Setari Cookie-uri

Ce sa facem daca sotul are o pasiune sa joace la cazinouri?

Sotul meu joaca la aparate si nu stiu ce sa fac sa ne salvam casnicia,desi suntem tineri si casatoriti de putin timp.Avem si o fetita de un anisor si imi e foarte greu.Inainte sa ne casatorim nu juca si nici nu are un anturaj care sa-l influenteze tot joaca.Ce pot face?
Radu_Simy28
Postat pe 4 Februarie 2010 12:30
cea mai buna solutie e sa-l pui in situatia de a alege: tu si fetita sau jocurile. in mod cert va va alege pe voi daca va iubeste. printr-o situatie asemanatoare am trecut si eu si am facut ce te-am sfatuit si pe tine;)
bafta:)
grace2013
Postat pe 12 Februarie 2010 07:06
Eu zic sa pui piciorul in prag, pana nu e prea tarziu. Pentru ca situatia va deveni din ce in ce mai nasoala. Si eu zic ca ultimatumul e singura solutie. E greu, dar e cel mai bine. Din experienta unor prieteni de familie ai parintilor mei, stiu ca el dadea toti banii pe jocuri de noroc si era disperata femeia. La un moment dat, n-a mai suportat si a divortat. Incearca sa vorbesti cu el si poate reusiti sa rezolvati problema inainte de a fi prea tarziu. Multa bafta!
andreeadascalu
Postat pe 12 Februarie 2010 10:35
si al meu a jucat si a pierdut o gramada de bani, dar am stat alturi de el, am vrut sal dau afara din casa, sa ma despart, dar il iubesc prea mult.si acuma platesc pt datoriile de la jocuri, ca nui nici un adaca sa aflat, daca ai posibilitatea dute la un pshiholog cu el
aratai ca te desparti, amenintal, va fi terminat.
eu asa am facut.
va fi bine sa stii
verdes_marilena
Postat pe 12 Februarie 2010 10:58


Trebuie sa ii dai un ultimatum, altfel nu se poate. Si eu am trecut prin asa ceva (nu eram casatoriti) si l-am pus sa aleaga. M-a ales pe mine, dar iar a jucat; l-am iertat dar a treia oara l-am dat afara. Consider ca asa ceva nu se trateaza...e un viciu pe viata!

Bafta!
iuli2080
Postat pe 12 Februarie 2010 11:02
daca spui ca nu a inceput de mult ai toate sansele sal dezobisnuiesti.alege tu amenintarea care crezi ca-l va face sa nu mai joace.nu lasa sa treaca timpu pt jocurile sunt ca un drog si ai sa pierzi multi bani.iar un copil nul intretii cu aer cere foarte multi bani.bafta
ankaLoredana
Postat pe 12 Februarie 2010 11:54
EU LUCREZ LA UN CAZINO DE 3 ANI. Stiu foarte bine ce inseamna un jucator, intradevar este o boala si una grava, intre psihologi (la nivel de colegiu al psihologilor) se discuta problema de a include jocurile de noroc in dictionarul bolilor mentale, deci e grav si nu e de joaca. Atata cat timp il ameninti risti sa il pierzi din mai multe puncte de vedere. Incearca sa ii explici ca fiecare ban investit in aparate sau ruleta e luat de la gura fetitei voastre si in loc sa joace un milion sau 2 mai bine ii ia fetitei voastre o hainuta sau o jucarie.Incearca sa ii explici cat de mult raneste fiintele pe care le iubeste, arata-i cat de frumoasa ii viata de familie, cat de mult insemni tu pentru el si in acelasi timp sa-i explici ca poate sa distruga toata armonia dintre voi ca familie cu acest viciu.Cu vorba buna si punand accent pe ceea ce poate pierde dar fara sa il ameninti il poti face sa constientizeze ca a gresit,iar in momentul in care el singur isi da seama ca nu e bine si ca a gresit si el iti spune ca vrea sa se "lecuiasca" incearca sa mergeti la un psiholog si impreuna o sa reusiti. Cu amenintari nu rezolvi nimic, crede-ma.
Addynna
Postat pe 12 Februarie 2010 14:02
Trebuie sa fii hotarata si sa iei o decizie ... insa nu lasa lucrurile asa!
Daca este la inceput ai sanse mari, daca este "bolnav" de mai mult timp nu stiu daca vei reusi.
Vei fi mintita tot timpul, vei fi jignita si vei fi singura,daca cumva nu esti singura deja...
Ia o decizie, discutati, fii toleranta atat cat vei crede de cuviinta, dar fii consecventa in ceea ce hotarasti sa faci.
Mult noroc!
dyia
Postat pe 12 Februarie 2010 17:55
Scuze de offtopic,dar poate citeste cineva si e interesata.

