu imi vine sa cred ca se intampla asa ceva si in viata reala!!! Credeam ca asa ceva se intampla doar in filme! N-o sa spun ca imi pare rau pentru tine, ci dimpotriva! Ma bucur ca ai scapat de nemernicul ala. Asa om, face umbra pamantului degeaba!! Imi pare rau, in schimb, ca suferi! Nu merita nici o lacrima de-a ta! Cat despre nunta.. eu cred ca ar fi mai bine sa nu te duci.. ignora-l.. schimba-ti numarul de telefon, ocupa-ti timpul cu altceva... o sa fie crunt de dureros pentru tine sa asisti la nunta lui. Nu imi imaginez de unde ai putea sa aduni atata forta incat sa nu cedezi psihic... Sper sa iti revii cat de repede si sa nu se mai intample asa ceva niciodata, nimanui! Multa bafta si rabdare!! |
||
|
araiya_grace Postat pe 23 Iulie 2009 14:36 |
||
|
Va multumesc din suflet la toate , nici nu stiti cat bine imi face sa vad ca noi, femeile, suntem asa solidare una cu alta.Niciuna dintre voi nu ma cunoaste dar , impresionate de povestea mea ati vrut sa-mi lasati un gand bun , un sfat pe cand cei care spuneau ca ma iubesc s-au rezumat doar la a se bucura ca nu trebuie sa mai dea bani la nunta mea "fandosita"...Cat despre mersul la nunta LUI acum nu stiu...m-ati pus rau pe ganduri ... |
||
|
Gina_A31 Postat pe 23 Iulie 2009 15:00 |
||
|
UN NEMERNIC asta e.cum a putut sa-ti faca una k asta?acest om nu are se pare nici un pic de suflet,si in privinta nuntii DACA vrei sa te duci sa-i spui viitoarei sotii k ii multumesti k te-a ti-a facut un serviciu tie si ti-ai dat seama ce fel de om e si lui sa-si gaseasca fericirea cum ti-a facut el NEMERNICUL.te pup si numai bine |
||
|
aly79_grace Postat pe 23 Iulie 2009 15:02 |
||
De la: Diana14, la data 2009-07-23 10:47:02te duci????????????sa nu-ti faci mai mult rau... Subscriu la ce spune Diana, daca te duci la nunta ti-as recomanda sa-i duci o COROANA in loc de flori; e clar ca era implicat in doua relatii simultan si a ramas cu cea cu care are mai multe avantaje probabil, ca nu iubeste pe nici una dintre voi- nu cred ca e capabil de asemenea sentimente |
||
|
alina Postat pe 23 Iulie 2009 15:22 |
||
|
imi pare rau de ceea ce ti se intampla ... CURAJ!!! este cel mai sumbru scenariu al unei perechi in prag de nunta ... vezi partea buna ... dc exista asa ceva ... dc isi dadea seama la scurt timp dupa ce deveneati sot si sotie ... si iti cerea divortul ... poate k durerea era mai mare ... nu pot decat sa-ti spun k esti o LUPTATOARE !!! ai grija de tine ... in acest moment TU esti cea mai importanta !!! |
||
|
paullyss Postat pe 23 Iulie 2009 15:46 |
||
dc te hotarasti sa mergi la nunta totusi ... ai face bine sa-ti pui cea mai sexy rochie , sa-ti pui in valoare calitatile , sa fii asa cum el a refuzat sa vada - o fata plina de incredere in ea si in calitatile sale !!! si nu uita cel mai important aspect ... un insotitor chipes cu ochi doar pt tine ...!!! in felul asta ai fi razbunata !!!
