Setari Cookie-uri

Fotograf nunta - GRATIS

Fotograf profesionist cu aparatura profesionala, realizez GRATUIT fotografii de nunta (pentru portofoliu).
Daca sunteti un cuplu prezentabil din Bucuresti si nu v-ati gasit pana acum fotograf, daca vi s-a parut prea scump sau pur si simplu daca doriti un al doilea fotograf la nunta dumneavoastra, astept sa ma contactati la e-mail: eugenandrei31@yahoo.com

O zi placuta tuturor!

Cu stima,
Andrei Eugen
eugenandrei
Postat pe 28 Iulie 2009 15:14
Daaa! Am primit si eu pozele azi... f.f. de treaba tipul! Nu vreau sa-i fac reclama, dar chiar o sa-l recomand tuturor prietenelor, e-ntr-adevar un tip deosebit... La-nceput eu am fost foarte sceptica vis-a-vis de faza cu "pozatul gratuit", m-am gandit ca ori e vrajeala, ori are vreun amarat de aparat, ori e f. slab in meserie. Daca nu era sotul (acum pot sa-i zic asa, nu? ), "hai, draga, daca tot nu ne ia niciun ban, sa-l chemam si pe el, n-avem ce pierde!", ramaneam doar cu pozarul nostru angajat deja. Nu exagerez, dar vreau sa spun ca daca stiam, nu mai aruncam pe fereastra 250E (ni l-a recomandat o colega de serviciu)... tipu' asta, andrei eugen, desi n-are multa experienta (n-are nici site, acum isi face portofoliu, nu cauta mari frumuseti - nici eu nu sunt vreuna - vrea doar miri cu figuri cat de cat expresive) e genu' ala de fotograf pasionat, f.f. serios. Cand ne-a adus CD-ul cu pozele si-am vazut ce poa' sa scoata, si eu si sotul am insistat sa-i dam ceva totusi... N-a vrut sa ia NIMIC, NIMIC! mai rar gasesti in ziua de azi asa ceva! Aaaa... sa va mai zic o faza, ca sa vedeti ce fel de om e... in brambureala aia de la restaurant, am uitat complet sa-i aducem si lui macar o gustare ceva, doar a stat dupa noi ore-ntregi... cand am aflat la sfarsit, ne-am simtit f. jenati, dar, asta e, nu mai aveam ce face... tipul e-atat de delicat ca nici macar nu s-a suparat... ne-a zis in gluma ca oricum n-a avut timp sa i se faca foame...
Lily_M
Postat pe 26 August 2009 18:46
Momentul mult asteptat se apropie! De mic copil, printre multele vise despre "ce ai vrea sa te faci cand vei fi mare?" cu siguranta si-au facut loc si vise, ganduri si sperante despre cum ti-ar placea sa se desfasoare si aceast eveniment, cel mai mare si mai important DA din viata ta . Rochita/costumul, buchetul, restaurantul, verighrtele. "caleasca sau limuzina?!" "papion sau cravata?!" "alb sau crem?!" sunt doar cateva din gandurile si intrebarile ce nu te lasa sa dormi de o vreme.Vrei din tot sufletul sa fie ceva special si de neuitat pentru ca esti constient/a ca e cea mai importanta zi. UNICA in din viata ta!!!
Aici intervenim noi, echipa KYSART! Doi tineri plini de viata care cu experienta de 4 si respectiv 7 ani in domeniul foto-video pentru orice fel de evenimente, vom avea grija ca prin munca noastra sa retraiesti acele momente de neuitat, emotiile voastre(ale mirilor), lacrimile de fericire ale parintilor, bucuria prietenilor de a va fi alaturi in aceasta zi importanta.
Prin experienta noastra in domeniu foto-video va oferim AMINTIREA UNEI ZILE SPECIALE PENTRU O VIATA!
Stiu ca sunteti foarte ocupati cu pregatirile, asa ca va cer o ora din pretiosul vostru timp pentru a va prezenta cateva materiale si pentru a construi o oarecare punte de comunicare, astfel incat noi eschipa KYSART sa aflam exact ceea ce va doriti fara a deveni stresanti in timpul marelui eveniment.


o mica parte din materialele noastre le puteti gasi pe
www.kysart.ro
http://picasaweb.google.com/razalx
http://vimeo.com/videos/search:kys@rt%20hd
www.kysart.ro
http://www.kysart.ro/tresh_the_dress/#id=Trash The dress&num=0
http://www.vimeo.com/6084372
http://www.vimeo.com/6070777 iar aici puteti viziona produsul finit CHIAR MERITA VAZUT!!!



