Setari Cookie-uri

Cand pe parinti nu ii interesaza de nunta ta

Bnuna tuturor!am si eu o mica problema.mama mea nu e fff incantata de nunta.nu prea vrea sa ma ajute cu sfaturi and etc.ce sa fac!niciodata nu ne-am inteles prea bine dar credam ck cel mai important mom sin viata mea o sa o intereseze
adre_blondy
Postat pe 22 Septembrie 2009 13:24
ei mergi inainte si invata din greselile ei, incearca sa vorbesti mai indeaproape cu ea si spune-i ce simti, spune-i ca ti-o doresti alaturi in acest moment important si unic, spune-i ca e mama ta si dorwsti sa-i impartasesti din bucuria ta, cred ca i se va muia sufletul, BAFTA!!!
lucky_happy
Postat pe 5 Octombrie 2009 21:20
E un pic mai complicat.ea e o femeie mai dura nu prea o impresioneaza sentimentalismele.am incercat si ce ai spus tu.ms pt sfat.se pare k tot ce fac nu e bine si nu ii convine nimik.ma intristeaza lucrul asta.a zis k nici nu stie dk o s poata merge c mn s imi cumpar rochia.
adre_blondy
Postat pe 6 Octombrie 2009 17:01
E un pic mai complicat.ea e o femeie mai dura nu prea o impresioneaza sentimentalismele.am incercat si ce ai spus tu.ms pt sfat.se pare k tot ce fac nu e bine si nu ii convine nimik.ma intristeaza lucrul asta.a zis k nici nu stie dk o s poata merge c mn s imi cumpar rochia.
adre_blondy
Postat pe 6 Octombrie 2009 17:01
De la: grace000302, la data 2009-10-06 17:01:16E un pic mai complicat.ea e o femeie mai dura nu prea o impresioneaza sentimentalismele.am incercat si ce ai spus tu.ms pt sfat.se pare k tot ce fac nu e bine si nu ii convine nimik.ma intristeaza lucrul asta.a zis k nici nu stie dk o s poata merge c mn s imi cumpar rochia.

pun pariu k ai auzit ce o sa-ti zic eu: indiferenta doare cel mai tare! Asa ca trateaz-o cu indiferenta, spune-i cum k oricum tu ai vb djea cu X sa mearga cu tine k nici nu te-ai fi asteptat k ea sa vrea sa mearga cu tine dar ai zis k din bun simt sa intrebi. Cand vb cu ea discuta despre cu totul altceva mai ptin despre nuta si tot ce implica ea iar dc te intreaba ii zici k nu are rost sa-i raspunzi k oricum nu o intereseaza si nu-i convine nk. Iar pt tine e mai imporant sa fi tu multumita si fericita nu sa-ti bati capul cu fitzele/ideile ei din cap.

si alte chestii de genul asta, care pana la urma o sa-i deschida ochii si o sa realizeze ca pierde cea mai imortanta zi a ta si k dc o tine tot asa o sa ajungi sa treci pe langa ea pe strada si nici sa o saluti...nush tb sa faci ceva dur k idee dar nu asa de fatisi.

pupicei
agny
Postat pe 7 Octombrie 2009 13:39
D cred k ai dreptate o s las un pic amabilitatea deo parte si o s fiu EU dura c ea.faza e k sora ei=matusa mea=a zis k ma sprijina in orice vreau k ma aj si c bani dar mama NU.tocmai ea nu.sper s isi mai schimbe atitudinea pana la nunta!!!!!!!!pup dulce
adre_blondy
Postat pe 7 Octombrie 2009 16:18
Nu cred ca e cazul sa fii dura, cred ca e suficient sa devii indiferenta in ceea ce o priveste. O intrebi daca vrea sa mearga cu tine, si daca nu vea o lasi in pace...Noi am organizat nunta singuri, fara ca parintii nostri sa intervina, nici macar cu un sfat...e drept ca la rochia de mireasa mama m-a insotit...dar in rest am facut ceea ce am visat pentru nunta noastra...Nu lasa aceste lucruri sa te intristeze prea tare, nunta e un moment unic si tare frumos, si tatal meu m-a dezamagit in ziua nuntii, dar nu am vrut sa ma gandesc la asta...am raas numai cu momente superbe din acea zi,numai eu si el a contat, a fost doar ziua noastra...

Pup si succes
Viata e scurta dar frumoasa!
alinutza83
Postat pe 7 Octombrie 2009 17:59
Ai dreptate!dar eu sunt un pic mai sensibila si pare k toate lucrurile nu tocmai bune au tendinta s ma afecteze poate mai mult decat trebuie.......o s ma gandesc mai mult la organizarea nuntii si la detalii mai imp decat mama mea pana la urma e nunta mea si eu sunt mai importanta decat ea! pup
adre_blondy
Postat pe 9 Octombrie 2009 09:40
nu pt nimic in lume sa nu fii dura cu mama ta niciodata - poate nu stie ce sfaturi sa-ti dea exact si de aceea nu se baga - dar intr-un fel e mai bine - faceti voi cum va place - poti sa-i ceri parerea intreband-o tie cum ti-ar placea? uite eu m-am gandit asa ce parere ai?