|
||
|
paullyss Postat pe 23 Iulie 2009 15:54 |
||
| spre deosebire e toate fetele eu sincer in locul tau as merge la nunta. Mi-as face curaj vreo 2 zile mi-as lua imina in dinti si as merge sa-i arat ca nu-mi pasa si mi-as lua si un partener care sa ma faca sa rad toata noaptea si sa ma simt bine.Arata-i ca esti puternica si tu stii ca "indiferenta doare"! Multa bafta si mult noroc el nu era pt tine si chiar daca il iubesti ce-i al tau si numai al tau e pus deoparte si cred ca vei fi de 10 ori mai fericita dacat tristetea ta acum. | ||
|
oana_maya20 Postat pe 23 Iulie 2009 16:00 |
||
De la: oanampantea, la data 2009-07-23 16:00:30spre deosebire e toate fetele eu sincer in locul tau as merge la nunta. Mi-as face curaj vreo 2 zile mi-as lua imina in dinti si as merge sa-i arat ca nu-mi pasa si mi-as lua si un partener care sa ma faca sa rad toata noaptea si sa ma simt bine.Arata-i ca esti puternica si tu stii ca "indiferenta doare"! Multa bafta si mult noroc el nu era pt tine si chiar daca il iubesti ce-i al tau si numai al tau e pus deoparte si cred ca vei fi de 10 ori mai fericita dacat tristetea ta acum. da.. adevarat ca indiferenta doare.. dar poate arata indiferenta si prin absenta ei acolo si trimitand un simplu cadou de nunta.. trebuie sa te gandesti ca 3 ani nu sunt 3 luni si o iubire nu se stinge intr-o luna... eu una sustin cu tarie ca nu are de ce sa se duca acolo... isi va imagina ca ea ar fi trebuit sa fie in locul celeilalte si v-a suferii groaznic. si ii vor ramane intiparite in amintire toate pregatirile nuntii si imaginea celor 2 care i-au spulberat visele... asa in stadiul care este.. v-a putea trece si se va putea resemna ca nu o iubea indeajuns sa o ia de sotie... |
||
|
enna_grace Postat pe 23 Iulie 2009 16:10 |
||
| intradevar,zilele dinaintea nuntii sunt foarte agitate si grele pentru relatie.eu am facut nunta sambata,pe 18 iulie.a fost o nunta perfecta pentru mine.am fost in centrul atentiei,si asta imi place mie de obicei,am fost o frumoasa,am avur rochia visata,creatie proprie confectionata la casa de moda,bijuterii unicat la comanda,pantofi la comanda,pana si poseta mi-am confectionat-o asemenea rochiei su bretea asemenea bijuteriilor purtate.totul mi-am facut singura,sotul fiind tot spectator,cel mult sofer,rar isi dadea cuparerea.familia lui nu mai spun ca s-a purtat execrabil la nunta,parca erau la nmormantare si m-au privit cu scarba toata noaptea,insa am trecut peste toate si a iesit perfect,superb,am primit toate laudele.nu mi-a fost usor sa imi organizez nunta singura,si presiunile se revarsau si asupra lui,era o stare tensionata tot timpul intre noi,dar am mers ianinte,am privit cu mauritate si realism totul,il incurajam si ma incurajam,ne incurajam unul pe altul si ne spuneam ca dupa nunta ne vom reveni,vom fi iarcalmi si lucrurile vor reveni la normal.daca timp de o luna inainte de nunta de cel putin 10 ori pe zi gaseam motiv sa ma iau la bataie cu el,am trecut peste,gandind ca asa este normal inainte de nunta,fiecare renuntam la ceva si era normal sa acceptam greu mai ales cand era si atata munca ce obosea si stresa mult.acum intradevar ne-am revenit,am depasit toate momentele critice.ne simtim bine cand primim telefoane de felicitare.cu iubire sau fara,ca lucruile sa mearga trebuie sa gandesti matur,asta te face sa fii altruista si sa iti gasesti cuvintele potrivite pentru incurajare.multa bafta la urmatoarea incercare ce iti doresc sa fie un succes si daca ai nevoie de sfaturi,nu ezita sa le ceri,aici in special,caci strainii nu urmaresc nimic,vor fi obiectivi si vei extrage exact ceea ce ai nevoie | ||
|
oni_math Postat pe 23 Iulie 2009 23:47 |
||
