Mai multe
|
Buna! Eu mi-am dorit foarte mult sa am rochia mea de mireasa unica...visul mi s-a indeplinit si acum vreau sa o dau spre inchiriere. Este din colectia 2009 bienn savy, este masura 36, in conditii foarte bune. Aveti si cateva poze sa va convingeti de cat de speciala este. Trena poate fi prinsa foarte simplu, in 3 locuri cu nasturasi finuti, este foarte usoara, foarte usor de purtat , ea face toata treaba :) Pretul ei a fost de 1080 de euro. Cred ca jumatate de pret este ok. Va pup! Astept raspunsuri |
|
grace004978 Postat pe 8 Noiembrie 2009 20:18 |
|---|
|
Vand rochie de mireasa stil Princess colectia 2009 (include voal scurt si jupa foarte ampla din tull), pret achizitie 5000 RON, pret vanzare 3300 RON. Rochia este din tafta lucioasa, tull, aplicatii de trandafiri roz lucrati manual si broderie. Corsetul este din tull si are aplicatii de broderie decupata, iar bretelutele sunt din tull cu trandafiri roz lucrati manual, ce dau senzatia de bretelute lasate pe umeri. Corsetul se prinde in spate cu snur, astfel se potriveste perfect pe diferite tipuri de talii (eu am avut 55Kg). Pe partea din fata a rochiei se gaseste un ornament placut sub forma de arcada din trandafiri roz, asezati unul langa altul. Acest ornament desparte partea din tafta a rochiei de cea din tull. In spate rochia este prinsa din loc in loc si are o trena scurta, eleganta si foarte comoda. Intre corset si rochie la spate se gaseste un ornament din 5 trandafiri roz. Voalul este din tull, scurt, pentru a se vedea trandafirii roz de la intersectia corsetului cu rochia. Jupa este in foarte multe straturi de tull, inlocuind astfel crinolina si facand rochia foarte ampla. Este o rochie de vis! POT SA SI INCHIRIEZ ROCHIA CU 1000 RON SI GARANTIE DE 2000 RON PE CARE II VEI PRIMI INAPOI LA INAPOIEREA ROCHIEI. POZE CU ROCHITA GASITI LA PROFILUL MEU! ID:alexa_alyna TEL: 0729707212 (pt negocieri) |
|
alexa_alyna Postat pe 27 Noiembrie 2009 12:42 |
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| nasi | 11 | De la: iulika_flore 1 Iulie 2010 13:23 |
| Restaurante pt nunti in Bucuresti? | 32 | De la: kudika_982013 2 Martie 2015 17:11 |
| Cu dusmanii la nunta? | 59 | De la: mihaelaonu 4 Mai 2010 17:12 |
|
|
||
| vand rezervarea pe care eu si iubitul meu o aveam la restaurantul nuntii noastre | 6 | De la: kudika_nikole 4 Ianuarie 2012 19:09 |
| Nu vinde nimeni rochia de mireasa? | 270 | De la: ana_ghita 17 Noiembrie 2015 23:43 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.