Mai multe
Salutare tuturor! Ma prezint si eu in fata voastra si cer ajutorul. Vom face nunta in luna ianuarie, vom avea aprox 200 invitati iar unul dintre elementele importante intr-o astfel de petrecere ne cam da dureri de cap. Asa cum spune si subiectul, este vorba despre muzica. Ne dorim o formatie pentru ca parearea noastra este ca au un plus fata de DJ, realizeaza o atmosfera mai ...antrenanta. Dorim in principal muzica usoara. Tot "google-ind" pe net am descoperit in Oradea o formatie exceptionala dar din pacate ne cer cam multi banuti, mai exact 2000 euro . Formatia avand 6 membri, poate ca se justifica suma. Voi ce spuneti? Ce se mai practica in alte zone? Imi puteti recomanda o alta formatie poate chiar in Timisoara? |
||
|
alina_miha Postat pe 25 August 2009 18:54 |
||
|---|---|---|
| Salut, imi poti spune te rog care este numele formatiei din Oradea care ti-a placut? Multumesc | ||
|
alinamioara_grace Postat pe 20 Septembrie 2009 16:35 |
||
|
Sigur. Au un nume foarte sugestiv: Party Band. Ii gasesti pe Youtube. Totusi miresicile din Timisoara nu imi pot da nici un sfat? Care sunt preturile? |
||
|
|
||
|
alina_miha Postat pe 22 Septembrie 2009 11:28 |
||
|
iti recomand keba band insa nu stiu pretul banuiesc ca e sub 2000 euro. |
||
|
busyasta Postat pe 12 Decembrie 2009 05:28 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| cum trecem? | 11 | De la: gety 5 Iunie 2009 14:54 |
| Cu dusmanii la nunta? | 59 | De la: mihaelaonu 4 Mai 2010 17:12 |
| Toti sagetatorii se poarta ca niste copii? | 25 | De la: cj25har 13 Iunie 2010 11:49 |
|
|
||
| Plsssss HELPPP!!!!!!!!!!! | 5 | De la: ElvenDesign 10 Ianuarie 2011 21:22 |
| vand rochita,crinolina,juponul, voalul, jarteluta si evantaiul cu 500ron .... si costumul ginerelui,mar 50 la 250ron...negociabile :) | 2 | De la: petrutza25girl 31 Martie 2014 15:39 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.