| acum am vazut si ce ai mai scris.parerea mea este ca deja se reintalnise cu fosta din liceu.lasa-l in plata domnului si nu te mai gandi la el.ai tu undeva pusa deoparte bucatica ta.si nu te duce la nunta lui,nu se merita,poate ca il vei oftica prin gestul tau,dar nici tie nu iti va fi mai bn,si gandeste-te intai la tine si apoi la el.tu te sacrificai pentru o nunta cu care avea sa se laude si el daca iesea asa cum iti doreai tu,iar tot el era cu prajina,ele te acuza ca nu ai timp pentru el,ari fi trebuit sa se ocupe singur de organizare nu sa te solicite pe tn.al meu nu a facut nk pt nunta dar e mandru ca a iesit asa bn.mama lui nici nu vroia sa auda de nunta noastra insa si-a invitata toate rudele ca sa le arate ca este o nunta naspa probabil,insa am dezamagit-o ca a iesit totul mult prea bn,si de asta cred ca a stat botoasa toata noaptea nuntii,de fapt incepand de pe zi.uita-l draga pe fostul tau,o sa gasesti tu ceva mult mai bun care sa te merite.si apoi,lasa-l sa isi faca nunta,si la un timp dupa,daca nu ai o relatie stabila,poti sa il ademenesti sa o insele pe mandra cu tine,asta ca sa il zapacaesti un pic de cap sa se oftice dusmanca,ea si-a ales asta.dar daca faci asta trebuie sa ai tarie si sa nu te legi sentimental,invata sa te mai si folosesti de un barbat,la urma urmei noi suntem mai sensibile si suferim mai mult,deci daca poti sa faci un barbat sa sufere un pic,dupa ce te-a chinuit,adik pt ca o merita,poti spune ca esti super smechera,esti gagica gagica.scuze de limbaj,eu sunt un pic mai libertina,insa si oarecum conservatoare. | ||
|
oni_math Postat pe 23 Iulie 2009 23:54 |
||
De la: grace002277, la data 2009-07-23 23:54:59acum am vazut si ce ai mai scris.parerea mea este ca deja se reintalnise cu fosta din liceu.lasa-l in plata domnului si nu te mai gandi la el.ai tu undeva pusa deoparte bucatica ta.si nu te duce la nunta lui,nu se merita,poate ca il vei oftica prin gestul tau,dar nici tie nu iti va fi mai bn,si gandeste-te intai la tine si apoi la el.tu te sacrificai pentru o nunta cu care avea sa se laude si el daca iesea asa cum iti doreai tu,iar tot el era cu prajina,ele te acuza ca nu ai timp pentru el,ari fi trebuit sa se ocupe singur de organizare nu sa te solicite pe tn.al meu nu a facut nk pt nunta dar e mandru ca a iesit asa bn.mama lui nici nu vroia sa auda de nunta noastra insa si-a invitata toate rudele ca sa le arate ca este o nunta naspa probabil,insa am dezamagit-o ca a iesit totul mult prea bn,si de asta cred ca a stat botoasa toata noaptea nuntii,de fapt incepand de pe zi.uita-l draga pe fostul tau,o sa gasesti tu ceva mult mai bun care sa te merite.si apoi,lasa-l sa isi faca nunta,si la un timp dupa,daca nu ai o relatie stabila,poti sa il ademenesti sa o insele pe mandra cu tine,asta ca sa il zapacaesti un pic de cap sa se oftice dusmanca,ea si-a ales asta.dar daca faci asta trebuie sa ai tarie si sa nu te legi sentimental,invata sa te mai si folosesti de un barbat,la urma urmei noi suntem mai sensibile si suferim mai mult,deci daca poti sa faci un barbat sa sufere un pic,dupa ce te-a chinuit,adik pt ca o merita,poti spune ca esti super smechera,esti gagica gagica.scuze de limbaj,eu sunt un pic mai libertina,insa si oarecum conservatoare. |
||
|
emyliana Postat pe 25 Iulie 2009 15:50 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Nu inteleg ... | 1 | De la: kudika_17683 20 Noiembrie 2012 21:56 |
| IMPRESII DESPRE FIRME DE DECORATIUNI NUNTI SI RESTAURANTE | 2 | De la: kudika514124 8 Martie 2012 22:59 |
| Decoratii pentru evenimente festive! | 3 | De la: kudika312940 17 August 2010 15:43 |
|
|
||
| vand sau inchiriez rochie mireasa- MERITA VAZUTA | 1 | De la: grace009724 7 Iunie 2011 12:18 |
| de ce nu ma cere de sotie asa cum trebuie? | 26 | De la: cj25har 16 Iunie 2010 13:23 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.