Setari Cookie-uri

imi vine sa aman nunta

Il iubesc pe prietenul meu, sunt cu el de peste 5 ani, ne cunoastem inca de cand eram in liceu. Dragostea noastra este foarte puternica si nu regret ca ma casatoresc cu el. Problema e alta: parintii nostri ne ajuta in mare parte cu nunta. De garderoba noastra pentru nunta s-a ocupat viitorul sot si suntem foarte multumiti de cum decurg pregatirile. Insa ce e grav e ca inca nu ne gasim de munca in orasul nostru unde avem si apartament. Criza asta e groaznica, nu se mai gaseste nimic...Am terminat amandoi facultati la zi: eu spaniola-engleza, el instalatii, insa nu se mai fac angajari. Si cum poti incepe o casnicie fara o siguranta materiala? Eu la anu' o sa imi dau titularizarea pt postul de profesoara, o sa mai fac si traduceri, pregatiri daca gasesc, el o sa isi gaseasca ceva dar totul e platit in bataie de joc si pana la nul nu avem ce face... Din cauza lipsei banilor ma gandesc uneori ca poate ne-am grabit; deasemenea, multa lume mi-a spus ca suntem foarte tineri (el anul asta face 24, eu-23) si ca nu trebuia sa ne casatorim atat de devreme.Eu nu regret faptul ca ne casatorim, pt ca ne iubim mult, dar lipsa banilor ma ingrijoreaza si m-am saturat sa stau doar pe baza parintilor, maiales dupa ce vom fi casatoriti...Eu vreau sa muncesc, la fel si el...El si-a gasit ceva, dar pt 8 ore de munca si dupa 5 ani de facultate ar primi doar 6 milioane, ceea ce mi se pare chiar bataie de joc!... Ce ma sfatuti? Suntem din Focsani, Vrancea.
raluk4coco_grace
Postat pe 24 Iulie 2009 13:37
Nuuuuuuuuu!!!Asta nu! Cum sa amani nunta???Continuati drumul pe care ati pornit si veti vedea ca totul se va rezolva de la sine.Trebuie sa acceptati momentan sprijinul parintilor pt ca nu aveti incotro...si sunt sigura ca ei va inteleg...dar sa amanati nunta NU.Nu este un motiv sa faceti asa ceva.Lucrurile se vor aseza de la sine si va fi totul OK.
elenya83
Postat pe 24 Iulie 2009 14:55
Sant convinsa ca nu e cazul sa gandesti asa. Poate ca e mult mai bine sa va casatoriti. Si apoi, cine spune ca trebuie sa va mutati in acel apartament dupa ce va casatoriti, puteti sa va mutati impreuna dar cu parinti , pana va puteti descurca pe cont propriu.