Vand rochie Pronovias marca Bien Savvy Colectia La Sposa 2008, model Marsella, marime 40 la rochii de mireasa( adica 38 la haine), se potriveste la 1.70-1,76m, 52-60kg. Si voal original La Sposa mediu. Le-am achizitionat din magazin la pretul de 6100lei rochia si 700lei voalul(preturile sunt reale, puteti verifica la reprezentanta), anul acesta am vazut ca este 6800lei si niciodata nu este la reducere, ei mi-au explicat acest fenomen datorita faptului ca este un model foarte bine vandut, care se potriveste oricarei siluete; linkul rochiei de pe site-ul bien savvy http://www.biensavvy.ro/colectie.aspx?id_colectie=2&id_rochie=110&pas=4#aa , la pretul de 3700lei (rochie+voal). Se poate vinde si fara voal. Culoare ivory. Trena magnifica, cu sistem de prindere in 3 locuri cu nasturei transparenti. Descriere de pe site:Este o rochie somputoasa in care detaliile fine, drapajele, si broderiile se imbina armonios intr-o simfonie a frumusetii. Amestecul inovator de motive stilistice si designul exclusivist confera acestei tinute de mireasa puternice accente couture. Este abordata o estetica originala care combina voluptoasele falduri, cu pliseurile foarte largi, innobilate de pretioasa broderie cu accente imperiale. Linia bustului si a taliei sunt motivele stilistice de la care pleaca somptuoasa piesa vestimentara de mireasa. Imaterialul voal este punctat doar de broderia luxoasa care-i petrece marginile. Colectie:La Sposa 2008 Satin
Sunt rochii aduse din Barcelona, lucrate manual, broderia este minutios alcatuita din margelute mici, paiete mici si cusaturi. Rochia sta infoiata chiar si fara crinolina, fiindca are un sistem de voaluri pe dedesubt(eu am preferat cu crinolina). Calitatea este indiscutabila, nu se compara cu nimic romanesc sau de pe Lipscani aduse din Niro si facute de chinezi, cine cunoaste brandul international Bien Savvy stie despre ce vorbesc.
Nunta mea a avut loc in Sinaia, iar de Sarbatori am avut ocazia sa o duc la parinti in Bucuresti pentru a o duce la curatatorie la Marriot(in alta parte nu am incredere) si poate fi vazuta/probata in Bucuresti (dar chiar si Ploiesti,Brasov,Val.Prahovei daca este nevoie).
Nu ezitati sa ma contactati pentru mai multe informatii si poze.
0726173782, 0766541403 nache_andra@yahoo.com
Pot sa accept si plata in 2 rate daca nu se poate achita integral.
poze la profil, la album
andradeedee
Postat pe 12 Februarie 2010 20:30
Buna ziua,
Imi pare rau ca ai acest necaz. Eu am lucrat in cazinouri 7 ani si ce am vazut acolo este un adevarat dezastru. Poate daca aranjezi o intalnire cu un electrician care repara aceste aparate o sa-l lamuresti cum stau lucrurile. Ei iti explica care este mecanismul si cum sunt reglate aceste aparate si poate descopera si el sarlatania sau mai corect vede cati oamnei pierd si cati castiga. Ar mai fii o solutie sa il angajezi intr-un astfel de loc ca sa vada si el cati oameni pleaca fara bani de acolo, dar riscul e mare... de lasat ce sa zic...mai dificil dar orice este posibil
bui68
Postat pe 13 Februarie 2010 11:02