telefoane de contact : 0726 22 66 55 / 0723 403 679

Va asteptam cu drag Alexandra si Dumitru (echipa KYSART)
BABY_INIMIOARA83
Postat pe 4 Septembrie 2009 21:27
Buna! Poti posta niste poze facute de el, sa ne facem si noi o idee?
Merci!!!!!!!!!
Casa de piatra!!!
Tinet
Postat pe 25 Septembrie 2009 08:09
Ma refer la dl Eugen Andrei
Tinet
Postat pe 25 Septembrie 2009 08:10
Interesant,de ce gratuit ?
Tycu
Postat pe 25 Septembrie 2009 08:38
as dori si eu fotografii/!
furioasa_grace
Postat pe 25 Septembrie 2009 08:46

Filmari evenimente cu foto gratis

Nunta e un moment sublim, botezul e intruparea fireasca a doua inimi transformate intr-una singura, si orice aniversara, un moment de mare bucurie.
Imortalizati-le impreuna cu noi, transformati-le in amintiri vii si nu ve-ti regreta.
O aparatura profesionista, foto si video, de inalta claritate si fidelitate asteapata sa se puna in slujba d-tra. Si pentru ca intr-o relatie toata lumea trebuie sa castige iata, va oferim fotografiile gratis, urmand ca d-tra sa platiti doar filmarea evenimentului. Nu ezitati, suna-ti la 0742577082 sau contacteati-ne la adresa de e-mail veinslain@yahoo.co.uk si impreuna vom face ca acest moment sa ramana mereu aevea.
Aveti nevoie de un insotitor in luna de miere care sa imortalizeze unicitatea unor clipe de vis? Contati pe noi.

Titular, Dragos Popescu
0742577082
0744580054
0251335150

Video : Camera Sony DCR-VX 2100E
Foto : Nikon Digital Camera D5000




eunescu09_condo
Postat pe 25 Septembrie 2009 09:31
www.nuntiperfecte.ro
super... am fost la nunta.. sunt fff multimit!!!
cocoforce
Postat pe 25 Septembrie 2009 11:01
De la: eugenandrei, la data 2009-07-28 15:14:22Fotograf profesionist cu aparatura profesionala, realizez GRATUIT fotografii de nunta (pentru portofoliu).
Daca sunteti un cuplu prezentabil din Bucuresti si nu v-ati gasit pana acum fotograf, daca vi s-a parut prea scump sau pur si simplu daca doriti un al doilea fotograf la nunta dumneavoastra, astept sa ma contactati la e-mail: eugenandrei31@yahoo.com

O zi placuta tuturor!

Cu stima,
Andrei Eugen


in iasi nu veniti domnule Andrei Eugen?
andreyya84_grace
Postat pe 26 Septembrie 2009 07:34
Tot nu-mi vine sa cred ca exista un asemenea fotograf cine are poze cu operele lui la adresa de mail mikysweet_21@yahoo.com ASTEPT CU NERABDARE
mikysweet
Postat pe 26 Septembrie 2009 09:35
De ce gratis?
Pentru ca traim intr-o economie de piata in care adaptarea permanenta este o conditie esentiala. Luati ca etalon abonamentele la telefonia mobila: acum cativa ani erau un deziderat tare scump, acum te imbie cu tot felul de facilitati. Nu vi se pare ca seamana?
Cu respect
eunescu09_condo
Postat pe 26 Septembrie 2009 16:04
Din pacate, perioada de gratuitate s-a incheiat. Pentru mine, a reprezentat o experienta utila, dar in acelasi timp placuta. Fotografia a fost intotdeauna in primul rand o pasiune. Le multumesc tuturor mirilor care au dat curs ofertei mele.
Multumesc, de asemenea, pentru aprecieri.
In continuare, v-astept cu aceleasi servicii de calitate, la niste preturi moderate.

Cu stima,
Andrei Eugen



eugenandrei
Postat pe 27 Septembrie 2009 20:42
Este o forma de publicitate care necesita efort asa ca este de apreciat. Bravos!

Pentru cei din zona Calarasi , Ialomita, va invit sa vizitati www.binecuvantare.ro

Calitate la preturi de bun simt!
binecuvantare_ro
Postat pe 28 Septembrie 2009 12:29
Pentru zona Oltenia vizitati www.nuntile.ro
ade23ade
Postat pe 30 Septembrie 2009 18:43
fotografinuntipro.wordpress.com (merita vazut)
grace004481
Postat pe 29 Noiembrie 2009 12:13
http://www.filmarinuntigalati.ro/

Alegeti cameramanul si fotograful potrivit pentru acest moment din viata voastra nu dupa superpretul la care va ofera pachetul foto-video dorit sau dupa bonusul pe care vi-l acorda.
www.filmarinuntigalati.ro apeciaza clientii care vor calitate.