Bafta si sa ne povestesti cum a fost la nunta.
luminita_dinu
Postat pe 29 Iulie 2009 09:58
Eu zic sa-ti continui drumul pe kre l-ai ales cu omul pe kre il iubesti cel mai mult in viatza!!!Si noua ne este f greu...si avem 23 de ani amandoi si in aug avem nunta, ne este si noua f greu, noi nu avem apartament, stam cu mama mea si nunta kre este aproape de final ne-am facut-o prin datorii si fara ajutorul parintilor, dar trebuie sa fim increzatori in viatza si D-zeu o sa ne ajute, k si pe voi.. vei vedea...Mai tarziu va iesi si soarele pe str. voastra!!..
ngr28
Postat pe 29 Iulie 2009 13:57
De la: raluk4coco, la data 2009-07-24 13:37:29Il iubesc pe prietenul meu, sunt cu el de peste 5 ani, ne cunoastem inca de cand eram in liceu. Dragostea noastra este foarte puternica si nu regret ca ma casatoresc cu el. Problema e alta: parintii nostri ne ajuta in mare parte cu nunta. De garderoba noastra pentru nunta s-a ocupat viitorul sot si suntem foarte multumiti de cum decurg pregatirile. Insa ce e grav e ca inca nu ne gasim de munca in orasul nostru unde avem si apartament. Criza asta e groaznica, nu se mai gaseste nimic...Am terminat amandoi facultati la zi: eu spaniola-engleza, el instalatii, insa nu se mai fac angajari. Si cum poti incepe o casnicie fara o siguranta materiala? Eu la anu' o sa imi dau titularizarea pt postul de profesoara, o sa mai fac si traduceri, pregatiri daca gasesc, el o sa isi gaseasca ceva dar totul e platit in bataie de joc si pana la nul nu avem ce face... Din cauza lipsei banilor ma gandesc uneori ca poate ne-am grabit; deasemenea, multa lume mi-a spus ca suntem foarte tineri (el anul asta face 24, eu-23) si ca nu trebuia sa ne casatorim atat de devreme.Eu nu regret faptul ca ne casatorim, pt ca ne iubim mult, dar lipsa banilor ma ingrijoreaza si m-am saturat sa stau doar pe baza parintilor, maiales dupa ce vom fi casatoriti...Eu vreau sa muncesc, la fel si el...El si-a gasit ceva, dar pt 8 ore de munca si dupa 5 ani de facultate ar primi doar 6 milioane, ceea ce mi se pare chiar bataie de joc!... Ce ma sfatuti? Suntem din Focsani, Vrancea.
Mai iubita,mai lasa criza economica la o parte acum daca sunt prb.astea sunt de moment ,iti strici nunta pt.ca nu sunt joburi asta se stie dar sunt milioane de oameni in cazul asta,inseamna ca nu esti decisa inca 100%daca gandesti asa,sau cineva te influenteaza.faceti nunta poate gasiti ceva si plecati in afara.Asta chiar nu am mai auzit pana acum ,pe bune .
kalis27
Postat pe 26 August 2009 07:00
vedeti-va de planurile voastre in continuuare si lasati criza ca o sa treaca ea...asta nu e motiv sa va amanati nunta
grace004344
Postat pe 26 August 2009 07:33
Eu una zic sa nu va mai ganditi la bani..Iubirea e cea mai importanta. Parintii mei cand s-au casatorit nu aveau nimic dar se iubeau si inca se mai iubesc. Au zis ca au fost perioade in care nu aveau bani nici de o paine dar au trecut si peste asta. O sa vedeti ca totul o sa se rezolve..
Mult succes!
katrynel_simona
Postat pe 26 August 2009 08:50
Nici sa nu te gandesti sa amani nunta. Ai sa vezi ca dupa ce o sa aveti si binecuvantarea lui Dumnezeu, adik veti fi cununati la preot totul o sa va mearga din plin. Bafta si casa de piatra.
simosufletel
Postat pe 26 August 2009 09:03
probleme cu banii pot aparea chiar si atunci cand te astepti mai putin si fara a fi criza. Important este sa iti doresti sa ramaii tot restul vietii impreuna cu viitorul sot. Important este sa va intelegeti, sa comunicati bine. De asemenea, pe timp de criza poate este bine la inceput sa accepti un job desi poate la inceput este mai putin platit. In primul rand capeti experienta, in al doilea rand 6 milioane este mai mult decat nimic si fiind in campul muncii iti gasesti mai usor un alt job care sa se ti potriveasca. Poate mai important in viata este sa nu renunti la visul tau si sa iti urmaresti permanent scopul chiar daca in anumite perioade stagnezi.