NU SUNT BUNE CAZINOURILE TE DISTRUGE ,MAI BINE ZIS TE DISTRUGEEEE.CUNOSC PERSOANE,SI FOSTUL MEU PRIETEN A AVUT ACEST OBICEI, TOTI BANII CARE II PUSESEM DEOPARTE CA SA NE LUAM CASA,EL EA JUCAT LA CAZINOU,AURUL TOT AMANETAT,PLUS ALTI BANI IMPRUMUTATI, DEVINE CA SI O MANIE,TE ROG FA CEVA,CA SA TE SALVEZI PE TINE SI PE FETITA,PANA NU VA FI TARZIU. DIN PACATE CEI CARE AU ACEST VIZIU DEOBICEI NU SE TERMINA A BINE!VORBESTEI VEZI CE POTI FACE SA-TI SALVEZI CASNICI, TU DEOCAMDATA NU POTI FACE CEA CE EU AM FACUT I-AM DAT PAPUCI ,LA-M LASAT PTR CA EL NU VROIA SA LASE CAZINOURILE!!!!!!!!!
grace007521
Postat pe 14 Februarie 2010 06:45
VA MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU RASPUNSURI SI IMI CER SCUZE CA VA RASPUND ATAT DE TARZIU DAR NU AM MAI AVUT INTERNET.AM TRECUT PRIN TOT CE MI-ATI SCRIS INTR-UN AN DE ZILE.LA INCEPUT AM CREZUT CA NU E CEVA SERIOS SI L-AM AJUTAT SI EU SA ACHITE DATORIILE SI L-AM SPRIJINIT MORAL.DAR DUPA UN TIMP DE MINCINI,CERTURI SI LIPSURI MATERIALE MI-AM DAT SEAMA CA NU ASTA E SOLUTIA SI I-AM DAT UN ULTIMATUM,DESI ERAM INSARCINATA CU FETITA IN 3 LUNI,AM STAT DESPARTITI 2 LUNI SI DUPA MULTE VORBE,PROMISIUNI SI REGREGTE NE-AM IMPACAT.DAR DUPA O PERIOADA DE 3 LUNI A INCEPUT IAR SA JOACE,EU NASTEAM SI EL JUCA BANI PE CARE TREBUIA SA-I ADUCA LA SPITAL SI BINENTELES SA VINA SA VADA FETITA DAR NU A FOST ASA.UN TIMP DUPA ASTA NU A MAI JUCAT,DAR ACUM A INCEPUT COSMARUL.ACUM AM UN COPIL SI NU STIU CE SA FAC,BINENTELES INAFARA DE UN PSIHOLOG PENTRU CA NU VREA SA MEARGA.AVEM TREI RATE LA BANCI SI PLUS MULTE CHELTUILI SI NU STIU CE SA MAI FAC,AJUTATI-MA.
Radu_Simy28
Postat pe 25 Februarie 2010 18:55
daca nu vrei sa platesti toata viata dupa urma lui divorteaza.
sa nu ajungi in situatia in care va incepe sa vanda din casa
tonim69
Postat pe 26 Februarie 2010 09:05
...off..addictia pt jocurile de noroc e la fel ca oricare alta (alcool, droguri)...cu efectele ei si cu greutati specifice. Are nevoie de psihiatru iar tu de psiholog...si multa tarie si rabdare , si nici asa nu poate garanta nimeni ca aceasta boala autoindusa va trece....eheeeii....trebuie sa cantaresti bine daca si ce expui tinand mortis sa fii langa el , uneori tratamentul dureaza si ani de zile si fara nici un efect....ba, ramai cu datorii sau pe drumuri..
dack
Postat pe 27 Februarie 2010 11:39
este una din cele mai grele boli .dupa umila mea parere ,si tot dupa umila mea parere nici leac < vindecare >nu are . mai bine te gindesti foarte serios la situatia ta ,sfaturi nu prea se dau in aceasta situatie
grace003710
Postat pe 6 Iunie 2010 07:36
este una din cele mai grele boli .dupa umila mea parere ,si tot dupa umila mea parere nici leac < vindecare >nu are . mai bine te gindesti foarte serios la situatia ta ,sfaturi nu prea se dau in aceasta situatie
grace003710
Postat pe 6 Iunie 2010 07:36
este una din cele mai grele boli .dupa umila mea parere ,si tot dupa umila mea parere nici leac < vindecare >nu are . mai bine te gindesti foarte serios la situatia ta ,sfaturi nu prea se dau in aceasta situatie
grace003710
Postat pe 6 Iunie 2010 07:36
este un mod de a face fata provocarilor vietii.