Casa de piatra!
CmnPhotography
Postat pe 3 Decembrie 2009 11:39
Intrucat mi-au fost solicitate informatii referitoare la echipamentul folosit, prelucrarea pozelor, nivelul preturilor etc., as dori sa fac cateva precizari. Toata aparatura utilizata este Canon, din gama PROFESIONALA. Inainte de a fi livrate clientului, TOATE fotografiile trec printr-un laborios proces de prelucrare. Vis-a-vis de aspectul financiar, trebuie sa spun ca preturile practicate variaza in functie de pretentiile clientului, numarul invitatilor s.a.m.d. Ca ordin de marime, preturile pornesc de la unele modice - "de criza" (50 de euro pt. o nunta cu buget redus, nr. limitat de poze, toate livrate pe CD), dar, pentru cuplurile mai pretentioase (sau mai cu "dare de mana" ), tariful poate ajunge la cateva sute de euro (pt. un album digital profesional).
In final, dati-mi voie sa urez tuturor, "Sarbatori Fericite"!
eugenandrei
Postat pe 5 Decembrie 2009 13:31
Si mie-mi place stilul lui andrei eugen. Pe tip l-am cunoscut chiar personal la nunta unei prietene. Intr-adevar, nu-l prea vezi la masa, la sprit cu ceilalti invitati, lumea se distreaza, el isi vede de treaba. Are o atitudine destul de profesionala, mi-a placut. Pai, la nunta mea, nici nu se facuse ora 1, iar cameramanul si fotograful erau deja manga Si nici nu prea se-arunca asa la bani cum fac altii, nu mai stiu, 150 sau 200 de euro i-a luat prietenei mele anul trecut... si i-a dat aproape 1000 de poze...
ioana_cerasela
Postat pe 25 Martie 2010 00:14
PUTETI VEDEA SI AICI NISTE POZE DE CALITATE.

PT INFO PUTETI SA MA CONTACTATI:

http://www.flickr.com/photos/37582367@N08/sets/72157623273237849/

Grace_ro
Postat pe 25 Martie 2010 14:16
Spuneti-va parerea...

http://www.grace.ro/comunitate/forum/view_topic/1564/Mireasa-blestemata-in-floraria-Iris-de-la-Universitate.html

Multumesc anticipat.
Diamond_grace
Postat pe 24 Iulie 2010 21:57
Buna fetelor,
Pentru ca la un moment dat in viata voastra va urma cel mai fericit eveniment – nunta – va rog sa-mi oferiti sprijinul vostru in elaborarea lucrarii mele de licenta, avand ca tema “Antropologia nuntii”.
In acest sens am rugamintea de a completa chestionarul accesand link-ul de mai jos, care se constituie intr-un studiu de caz.
Multumind administratorului acestui forum pentru amabilitatea de a-mi permite postarea, va doresc o NUNTA DE VIS!
Diana

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGxkdE1Mbk5fX1BtZ19Vd1hkZks0QlE6MQ#gid=0
sweetdessgirl
Postat pe 1 Aprilie 2012 21:47
Buna. Sunt o proaspata mamica de baietel si in luna februarie am avut cel mai important eveniment al micutului David si anume botezul. Acum cele mai frumoase amintiri i-au din nou viata cand rasfoim albumele de fotografii. Asa ca va recomand cu drag cei mai buni artisti in fotografie, aceiasi pe care i-am avut si la nunta  http://www.fotografnunta.biz/
kudika_33106
Postat pe 6 Aprilie 2013 14:30
De la: eugenandrei, la data 2009-07-28 15:14:22Fotograf profesionist cu aparatura profesionala, realizez GRATUIT fotografii de nunta (pentru portofoliu).
Daca sunteti un cuplu prezentabil din Bucuresti si nu v-ati gasit pana acum fotograf, daca vi s-a parut prea scump sau pur si simplu daca doriti un al doilea fotograf la nunta dumneavoastra, astept sa ma contactati la e-mail: eugenandrei31@yahoo.com

O zi placuta tuturor!