Eu va doresc casa de piatra, mult noroc.
grace004790
Postat pe 26 August 2009 09:41
si care e problema?stati cu chirie,sau la unul dintre parinti,nu e o varianta fericita dar pentru inceput merge,strangi din dinti daca e ceva neplacut vreodata si mergi mai departe.oricum,la nunta in general se mai si ramane cu ceva bani,dar nu te mai gandi la bani,banii se fac.si eu m-am casatorit de o luna si ceva si stam cu chirie.daca am fi asteptat sa ne facem si casa mai intai,aveam de asteptat o viata.important e ca va iubiti si sa va intelegeti.mult noroc!
oni_math
Postat pe 26 August 2009 09:43
nu e un motiv sa amani nunta. eu am nunta in septembrie. nu am serviciu momentan, iar din salariul viitorului sot platim chirie, rate la banca si daca mai ramanem cu 6-7 mil pe luna. si stam in buc. noroc ca ne ajuta parintii cu bani pana ne punem pe picioare cat de cat. dar niciodata nu m-am gandit sa aman nunta.stiu ca o sa fie bine si o sa fiu fericita pentru ca ne iubim foarte mult, iar restul vine de la sine.
kosmina20
Postat pe 26 August 2009 09:58
Nu e motiv sa amani nunta, intr-adevar. insa lipsa banilor si a unei sigurante financiare o sa va afecteze cu siguranta dupa casatorie. si ti-o spun din proprie experienta pentru ca eu abia mi-am termint facultatea si la noi doar unul munceste. Daca va vor ajuta parintii, este bine. Dar iti zic sa te pregatesti inca de pe acum.. ca vor exista discutii. La un moment dat se vor satura si ei... sau unul da mai mult.. unul mai putin. Nu stiu cat de bine te intelegi cu socrii.... dar iti spun ca vei avea probleme.Iubirea nu tine de cald sau de frig.. si nici de foame. Nu cred ca e cazul sa amani nunta acum, mai ales ca mai aveti putin. Insa cred ca v-ati grabit cand v-ati gandit sa va casatoriti. Sotul meu munceste, vara castiga destul de bine.. insa iarna... e cam prost. Mult noroc pentru ca vei avea nevoie!
lady_me
Postat pe 26 August 2009 10:49
Cred ca e cazul sa ai curaj, rabdare si incredere in Dumnezeu. Incercati sa nu va razbunati unul pe altul pentru situatia materiala si veti vedea, norocul e de partea celor care stiu sa astepte. Ar fi pacat sa amanati nunta, fiind intr-o relatie si necasatoriti crezi ca o sa aveti mai multi bani? E adevarat ca la inceputul casatoriei e mai greu cu acomodarea cu noua viata dar incercati sa aveti capul pe umeri , sa va ganditi numai la fericirea celuilalt si veti vedea ca veti trece peste. Si pana la urma greutatile unesc cuplul si solidifica dragostea, nu huzurul. Asta va fi un test pentru voi, dati dovada de intelepciune nu va uitati in gradina altora caci aparentele de cele mai multe ori inseala , ce vi se pare roz poate fi doar afisat roz si sa fie negru in realitate. Nu va amarati ca altii par sa o duca mai bine, niciodata nu stii ce suferinte si mizerii se ascund acolo, pentru ca oamenii sunt ipocriti.
Depinde numai de voi cum veti trece peste perioada asta grea.
Arlene
Postat pe 26 August 2009 13:16
mai mai.. cum sa amani nunta... indiferent de locul de munca voi trebuie sa mergeti mai departe, si incearca sa te gandesti ca in ziua de azi si facultatea e ceva optional, si eu am terminat acum si nu am gasit nicaieri sa ma angajez, nici macar ca vanzatoare, dar nu trebuie sa te descurajezi.. si cei 6 milioane sunt de luat nu te dat... pana puteti gasii ceva pentru ce ati fost pregatiti 5 ani de zile trebuie sa faceti ceva, dar asta nu inseamna ca amanati nunta!