lucky_z - foarte frumos asa tb intradevar sa procedezi ii spui daca tu nu ma vrei eu te vreau si te iubesc mult esti unica mea mama si o umplii de pupici si pana la urma vei reusi sa pov mai mult cu ea - incerci de mai multe ori cu simpatie, incredere si multa iubire pe care i le oferi vei primi pareri si sfaturi bune sau doar te va asculta ca-ci si ac conteaza mult

succes mult
laura02maria
Postat pe 9 Octombrie 2009 12:38
nu pt nimic in lume sa nu fii dura cu mama ta niciodata - poate nu stie ce sfaturi sa-ti dea exact si de aceea nu se baga - dar intr-un fel e mai bine - faceti voi cum va place - poti sa-i ceri parerea intreband-o tie cum ti-ar placea? uite eu m-am gandit asa ce parere ai?

lucky_z - foarte frumos asa tb intradevar sa procedezi ii spui daca tu nu ma vrei eu te vreau si te iubesc mult esti unica mea mama si o umplii de pupici si pana la urma vei reusi sa pov mai mult cu ea - incerci de mai multe ori cu simpatie, incredere si multa iubire pe care i le oferi pareri si sfaturi bune sau doar te va asculta ca-ci si ac conteaza mult

succes mult
laura02maria
Postat pe 9 Octombrie 2009 12:38
lauramaria ce spui tu merge intr-o lume de vis din pacate:(

nu e bine sa fi nici dura cu mama/parintii da indiferenta super ok, e sanatate curaa pt tine ca viitoare mireasa. Din cae am inteles eu fata a incerat ce ii propui tu si nu a mers deoc, ba mai mult si-a luat-o peste nas insa ea cu suflet mare nu a raspuns cu aceeasi moneda si nici nu zic k e bine sa raspunda la fel. Insa putina idiferenta, care nu e deoc o duritate fata de mama, e super bine venita.
Si eu m-am aflat intr-o situatie asemanatoare cu tatal meu cand am dat de permis si stiti ceva?! si-a dat seaa k a gresit a cu permisul si cumpararea masinii pt el nu p mine si acum regreta si se roaga de mine in toate felurile a conduc. Chiar dc nu avem bani sa ne spalam cu ei pe cap mi-a is k pot sa intru cu maisna si in stalp dar sa conduc, insa eu sunt o pers cu capul pe umeri si nu iau dricul la plimbare si astept sa ajung sa-mi iau e o masinuta :D :P.
Asa am facut si cu bunica mea care acum 2 ani se suparase pe mine pt o tampenie spusa de o matusa. Am sunat-o am vb cu ea si i-am zis k sunt numai miciuni insa ea nu m-a crezut. Ce era sa fac sa ii vb urat? sa ma rog de ea la infinit? NU! am tratat-o cu indierenta 3 luni si intre timp a putut sa se gandeasca bine si sa afle singura adevarul si acum ne intelegem mai bine k inainte.:D

putintica rabdare si o sa vezi k mam tau va realiza cu ce a gresit si pana la nunta veiavea o mama carenu va mai vrea sa te casatoresti ca sa te aiba mai mult timp langa ea.
agny
Postat pe 9 Octombrie 2009 15:11
scuze pt literele lipsa, tastatura mea cred ca vrea sa o dau de pereti, a lat-o razna de 2 zile si nu tasteaza anumite litere
agny
Postat pe 9 Octombrie 2009 15:13
Si eu cred e cel mai bn c imdiferenta s o tratez pt k ea asa face c mn si ei ii merge.kt despre faza sa ma tina mai mult langa ea nu prea se pune problema pt k eu stau impreuna c ea si viitorul sot si sincer nu ne luam o casa cel putin nu in viit apropiat(4-5 ani).pup si ms pt sfaturi tuturor
adre_blondy
Postat pe 9 Octombrie 2009 16:26
cauza acestui dezinteres o cunosti, un motiv serios pt ei exista, de ce nu incerci sa rezolvi sau sa cedezi,tu? INDIFERENT CE SE INTIMPLA ,TOT COPILUL LOR ESTI SI EI TE IUBESC, DAR DOVEDESTELE CA POTI GASI O CALE SPRE INIMA LOR.
grace003710
Postat pe 7 Decembrie 2009 13:57
Draga mea si dragele mele, cand pe parinti nu-i intereseaza de nunta voastra, fiti fericiti, bucurati-va!!! Va dati seama ca nu va mai trebui sa le suportati dezacordurile si refuzurile si comentariile de tot felul??? Pe maica-mea cel putin nu o intereseaza sa-si impuna parerile, ne-ajuta doar cu bani si cu sfaturi si atat. Treaba noastra daca vrem sa o ascultam sau nu, nu o deranjeaza, dar in schimb, socrii mei, dupa ce ca nu ne dau niciun ban, mai vor sa si comande si sa hotarasca ei, ceea ce noua nu ne convine. Asa ca lasati sensibilitatea deoparte si nu-i mai bagati in seama!
miresssssica
Postat pe 30 Aprilie 2010 15:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
relatzie sau nu? 9 De la: BOGDALINA 8 Februarie 2010 15:32
mi-am prins sotul masturbandu-se in fata camerei web 81 De la: aliali41 7 Iunie 2010 08:59
recomandati mi si mie o locatie buna pentru nunta in Dej 1 De la: sara_of29_yahoo_com 4 Februarie 2011 19:40
Nunta in Maldive 1 De la: kudika_15688 5 Septembrie 2012 17:01
Cea mai originala invitatie de nunta 5 De la: serpico_ 11 Martie 2013 19:26