e un drog. e o boala.

cauta un psiholog. parerea mea!

dana_iesan
Postat pe 6 Iunie 2010 09:07
buna. imi pare rau sa aud asta cu sotul tau si nu vreau sa te descurajez foarte tare dar nu prea reusesti sa il dezveti.stiu pt ca am lucrat in casinouri 6 ani si chiar am vazut familii si oameni nenorociti din cauza jocurilor. am vazut oameni care au divortat dupa 20 de ani de casatorie din cauza lor.Este o boala care greu se invinge. singura solutie este sa vb cu el si sa il faci sa inteleaga ca nu o sa castige niciodata la jocuri ci o sa piarda tot ce ati construit impreuna.mult succes si sper sa se rezolve.
bloody_0209
Postat pe 6 Iunie 2010 09:58
Incearca in felul urmator.Stiu un caz concred exact din acest fel si a rezolvat cazul incredibil dar reusit cu succes.
Dute si spune-i ca daca nu mai joaca la aparate iti pui silicoane si are cu ce sa se joace acasa in loc de jocurile alea.Si daca mai merge nu se joaca de loc si silicoanele.
Asta a facut o amica de a mea si de atunci isi cere voie 1 data pe luna sa mearga sa joace macar 1 ora si gata. Si treaba functioneaza.
Varianta 2 incearca sa cumperi din germenia cu 100-200 euro, un aparat din asta de unde se desfiinteaza si se poate juca acas.Nu il costa bani deci nu saraceste casa
cj25har
Postat pe 6 Iunie 2010 16:36
Eu stiu 2 cazuri de genul asta, iar cei doi (amandoi barbati) au fost la terapie, hipnoza, si chiar s-au lasat.
Evidnet am auzit si de cazuri in care au jurat ca nu mai fac si iar s-au apucat. Eu zic ca se merita incercat cu hipnoza, macar nu iti pare rau ca i-ai dat o sansa.
Jone
Postat pe 7 Iunie 2010 12:51
Sunt curioasa ce ai rezolvat in acesti 3ani!!Eu lupt de aproape 20 de ani sa imi salvez casnicia,am platit sute de datorii,am amenintat,am varsat milioane de lacrimi,am parasit si Romania in speranta ca se va schimba ceva,dar s-a apucat de jucat si aici,desi banul se face foarte greu ,am 2copii,unul de 15 si unul de trei ani,deci cheltuieli si responsabilitati mult mai mari si stiti cum e in strainatate,nimeni nu te ajuta cu nimic,nu esti chibzuit ,ramai pe drumuri,si tot nu s-a lecuit,luna de luna imi face bucuria!!Am ajuns sa imi doresc sa mor,sa scap de acest calvar.Am ajuns sa ma gandesc ca poate daca eu nu voi mai fi atunci se va trezi la realitate,atunci poate isi va aduce aminte ca are 2 copii ,dar sunt atat de convinsa ca si daca se va intampla acest lucru tot acelasi va fi,si singurii care vor fi distrusi vor fi copii mei,cu siguranta vor ajunge pe strazi.Jocurile pentru el sunt mai importante decat orice,i-am zis ca de acei bani ar putea sa le cumpere ceva copiilor,am putea merge oriunde in concediu,ar putea aduce multa fericire in familia noastra,dar degeaba,nu-l atinge nimic.........si as avea atatea sa va spun dar nu stiu daca as avea loc pe aceasta pagina......deci cred ca singura solutie va fi sa divortez,altfel imi voi distruge copii si din ce in ce mai putini ani pe care ii mai am de trait......mi-am pierdut toata tineretea,viata,luptand pentru CE?deci,cum se spune "raul trebuie taiat de la radacina",sfatul meu este sa FUGI daca nu deja ai facut-o!Cat de curand cred ca am sa fac si eu acest pas pentru ca am obosit sa lupt....daca nu ai facut-o si inca mai ai aceasta problema,RENUNTA,nu astepta ca mine ,sa treaca 20 de ani,rezultatul va fi acelasi doar ca tu vei fi mai batrana cu 20 de ani si vei mai avea si alti copii dupa tine
Valerica_Mihaela_Apopei_1
Postat pe 9 Iulie 2013 12:00
solutia e sa ai bani tot timpul, ca sa ii platesti datoriile aluia de-l iubesti
yumy
Postat pe 9 Iulie 2013 12:07
jeijei
Postat pe 9 Iulie 2013 15:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
nasi 11 De la: iulika_flore 1 Iulie 2010 13:23
Surpriza pentru nas, ginere si invitati! 19 De la: _Cryssa_ 10 Ianuarie 2011 09:12
Fotografi Nunta, Evenimente 2 De la: twinlens 16 Ianuarie 2016 11:41
Cum reactionati in cazul in care sotul are un job care-l tine departe de familie? 11 De la: miresssssica 25 Martie 2010 15:19
Fotograf Sibiu sau Arges 1 De la: kudika_983183 18 Martie 2015 19:19