numai bine si scoate-ti ideea asta din capusorul ala mic si blegut!
enna_grace
Postat pe 26 August 2009 13:43
nuuuuuuuuuuuuuu !!!!!!!!!!!!!!!!!sa nu faci asta!eu am avut/o sambata trecuta
si a fost supeeeeeeerba!
e pacat sa te ineci tocmai acum
mergi mai departe


relicoco_grace
Postat pe 28 August 2009 21:10
tarot_healthy
Postat pe 31 August 2009 10:31
buna sfatul meu ar fi sa mergeti mai departe cu planurile oricat de greu o sa va fie daca sunteti impreuna totul o sa fie bine ai sa vezi
maryposa_grace
Postat pe 31 August 2009 13:08
Important este sa va iubiti si totul se va rezolva!!!
kristyne_grace
Postat pe 1 Septembrie 2009 09:28
sunt convinsa ca ceva tot va apare si ve-ti avea si un loc de munca....dar daca va iubiti asa de mult, de ce sa dai inapoi din cauza lipsei unui serviciu?? nu da cu piciorul iubirii ca mai tarziu e posibil sa regreti o viata intreaga!
priveste mai pozitiv lucrurile...bine ca are cine sa va ajute si apoi ii ve-ti ajuta si voi pe socri si parinti...
alina_neamt
Postat pe 1 Septembrie 2009 17:27
nu face asta eu sunt castorita pe mine nimeni nu m-a ajutat cu nunta nici ai mei nici ai lui am stat in chirie si ne-am descurcat ,salarile nu erau mari,ne-am imprumutat,sunteti tineri,incearca dupa nunta sa iti faci o afacere chiar dacao sa stai in chirie sau la parinti asa aveti de lucru amandoi sau plecati in strainatate loc de munca mai gasesti dar o persoana cu care te intelegi niciodata si care sa te iubeasca noi suntem casatoriti de 19 ani si ne intelegem ne iubim desi ne este foarte greu te doare cand vezi ca ai facut o facultate si ai asa salar mic credema eu ca si economist dupa atatia ani de munca bugetara am 1100 ron el ca si sef oficiu de calcul tot bugetar 1600 avem 2 copii mari ne-am casatorit din facultate am terminat 2 facultati medicina si management,el marketing management ,informatica si pshiologoe pentru a ne gasi de lucru suplimentar lucrez pentru 150 ron o luna contabilitate am 4 firme dar e greu conteaza ca ne intelegem
TE ROG NU FACE ASTA
paulandrei
Postat pe 4 Decembrie 2009 08:16
nu face greseala sa pui banii inaintea dragostei....atata timp cat sunteti impreuna totul va fi bine si veti trece mai usor peste perioada grea ...in doi totul e mai usor....si inca ceva, nu esti prea mica pentru casatorie, e o conceptie stupida ....dragostea nu are varsta ...si daca ea nu are, casatoria de ce ar avea?