Cu stima,
Andrei Eugen


Si totul este gratis sau doar pozele?
criszoe
Postat pe 6 Aprilie 2013 15:50
Aceasta sectiune gazduieste lista Fotografilor Premium de Nunta din Romania. Madvideo.ro este colaborator direct cu toti fotografii afisati in aceasta categorie. Mentionam ca madvideo.ro nu impune achizitionarea de servicii complete foto video. Pentru fiecare fotograf listat exista link catre site-ul oficial al acestuia. Ordinea listarii este filtrata de “Buget” si “Data Inscrierii”. In momentul contactarii unuia dintre fotografi, nu uita sa specifici site-ul de referinta “http://madvideo.ro/fotograf-de-nunta/“
kudika_32791
Postat pe 1 Mai 2013 06:21
Buna ziua emil stancu este numele meu, artist fotograf . Ofer servicii de fotografie petru orice proiect sau eveniment. Puteti suna la numarul de telefon 0734 841 934 de luni-duminica intre orele 9:00 si 21:00 . Servicii!!! Stancu Studio poate furniza fiecare aspect al dvs, pe fotografie.
· Fotograf
· Make-up
· Nivele digitale
· Retușare
· Printare
www.emilstancu.weebly.com
www.twitter.com/emilstancu
www.instagram.com/emilstancu
www.stancu.tumblr.com
www.vimeo.com/stancu
www.facebook.com/stancue
emilstancu
Postat pe 31 Martie 2014 15:12
Buna ziua emil stancu este numele meu, artist fotograf . Ofer servicii de fotografie petru orice proiect sau eveniment. Puteti suna la numarul de telefon 0734 841 934 de luni-duminica intre orele 9:00 si 21:00 . Servicii!!! Stancu Studio poate furniza fiecare aspect al dvs, pe fotografie.
· Fotograf
· Make-up
· Nivele digitale
· Retușare
· Printare
www.emilstancu.weebly.com
www.twitter.com/emilstancu
www.instagram.com/emilstancu
www.stancu.tumblr.com
www.vimeo.com/stancu
www.facebook.com/stancue
emilstancu
Postat pe 31 Martie 2014 15:31
Buna ziua emil stancu este numele meu, artist fotograf . Ofer servicii de fotografie petru orice proiect sau eveniment. Puteti suna la numarul de telefon 0734 841 934 de luni-duminica intre orele 9:00 si 21:00 . Servicii!!! Stancu Studio poate furniza fiecare aspect al dvs, pe fotografie.
· Fotograf
· Make-up
· Nivele digitale
· Retușare
· Printare
www.emilstancu.weebly.com
www.twitter.com/emilstancu
www.instagram.com/emilstancu
www.stancu.tumblr.com
www.vimeo.com/stancu
www.facebook.com/stancue
emilstancu
Postat pe 31 Martie 2014 15:32
Buna ziua emil stancu este numele meu, artist fotograf . Ofer servicii de fotografie petru orice proiect sau eveniment. Puteti suna la numarul de telefon 0734 841 934 de luni-duminica intre orele 9:00 si 21:00 . Servicii!!! Stancu Studio poate furniza fiecare aspect al dvs, pe fotografie.
· Fotograf
· Make-up
· Nivele digitale
· Retușare
· Printare
www.emilstancu.weebly.com
www.twitter.com/emilstancu
www.instagram.com/emilstancu
www.stancu.tumblr.com
www.vimeo.com/stancu
www.facebook.com/stancue
emilstancu
Postat pe 31 Martie 2014 15:33
Hello! Tocmai ce am avut nunta si vreau sa dau un mic sfat pt viitorii miri in legatura cu partea de foto^video..Am ales echipa NUNTI de VIS pt acest serviciu si am ramas f dezamagiti de pozele primite sau mai bine spus de pozele pe care ni le'au PIERDUT efectiv. Ni s'a spus ca s-a ars cardul de memorie din aparatul foto fix cand aveam sedinta foto de dupa biserica iar pozele nu mai pot fi recuperate...sa nu va mai zic ca am asteptat cam 2 luni sa ne dea restul pozelor din ziua nuntii..oricum niste amarate de poze...probabil daca rugam un prieten ni le facea mai bine. Sper sa nu aveti ghinionul sa dati peste aseamenea echipa de amatori! Si ce ma intriga cel mai tare este ca aceasta echipa a avut grija sa precizeze in contract cum ca ei ''nu raspund in cazul unor defectiuni tehnice''...deci clar nu am fost noi o exceptie si ei s'au asigurat sa fie 'acoperiti legal' daca cineva se revolta. Aveti mare grija si cititi cu atentie contractul pe care urmeaza sa il semnati si nu va aventurati cu echipa NUNTI DE VIS pt ca nu merita nici 2 bani!
kudika_974545
Postat pe 4 Octombrie 2014 20:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Pretul Unui Meniu De Nunta 51 De la: 1 Noiembrie 2013 20:34
INCHIRIERI ROCHII DE MIREASA 1 De la: grace007530 9 Februarie 2010 12:52
muzica pentru nunta perfecta 3 De la: sirghea 29 Septembrie 2010 11:13
Cine se casatoreste in 2010???????? 3 De la: Cassey 22 Aprilie 2010 14:55
Cedez restaurant nunta 2 De la: Dementa 19 Iulie 2010 23:00