mergeti amandoi inainte, poate e mai greu la inceput, dar trebuie sa ganditi pozitiv si sa va sprijiniti reciproc!

aveti grija de voi!

pupicei, roxi

roxi_mitu
Postat pe 4 Decembrie 2009 08:53
draga raluca,
avem situatii cam asemanatoare singura diferenta este ca eu si viitorul sot avem un serviciu stabil as spune eu pentru ca lucram la stat. ok. as dori totusi sa-ti spun parerea mea in legatura cu mica ta problema: sa nu faci prostia sa anulezi nunta,si eu am nunta la anul pe 1 mai(de ziua mea) si nu pot spune ca ne descurcam de minune ca avem niste salarii...eu si el avem salariul de baza de 700ron, in mana luam putin mai mult ne salveaza sporurile, din pacate familiile noastre nu ne prea ajuta(dar asta este alta poveste)si noi am pornit ca vrem sa facem totul singuri asa cum putem.nu dispera macar parintii vosti va ajuta,atat moral cat mai ales financiar .nu anulati nunta ,desi recunosc ca si eu am avut ganduri de acestea dar am ajuns la concluzia ca nu se merita sa lasi visul neimplinit pentru o asa zisa criza.poate ca ,nu va fi cu toate alea multe pe care ni le-am dorit la inceput,am mai renuntat la unele care ni s-au parut fara rost sau am ales inlocuitori.referitor la varsta si eu la anul implinesc 23 si el 24 si nu cred ca suntem mici,parerea apropiatilor nostri(majoritatea) este ca este o varsta potrivita pentru asa ceva, ce asteptam sa implinim 30-40 de ani ca sa ne casatorim si apoi sa ne chinuim sa avem copii sau mai rau sa vezi ca nu te intelegi cu sotul si sa simti ca viata ta s-a terminat, ca nu mai esti tanara pentru a o lua de la inceput??nu.in nici un caz nu cred ca suntem prea mici,eu zic ca este o varsta potrivita, parintii nostri s-au casatorit mai tineri si acum sunt tot impreuna(imi cer scuze daca am jicnit pe cineva in randurile de mai sus nu a fost cu intentie.)
eu zic sa mai cautati,sa aveti rabdare ca veti gasi de munca atunci cand nu te astepti, incepe de jos pentru ca vei ajunge mai sus, nu poti primi mai mult de la inceput, iar in Romania salariile angajatilor sunt o bataie de joc la adresa nostra dar ce putem face?sa speram ca odata cu trecerea anilor vom reusi prin munca,experienta si studiile care le avem sa ajungem undeva mai sus sau de ce nu sa ne gasim un alt serviciu unde suntem mai bine platiti.. iti urez multa bafta, succes in pregatirile pentru nunta, casa de piatra si fii fericita ca in curand vei trai visul pe care il ai inca din copilarie...vei fi o miresica frumoasa,iubita si fericita. numai bine
kudika168477
Postat pe 4 Decembrie 2009 09:05
Nu puteti sa va lasati invinsi de faptul ca nu aveti bani si un loc de munca, cu siguranta o sa gasiti ceva chiar daca acum este mai greu.....pe noi nu ne-a ajutat nimeni si tot asa ne-am imprumutata si ne-am facut nunta ne-au si ramas bani dupa ce ne-am achitat de datorii, conteaza intelegerea si iubirea.Sotul meu nu a lucrat 2 luni traiam din salariul meu de 1300 ron din care plateam si rata la casa 1000 ron deci mergi mai departe si sa va faceti nunta ca nu o sa regretati obstacole o sa intampinati toata viata dar trebuie sa fi optimista si sa le treci pe toate.pupici
kudika045729
Postat pe 4 Decembrie 2009 12:50
capul sus si continua! fii perseverenta, iti vei gasi de munca, poate mai greu, dar nu capitula!
...................................................
http://www.exposhop.ro/Code/Applications/web/index.cgi?action=blog§ion=2&art=27
adika_healthy
Postat pe 4 Decembrie 2009 15:20
pana la urma sa casatorit din cate se vede din poze...e bine ca ai tinut cont de sfaturile celorlalti ca nu banul conteaza... bravo
mycya_
Postat pe 4 Decembrie 2009 16:10
Noi ne-am decis prin 2007 sa facem nunta si am tot amanat, din lipsa de bani. Stabilisem pt anul viitor, facusem o prerezervare, dar o mai amanam un an - pana prin 2011. Si noi am absolvit facultati, dar castigam foarte prost si nu ne ajuta nimeni cu bani. Nunta o vom face pe cheltuiala noastra si vrem sa iasa bine. Dupa parerea mea, nunta nu conditioneaza iubirea: ne putem iubi in continuare, si dc nu avem o foaie care sa ateste asta. Daca amani casatoria nu inseamna ca te desparti de persoana respectiva, ci doar ca nu iti permiti deocamdata o asemenea cheltuiala. Noi am preferat sa amanam evenimentul, decat sa nu avem cu ce sa facem, sa iasa prost si de mantuiala, ca sa fie, si dupa aia sa ramanem cu cine stie cate datorii.
abcd_grace
Postat pe 4 Decembrie 2009 16:16
Buna,
Nici situatia mea nu era foarte roz cand am facut nunta: eu nu lucram iar el nu era foarte bine platit. Dar imediat dupa nunta toate ne-au mers din plin: am ramas cu bani si ne-am luat o garsoniera, mi-am gasit un loc de munca la o saptamana dupa nunta (si lucrez acolo de 4 ani). Eu cred ca nu are rost sa amani nunta ci trebuie sa ai incredere ca totul va fi bine si impreuna veti avea parte doar de lucruri frumoase.
oanapl_10
Postat pe 4 Decembrie 2009 16:42
Am sa-ti povestesc un fapt real, o poveste de viata a unei cunostinte de-ale mele:
Ea cu sotul ei s-au cunoscut, s-au indragostit, amandoi saraci. Nici o posibilitate de ajutor din partea familiei.Au facut nunta si acolo ghinion, multa lume nu a mers la nunta pt ca erau saraci si au considerat ca nu merita sa mearga la nunta a 2 amarati. deci au ramas pe minus si cu nunta.Apoi incet, incet s-au imprumutat, si-au deschis un magazin, mai bine zis chiosc, si au tras cu dintii de ultimul leut. Acum sunt propritarii unui lant de magazine care merg foarte bine si ghici ce? Cei care i-au ocolit cand erau amarati acuma umbla la ei dupa bani imprumut.
Asta e o situatie extrema, mult mai grea decat ceea prin ce treci tu, insa ti-am povestit-o pt ca am vrut sa vezi ca viata iti da tot ce-i ceri daca faci eforturi si te lupti pt ceea ce vrei.
Banii ii face omul nu banii pe om.
sunnydays_grace
Postat pe 4 Decembrie 2009 18:47
De la: sunnydays, la data 2009-12-04 18:47:49Am sa-ti povestesc un fapt real, o poveste de viata a unei cunostinte de-ale mele:
Ea cu sotul ei s-au cunoscut, s-au indragostit, amandoi saraci. Nici o posibilitate de ajutor din partea familiei.Au facut nunta si acolo ghinion, multa lume nu a mers la nunta pt ca erau saraci si au considerat ca nu merita sa mearga la nunta a 2 amarati. deci au ramas pe minus si cu nunta.Apoi incet, incet s-au imprumutat, si-au deschis un magazin, mai bine zis chiosc, si au tras cu dintii de ultimul leut. Acum sunt propritarii unui lant de magazine care merg foarte bine si ghici ce? Cei care i-au ocolit cand erau amarati acuma umbla la ei dupa bani imprumut.
Asta e o situatie extrema, mult mai grea decat ceea prin ce treci tu, insa ti-am povestit-o pt ca am vrut sa vezi ca viata iti da tot ce-i ceri daca faci eforturi si te lupti pt ceea ce vrei.
Banii ii face omul nu banii pe om.


traiul din zilele noastre este foarte greu ... nu incerc sa tai elanul nimanui ... in general sunt o optimista , as putea spune k sunt o visatoare pt k incerc sa fac situatia sa para cat mai roz pt a fi cat mai usor de suportat ...acum sunt foarte suparata ... nu stiu exact pe cine sau ce ... pe sistem , pe functionari nepasatori si prost organizati sau ... nu stiu ... pb mea este alta dar care tot la bani se rezuma ... am incercat sa contractam un credit pt a achizitiona un apartament , dar a fost respins dosarul din cauza ofiterului de credite care nu a luat in considerare cardul de cumparaturi ... ufff!!!... ceva de genul asta ... iar in urma afacerii asteia am pierdut cam 100 mil.-cam atat ne-a costat impozitul pe salariul lui pe 4 luni , bani pe care i-am platit din buzunarul nostru - este angajat la firma lui -si nu mai spun k erau bani pusi "la saltea" pt pregatirile de nunta care se apropie razand - 28 august .
si noi am avut ca oricare cuplu perioade grele ... dar am trecut peste toate ... si niciodata nu mi-a trecut prin cap sa aman nunta ... nu ! nu ! nu!
gandeste-te k exista oameni cu probleme mai mari ca ale tale si nu s-au dat batuti ... de ce voi?
am avut ocazia sa cunosc niste oameni amarati dar demni de toata aprecierea mea ... practic inabusiti de atatea pb de multe ori adormeau nemancati cu gandul doar la ziua de maine k poate fi mai buna decat cea precedenta ... nu traiau decat pt copii lor - 2 la numar , dc ei erau mancati , spalati si fericiti puteau dormi linistiti ... in fiecare seara adormeau impreuna tinandu-si de cald si de foame ... cu toate astea nu si-au pierdut increderea in dumnezeu si in oameni si au fost rasplatiti pe masura ...
este o poveste parca desprinsa din filme dar cat se poate de reala ...
paullyss
Postat pe 4 Decembrie 2009 19:40
Banii mereu vor fi putini niciodata nu ajung, din cauza lipsei lor se poate ajunge la certuri, la chestii urate, dar asta depinde voi, atata timp cat amandoi sunteti sanatosi, aveti 2 maini si 2 picioare nu sunteti mai saraci decat nimeni. Unele compromisuri trebuie facute, poate chiar sa accepti un job sub capacitatea ta, dar asta e un pas mic pt un viitor mare.
Eu muncesc de la 20 ani, primul meu job era platit cu 4 mil/luna, era putin si atunci daca e sa compar cu iubitul meu care castiga 16 mil, insa incet,incet, am acumulat experienta, am schimabat jobul pt altul mai bun si tot asa, iar acum pot sa spun ca sunt multumita, mai e loc, dar e ok slava Domnului, insa tot asa banii nu ajung, pt ca o data cu veniturile cresc si pretentiile, deci practic niciodata nu e destul. Important e sa faci un pas.Angajaza-te undeva, sa fie de inceput sa ai un ban al tau, apoi vei vedea lucrurile altfel.

Ps nu zic ca e ok asa, dar prietnul meu considera ca o situatie materiala decenta ne asigura liniste in casa.
sunnydays_grace
Postat pe 5 Decembrie 2009 22:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
donez rochie mireasa 1 De la: evricuta 3 Aprilie 2012 12:08
Vand rochita maggie sottero-charlene 36-40, crem f deschis, trena cu sist prindere 2 De la: lars_gaby 17 Ianuarie 2011 16:28
VAND ROCHIE ROSA CLARA COLECTIA 2010 2 De la: grace007199 18 Ianuarie 2010 21:16
Vand/inchiriez rochie de mireasa crem si voal 1 De la: didianita 20 Noiembrie 2009 21:58
Vrei sa ai parte de cea mai frumoasa rochie de mireasa Rosa Clara? 1 De la: kira 21 Septembrie 2009 16:48